Båtturen del 3

Denne novellen er vist 8662 ganger.

Denne gangen våknet han først. Hun hadde snudd seg og lå med ansiktet mot ham, benet hennes lå over låret hans og armen rundt livet. Han smøg armen sin rundt livet hennes og drog henne inntil seg, Hun var ganske så søt der hun lå. Fine små linjer omkranset øyene hennes, men hun holdt seg godt. Han var fasinert av kvinner som tok vare på utseende sitt, som ikke lot seg forfalle, men som holdt på det som var bra. Bare det ikke ble overdrevent, det likte han ikke. Tjukke lag med sminke var noe av det verste han visste. Hun her var jo så brun og huden hennes fortsatt glatt og fin at sminke var unødvendig. Pekefingeren hans strøk henne forsiktig over leppene hennes, hun mumlet noe, rørte på seg, smøg seg tettere inntil han, boret nesen sin ned i halsgropen hans som om hun ville føle seg trygg. Hun skalv lett, var ikke våken, men han strøk henne over ryggen og straks roet hun seg igjen. Flaks at han hadde ankeret opp akkurat her og at hun hadde kommet, dette ville bli en herlig uke, han hadde bestemt seg for å bli med henne i båten slik hun hadde spurt om.

Han hadde nølt litt, var jo meningen han skulle bruke denne uken til å komme seg etter avbrutt forhold, men hun var så deilig, spennende og frekk at han hadde ikke klart å si nei. Hvor mange ganger hadde han ikke drømt om å møte ei jente akkurat som henne? Frekk og moden, sexy og umettelig på sex. Han måtte jo være dum om han sa nei. Han ville ha denne uken med henne, lære henne å kjenne, ha deilig sex, nyte livet så fikk han se hva som skjedde etterpå. Han hadde ikke hastverk av noe slag. Ikke visste han stort om henne eller, bortsett fra at hun hadde to barn, det hadde hun fortalt, men det spilte ingen rolle for ham. Han var glad i unger og unger på hennes barns alder var sjeldent noe problem.

Han snuste inn lukten av håret hennes, kjente han ble kåt igjen. Hendene hans strøk henne varsomt , forsiktig og mykt over ryggen hennes, det smale livet og over buede hofter. Han trakk henne enda nærmere seg, kjente det var deilig å ha henne i armene. Hun var veltrent, men samtidig myk og kvinnelig. Hendene hans la seg forsiktig om rumpeballene hennes, myke, runde, men faste. Rumpa hennes var sexy, det skyldtes nok alle timene hun måtte ha svettet i et treningsstudio. Han klemte henne forsiktig, ville ikke vekke henne, ikke enda, pikken hans vokste seg stor og stiv. Han stønnet svakt, gned seg forsiktig inntil henne, hun rørte på seg, men flyttet seg ikke. Han stanset, redd for at han ville vekke henne. Han flyttet den ene hånden mellom dem, lot pekefingeren sirkle forsiktig rundt de mørke brystvortene hennes, de knoppet seg og stivnet umiddelbart. Han frydet seg, og forsiktig akte han seg litt ned i sengen slik at han kunne fange en brystvorte i munnen.

Den stivnet med en gang han berørte den med leppene. Fascinert så han den vokse og bli stiv. Han smakte forsiktig på den, det var så vidt tungespissen var nær, forsiktig lot han vorten bli våt av tungen sin. Hun flyttet på seg, var hun våken tro? Han ville ikke det, ikke enda. Han ventet til hun roet seg igjen før han igjen la leppene forsiktig rundt den stive brystvorten og tungen rullet varsomt rundt , smakte og slikket, gjorde vorten våt.
Det var deilige å ha den stive i munnen, han sugde litt hardere, han var nå så kåt at han visste han ikke ville klare å beherske seg særlig lenger. Hånden hans gled over hoften hennes, han slapp brystvorten slik at han kom til bak på rumpa hennes. Lot fingrene glid mellom rumpeballene hennes til han fant det han lette etter.

Hun var våt!. Hun var varm og våt og fingeren hans gled på innsiden av henne. Han heiste seg opp på den andre armen, fingrene hans gled lenger inn i henne, det våte og varme omsluttet han og han stønnet. Herregud hun var så deilig. Det rant av henne, og han klarte ikke å la det være, men førte fingrene sakte ut og inn av henne, kjente det strammet seg i underlivet, pikken lå stor og stiv oppover magen og den var våt på tuppen. Han fingret henne varsomt, mykt og deilig. Det var da han merket noe hadde forandret seg, hun beveget på hoftene, møtte ham i takten med hånden, knep bena sammen slik at det ble vanskelig for ham å slippe unna. Hun lå fortsatt med lukkede øyne, men med et svakt smil om munnen.
Han stanset…….”ikke prøv deg, fortsett å ta musa mi med fingrene dine…. Ikke våg å stoppe nå…..” han gliste, hun var våken, ingen tvil om det. Han tok hånden hennes og la den over den blodsprengte kuken sin og hun grep rundt det, runket ham forsiktig. Tommelen hennes gled over pikkhodet og sendte ilinger nedover ryggraden hans.

Han skjøv henne over på ryggen, spredte bena hennes og førte pikken mot åpningen. Hun åpnet øynene og så på ham, kåt men også med varme og følelser dypt der inne i de blå øynene. Det hugg til i ham……hun var farlig deilig der hun lå, varm, naken, åpen og kåt og uendelig våt. Musa hennes var hoven og rød og det piplet kåtsafter ut av henne.
”Elsk med meg, la meg kjenne deg gli sakte ut og inn av min kåte mus” Hun smilte mot ham og han lot hodet gli på innsiden. Hun var så varm! Han ville lenger inn, dypere inn i denne deilige kvinnen så han gled så langt inn i henne som han klarte å komme. Våtheten og trangheten hennes omsluttet pikken hans og han bare lå stille og nøt øyeblikket. Hun begynte å bevege på hoftene sine, knep musklene sine rundt pikken hans og han lukket øynene og grøsset nedover ryggraden. Hun var fantastisk til å bruke underlivet sitt for å få han til å nyte mest mulig. Hun knep og vred på seg, han gled ut og inn av henne, elsket med henne sakte og deilig. Lot henne kjenne pikken hans dypt inni henne. Bena hennes la seg rundt livet hans, hun presset hælene mot rumpa hans og skjøv han inn i seg, det var som om musa hennes knadde kuken hans. Brystene hennes duvet i takt med elskingen deres, hun strøk mykt og forsiktig over dem og øynene hennes var mørke av kåthet.

Hånden hennes gled nedover mot musa hennes, fingrene hennes begynte å gni forsiktig over klitorisen, hun stønnet svakt, klemte ham hardere. Han kjente det nærmet seg, det var deilig å bare ligge slik å elske sakte, mykt og forsiktig. Båten duvet i takt med dem, det var varmt og stille og det eneste lydene de hørte var lyden fra henne når han gled ut og inn av henne. Øynene hennes festet seg til hans, blikket hennes var intenst, fingrene beveget seg fortere, og hun skalv. ”Ta meg hardere og litt fortere, kom sammen med meg”! Hun så spørrende på han, han nikket, kjente det kriblet i korsryggen, beveget seg fortere og når hun strammet både musa si og kroppen sin var han solgt. Ingen hadde noen gang fått ham til slike høyder som henne, heller hadde ingen brukt musa si som hun kunne, han var fanget og solgt og visste han ville ha henne igjen og igjen. ”Å herregud jeg kommer” Hun hadde skreket om han ikke hadde lagt munnen sin over hennes og kysset henne i det orgasmen tok tak i dem begge og sendte de tur-retur himmel på noen sekunder.
Hun slo armene rundt ham, strøk ham over ryggen mens hun hikstet og skalv og lot saftene sine strømme over pikken hans. Han forholdt seg rolig, lot henne klemme rundt staven hans, herregud så deilig, han kjente det kom, kjente det kriblet og stakk i hele kroppen før han eksploderte dypt der inne i henne. Han kysset henne vilt og deilig og pumpet sæden sin inn i hennes våte grotte. Neglene hennes boret seg inn i skuldrene hans og hun holdt ham krampaktig fast helt til armene hans sviktet og han falt tungt over henne.

Pikken hans gled ut og en strøm av safter fulgte med, han skyndte seg å legge noen handklær under rumpa hennes og hun smilte takknemlig mot ham.

De ble liggende å småkose, stryke over varme kropper, kyssene deres var myke og ømme, og lekte fingrer fant veien hvor det gjorde mest godt. Han måtte stanse, kjente han ble stiv igjen, men nå ville han vente. Han ville la seg erte av henne utover dagen, og når kvelden kom ville han elske med henne igjen og igjen.

”Jeg er skrubbsulten” forkynte han høyt…. ”damen ligger her mens jeg lager frokost, eller vil du ta et morgenbad?” Hun tenkte seg om et par sekunder, tanken på å bare ligge under den varme dynen fristet, men solen begynte å skinne inn i båten og det tydet på at dagen ville bli flott. Et morgenbad fristet så hun skjøv dynen til side og reiste seg opp. ”Gud du er bare deilig” Blikket hans gled over den modne kroppen hennes, og han ble forundret over at han aldri fikk nok av henne. Dette lignet ikke han i det hele tatt, et nummer og han var som regel ferdig, men dette var annerledes.

”Førstemann uti, frokost tar vi etterpå”….hun hoppet elegant forbi ham før han fikk sukk for seg, og hvordan hun rakk å få på seg bikinibuksen før hun elegant stupte uti vannet var for ham en gåte. Men han kom seg da uti til slutt han også og svømte med raske tak ut til henne. Hun tro i vannet og lo mot ham…..herlig temperatur og strålende sol, hvem kunne ønske seg noe annet?

Et par timer senere bestemte de seg for å kaste anker og reise til nærmeste by. Han hadde sjekket festene på sin egen båt, pakket litt klær og stod nå og løsnet tauene i baugen på hennes båt. Hun startet, ankervinsjen duret og gled opp fra vannet. Båten gled sakte bakover og snart var de ute av bukta. Hun satt på flybridgen og så ut som om hun frydet seg. Løftet ansiktet mot solen og smilte forsiktig for seg selv. ”Hei, kom opp hit litt!” hun vinket til ham og han var på plass etter noen sekunder. ”Du overtar roret, jeg vil sole meg litt, om du har lyst da?” Han så først forbauset på henne, så gliste han over hele ansiktet. ”Mener du det? Kan jeg overta styringen? Han jublet inni seg. Det var som å slippe en unge inn i godtebutikken, det visste hun, men hun stolte på ham og når hun så hvor lett han overtok roret var det ingen tvil om at hun hadde gjort rett. Hun hadde da andre ting hun skulle gjøre.

Hun forsvant nedunder, fant frem bagen sin og tok med seg noen småting opp på dekket. Solsengen var på plass og hun stilte seg med ryggen mot ham og smurte inn kroppen sin med sololje. Han stønnet når han så hvordan hendene hennes gled over den solbrune kroppen, og når hun bøyde seg fremover så rumpa hennes skjøt ut, ja da ble han kåt igjen. Han kunne ikke noe for det, hun fikk pikken hans stiv bare ved å vise seg frem.
”Går det greit med deg?” Hun smilte ertende opp til ham og han nikket. Dette var livet, sol, varme, sommer, båt og en kåt kvinne, hva mer kunne man ønske seg?

Legg igjen en kommentar