Bursdagsgaven

Denne novellen er vist 48399 ganger.

Med et sukk åpner jeg øynene. Skulle ønske jeg hadde sovet lengre, sett litt mer av den herlige drømmen. Å vel, er ikke noe å gjøre med nå. Jeg ruller meg ut av senga og går på badet. Ser meg kjapt i speilet før jeg går i dusjen. Som vanlig barberer jeg meg i dusjen, sparer tid rett og slett. Men i dag nøyer jeg meg ikke med å barbere ansiktet, jeg barberer meg nedentil også fordi jeg vet hvor mye min kjære elsker glattbarberte gutter. Det er ikke alltid jeg gidder å ta meg bryet, men i dag fyller jeg år, så jeg vet det står noe spesielt på menyen. Samboern min har alltid et eller annet opp i ermet når jeg har bursdag, så da kan jo jeg gjøre en liten ekstra innats jeg også. Jeg rusler av gårde på jobben og blir gratulert av de få kolegaene som husker og dagen går sin sakte gang. På veien hjemover begynner det å krible litt i magen. Hva har hun funnet på i år?

Jeg åpner ytterdøra og roper som vanlig at jeg er hjemme. Rita møter meg i døra og gir meg et stort kyss. «Gratulerer med dagen kjære!» sier hun med et stort glis. Jeg smiler tilbake og gir henne et langt og dypt kyss tilbake. «Jeg tar meg en dusj jeg.» sier jeg mens jeg tar av meg ytterklærne. Hun nikker og sier at det passer bra. Det passer bra? Hva skal det bety? Jeg kjenner kilingen i magen igjen.

Når jeg kommer ut av dusjen står Rita der kun iført en svakt gjennomsiktig, svart nattkjole. Jeg kan se nipplene hennes presse mot det tynne stoffet og at hun er glattbarbert hun også og jeg kan ikke gjøre annet enn å smile. Hun tar frem et silkeskjerf og binder det rundt øynene mine. Jeg protesterer ikke. Når hun har knyttet det ferdig og forsikret seg om at jeg ikke kan se noe så tar hun hånden min og leier meg inn på soverommet. Hun legger meg ned på sengen og setter seg overskrevs over brystet mitt. Med et fast grep tar hun den venstre hånden min og trekker den ut til den ene siden av sengen og jeg kjenner at hun fester den med en mansjett, deretter høyre hånd. Jeg rykker litt i mansjettene og merker fort at de er festet med reimer til sengestolpene og jeg ligger nå helt forsvarsløs. Når jeg rykker i mansjettene hører jeg at hun flirer litt ondskapsfullt og jeg blir litt smånervøs. Hun går av meg og jeg kjenner at hun stryker meg nedover brystet, så over magen. Jeg er allerede opphisset noe hun lett kan se fra den stivnende pikken min.

Jeg kjenner at madrassen beveger seg nederst i senga, hun sitter nå ved siden av beina mine og tar et lett tak i det halvstive lemmet mitt. Hun runker meg sakte et par ganger og får med en gang god respons. Jeg flytter litt på det venstre beinet mitt og skvetter litt når jeg støter mot naken hud, jeg var overbevist om at hun satt på den andre siden. Kneet jeg støtte borti løfter seg over beinet mitt og hun sitter nå og skrever over det. Jeg kjenner et kvinnekjønn presse seg ned mot beinet mitt, og jeg presser tilbake, lar henne bruke beinet mitt til å tilfredsstille seg selv og jeg kan kjenne at hun allerede er våt. En munn lukker seg rundt pikken min og jeg klarer ikke å holde tilbake et lite stønn. De varme fuktige leppene glir forsiktig opp og ned og bølger av nytelse strømmer gjemmom meg helt ned til tærne. Hånden har fortsatt et fast grep rundt skaftet og runker meg i takt med sugingen. Tunga hennes leker rundt kanten av hodet mens munnen går taktfast opp og ned.

Jeg kjenner presset fra beinet bli borte og at hun beveger seg opp langs siden min, men sugingen stopper ikke! Med et skjønner jeg hva som foregår. Jeg har alltid fantasert om å ha to jenter i senga samtidig, og det har tydeligvis Rita tenkt å oppfylle. Smilet mitt brer seg over ansiktet mens et kne plasserer seg på den ene skuldern min og et annet på den andre. En hånd røsker tak i håret mitt og presser hodet mitt opp mot det fuktige kjønnet. Jeg gjør som den ordløse kommandoen sier og sleiker henne villig. Tunga mi glir lett opp og ned mellom kjønnsleppene hennes som hun selv sprer med to fingre. Jeg jobber meg hele veien fra den fuktige grotten hennes og fram til klitten hennes. Dette er ikke den smaken jeg er vant til merker jeg, den ligner men dette er helt tydelig den andre jenta. Hun smaker litt søtlig, jeg slikker i meg saftene hennes og nyter følelsen av de myke leppene mot ansiktet mitt. Også hun er glattbarbert merker jeg. Jeg rotere tunga rundt klitten hennes og hører et lite ynk sammen med noen lette rykkninger i lårene.

Munnen som behandlet lemmet mitt glir vekk jeg hører en velkjent stemme. «Kom her.» kommanderte Rita den andre jenta som lydig steg av ansiktet mitt. En hånd tar tak i pikken min mens jeg kjenner to bein skreve over hofta mi og ikke lenge etterpå en herlig varme når hodet mitt finner åpningen hennes. Sakte glir hun nedover skaftet mitt som borer inn i henne helt til jeg bunner henne. Hun sitter helt stille noen lange sekunder før hun begynner å bevege seg opp og ned og den trange musa hennes masserer pikken min. Rita kommer opp til ansiktet mitt og kysser meg dypt og inderlig. «Liker du fitta hennes?» spør hun og jeg hører smilet hennes. Det eneste hun får til svar er et svakt stønn og hun kysser meg igjen.

Jeg blir helt satt ut av det som skjer. Jeg ville aldri ha trodd at Rita ville la noe slikt skje, og her høres det faktisk ut som om hun nyter å se meg sammen med en annen jente. Plutselig hører jeg to klikk og mansjettene mine løsner fra reimene. Jeg trekker av meg skjerfet som dekker synet mitt. Det er mørkt i rommet men øynene mine er jo allerede vant til mørket og jeg kan se ansiktet til Rita som ligger ved siden av meg. Hun smiler stort til meg, tydelig stolt av å se hvor mye jeg nyter gaven hennes. Jenta som sitter og skrever over meg smiler også. Det er en av kolegaene til Rita, Thea, jeg har sett henne før når de har hatt møter hjemme hos oss. Hun er pen, har fine former og har to velformede bryster. Alt i alt ganske lik Rita. Hun stiger av meg og begynner å suge meg, Rita bøyer seg også ned til pikken min som er dynket i den søte nektaren til Thea. De begynner å slikke å suge om hverandre og møtes innimellom i deilige kyss. Rita fyller munnen sin med meg mens kolegaen slikker resten av skaftet og ballene. Ryggen min krummer seg oppover av nyelse og jeg biter meg i leppa. Jeg tar tak i hoftene til Rita, som står på kne vedsiden av meg, og løfter henne over meg og presser ansiktet mitt opp i kjønnet hennes. Hun smaker så herlig og smaken og lukta gjør meg om mulig enda kåtere. En finger finner åpningen hennes og masserer den lett mens tunga mi flikker lett over klitten hennes som er hoven allerede. Finger min blir fuktig av saftene hennes og jeg presser den forsiktig inn i henne. Hun presser kroppen sin tilbake mot hånda mi som svar på at hun liker det. Jeg finner g-punktet hennes og masserer det nådeløst mens jeg tar leppene hennes inn i munnen og suger på dem. Hun ynker seg mens hun presser kjønnet sitt mot meg. De to jentene suger og slikker meg som om det var det eneste de var skapt til å gjøre. Jeg kunne kjenne det begynte å trekke seg sammen i underlivet mitt og det merket tydeligvis jentene også for de sluttet med den gudommelige behandlingen, jeg skulle visst ikke få komme enda.

Rita snudde seg rundt igjen og la seg vedsiden av meg, og den andre jenta kom og la seg ved den andre siden. De kysset meg begget to og hverandre. Vi lå sånn i fem minutter og klinte mens Thea maserte pikken min mykt for å holde den stiv. Så la hun seg i den andre enden av senga og spredte beina. Hun lot en finger gli opp og ned i den fuktige sprekken sin mens hun så sultent på meg og Rita. Rita krabbet bort til henne og boret ansiktet sitt ned mellom beina hennes og du kunne se nytelsen stråle i ansiktet til Thea. Jeg gikk opp bak Rita som sto med den runde, faste rumpa si opp i været. Hun var så våt at leppene hennes gled fra hverandre og man kunne se hele det deilige kjønnet hennes. Med pikken i et fast grep plasserte jeg tuppen mot åpningen hennes og jeg hørte at hun stønnet. I en rolig bevegelse begynte jeg å føre pikken min inn i den våte grotten hennes, mye saktere enn nødvendig. Hun ble utolmodig når jeg hadde kommet halveis og støtet kroppen sin tilbake mot meg, et stort glis bredte seg rundt munnen min. Jeg støtet mot henne sakte i starten, men hardere og hardere etterhvert. Hun mistet helt konstentrasjonen og lå med hodet i fanget til Thea og stønnet med øynene lukket og med munnen åpen. Thea tok tak i hodet hennes og presset det ned til kjønnet sitt igjen, akkurat som hun hadde gjort med meg. Jeg elsket å bli «tvunget» til å sleike. Rita fikk fokusen litt tilbake når dette skjedde og beveget tunga fortere over kjønnet hennes, Thea kastet hodet bakover og stønnet uhemmet. Jeg førte den ene hånda mi rundt Rita og fuktet en av fingrene mine i saftene hennes som nå praktisk talk drypte fra kjønnet hennes. Når den var ordentlig fuktig og glatt førte jeg den sakte frem og tilbake over rumpehullet hennes. Hun bøyde hofta enda lenger oppover for å vise at hun ville ha den. Sakte førte jeg den inn i henne mens jeg fortsatte å støte mot henne. Den samlede effekten av fingringen og pikken min som kjørte inn og ut av henne ble for mye for henne og hun hylte i orgasme og jeg pumpet hardere gjennom det kraftige rykningene. Hun falt helt sammen over Thea som holdt henne og strøk fingrene gjennom håret hennes mens krampene ebbet ut.

Hun snudde seg og så med kjærlige øyne på meg og smøg seg av Thea og sa «Nå er det vel en annen sin tur?» med et glimt i øyet. Jeg tok tak i hoftene til Thea og trakk henne mot meg, løftet opp beina hennes og kjørte pikken min inn i kjønnet hennes som var klissvått. Hun tvinnet beina rundt livet mitt og trakk meg hardt mot seg for å øke kraften i støtene. Rita konsentrerte seg om puppene hennes og tok den ene nippelen i munnen mens hun rullet den andre med fingrene. Thea stønnet høyt og ba om mer. Jeg kjørte inn i henne så hardt jeg kunne og kjente at klimakset mitt heller ikke var langt unna. For å øke nytelsen hennes masserte jeg klitten hennes med tommelene og fortsatte med samme kraft og tempo. Kroppen til Thea rykket hardt mens hun skrek «JAAAA!» og trakk meg helt inn i henne med beina, og det var et mirakel at jeg ikke kom. Jeg trakk meg ut av henne og Rita kom bort til meg og sugde meg mens hun masserte ballene mine med en hånd. Når Thea fant et lite snev av styrke igjen kom hun bort og de to byttet på å suge meg. Denne behandlingen ble for mye for meg og et lenge etterlengtet klimaks flommet over meg. Den første spruten kom i munnen til Thea og Rita dro pikken min til seg slik at jeg sprutet over ansiktet hennes før hun rakk å putte den i munnen. Hun sugde meg helt tom og svelget grådig. Thea slikket restene av meg av ansiktet til Rita og de kysset dypt. Jeg falt tilbake i senga, helt utmattet og de to jentene kom og la seg på hver side av meg. Vi sloknet som lys alle sammen etter det som hadde vært en natt i paradis.

Thea hadde mye oftere enn før «viktige møter» hjemme hos oss, noe vi nøt veldig alle sammen.

Legg igjen en kommentar