Busstur med dessert

Denne novellen er vist 6160 ganger.

Jeg stod og ventet på bussen. Den var sent som vanlig, og humøret var slett ikke på topp. Siste bussen hjem etter en kveld på byen. Kvelden hadde dessverre ikke svart til forventningene så jeg var passe mørk i humøret. At regnet silte ned gjorde ikke situasjonen bedre.
”Merkelig”, tenkte jeg der jeg stod, ” at ikke flere skulle være med bussen. Var det virkelig bare jeg som hadde vært ute i kveld. Ikke rart det hadde vært kjedelig”.
Endelig – der kom den. Lysene nærmet seg og der stoppet den endelig. For meg. Bare for meg denne gangen.
Ingen folk i bussen heller. Skulle tro jeg levde i en annen verden. En verden tom for mennesker. Bare bussjåføren og meg.
Jeg betalte og fant meg et sete helt foran.
Der kunne jeg ta sjåføren i øyensyn og kanskje prate litt tenkte jeg, det var jo et stykke hjem.
Sjåføren kikket på meg i speilet, jeg så det nok.
Han var forresten ganske kjekk. Brun i luggen som falt litt ned i pannen. Mørke øyne og en rett nese. Ikke så lett å se resten der han satt, men han virket bredskuldret og litt kraftig. Han hadde kanskje sånn sjåførmage som jeg kalte det. Jeg syntes han var kjekk. Litt ung for meg, men..å titte litt på godsakene kunne jeg jo.
Jeg satte meg godt til rette slik at jeg kunne se sjåføren. Og han kunne seg meg.
Jeg streifet øynene hans i speilet, merket at han så på sin eneste passasjer. Jeg synes jeg så et glimt av interesse, eller var jeg bare på bærtur, som overhodet tenkte i de baner.
Det var varmt i bussen. Jeg kjente svettdråper i pannen som piplet frem øverst i hårfestet.

Jeg tørket dem bort, tok av meg kåpa…og la den ved siden av meg. Jeg var svett på brystet også…..og rotet i veska mi for å finne en clenex. Jeg tørket meg i utrigningen også. Den var forresten godt utringet den kjolen min i kveld, så det var fort gjort. Måtte løfte litt på hvert bryst for å få tørket litt under. Tunge og svette pupper, tenkte jeg. Kanskje ikke noe å friste en mann med. Ikke det at jeg prøvde, nei da. Langt i fra.
Jeg hadde løftet dem for kvelden, puppene. Dyrt, men resultatet var brukbart. Mine ganske store og tunge bryster, ble pushet en halvmeter opp….eller….i hvertfall ble de ganske sexy syntes jeg. Og tok dem i øyensyn der jeg satt. De svulmet faktisk utover utrigningen og bød seg frem på en måte jeg ikke tenkte var mulig. Jeg tror resultatet var yppig. Jeg hadde nok lagt merke til menns blikk i løpet av kvelden. Det liksom nådde aldri øynene mine…bare brysthøyden.
Jeg hadde fått noen gode forslag, men tente ikke på noen. Ingen jeg orket å bruke en kveld på, og slett ikke i noens seng, eller hotellrom.
Men nå tenkte jeg; at de øynene i speilet der, øynene til den mannen som kikket på meg der, ville jeg gjerne tenne lyset i.

Jeg satte med godt til rette, lot bena få strekke seg…..ah…
Deilig å slappe helt av. De røde høyhælte skoene var nok ikke beregnet til å gå i, så trange og spisse som de var, men lekre, og da holdt det i baner. Høye heler, røde lakksko…men ikke av den pikeaktige typen nei. Disse var av den damete, sexy typen med hull foran slik at kveldens nylakkerte tånegler kom til sin rett. Samme fargen som på fingerneglene. Blodrøde. Som igjen hadde samme farge som kjolen min. En lekker liten sak jeg hadde kommet over på Fretex. Passe dydig lengde, til litt nedpå kneet, men med en skikkelig udydig splitt på den ene siden.
Jeg strakte meg litt i setet – lot kroppen folde seg ut. Ene benet gled ut av splitten og ut i midtgangen. Kjolen krøllet seg og krøp oppover. Nå kunne sjåføren antagelig se trusa mi…den hvite lille blondesaken med g-streng.
Aha…..det var deilig å strekke på seg. Kjenne airkondisjen på bussen blåse nedover kroppen min. Ned i nakken, utrigningen og videre nedover lårene mine. Det var nesten noe erotisk ved luftstrømmen. Jeg kjente jeg ble kåt. Kjente at kjønnet mitt røre på seg, våkne opp. ”En liten våt mus med den lyserøde snuten i været” tenkte jeg litt fnisende.
Jeg tittet på sjåføren; kunne det være mulig? Satt han med en hånd nedi buksene…eller lå den forsiktig utenpå..eller?
Øynene våre møttes i speilet. Da så jeg at han var tent, jeg kjente det gikk en iling gjennom kroppen. Jeg elsket følelsen det gav meg at han tittet på meg.
Jeg strøk meg over brystene….kjente at brystvortene var stive. Kanskje burde de få komme ut litt i friluft, lufte seg litt. Jeg bare vippet begge brystene over kanten på den oppbyggende saken. Nå kunne jeg nå begge brystvortene. Jeg lot håndflatene gli over dem. De var harde, røde og lignet markjordbær. De struttet mot håndflatene mine…og jeg lot han se godt hvor lengtende kroppen min var.
Mens den ene hånden min masserte en brystvorte, kjente jeg på meg selv i skrittet.
Jeg satt der med beina fra hverandre, og gav den deilige sjåføren godt innsyn.
Jeg var våt og hoven. Kunne nesten ikke vente til å få ta på meg selv, kjenne den hovne klitten og skamleppene som var røde og hovne av lyst.
Jeg dro trusa til side, slik at hele kjønnet ble blottet der jeg satt. Jeg lot langfingeren stryke over klitten, og videre mot mitt våte hull. Jeg var så utrolig våt. Det sukket i kjønnet mitt og det var tydelig at han hørte og så, han som skulle kjøre meg trygt hjem.
Jeg var nesten i en annen verden en stund. En verden av lyden fra motoren, vinduene som var duggete, lukten av meg selv, lukten av diesel, og ikke minst synet av hans øyne i speilet. Synes av hans hånd nede på sitt kjønn. Han runket seg, det kunne jeg godt ane.
Med ett stoppet bussen. Han hadde kjørt ut på en avkjørsel.
Jeg bare holdt pusten noen sekunder, og så skjedde alt som i langsom kino. Jeg skal aldri glemme det.
Sjåføren reiste seg. Buksa lå i en krøll på gulvet, og han steppet ut av den med raske skritt. Jeg så pikken hans stå rett ut. Jeg mistet nesten pusten. Den var diger. Den var tjukk. Den var våt. Det glinset av den.
Han var ikke til å stoppe der han kom i mot meg med en reisning jeg knapt har sett maken til.
Han bare tok meg, løftet meg opp og nesten bar meg bak i bussen, til det bakerste setet.
Der satte han meg ned i midten. La bena mine på hvert sitt sete foran slik at jeg sprikte, og han fikk direkte innsyn.
Så bøyde han seg ned og slikket meg. Sugde meg. Gav kjønnet mitt en intens behandling. En tunge som hemningsløst sugde, slikket og jeg kjente at jeg holdt på å komme. Men like før jeg raste av gårde inn i orgasmen sluttet han, og jeg ville hyle høyt av frustrasjon. Men da tok han tak i meg og satte meg skikkelig ned i setet igjen, og bød på pikken sin. Han tok tak i det lange håret mitt og trykket hodet mitt mot pikken sin, og jeg så meg nødt til å åpne munnen. Ikke det at jeg hadde tenkt å protestere. Jeg var så kåt at jeg kunne slukt hva som helst akkurat der. Og det nest beste nå i verden ville være å få suge og slikke på den pikken. ÅÅÅÅ, så deilig det var. Jeg slikket ballene også…lot munnen suge seg fast til dem..og lekte med en finger i og rundt hans anus. Jeg slikket han videre oppover pikkskaftet, lot saftene i munnen min blande seg med hans safter.
Min tunge i hans sprekk, kjenner og smaker. Nydelig. Jeg elsker smaken av pikk. Av våt pikk. Jeg suger han også så godt jeg kan og jeg er ganske flink tror jeg, for jeg hører han stønne.
Han tar tak i brystene mine for liksom å holde seg fast..
Nå trodde jeg han kom i munnen min for han brølte…men nei du…
Han trakk pikken ut…og dro meg opp….og dyttet meg ned igjen, slik at jeg ble stående med rumpa til værs.
”Nå skal du ries, som du aldri har blitt ridd før” skrek han…
Det var de første ordene jeg hørte han si. Og jeg trodde han.
Han tok meg med en villskap som aldri vil bli glemt.
På hodet ned i et buss-sete tok han meg. Mens han red meg brukte han fingeren på klitten min og da var det liksom ingen vei tilbake. Han dasket i vei. Saftene fløt, og det luktet sterkt av kjønn. Så hørte jeg han komme. Pusten ble kortere, og jeg kjente den digre pikken vokse seg enda større. Jeg kjente at nå kom jeg selv også…og vi skrek ut begge to i orgasmer som jeg tror det hadde gått gjetord om, hvis noen hadde sett oss.
Etterpå?
Akkurat! Det ble flere bussturer hjem!

Legg igjen en kommentar