Byturen

Denne novellen er vist 8711 ganger.

Fantasien begynner med at jeg kommer hjem fra jobben på fredag. Har avtalt bytur med venninnene mine og har gledet meg til det hele dagen.Kanskje det endelig blir noe på meg igjen, føler det er evigheter siden sist, og jeg er klar for å prøve nye ting. En jente hadde vært flott.

Jeg setter på vannet i dusjen og kler av meg. ser meg i speilet og drar meg i brystvortene. Har kjent det i hele dag…er klar for det meste. Går inn i dusjen og setter meg på gulvet. Det varme vannet får meg til å slappe ordentlig av. Finner frem høvelen og barberskummet. Smører meg godt inn. Det er viktig å ta seg godt ut når man skal vise seg frem. Barberskummet iser lett og jeg fjerner hårstubbene som har kommet frem siden sist. Kjenner etter at jeg har blitt helt glatt. Føles utrolig deilig å sitte der i det varme vannet og ta på seg selv… Klyper meg i vortene og lar den andre hånden stryke over det nybarberte kjønnet. Det går ilinger gjennom hele kroppen… Gnir meg lett på klitten, men jeg stikker en finger inn med den andre hånden. Jeg masserer meg selv, mens jeg bruker to, så tre fingre. Saftene renner ut av meg og jeg gnir meg selv hardere og raskere. Alt er bare deilig og jeg kjenner at det strømmer ut i hele kroppen. Plutselig eksploderer jeg i en fantastisk orgasme og jeg stønner og peser, mens jeg synker sammen på gulvet i dusjen.
Alt dette har gitt meg ny energi. Gjør meg ferdig på badet og går inn på soverommet. Har allerede bestemt meg for hva jeg skal ha på. Et beige kort ettersittende skjørt, en hvit transparent bluse og et par høyhelte beige støvletter. Tar på meg en svart, transparent g-streng, men trenger ingen bh. Ser meg i speilet. Nå er jeg klar til å erobre hvem det måtte være.
Tar en taxi til en av jentene som har vorspiel. Blir møtt av en overstrømmende vertinne i svarte skinnbukser og rød, trang topp. Jeg blir nesten målløs, men kommer meg inn til de andre jentene. Alle er utrolig deilige, og som vanlig er det gutta som får gjennomgå. Etter et langt vorspiel er jentene klare for å gjøre byen. Taxien tar oss med til et sted i byen og vi merker fort at gutta synes at dette var et positivt tilskudd.
Jentene vil danse og jeg blir med på dansegulvet. Det er hett og fullt. Kroppene står tett, og jeg forsøker å komme når hun med skinnbuksene. Har hatt henne i tankene siden vorspielet. Jeg danser bak ryggen hennes og kommer tettere og tettere. Brystene berører henne så vidt, og jeg kjenner at hun rygger litt bakover. Hun gnir ryggen sin mot brystene mine og jeg legger hendene mine rundt livet hennes. Stryker henne forsiktig over den bare magen hennes. Hun snur seg rundt og spør hva jeg driver med. jeg hvisker henne i øret at jeg har tenkt å forføre henne. Hun ser på meg og lar hånden gli nedover rumpa. vi står helt tett sammen og hun kysser meg på halsen og i nakken. Det iler i hele kroppen min. hendene mine glir over kroppen hennes og jeg gjengjelder kyssingen. Hun kysser meg på leppene og snart kliner vi ganske heftig. Jeg spør om vi skal finne en krok for oss selv. hun nikker, og tar hånden min.
Vi finner et mørk krok og setter oss ned i en sofa. Hun svøper brystene mine i hendene sine og klemmer de ømt. Hun knepper opp en av knappene i blusen slik at hun kan stikke den ene hånden under. Jeg får frysninger over hele meg når hun drar i vorten. tungene våre møtes igjen, mens jeg kjenner hånden hennes smyge seg oppoverlåret mitt. Jeg er sprekkferdig av kåthet og håper at hun snart skal stikke en finger eller to i meg. Min bønn blir hørt. Hun trekker trusene av meg og skyver skjørtet oppover. jeg slipper ut et stønn når hun gnir klitten. Hun siger ned på gulvet og trekker meg mot kanten av sofaen. Hun drar tungen sin gjennom sprekken min, mens jeg bare nyter. Hun sliker, suger, nipper og fingerer meg. Av og til klyper hun i brystvortenen. Det bølger i hele meg og jeg kjenner at hele kroppen spenner seg. Slikkingen blir mer intens og hun knuller meg med tre fingre. Jeg tar tak og skyver hodet hennes inn til kjønnet mitt. Tilslutt eksploderer jeg i en deilig orgasme, og siger ned på gulvet til henne. Kysser henne og kjenner smaken av meg selv. Spør om vi skal ta en taxi hjem til meg og det vil hun svært gjerne. Vi drar klærne så vidt over oss kaprer en taxi i full hast, det haster å komme hjem nå.
Vel hjemme spretter vi en vin flaske mens vi slår oss ned i sofaen, vi kliner heftig. Klærne går av en i fart, begge er utålmodige etter noe mere. Jeg lar henne vente i sofaen mens jeg går i kommoden og finner frem yndlings dildoen min. En stor gullfarget vibrator. Hun stønner av glede, og jeg kjører den brutalt inn i henne, hun gisper etter luft, men ber om mer. Jeg sklir ned ved hennes føtter og slikker samtidig som jeg bruker staven heftig inni henne. Hun skriker ut i en voldsom orgasme. Nå er det min tur, og jeg krever akkurat den samme behandlingen. Dette er det beste jeg vet. Men hun erter, jeg sitrer, må ha meg nå. Hun slikker hele magen min, og innsiden av låra. Jeg vrir meg av nytelse, og endelig kjenner jeg tungen mot klitten, først forsiktig, så mere inntenst. Hun stikker staven inni meg, og jeg holder på å sprekker, men holder igjen litt, vil nyte det så mye som mulig. Hun sutter hardt på klitten, da renner det av meg, jeg klarer ikke å holde tilbake lengre, noe så herlig. Jeg drar henne opp til meg og vi kliner dypt. Begge er utmattet men vil ha mere.
Vi beveger oss til soverommet hvor vi bestemmer oss for å sove og å fortsette i morgen. Vi sovner begge med et tilfreds smil om munnen, og med en drøm om at i morgen skal vi kose mere.

Legg igjen en kommentar