Christine

Denne novellen er vist 11312 ganger.

Like etter at jeg hadde fylt 25 ble livet mitt plutselig snudd opp ned i løpet av noen sekunder. Telefonen ringte, – det hadde skjedd en bilulykke, og min mann Terje var innlagt på sykehuset. Jeg måtte komme så snart som mulig.

Jeg ropte på min datter Linda som da var 3 år gammel, grep ei slitt skinnjakke, og på vei forbi speilet satte jeg i en ed. Jeg hadde glemt den saftige blåveisen som Terje hadde tildelt meg kvelden før under en av våre mange, heftige krangler. – Jævla drittsekk, fór det gjennom hodet mitt. Hvorfor måtte han havne på sykehuset akkurat i dag! Jeg fikk på meg noen store solbriller og håpet det ikke var altfor synbart.

Linda var slett ikke i humør til å bli med, men etter litt om og men, var vi på vei, og jeg tråkket litt ekstra på gassen for å komme fortere fram. Trafikken var ennå ikke så ille til å være en tidlig lørdags morgen., og etter 15 minutter raste vi inn på sykehusets akuttmottak. Vi ble bedt om å sitte ned og vente litt, men like etter kom en lege og loste oss inn på et kontor.

Jeg var begynt å bli litt småirritert over at vi ikke fikk vite noe om Terje, og spurte legen om vi ikke snart kunne få hilse på ham. Han så rart på meg, og jeg trodde han hadde oppdaget blåveisen, så jeg tok av meg solbrillene. Nå ble han nesten forlegen, og etter litt fram og tilbake fikk han omsider fram at Terje ikke var mer, – han var blitt påkjørt av en fyllekjører i et veikryss og drept momentant.

Jeg fattet ikke helt hva han hadde sagt med det samme, men da det omsider begynte å gå opp for meg, følte jeg meg plutselig helt forvirret. Det var mindre enn 12 timer siden jeg hadde skreket til Terje at jeg håpet han falt død om en dag! Men det var ikke akkurat slik jeg hadde ønsket meg det.

På et eller annet vis kom jeg meg hjem igjen og sank sammen i en stol. Linda skjønte vel at noe ikke var helt som det skulle være, for hun krabbet opp i fanget mitt og la de små armene rundt halsen på meg som om hun forstod at jeg hadde det vanskelig. Slik satt vi lenge, men jeg klarte ikke å felle en tåre. Terje, den dritten, tenkte jeg, – etter alt det vonde han hadde påført meg gjennom de fem årene vi hadde vært gift, gikk altså bare hen og døde!

Jeg kom meg gjennom de neste dagene på et vis. Terjes mor, som var hjemmeværende på den tiden, var flink til å ta seg av Linda, og på dyreklinikken hvor jeg jobbet som dyrlege, hadde jeg fått permisjon i 14 dager. Begravelsen ble en prøvelse, og da alle kondolansene begynte ved grava, var det like før jeg tok beina på nakken og sprang min vei. Men min bror som stod like ved skjønte hva som rørte seg i meg, og klarte å roe meg ned igjen. Jeg var mer sint enn lei meg, og følte meg som en hykler der jeg stod.

Tiden framover gikk bedre enn forventet. Linda var tilbake på daghjemmet og jeg på jobb, men kveldene og ikke minst nettene ble ofte lange og ensomme. Terje hadde nok alltid vært en dritt, men han hadde også vært en forbannet god elsker de gangene han oppførte seg som et menneske, noe jeg nå savnet dypt.

Av utseende er jeg ganske oppsiktsvekkende med mine 1,92 på sokkelesten, – meget atletisk med langt, bølgete lyst hår og lyse blå øyne. Menge mener jeg er vakker, og det har aldri manglet på kavalerer uansett hvor jeg har vendt meg, men jeg foretrekker som oftest menn jeg kan «se opp til» som jeg sier, – og dem er det ikke mange av når man selv er 1,92:-) Selv kjente jeg bare min bror og min far som begge var rundt 2 meter.

Jeg var fortsatt en ivrig svømmer på min hals på den tiden, og tilbragte adskillige timer i svømmebassenget per uke dersom jeg hadde anledning. Det var på et vis min hobby, men jeg hadde aldri drevet det til de helt store plasseringene i konkurranser foruten et kretsmesterskap da jeg var 17 år gammel.

Ellers har jeg alltid hatt en enorm appetitt på sex, og begynte å onanere allerede før jeg var 10 år gammel. Nå som Terje var borte, kom «lekekassen» med diverse sexhjelpemidler igjen til heder og verdighet. Jeg hadde en egen skuffe med lås til å oppbevare godsakene i, og innholdsmessig var den bare blitt rikere med åra. Når trangen ble for stor, tok jeg en runde i skuffen for å velge meg ut det som måtte behage meg i øyeblikket.

Jeg hadde bl.a en ganske stor buttplugg med vibrator som jeg elsket å ha i rumpen, mens jeg bearbeidet resten av kroppen med en etter hvert nokså slitt dildo. Jeg fantaserte da ofte om at jeg var bundet fast i sengen mens tre muskelmenn misbrukte meg på en heller ublid måte, – en i munnen og en i hvert av mine andre hull. Jeg elsket å suge pikk, og ofte kunne jeg få en dundrende orgasme når jeg fikk spruten rett i munnen.

Etter noen måneder i min ensomhet begynte desperasjonen etter «ekte varer» å bli påtrengende, men likevel skulle det gå nesten et år før jeg våget det store spranget helt ut og fant meg en mann som kunne tilfredsstille mine lyster igjen. Jeg hadde holdt igjen lenge ettersom mitt generelle syn på menn ikke var overvettes positivt etter 5 år med Terje, og jeg var absolutt ikke interessert i noe fast forhold med forpliktelser og brutte lovnader. Det hadde jeg fått nok av.

Jeg var også redd for å treffe på noen som var like glad i å bruke knyttenevene som Terje var. To ganger i løpet av de 5 årene vi var sammen, hadde jeg havnet på akutten etter å ha blitt banket sønder og sammen, og sånt setter sine spor. For meg var menn i grunnen bare dritt, men så var det dette de hadde mellom bena da…

Mitt første knull etter Terjes død, var med en bankmann. Jeg hadde meldt meg på en konferanse om utdøende dyrearter, og måtte kjøre nesten 5 mil for å komme fram til hotellet. Hva en bankmann gjorde på en slik konferanse aner ikke jeg, og ikke brydde jeg meg om å vite det heller. Jeg hadde overhodet ingen ambisjoner i retning menn da jeg ankom hotellet, men det skulle fort endre seg.

Jeg oppdaget ham nokså fort der han satt på skrå en bordrad foran meg, og kunne ikke få øynene bort fra ham under hele dagen, noe han sikkert også la merke til. Rune som han het, var eldre enn meg, rundt 35-40 år skulle jeg tro, høy, med mørkt halvlangt hår og brune øyne. Han hadde brede skuldre og en liten kulemage, og gikk i en noe slitt brun fløyelsdress, – ikke akkurat topp antrekk, men for min del kunne han gjerne gått i sekk og aske…

Vi vekslet noen få ord i løpet av dagen under pausene, og interessen virket til å være gjensidig. Jeg fikk ofte noen lange beundrende blikk, men ble aldri helt klok på om det var kroppen min eller høyden han beundret, – kanskje begge deler? Han var noe kortere enn meg, – kanskje 1.85, men det var noe ved øynene hans som fasinerte meg veldig. Jeg visste bare at dersom jeg skulle ha meg et «nyp» noen gang, så måtte det bli nå, med ham.

Samme kveld i baren satt jeg meg med vilje litt avsides alene med et glass hvitvin og håpet at hans skulle dukke opp, noe han også gjorde ganske snart. Han bestilte et eller annet i baren, speidet litt rundt og oppdaget meg borte i skyggen. Hjertet mitt gjorde kolbøtte og jeg kjente bare hvordan magen begynte å knyte seg og ilinger forplantet seg ned mellom bena. Jeg var sprengkåt lenge før han nådde fram. Han spurte ikke engang om han fikk sitte ned, men satte seg bare rett overfor meg som en selvfølge.

Han var flink til å konversere, men han hadde en måte å saumfare kroppen min på med øynene, som gjorde meg helt skjelven innvendig, og hjertet hamret så jeg kunne kjenne slagene pulsere i skrittet så jeg ville sprenges. Jeg følte meg også på et vis som en 15-åring på sin første date, og var litt flau over at jeg ikke skulle kunne takle dette bedre enn jeg gjorde, men etter et par glass med vin, begynte jeg å roe meg litt ned. Han spurte om vi skulle gå opp på rommet og fortsette drinken der, og det hadde jeg ikke noe imot.

Jeg merket at han studerte meg litt da jeg reiste meg, – jeg bruker av naturlige grunner aldri høye hæler, likevel må jeg ha vært nesten cm høyere enn ham, men sånt var jeg vant med. Han gikk bak meg bortover mot heisen, og jeg kunne formelig føle blikket hans som undersøkte hver minste detalj på min kropp, – nesten som kjærtegn, og jeg begynte å bli redd for at beina skulle svikte under meg. Jeg hadde på meg svarte skinnbukser som strammet ganske mye over lårene (pga mine veltrente lår), samt en hvit liten bluse som jeg bare hadde knyttet foran under mine noe fyldige bryster. Jeg er ganske «fast i fisken» med all treningen jeg bedriver, så noe BH bruker jeg sjelden, – det blir mer til pynt enn for nytten, og jeg hadde heller ingen BH på da.

Det ble ikke vekslet et ord på vei opp, – vi steg ut av heisen i 4.de etasje, og han viste meg vei til sitt rom. Da døren lukket seg bak oss ble jeg plutselig veldig nervøs igjen, – hva i all verden hadde jeg gitt meg ut på? Men Rune var mer gentleman enn dressen tilsa, og snart satt vi med hvert vårt glass i hånden og pratet om løst og fast. Det føltes litt kunstig å snakke om vær, vind og konferanser, når hele kroppen ropte etter å bli tilfredsstilt, men Rune virket til å ha god tid, noe som bare gjorde meg ennå mer kåt. Jeg var glad jeg hadde skinnbukser på, ellers ville det nok sett ut som jeg hadde tisset på meg, så klissvåt som jeg var i skrittet.

Omsider så det ut som tiden var moden for noe mer intimt da han reiste seg og kom over mot meg. Han stilte seg rett foran meg der jeg satt i stolen, og nå kunne jeg se den enorme bulen han hadde i buksene. Først tenkte jeg at han ville ha meg til å suge ham, noe jeg slett ikke hadde hatt noe imot. Det ville vel kommet brakende for meg omgående bare jeg hadde satt leppene mot den enorme staken hans, så kåt som jeg var da. Men Rune bad meg reise meg opp. Han så meg lenge og undersøkende i øynene så jeg liksom ikke visste hva jeg skulle gjøre. Jeg hadde aller mest lyst til å kaste meg over ham i et langt, hett og vått tungekyss, men noe i øynene hans fikk meg til å holde igjen og la ham ta styringen.

Så kysset han meg bare lett på munnen, og begynte langsomt å kle av meg. Først knyttet han opp blusen, berettet den til side og stirret betatt på mine fyldige bryster som struttet fram, – bare så uten å røre. Knoppene mine var steinharde og formelig skrek etter berøring, men han bare så uten å røre. Så vrengte han blusen av, kysset meg lett mellom brystene, før han sank ned på kne for å starte på buksen.

Han kneppet opp skinnbuksen og dro den langsomt av mens det intense blikket fulgte buksekanten nedover. Jeg steg ut av buksen, og han strøk meg lett med en finger fra navlen og ned til han kjente hvor klissvåt jeg var utenpå trusa. Han stakk nesen inn i det våte og snuste kraftig inn så det kom et kaldt gufs over kjønnsleppene mine, og jeg fikk gysninger over hele kroppen. Så dro han trusen av, og jeg stod der i all min nakenhet.

Han kunne se hvor kåt jeg var. Jeg klarte ikke lenger å stå stille, og det rant av mine safter nedover innsiden av lårene. Plutselig rev han av seg klærne i et utrolig tempo, og dro meg med bort til senga hvor han bad meg om å legge meg på ryggen. Han satte seg skrevs over lårene mine med pikken pekende rett opp, – og hvilken pikk! Det var den deiligste pikk jeg noen gang hadde sett! Men jeg hadde jo ikke sett så mange da:-) Bare synet fikk det til å knytte seg så voldsomt i undelivet mitt at jeg slapp fram et lite stønn. Jeg strakte meg etter ham for å få ta og føle på det fantastiske lemmet hans, men han dyttet meg tilbake igjen.

– Ikke ennå, sa han rolig.

At det gikk an å bli så kåt uten å bli berørt, – bare av å se på noen, det hadde jeg ikke trodd var mulig.

Han begynte å kysse meg ømt og så forsiktig og lett fra hodet og nedover. Det var så vidt leppene var borti huden, – på pannen, kinnet, øret, øreflippen, nedover halsen, så på den andre siden, en lett berøring av leppene hans over munnen min, og så nedover mot brystet. Det var som tortur! Men så utrolig deilig, og hver lille berøring sendte ilinger nedover mot sentrum. Alle veier fører til Rom, heter det, men her var ikke sentrum Rom, men derimot min plaskvåte, sprengkåte, bankende fitte, som skrek etter å bli knullet til pinneved! Ah, hvor jeg nøt, og ahh, hvor jeg pintes!

Han kysset seg nedover, forbi brystene og berørte så vidt brystvortene med leppene. Overalt var han, og da han kom til skrittet, hoppet han over det og begynte fra knærne og oppover, – først det ene og så det andre låret. Da han kom til skrittet igjen, kysset han meg bare lett på den lille dusken som var igjen med hår, kysset seg vei nedover kjønnsleppene så langt han kom samtidig som han klemte lårene mine sammen. Jeg holdt på å bli gal, og jeg klarte ikke lenger å kontrollere mine utbrudd, – jeg stønnet og vred meg i lyst og smerte, og svetten (og andre safter) bare drev av meg i strie strømmer! Jeg tenkte at snart så svømmer jeg ut av senga i fittesaft og svette:-)

Plutselig kastet han seg over på ryggen og dro meg med over seg. Jeg tenkte ENDELIG!! Men nei, – nå var det min tur til å kysse ham! Og jammen skulle han få føle hva han hadde utsatt meg for! Jeg fulgte oppskriften hans ganske nøye, – startet øverst og kysset meg vei nedover brystet, over brystvortene, nedover magen, på sidene av magen, utenom det aller helligste, både utsiden og innsiden av lårene fikk sitt hele veien opp til pikken, ballene fikk sitt, og jammen må jeg ha gjort det riktig! Rune var helt tapt for denne verden, – stønnet og vred seg som om han virkelig ble torturert på det grusomste. Da jeg kysset ham forsiktig oppover undersiden av pikken og nådde helt opp til tuppen, klarte han ikke mer. Han formelig spratt opp, kastet seg over meg som en gal, spredte lårene mine hardt ut til sidene, og kjørte hele pikken inn i et eneste langt drag.

Jeg ble helt overrumplet, og skrek til av ren vellyst. Jeg var så pikksugen at jeg gikk helt ut av konseptene og stødte hard imot for hvert jukk han tok, – det kunne liksom ikke bli voldsomt nok! Endelig pikk!! Åååhh! Hvor herlig det var! Jeg var helt vill, og hadde bare en eneste tanke i hodet, og det var å knulle denne herlige pikken til den sprutet, og atter sprutet, min deilige fitte full av sperm. Jeg kjente hvordan pikken jaget ut og inn i et rasende tempo, og for hver gang den kjørte inn i meg, kjente jeg hvordan klitten min ble mer og mer most sammen for hvert drag, og det virket som den bare vokste og vokste for hvert drag, og ble mer og mer følsom.

Det begynte å prikke i hele kroppen og det svartnet for øynene mine. Plutselig knyttet hele underlivet seg sammen i en voldsom krampe, og jeg kjente hvordan jeg langsomt begynte å skjelve i lårene for så å forplante seg oppover og utover i hele meg. Kroppen spente seg i en voldsom bue som løftet oss begge fra underlaget, og idet den første orgasmen bølget over meg, kjente jeg den varme spruten hans et sted langt inne i meg, og det bare kom og kom i den ene bølgen etter den andre. Jeg kunne ikke holde tilbake et langtrukkent, hæst brøl som ble presset frem over mine lepper. Hva som skjedde med Rune akkurat da var jeg ikke lenger i stand til å registrere, ei heller høre, og ikke tenkte jeg på det heller. Nå var det bare meg og denne egoistiske, brakende orgasmen som ingen ende ville ta.

Så falt jeg sammen som en klut med Rune over meg, og slik lå vi en lang stund. Ingen hadde sagt stort mens det hele pågikk, og nå var det ingen krefter igjen til prat. Like etter sovnet vi begge to.

Legg igjen en kommentar