Color Fantasy

Denne novellen er vist 18480 ganger.

Det har skjedd meg! En fantasi har blitt til virkelighet J. Som mangeårig gift tobarnsmamma på 36 år var familie/slektsturen med Kiel-ferien noe som inviterte til alt annet enn fantasi-oppfyllelse. Men det skjedde likevel, Fantasy levde opp til navnet…

Etter middag og kveldens aktiviteter på båten skulle mine foreldre være litt barnepassere mens jeg og min mann fikk litt alenetid i dansebaren. Humøret var jo bra allerede etter middagen og etter den første tette dansen med min mann var gnisten allerede tent. Like etterpå mens min mann er på toalettet kommer en kjekk ung kar bort og byr meg på en dans, noe jeg nølende takker ja til. Sangen ble forholdsvis raskt ferdig og jeg sa derfor ja til også neste dans selv om det var en roligere dans. Min mann sendte meg et smil og et blunk som for å antyde at han ikke hadde noe i mot min dansing da han kom tilbake fra toalettet. Henrik som gutten het danset en intim og tett dans med meg, og var veldig god til å føre. Og ikke var han sjenert heller da han uten sjenanse trykket seg mot meg og jeg kjente at han virket opphisset av nærkontakten med meg.

Vi hadde vært 15 minutter i dansebaren og jeg ble allerede sjekket opp! Bare det var nok til å muntre opp en 36 år gammel jente som ikke hadde vært mye ute på livet de siste årene. Min mann hilste på Henrik og spanderte en drink på ham da vi kom over til min manns plass ved bordet. Halvveis nede i drinkene våre og etter en ny dans var vi plutselig alle tre på vei ned til Henriks lugar. Det hele føltes helt sprøtt, min mann og Henrik ble enige om at vi skulle «besøke» Henrik på hans lugar, og siden vi hadde barnevakt og ikke hadde planer om å være så lenge i baren hadde vi ikke så mye tid å miste.

Henrik som viste seg å bare å være 23 år ønsket oss velkommen til sin lugar og ga meg et kyss på kinnet. Jeg stod som fjetret og viste ikke helt hva jeg var med på da det ene plagget etter det andre forsvant av oss alle tre. Jeg ble først naken og ble oversvømmet av kyss over hele kroppen, jeg kjente en brennende opphisselse bre seg i hele kroppen og stønnet tungt da en finger gled innenfor mine fuktige kjønnslepper. Jeg ble slikket og fingerpult etter alle kunstens regler og fikk etter en kort stund en deilig og rask orgasme, herregud så opphisset jeg var. -«Vil du ha mer?» spurte min mann som gliste og kysset meg lett samtidig som han knadde mine bryster.

-«Selvfølgelig! Jeg har da noe uåpnet her!» sa jeg og smilte da jeg satte meg opp igjen og begynte på beltespennen til Henrik. Jeg har en mann som er bra utrustet fra naturens side, men Henrik var større. En stor og flott pikk reiste seg opp foran meg da buksene falt.

-«Så det var denne du var så interessert i å la meg merke under dansen din i sted?» spurte jeg før jeg gapte over det blanke hodet og lot tungen rulle rundt samtidig som jeg sugde meg opp ned den deilige pikken. Jeg fikk bare et utydelig stønn til svar så jeg tok det som et ja. Henrik stønnet av sugingen jeg gav ham så jeg dro ham med meg ned i sengen og la meg bakover klar til å la han styre det bankende lemmet sitt inn i meg.

 

Legg igjen en kommentar