Cote d’Azur – del 1

Denne novellen er vist 7991 ganger.

Den franske rivieraen. Cote d’Azur heter den på fransk og navnet kommet av det utrolige Azurblå havet. Det er turkist. Nesten som om noen har sluppet for mye farge oppi vannet. Men det er vakkert. Første gangen jeg var der var i 1988. Jeg forelsket meg i denne kyststripen ved første øyekast. Ikke pga alle rikfolkene, de vanvittige flotte båtene, det yrende livet, men pga havet. Det finnes ikke mer turkist vann enn her. Jeg kan ikke se meg mett på det. Så hver gang jeg skulle på ferie hit, måtte jeg se havet, enten fra en leilighet eller fra en hotellbalkong.
Og det spilte ingen rolle hvor jeg overnattet. Om det var i Monte Carlo, Antibes, Villa France, St. Tropez , St. Raphael eller i Cannes, bare jeg så havet. Jeg har vært overalt og kjenner stedene godt etter hvert, så når jeg denne gangen skulle på ferie, falt valget på Nice. Ikke på strandpromenaden denne gangen, selv om det var et flott skue når de store båtene ankret opp utenfor stranden om kvelden, lysene ble tent og musikk og latter kunne høres lang vei. Man kunne formelig føle seg velstående selv om man ikke var det. Nei denne gangen ville jeg velge høyden ovenfor gamlebyen i Nice. Med trange gater og smug, du visste aldri hva som ventet deg på neste gatehjørne. Lukten av sjømat blandet med hvitløk, duften fra alle de vakre blomstene som omkranset gatene, gjestfriheten blant de fastboende, det var det jeg var ute etter denne gangen. Og uansett hva andre måtte mene så finner man ikke bedre mat enn den man får nettopp der i gamlebyen. På de små restaurantene hvor gjerne kokken kommer ut og spør hvordan maten din smakte, jeg kunne nesten kjenne lukten og smaken av kjempereker, dampet i hvitvin og hvitløk, iskald hvitvin som satte en ekstra spiss på smaken. Grillet fisk med grønnsaker som var dampet i smør..jo da jeg hadde bestemt meg.

Det hadde vært en lang og vond vår og nå som sommeren endelig var her var jeg bestemt på at i år skulle jeg prioritere meg selv. Ungene skulle være en uke hos pappaen sin så de var i trygge hender, og jeg skulle endelig på ferie!
Jeg fikk time hos frisøren og lot det lange håret mitt falle for saksen, jeg lukket øynene når lokkene falt, men da var det for sent. Resultatet var helt greit. Kort, rufsete og litt rampete, helt meg! Nye klær ble shoppet inn og når jeg endelig satt på flyet var jeg sliten. Jeg lot hodet falle mot flysetet og straks etter sov jeg.

Vel fremme på flyplassen i Nice hadde jeg bestilt leiebil, hadde jeg ikke hatt så mye bagasje med, ville jeg tatt strandpromenaden. Drosje ned og gått resten. Ca 1 times spasertur, men vel verdt det, men jeg hadde altså bil og kjent som jeg var tok det ikke lange tiden før jeg hadde funnet veien til leiligheten jeg hadde leid. Selv om jeg skulle bo på høyden bak gamlebyen var ikke dette noen rønne jeg hadde leid. Rå luksus på 90 kvadrat stod til min disposisjon en hel uke. Jo da, dette skulle bli bra. Og bildene jeg hadde sett hadde ikke løyet. Jeg var som en unge i en leketøysbutikk når jeg kom frem. Raste fra rom til rom og bare smilte. Jeg hadde ikke vært så glad på ukevis. En lekker stue med en gedigen peis, kjøkkenet hadde alt det utstyr jeg kunne tenke meg og på badet var det en vanvittig stort boblebad, med myke handklær og badekåpe. Soverommet var vendt mot havet og på utsiden av rommet var det en stor balkong hvor jeg kunne se båtene som lå ankret opp utenfor stranden i Nice.

Jeg våknet tidlig dagen etter og spiste en rask frokost på balkongen før jeg pakket badetøy og ruslet den korte veien ned til stranden. Det er det som er så flott med rivieraen. Det er alltid kort veg fra hotell, restauranter og til stranden. Stranden og byen er bare delt av hovedgaten som går langs hele rivieraen. Det var kommet masse folk allerede og varmen slo i mot meg fra den varme sanden. Åh, for en dag dette ville bli, jeg skulle bare sole meg, bade og ikke gjøre noen ting, trodde jeg. Men så feil jeg skulle ta!

Jeg døste av i solen og ble vekket av latter og musikk. Jeg myste ut mot sjøen og fikk øye på en stor seilbåt, ikke så uvanlig i og for seg, men det som var uvanlig var at den hadde norske flagg. Jeg satt meg opp og skygget for øynene. Båten lå et stykke unna, men så vidt jeg kunne se bestod den av fire gutter og to jenter. De stupte og badet fra båten og koste seg tydeligvis. Jeg la meg ned igjen, men kjente plutselig at jeg var sulten, så jeg dro på meg sommerkjolen og bestemte meg for en rask lunsj på en av de mange restaurantene langs strandpromenaden.

Jeg fant et bord og bestilte omelett og en kald øl. Det var da jeg hørte norske stemmer. Jeg snudde med mot lyden og så de 6 fra båten fant seg et bord litt på skrå for meg. De kunne være midt i 20 årene, et par kanskje opp mot de 30. To av guttene var nok opptatt for jentene klynget seg til armen deres og holdt fast med eiermine. Ikke det at de behøvde å være redd for noe, høye og slanke som de var, med langt blondt hår og veldreide kropper så var det mang en mannsperson som kastet sultne blikk mot dem. Jeg fikk maten min og glemte de for et kort øyeblikk, men rettet blikket mot bordet deres i det den ene av de single guttene bestilte. Herregud for en stemme han hadde. Mørk og mandig, noe man egentlig ikke skulle trodd all den tid håret hans var så lyst. Men det kunne jo være stripet enten av en frisør eller av solen. Jeg kjente jeg grøsset svakt, jøss jeg kunne hørt på han i evigheter! De fikk raskt ølet de hadde bestilt og plutselig så han rett på meg. Det hogg til i magen min og jeg kjente jeg fikk pusteproblemer. Han hadde de mest intense og de mest blå øynene jeg hadde sett, og det svake smilet som kruset seg rundt munnen hans, sendte ilinger langt ned i tærne mine! Brystvortene mine knoppet seg på innsiden av den tynne kjolen min og når blikket hans flyttet seg og fanget inn vortene mine, kunne jeg dødd på flekken, først av skam, men når jeg fikk tenkt meg om……mest av kåthet. For han fikk meg kåt, bare ved å flytte blikket over kroppen min var det som om usynlige hender strøk over meg, befølte meg forsiktig…..jeg flyttet urolig på meg, bena mine gled fra hverandre sånn nesten helt av seg selv og blikket hans søkte seg ned mellom mine lår.

Jeg ble ”vekket” av at telefonen min ringte og det var en av ungene som bare skulle ønske meg en god dag. Vi snakket noen minutter før jeg la på, jeg husket ikke engang hva som hadde blitt sagt. Blikket søkte mot bordet deres igjen. Han satt fortsatt og stirret på meg, spiste maten sin, men hele tiden var blikket hans der. Studerende, frekt, ertende, spørrende.
Jeg kjente meg svimmel, vinket på kelneren og ba om å få regningen, jeg måtte vekk derfra så fort som mulig, klarte nesten ikke å puste der jeg satt, dette var helt sykt. Der satt jeg og ble kåt fordi en herlig kjekk ung gutt stirret meg i senk! Jeg betalte, gav rikelig med driks og reiste meg. ”Dessverre” måtte jeg forbi bordet deres og i det jeg nærmet meg reiste han seg plutselig og sperret veien for meg.
Han var høy, nærmere 1.85 og jeg følte at han ruvet over meg. ”Hei, du er norsk er du ikke? Syns jeg hørte det når du snakket i telefonen”! Jeg nikket og forsøkte å komme forbi ham. De andre rundt bordet stirret på ham, men han holdt meg fast i armen, smilte forsiktig og øynene hans glitret ertende mot meg. ”Kom på stranden i morgen så vi kan bli bedre kjent, jeg vil se mer av deg” Blikket hans var ikke til å ta feil av, han var kåt på meg! Jentene rundt bordet stirret surt på meg og det var da jeg bestemte meg. ”Nei, det kan jeg ikke, men du kan spise middag med meg i kveld om du vil”! Jeg smilte mot ham og han så et øyeblikk forbauset ut, men svarte straks at det ville han gjerne. Jeg forklarte ham veien til Antonios restaurant, og sa at jeg ville møte ham der klokken 2000, han nikket og noterte seg tlf nummeret mitt i tilfelle han skulle rote seg bort. Jeg smilte ertende til ham og når jeg passerte strøk brystene mine forsiktig borti armen hans, jeg vet ikke hvem av oss som reagerte mest, han eller jeg, men blikket hans var ertende og følelsen som startet i magen og krøp ned mellom mine lår kjente jeg så altfor godt fra tidligere. Jeg var kåt! Denne gutten ville jeg og skulle jeg ha før kvelden var omme, enda dette var ikke meg i det hele tatt. Jeg som aldri torde se på en gutt omtrent hadde nå invitert en helt fremmed på middag!

Jeg dusjet lenge, skrubbet kroppen til den glødet, smurte meg med deilig bodylotion, sminket meg forsiktig, håret mitt var kort å uvant, men det fikk bare være som det var. Rufsete og vilt, slik som eieren. Den gylne sommerkjolen satt som støpt på kroppen min, den flortynne undertøyet tegnet seg bare som en skygge mot kjolen og avslørte nesten mer enn det skjulte. Med lekre sandaler på føttene var jeg endelig klar.
Jeg hadde med vilje somlet litt, ville ikke komme først, så når jeg gikk inn døren på restauranten var jeg 10 minutter forsinket. Det var tydelig at han hadde ventet på meg, for han reiste seg med en gang jeg kom inn døren. ”Hei, så lekker du er” han smilte til meg og målte meg opp og ned, og jeg følte meg lekker også under blikket hans. Han var ikke mindre deilig, lyse sommerbukser som satt perfekt over hoftene, lys blå skjorte som ikke var kneppet helt igjen verken oppe eller nede og med lysebrune skinnsandaler på føttene var han perfekt i mine øyne. ”Liker du stedet?” spurte jeg og han nikket. ”Du er tydeligvis kjent her så jeg overlater til damen å bestille”. Jeg så forbauset på ham, ”du tar sjansen på det altså?” han nikket. Kelneren kom og jeg bestilte grillede scampi til forrett, dampet steinbit med ristede grønnsaker til hovedrett og iskald vin. ”Dessert orker du nok ikke etter dette, i hvert fall ikke her” jeg smilte mot ham og hjertet mitt hoppet over et par ekstra slag når han lente seg bakover i stolen og skjorta hans gled en anelse oppover magen. Han merket blikket mitt og liksom sånn helt tilfeldig strøk han seg forsiktig over den bare huden med hånden sin. ”Herregud” hvisket jeg og svelget tungt. Heldigvis kom maten vår og vi fikk litt annet å tenke på. Maten smakte som vanlig perfekt og han nikket anerkjennende. Vi spiste og drakk og praten gikk løst om alt og ingenting. Jeg kunne ikke huske sist jeg hadde kost meg sånn. Vi skålte i den iskalde, søten vinen og det var da øynene våre møttes og vi visste begge hva vi ville. ”Skal vi gå”? Jeg nikket, vinket på kelneren og betalte. I det jeg reiste meg stod han plutselig ved siden av meg, lot pekefingeren glid over leppene mine før han bøyde seg frem og kysset meg forsiktig, leppene hans var varme og myke mot mine og jeg hadde tungt for å puste, han sendte signaler til hjernen min som ingen før hadde gjort, signaler for fortalte at kroppen min lengtet intenst etter varme, etter kjærtegn etter sex. ”Takk for deilig mat” hvisket han mot munnen min, ”nå er det jeg som skal sørge for desserten”.

Hånd i hånd vandret vi den korte veien mot leiligheten min, mens vi småkysset og flirtet hele tiden. Han drog meg inntil seg og presset meg opp mot en husvegg. ”Herregud så deilig du er, jeg har så lyst på deg. Jeg fikk lyst på deg første gangen jeg så deg i dag”. Han gned seg inntil meg og jeg kjente den stive pikken hans oppover magen min. Han strøk meg nedover ryggen, hendene hans la seg på utsiden av lårene mine, beveget seg oppover mens han drog med seg kjolen min, den milde vinden strøk innsidene av lårene mine som myke kjærtegn, pusten min gikk tungt mot halsen hans og tungespissen min tegnet forsiktig små sirkler på den mye huden. Han hvisket frekke ord i øret mitt, jeg stønnet når hendene hans la seg om rumpa mi. Jeg gned meg forsiktig mot ham, kjente saftene begynte å renne av meg og når han kysset meg mykt og pirrende var det like før jeg kom. Tungen hans lekte frekt langt inni munnen min og jeg møtte ham, lekte og ertet og hendene mine smøg seg rundt den varme kroppen, la seg rundt livet hans fingertuppene mine strøk forsiktig over den myke huden.

Han slapp meg forsiktig, tok hånden min, førte den til munnen sin og fascinert så jeg at han kysset fingrene mine mens blikket hans mørknet og øynene hans ble nesten svarte. ”Er det langt igjen? Jeg vil kjenne deg inntil meg, naken og leken”. Jeg ristet svakt på hodet og drog han med meg. Måtte forte meg, ville ikke slippe den deilige følelsen som jeg kjente i kroppen min. Jeg var så varm, jeg var så kåt og jeg var redd jeg ville rive av ham klærne så fort vi var på innsiden av døren i leiligheten. Endelig var vi fremme. Vi skyndte oss opp trappen og vel på innsiden var jeg i armene hans igjen. ”Gud du er så deilig” stønnet jeg mot munnen hans, fingrene mine somlet med knappene i skjorten, jeg fikk ikke av han skjorten fort nok så jeg tok tak og flerret av ham. Han reagerte ikke engang, bare lot meg beundre den perfekte kroppen hans. Brun, slank og sexy stod han foran meg. Prototypen på en gresk gud.

Fingrene mine strøk over brystvortene hans, de stivnet under berøringen min og pekefingeren min gled sakte nedover den stramme magen. Pusten hans gikk tungt og han stønnet høyt når den andre hånden strøk forsiktig over den store bulen i buksen hans. Jeg bøyde meg frem og lot tungen følge etter den veien pekefingeren allerede hadde tegnet opp. Han tok tak i hodet mitt og skjøv med stadig nedover. Ikke det at jeg hadde tenkt å stoppe nå. Ingen kunne stoppet meg nå. Jeg ville ha ham, hele ham.
Jeg løsnet knappene i buksen hans og lot den falle til gulvet. Det hvite bokseren satt som støpt på hoftene hans og når jeg skjøv bokseren forsiktig ned kjente jeg at jeg selv var blitt utrolig våt. Pikken hans spratt frem stor, stiv og våt på tuppen . Jeg tok tak og runket han forsiktig mens tungen min sirklet rundt pikkhodet. Han stønnet ”sug meg, sug pikken min…….herregud så deilig”. Oppmuntret av ordene hans lot jeg pikken fylle munnen min. Lot han gli dypt ned i halsen mens jeg runket ham forsiktig. Han smakte en blanding av søtt og salt. Jeg lot han gli helt ut, tungen la seg mot den tynne strengen under hodet, presset forsiktig og gled sakte opp og ned. Pungen hans var myk og tung i hånden min, jeg klemte den, han stønnet igjen og presset pikken sin mellom leppene mine igjen. Pikken pulserte og stivnet om mulig enda mer. Han tok tak i hodet mitt og begynte å munnknulle meg, sakte og deilig ut og inn, mens jeg samtidig runket ham i lange, myke tak. Plutselig stanset han, drog meg opp til seg og kysset meg ivrig. Boret tungen sin inn mellom leppene mine og gned seg mot meg. ”Jeg må smake på deg, herregud jeg må bare ha deg naken”! Blikket hans var intenst og jeg grøsset når han drog kjolen over hodet mitt og lot den falle til gulvet. Jeg stod foran ham i bare undertøyet kåt, våt og skjelven.

Han skjøv meg forsiktig fra seg, lot øynene vandre over meg og hjernen min bare sendte ut signaler til hver eneste celle i kroppen min om at jeg skulle reagere, og om jeg gjorde. Jeg smeltet under det intense blikket og tok hånden hans og førte han mot den store sengen på soverommet. ”Nei!” sa han ”ikke der, men der” og pekte mot terrassen.
Jeg smilte, selvfølgelig det kunne ikke vært en mer perfekt sted å elske sammen. Med utsikt over havet og i skinnet fra månen. Han skjøv meg forsiktig ned på en av solsengene og sank på kne ved siden av meg. ”Vis meg kroppen din, vis meg hvor deilig du er, la meg få se på deg!” Jeg lot bena gli forsiktig til siden, en våt flekk avtegnet seg mot trusen og han stønnet. Bøyde seg frem og lot tungen sin leke på innsiden av mine lår. Slikket seg sakte oppover mot min våte grotte. Jeg spredte bena mer, lot fingrene leke med brystvortene, tvinnet dem forsiktig og skjøv meg fremover på solsengen. Lengtet etter å kjenne tungen hans der jeg var som våtest. Han tok tak i knærne mine og skjøv bena mine så langt ut til siden som det gikk og bakover slik at jeg lå blottet foran ham. ”Du er bare deilig jente, herregud jeg må få smake på deg”. Tungen hans gled lett og pirrende over den våte flekken på utsiden av trusen, jeg ville rope ut at han måtte ta av meg trusen, jeg ville kjenne hud mot hud, men jeg lot han overta styringen. Kroppen min hadde mistet all følelse med tid allikevel. Myke hender la seg under rumpa mi, jeg løftet meg opp og lot han dra av meg trusen og jeg kjente at jeg åpnet meg opp for ham. ”Gud for ei fitte du har, så våt, så deilig”! Blikket hans brant mot musa mi, det piplet safter frem fra leppene og når han lot tungen sin gli sakte opp og ned i sprekken min, kunne verden gått under for min del. Det hadde ikke spilt noen rolle. Jeg skrek ut når han traff knoppen min, den struttet stor og stiv mellom hudfoldene og tungen hans gled i små, sakte sirkler rundt knoppen. Når han lot tungen gå på oppdagelsesferd i musa mi, føltes det som små ildtunger som traff meg. Hendene mine la seg rundt hodet hans, presset han inntil meg, jeg gned meg sakte mot munnen hans. Han lot bredden på tungen gli over hele musa mi, fra knoppen min og nedover mot rumpa mi. Det rant av meg, saftene mine fant veien ut av åpningen min og ned mot rumpehullet mitt, en pekefinger smurte fuktigheten utover og gled til slutt sakte inn i rumpa mi. Jeg presset mot fingeren, ville ha mer, ville kjenne begge hullene bli fylt ut. ”Du skal få lille venn, men jeg må kose med deg litt først” stemmen hans dirret av kåtskap, jeg visste at det han egentlig ville var å kjøre pikken sin i meg, hardt og vilt, men han hadde bestemt seg for at jeg skulle få ha det deilig først. Munnen hans la seg om klitorisen min og sugde den forsiktig mens tungen lekte mykt rundt og rundt. Endelig kjente jeg fingrene hans presse seg vei inn i meg. ”Ja knull meg med fingrene dine, herregud du er bare så deilig”! Jeg roterte med hoftene, knep sammen om de sterke fingrene og kjente han begynte å massere meg innvendig. Myke bevegelser dypt inni meg. Jeg nøt og skalv og kjente det flommet ut av meg så kåt var jeg. Fingrene beveget seg, frem og tilbake, jeg glemte tid og sted og det var som om kroppen min stod i brann. Jeg løftet hodet å så på han, øynene hans brant seg fast i mine, tungen lekte og pirret med knoppen min og fingrene gjorde underverker med meg.

Jeg begynte å skjelve, jeg kjente den deilige sitringen i korsryggen, den spredte seg i underlivet mitt. Han måtte ha merket det og forstått hva som var i ferd med å skje, for han sugde hardere og fingrene beveget seg dypere og dypere inn i meg. Jeg knep musklene mine innvendig, strammet rundt fingrene, han begynte å fingerknulle meg med dype, langsomme tak. Ut og inn gled fingrene hans, tungen slapp ikke klitorisen min et sekund. Jeg skrek ut i det kroppen min eksploderte. Fingrene hans flyttet seg å han la munnen sin om åpningen min, jeg var ikke forberedt på det som skjedde, men desto deiligere var det. For første gang i mitt liv sprutet jeg sammen med en mann. Jeg sanset ikke annet en av musa mi eksploderte og at strålen traff han i munnen, han svelget og drakk av meg som om jeg forsynte han med den fineste vin. Han tok i mot hver dråpe jeg gav han. ”herregud jente, du er bare deilig, musa di er den deiligste jeg har både sett og smakt, jeg får ikke nok av deg”! Han gned ansiktet mot fitta mi, han ble våt men brydde seg ikke. Hånden hans la seg under rumpa mi, løftet meg opp og han slikket saftene som hadde rent ned mot rumpa mi. Han skjøv bena mine bakover, la seg oppå meg og mens blikket hans var festet til mitt, førte han pikken sin sakte mot åpningen min.

Jeg stønnet høyt. Han var som en gresk gud der han lå. Perfekt i mine øyne og med en kropp og med en pikk som bare var til å drømme om. ”Si du vil ha meg, si du vil kjenne meg inni deg”! Stemmen hans var sexy mot øret mitt og jeg gjorde som han sa. ”Jeg vil ha deg du sexye, jeg vil kjenne du trenger dypt inni musa mi, fyll meg opp, la meg kjenne du tar meg sakte å deilig, kom med pikken din å elsk med meg”!
Han trengte sakte og deilig dypere og dypere inn i meg, fylte meg opp med kuken sin og aldri har noen elsket slik med meg noen gang. Jeg la armene rundt nakken hans, drog han inntil meg og brukte musklene mine på ham. Knep rundt ham roterte svakt med hoftene og presset han dypere og dypere inn i meg.
”Gud du er så våt, men så trang! Hvor har du lært å bruke musklene dine sånn?! Jeg bare smilte mot ham og klemte hardere og hardere rund ham. Han knullet meg med lange, seige tak, hardt, men samtidig så uendelig sakte.
Jeg nærmet meg igjen, ba han ta meg hardere, la bena på skuldrene hans slik at han kom enda dypere inn i meg. ”Knull fitta mi, herregud knull meg”! Jeg skrek at jeg nærmet meg, han økte takten, lot pikken jage ut og inn av musa mi, det surklet i saftene mine for hvert tak, en finger presset seg inn i rumpa mi og da kom jeg. Igjen mistet jeg tid og sted og det eneste som betydde noe var han og meg. Jeg strammet til rundt kuken hans, kloret han nedover ryggen og rumpa, bet han i skulderen og da kom han endelig. Et høyt stønn presset seg opp i halsen hans, han lukket øynene og svaiet ryggen. Blodårene på halsen spente seg og musklene i armene pumpet adrenalin gjennom kroppen hans. Strålen med sæd ble slynget ut av ham med voldsom kraft og traff dypt inni meg. Han dro seg ut og lot neste stråle regne over ansiktet og brystene mine, før siste ladning landet på magen og musa mi. Jeg bøyde med frem og tok han i munnen, måtte bare smake. Slikket hver dråpe han hadde igjen og lot tungen gli over pikkhodet for å fange opp siste rest av sæden hans. Først når han var helt ren, sluttet jeg og sank utmattet tilbake i solsengen.

Hvor mange som hadde hørt oss aner jeg ikke og ikke brydde jeg meg heller. Jeg hadde fått det beste knullet i min levetid og var veldig fornøyd med det.

Han tok handkleet og vasket magen og brystene mine rene for sæd. Blikket hans gled over kroppen min og jeg grøsset under det intense blikket.
”jeg er ikke mett, jeg vil ha mer………….kom…………. det finnes vel et bad og et boblebadekar her?………………

Legg igjen en kommentar