Da jeg møtte LeeLoo

Denne novellen er vist 5001 ganger.

Jeg hadde kjent ho lenge og vennskapet hadde utviklet seg over noen år,men
aldri sett ho i levende live. Sånn er det egentlig ganske normalt i dagen
samfunn. Internett er for mange i dag en like vanlig møteplass som å gå å
«henge på hjørnet». Vi hadde møtes på en chat kanal på nettet, bare som to
«nicknames» som hadde hilst på hverandre og etter hvert pratet mer sammen.
Min nett venninne er bosatt i stavanger, jeg i Oslo. Vi hadde prata om å møtes
en gang, men det hadde aldri blitt noe annet en prat. Ho studerte og jeg
jobbet, hadde ho en helg med fri så hadde jeg helgevakt eller var på reis
Sånn var det bare, men vi var blitt fortrolig med dette. Vi pratet jevnlig
via både IRC og i den senere tid MSN. Ofte kunne vi bli sittende flere timer
å kjattre om alt mulig og vi kunne ha meget intime diskusjoner. Hva vi likte
å gjøre i senga, kose med hverandre hvordan stillinger vi foretrakk og
noen ganger i så detaljer at hadde vi vært i samme rom så hadde vi hoppa på
hverandre bare for å få ut spenningen.
Andre ganger kunne vi sitte å prate om tåplige politikere og historie,
diskutere relgion å ja kort sagt alt mulig og selv om vi aldri hadde møtes
så følte jeg at vi hadde blitt veldig godt kjent. Jeg var blitt veldig glad
i henne som en venn og jeg viste at ho var veldig glad i meg på samme måten.
Vi respekterer hverandres meninger og oppfatninger, og hvis en har funnet
seg en flamme så er vi glade på hverandres vegne. Det er hva jeg vil kalle
vennskap på høyt nivå.
Jeg hadde hadde ikke tenkt på møteplanene våre på lenge. Selv om vi pratet
ofte sammen. jobben tok mye av tiden min på dagtid og i helgene. Det samme
med studiene hennes. En dag rett før ferien kom sjefen inn på kontoret
mitt å spurte om jeg kunne tenke meg å dra til Stavanger på en konferanse.
Det var ofte sjefen ba meg reise for firmaet på konferanser og
tilsvarende. Som oftest var dette utenlands , men denne gangen var det
innenlands. Jeg takket ja til tilbudet og fikk alle relevante data. Da jeg
kom hjem den ettermiddagen og logget på nettet hjemme, så jeg at LeeLoo var
på MSN, jeg hilste pent på henne og gav henne en virituel klem, som vi
pleide å gjøre. Mens vi satt å prata tok jeg mot til meg å fortalte at jeg skulle
til stavanger om 2 uker og om ho hadde lyst og mulighet til å treffes. Det ble ikke lenge før jeg fikk svaret, ”JAAAAAAA så klart jeg har lyst til det, må bare sjekke planen”. Ho hadde en forelesing på formiddagen på fredagen, men hadde ingen planer på ettermiddagen, og gitt at jeg var på konferanse fram til kl 1500 så ble vi enige om å møtes etter dette. Hjertet hamra litt mer en normalt, men det gikk fort over, endelig skulle jeg få treffe jenta jeg kjente bedre en noen andre. Dagene gikk og jeg tenkte mer og mer på møtet. Vi hadde avtalt å møtes på en kafe i stavanger sentrum, ganske greit egentlig, Jeg må innrøme at jeg hadde visse små fantasier, men prøvde å tenke på at jeg skulle møte ei kjempe koselig jente og en god venn.

Det var jo ikke som jeg ikke hadde hilst på venner før akkurat, men denne gangen var det litt annerledes. Jeg kom til Stavanger med fly, jeg henta bagasjen som normalt og tusla mot utgangen for å finne meg en Taxi inn til hotellet. Da fikk jeg mtt livs overraskelse. Mot meg kom det løpende noe kjent. Jeg hadde aldri sett ho i levende live , men plutselig så heiv ho seg rundt halsen på meg. Da jeg fikk sukk for meg og fikk tenkt meg litt om så var det LeeLoo jeg hadde rundt halsen min. Jeg slapp reisekofferten og holdt rundt ho. Det var en herlig følelse å klemme denne jenta, jeg kjente varmen fra henne, og parfymen hennes var opphissende for å si det mildt. Jeg kjente brystene hennes mot brystkassa mi, de virket jo nesten som støtdempere da ho heiv seg rundt halsen min. Akkurat passe til resten av jenta, faste og fine kjente jeg. Da vi slapp taket av hverandre og jeg så på henne så jeg en litt rørt tåre trille nedover kinnet hennes, Bildene jeg hadde sett av henne gjorde ikke rettferdighet for denne jenta. Ho var vakrere en jeg tenkte meg, langt rødlig hår og de fantastisk pene grønne øynene jeg hadde drømt om. Tro det eller ei, øynene er det første jeg ser på ei jente de sier mye om personen. Vi prata litt på vei ut. Leeloo hadde droppet den ene forelesningen. Jeg hadde vist nevnt når jeg kom på dagen, så ho ville overaske meg, noe ho klarte til gangs. Ho hadde bil stående utafor og lurte på om jeg ville sitte på inn til byen. Det fantes ikke nei i min munn. Ho kjørte meg til hotellet der konferansen var, Da vi kom fram bekreftet vi møtet litt senere på dagen, tenkte jeg å gi ho en klem. Men naturen ville det annerledes, LeeLoo vridde litt på hodet og plasserte leppene sine på mine å kysset meg ømt. Så tok naturen helt overhånd. Det skjedde bare så naturlig, så møttes tungene våre for første gang, de lekte med hverandre å sa hallo på sin måte. Vi lot dem bli godt kjent. Lettere beruset av både adrenalin, løpske hormoner og en umissgjenkjennlig kribling i hele meg fikk jeg karret meg ut av bilen og så på LeeLoo en gang til og ho sendte meg ett varmt blikk før jeg løp inn på hotellet og fant resten av kollegaene.

Konferansen gikk sin gang, men jeg klarte ikke helt å følge med, tankene var ett litt annet sted, men vi fikk da representert firmaet på best mulige måte. I en pause kom en kvinnelig kollega bort til meg å lurte på om noe var galt, ho hadde lagt merke til at jeg hadde vært litt bortreist. Jeg bare fortalte at jeg akkurat hadde møtt en god venn rett før jeg kom hit. ”ja det må være en veldig god venn, jeg så dere nok” sa ho med ett lurt smil. Vel jeg kunne jo ikke akkurat nekte heller. ”Håper det går bra for deg da, det er på tide at du finner deg ei jente, Du er jo en kjekk ung mann også, at du er single ennå er jo nesten rart” la ho til. Jeg takket for komplementet og fortalte litt om min venn før vi returnerte til de andre.

Da konferansen endelig var over ,noe som virket som det tok flere dager, ruslet jeg opp på hotellrommet, fikk tatt meg en dusj og slappet av litt før jeg tok på vanlige fritidsklær igjen. Jeg var på vei ut mot døra da det knakket på og en kvinnelig stemme ropte ”Roomservice” !. Jeg tenkte med meg selv at nå hadde hotellet rota med rom nummeret igjen. Jeg hadde da ikke bestilt noe, men åpnet døra. Jeg gikk nesten i bakken, det var LeeLoo som ett øyeblikk sto utafor døra, ho steg innafor døra, jeg var en smule overasket igjen. Denne dama likte vist å overaske, jeg hadde jo for all del ikke noe imot det akkurat. Vi ble stående rett innafor døra, ho lente seg mot meg, så på meg med dådyr øynene sine og lurte på om jeg var sur for at hun hadde kommet uannonsert før hun kysset meg og ba om unnskyldning for at ho hadde skremt vettet av meg på flyplassen. Jeg bare lo å sa at det var den beste velkomsten jeg kunne ha fått. Ho smilte lettet før hun lurte på om vi skulle finne på noe annet en å sitte på en kafe hele kvelden. Jeg tittet ut av vinduet å så at vestlandsværet hadde slått til for fult, det regna som bare fy utafor. Selv om det var midt på sommeren virket det som høsten hadde kommet for fult,Det hylte i veggene for hver vindkule. Det var ikke akkurat fristende å tusle rundt i sentrum med dette været hylende fra alle kanter. Vi ble enige om å ha pizza og videokveld hjemme hos henne. Hun hadde bilen rett utafor hotellet, så vi kjørte hjem til henne. Parkering hos henne var ikke-eksisterende så vi parkerte ett stykke unna å gikk resten av veien. Da vi kom fram var begge to klissvåte, vi kom oss i hus å leeloo fant håndklær. Mens jeg fikk av meg den verste fuktigheta forsvant ho inn på badet, da ho kom tilbake var ho bare iført en badekåpe. Vi fant fram film og pizzaen var fremdeles noenlunde varm. Ho lurte på om jeg kunne tenke meg litt rødvin til pizzaen, jeg hadde aldri prøvd dette, men det var faktisk godt,og den varmet litt i en frossen skrott. Vi nøt pizza og filmen. Etter hvert krøp Leeloo inn i armkroken min å la seg godt til rette. Jeg pjuska henne lett og ho storkoste seg. Det gjorde jeg også, mens vi satt der kjente jeg en hånd på låret mitt som sneik seg oppover i kjent retning. Hun så på meg med ett lurt smil for å se på reaksjonen. Jeg smilte til henne og ho fortsatte opp til bukselinningen før hånda åpnet gylfen og smatt inn. Ho fikla litt med pikken min, og jeg bare nøyt. Med ett lite håndgrep slapp ho junior ut i det fri, det var egentlig en lettelse for det begynte å bli trangt om plassen inni der. Ho hadde ett godt grep rundt den og runket den lett. Vi fulgte hverandre med øynene før jeg bøyde meg litt fram å kysset henne lett, igjen fant tungene våre hverandre, vi satt å rå klinte ,ho med hånda opp og ned på junioren min og etter hvert fant den ene hånda mi det ene brystet hennes og masserte forsiktig. Det var en herlig pupp jeg hadde taket på, den fylte hånda mi perfekt, var fast og fin. Jeg lot fingrene leke litt med vorta som jeg kjente blei stiv, så fikk det andre brystet samme behandling. Ho stønnet av behandlingen før ho sklei ned av sofaen og satte seg på kne foran meg, åpnet bukseknappen og trakk av meg jeansen som ho sendte ut i rommet. Før ho på nytt tok tak i pikken min, runket den lett, kyssa hodet og lot tunga gli nedover så oppover skaftet. Jeg var himmelfallen, og da ho tok den i munnen var det like før det gikk for meg med en gang. Heldigvis klarte jeg å roe ned litt. Ho skjønte at det var på randen for meg og roet ned litt før ho fortsatte. Denne jenta elsket å suge, og ho kunne kunsten. Jeg var helt i himmelen og bare satt å nøyt. Ho sugde og lekte med staken i det som for meg virket som en evighet, jeg var på randen av å komme flere ganger, men hver gang roet ho ned før ho fortsatte. Vi reiste oss opp , ho tok meg i hånda. Så rusla vi inn på soverommet hennes, Ho sto foran senga og lot badekåpa falle, det var ett himmelsk syn jeg så. Denne fantastiske jenta i hele Eva sin prakt. Jeg kysset henne heftig før ho lot seg falle på ned på senga. Nå var det min tur. Jeg la meg ved siden av henne og tok tak i brystvorta hennes med munnen og sugde som en speunge. Lot tunga leke med vortene hennes den ene fikk munnbehandling mens den andre fikk fingerbehandling før jeg lot hånda gli nedover magen hennes og i retning musa. Den var fint trimmet, bare en liten stripe rødaktig hår var der, resten var bart. Skulle nesten tro ho viste åssen jeg likte å se ett kvinnekjønn. Jeg lot hendene massere brystene hennes mens jeg kysset halsen og nakken hennes før jeg igjen lot tunga vandre nedover mellom puppene og videre nedover magen hennes. Jeg lot tunga leke litt med navlen før den fortsatte sin ferd nedover, Jeg ville erte henne litt så jeg passerte musa og lot tunga vandre nedover å på innsida av lårene før den jobba seg oppover. Ho spredde beina så jeg hadde masse plass. Jeg lot tunga vandre over venus berget og nedover sprekken før den fant ett par meget oppsvulmede kjønnslepper og en klitt som bare skreik etter behandling. Ho pustet tungt og sendte av gårde ett stort stønn da jeg lot tunga gli over klitta hennes. Jeg tok den i munnen og lot tunga leke med klitta hennes mens jeg forsiktig strøyk over musa med fingrene, Ho var så våt at det rant av henne, fingrene var fuktige på ett blunk og jeg lot to av dem finne fram til hullet hennes. Ho var gloheit og våt som amazonas. Jeg snudde hånda og følte meg fram til G-pungtet hennes som fikk massasje mens jeg lot tunga leke med klitten hennes. Ho begynte å vri seg, ynket seg og nøyt til det fulle, dette likte ho. Jeg masserte g-pungtet skikklig og kjente at det begynte å riste i musa hennes, jeg slikket ivrig og fingerpulte henne hardere og hardere. Jeg kjente ho kom, musa ble om mulig våtere og musklene klemte godt rundt fingrene mine, hele jenta ristet som ett jordskjelv og ho kom med ett lite skrik da det gikk for henne for andre gang på få sekunder. Ho strammet låra så jeg ble nesten kvalt. Helt igjennom orgasmene hennes fingerpulte jeg ho å smattet ivrig på klitta, det virket som det varte i flere minutter. Da rettet jeg meg opp litt og ho tryglet om at jeg skulle komme inn i henne. Jeg satte meg til rette mellom beina hennes og lot pikken leke litt med klitta hennes før jeg satte den mot hullet, det var ikke nødvendig å presse på engang, den glei inn uten motstand. Jeg kjente henne spente musklene rundt pikken min, jeg støte på lett ett par ganger for å finne rytmen før jeg la meg over henne og ho låste bena bak ryggen min. Vi fant rytmen og jeg støtet pikken i bunns før jeg trakk den nesten helt ut før jeg kjørte den helt inn igjen. Jeg var kåt som en hest på vårslippet og ho var minst like kåt, ho stønnet hver gang jeg var i bunn og jeg økte takten. Jeg kjente at jeg ville komme før eller senere, men konsentrerte meg skikklig, Dette skulle vare lengst mulig, Mens jeg lot hoftene og pikken gjøre sitt der nede kysset og småbeit jeg henne både på leppene, på halsen og puppene. Jeg kjente neglene hennes klorte seg fast i ryggen min og ho begynte å riste igjen. Jeg støtet på det jeg var mann for, og ho kom som ett nytt jordskjelv, Jeg begynte å kjenne kriblingen i ballene og det strålte ut oppover ryggen. Jeg støtte på som en gal og kjente ho kom igjen med ett skrik, da klarte jeg ikke å holde lengre, Jeg kjørte pikken helt i bunn da det gikk for meg, Alt svartnet, hodet mitt eksploderte og sæden pumpet inn i henne med en vanvittig kraft, jeg brølte ut og lot alt bare komme. Jeg falt sammen oppå henne mens vi lot etterdønningene rase igjennom de utslitte kroppene våre. Jeg la meg ved siden av henne og leeloo krøp inn i armkroken min la hodet på brystkassa mi og armen rundt meg. Vi lå å småprata litt, koste, kyssa hverandre og pjusket. Dette er livet tenkte jeg, skulle bare ønske det ikke ble med dette. Da jeg satt på flyet i dag tidlig kunne jeg ikke ane at dagen kom til å komme til dette, Jeg kysset henne lett på pannen før vi sovnet i hverandres armer.

Jeg våknet av at sola skinte igjennom soveroms vinduet, Leeloo lå fremdeles i armen kroken min. Jeg bare lå å så på henne. Hun var ett helt herlig syn der ho lå og sov, jeg kysset henne lett på pannen, Da tittet ho opp på meg med ett par veldig søvnige dådyr øyne. Smilte og sa god morgen og la seg tett inntil meg igjen og malte som en katt. Det var lørdags morgen og vi lå å koste en stund før sulten begynte å melde seg. Leeloo lurte på om jeg var sulten, jeg kunne ikke nekte for det. Så ho spratt ut av senga heiv på seg badekåpa og rusla ut på kjøkkenet. Jeg fant igjen bokseren ,tok den på og fulgte etter. Ho sto å satte på kaffen. Da jeg ikke helt klarte å styre meg. Jeg sneik meg opp bak henne og kilte ho i siden, da ho snudde seg planta jeg ett kyss rett på truten hennes. Ho skratta og la armene rundt meg. Vi lot tungene hilse god morgen, og naturen fant vist ut at den ville si hallo også. Ho hoppet opp på benken. La låra rundt livet mitt og lurte på hva jeg skulle gjøre nå siden jeg ikke kom av flekken. Jeg tenkte litt, småbeit ho i nakken og tenkte litt til mest bare for å erte, Ho klarte på en eller annen måte å få vippet av meg bokseren med tærene sine og der sto jeg med junior vippende. Ho tok tak i den runket den ett par ganger og den var klar for aksjon. Jeg støtte den inn i ho og jukket på som en gal, det må ha vært litt av ett syn. Ho klemte seg inntil meg og lot tungene leke mens vi knulla som kaniner. Ho kom med ett lite skrik igjen og jeg sukket tungt da jeg igjen fylte henne opp til randen. ”jøss å klar du var så tidlig på morgnen da” flirte ho da vi var kommet til oss selv igjen. Men nå er jeg sulten, lag deg noe mat å kom inn i senga igjen beordret ho. Jeg ringte til en kollega å sa at jeg kom meg hjem på ett annet fly en planlagt så at de ikke skulle vente på meg. Denne helgen skulle nytes til det fulle tenkte jeg. Jeg fikk plass på siste søndagsflyet hjem til Oslo. Leeloo kjørte meg til flyplassen og vi fikk sagt hade til hverandre som kjærester gjør. Det var en lang vei hjem, jeg hadde ikke mye lyst, men viste jeg måtte på jobb på mandagen, og ho skulle tilbake til studiene. Vi avtalte at det ikke skulle bli lenge til neste gang. Jeg hadde ferie til gode og semesteret hennes var snart over. Vi planla at ho skulle komme til Oslo etter siste eksamen. Da dagen endelig kom, og vi møtes på Gardermoen var det rett hjem til meg og på ett par dager tok vi igjen for det tapte. Vi elsket til alle døgnets tider. Leeloo reiste tilbake til Stavanger, men denne gangen bare for en kort stund. Ho flyttet studiene til Oslo og flyttet inn hos meg. Og her bor vi i dag som vi har gjort det siste halvåret. Vi elsker hverandre over alt på jord, Hvem sier at internett ikke kan brukes til annet en å lese avisene ?

Legg igjen en kommentar