Dagbøkene

Denne novellen er vist 10440 ganger.

Marius så sørgmodig utover det smule havet og drømte om Stine.
De møtte hverandre under russetiden og hadde et godt øye til hverandre inntil Stine ble sammen med en annen gutt.
Marius var en av de attraktive guttene på skolen men han styrte unna de fjollete jentene som til stadighet snakket bak ryggen hans om hvordan han var og hva de gjorde.
Stine var annerledes, hun var rolig og virket moden, men mot alle odds fikk hun en annen kjæreste.
Han var alene på den lille hytta like ved Stavern og lengtet etter selskap og noen å snakke med.
Han klarte ikke å fokusere på andre jenter en Stine, lysten og begjæret hadde sluknet såpass at han ikke en gang hadde orket å onanere på en uke selv om han hadde prøvet litt.
Det var ettermiddag og Marius lå på svaberget og solte seg når han hørte stemmer ute fra odden.
Han hørte med et at det smalt i en dør ved hytta til Holm og straks etter hørte han latter og stemmer.
Han reiste seg og stupte uti vannet og svømte over viken og når han kom opp så han Ingrid komme smilende mot han.
Hun var en usedvanlig blid og morsom jente som var et år yngre en Marius.
De hadde ikke truffet hverandre på to år og de fniste litt over hvor forandret de begge hadde blitt, Marius med langt hår og hun hadde skutt i været og nesten blitt like høy som han.
Litt etter kom en dame som han ikke hadde truffet før og Ingrid presenterte henne med et smil. Hun het Sofie og var en litt eksentrisk malerinne i trettiårene med langt rødt hår, og Ingrid fortalte at hun var en venninne av familien som skulle være der en uke for å få litt inspirasjon til bildene sine. Marius lyste opp og Ingrid bestemte raskt at de straks måtte få seg årets første bad og småløp opp for å hente håndklær.
Straks etter var hun tilbake på det glovarme svaberget og før noen hadde summet seg sto hun i bare en liten bikini med topp og maste på de andre.
Sofie listet etter litt av det hvite skjørtet og ble stående i en topp og rød truse, Marius så forlegent bort.
Hun var usedvanlig flott med lange lyse ben og en smal hvitaktig midje med en liten føflekk på magen.
De hoppet i det varme vannet og plasket rundt før de gikk opp og satte seg på berget og så utover det pulserende havet.
Sofie og Ingrid satt tilbakelent og myste opp mot solen og Marius kikket bort og så tydelig hvordan brystene til Sofie strålte oppover og knoppene hadde stivnet i den svale vinden under den våte, hvite toppen.
Han ble nesten helt svimmel av hvor velformede og faste de var, og lot blikket sveipe ned over benene hennes.
Ingrid hadde betraktelig mindre bryster men de sto nesten rett opp med to ganske store knopper, og hun hadde blitt en nydelig veldreid jente på 17 år.
Marius kunne se hvordan dråpene rant nedover den brune magen hennes og stanset i bikini kanten som skjulte et søtt lite venusberg.
Tankene svirret i hodet og innså at han var i ferd med å pådra seg en lumsk ereksjon, noe som ville være nærmest katastrofe i den trange badebuksen.
De ble enige om å spise middag sammen senere før han listet seg ut og la på svøm over til den andre siden av viken.
Marius la seg på svaberget og kikket de 20 meterne over viken på jentene som hang opp det våte tøyet på klessnoren.
Det var befriende at han ikke hadde tenkt på Stine på lenge og tankene surret nå mer rundt de deilige formene til Sofie.
Han tenkte hvordan brystene hennes ville kjennes ut og fantasiene om å få ta på henne kom seilende.
Marius kjente hvordan det vokste i badebuksen og han så seg rundt før han trakk håndklet over seg.
Han la seg over på siden og kjente med ett at han var kåt, han smøg hånden ned under hånklet og vippet badebuksen ned så det halvstive lemmet nærmest klasket mot det varme berget.
Hånden søkte målrettet ned og streifet tuppen av det fyldige hodet før han tok fingrene rundt det og trakk den bløte forhuden sakte og prøvende nedover.
Det tunge lemmet pulserte og vokste støtvis, og han var nesten forundret over hvor godt det var å kjenne på seg selv etter så lang tid.
Han bare klemte rytmisk rundt den brede kransen under hodet og kjente at han var faretruende nær ved å komme, han stoppet hver gang det nærmet seg, ventet litt før han igjen kjærtegnet det stolte kukhodet hvor det hang en liten hvit stripe av sæd som hadde sivet ut.
Med et hørte han Ingrid ropte fra hytten der han bodde og han skvatt, han svarte og hun ba han komme bort med en skingrende stemme.
Marius var rådvill men visste at Ingrid ikke ville gi seg så han bøyde det fullreiste lemmet ned i badebuksen men innså at det var umulig å få den ned, han tok håndkleet rundt livet mens han holdt noe tøy foran seg før han småløp bort mot hytta.
Ingrid sto med et søtt smil og ville låne en salatbolle og smatt inn i den varme hytta.
Han listet seg raskt inn på soverommet og bak døren trakk han av seg den våte badebuksen, Kukken hans vippet skuffet og halvstiv ut og tronet fram med kraftige blodårer som vitnet om at han hadde noe ugjort.
Marius tørket raskt bort den usedvanlig tykke sæden som dinglet fra hodet med en skjorte og trakk raskt den hovene, tykke forhuden tilbake så det dekket halvparten av hodet.
Ingrid skravlet muntert inne fra stuen og mente han kunne bli med bort til de med en gang, Marius nølte, så ned på den synkende ereksjonen sin og kjente en nesten desperat trang til å få gjort seg ferdig.
Han runket den litt prøvende før han forsto at han måtte vente til senere, og når han trakk på seg treningsdressen kjente han hvordan de tunge ballene var ømme.
Etter at den verste ereksjonen hadde gitt seg gikk han ut til Ingrid som ventet utålmodig med bollen i hånda før de sammen trasket bort til Sofie.
Etter den herlige middagen kom pappvinen på bordet og stemningen steg raskt og Ingrid foreslo at de skulle tenne et bål på svaberget.
De rasket sammen noen kvister og Ingrid spurte og grov om hvordan det gikk med Marius og kjærligheten, svaret hans var vagt.
Bålet lyste opp og Sofie snakket mykt om kunst i mens Ingrid skvaldret om musikk og andre ting.
Sofie gestikulerte og viftet med hendene før hun utbrøt at de måtte bade og reiste seg før hun trakk av seg den røde genseren, til Marius sin store overraskelse så han plutselig rett på brystene han hadde fantasert om.
Ingrid lo og ropte «nakenbading!» før hun begynte begynte å kle av seg med et smil.
Vinen gjorde stemningen betraktelig lettere og Marius som vanligvis var beskjeden, reiste seg og ropte «yyiiiihhhaaaaa!» mens han løp nedover mot vannet.
Når han kom ned til kanten trakk han av seg tøyet og hoppet baklengs uti med et brøl, og etter litt så han skikkelsene av to jentekropper komme løpende splitter nakne nedover mot han.
De kastet seg uti og basket rundt og sprutet på hverandre i det varme vannet, og Marius gikk opp og på en liten topp før han stupte majestetisk ut igjen.
Han svømte tilbake og satte seg på kanten av svaberget og kikket på de to jentene i vannet.
Ingrid ville opp av vannet og når hun klatret opp så han svakt hvordan lyset fra bålet sveipet over en nydelig jentekropp hvor vannet sildret ned over to harde, små bryster som pekte ivrig opp.
Hun trakk vannet ut av det lange lyse håret mens han lot blikket falle ned på det lille venusberget hennes under en lys stripe av hår.
Hun kastet et lurt smil bort til han og gikk syngende opp til bålet, han turte ikke å se etter henne og rett etter hørte han Sofie rope på han.
«Det er så glatt her altså!» utbrøt hun og Marius gikk ned, bøyde seg og tok hånden hennes før hun tok et skritt opp.
Han så rett ned på de struttende, faste brystene hennes og nå satte hun det ene benet ut til siden på berget og trakk seg opp.
Marius tittet ned og når han lente seg bakover så han til sin store forskrekkelse rett på den glattbarberte sprekken hennes.
I det varme lyset så han tydelig et glimt av de velformede leppene som tittet frem fra kløften hennes før han trakk henne raskt opp.
.
Sofie dro han etter seg mot bålet hvor Ingrid hadde pakket seg inn i et pledd, Sofie tok en duk rundt skuldrene og spurte Marius om ikke han ville hente en dyne som de kunne ha der.
Han var forvirret og brisen men trakk etter litt på seg treningsbuksa mens Ingrid fniste og lo under pleddet mens hun tittet lurt på han.
Han tok en god slurk av vinen og trasket litt ør opp mot hytta.
SOFIE SKRIVER I DAGBOKEN SIN:
«Det var en fantastisk middag og vi tente bål etterpå med vin og bading.
Selv om Marius nok er litt for ung for meg finner jeg han meget sjarmerende med sitt rolige dype utseende.
Helt siden det første badet vi tok i dag har jeg hatt en litt pirrende følelse i kroppen, han tittet jo mye bort på oss.
Jeg tittet jo selvfølelig litt ned på han og så tydelige former igjennom badebuksen, før han reiste seg raskt og la på svøm.
Senere når Ingrid hentet noe hos Marius i dag, benyttet jeg anledningen til å ta meg en befriende runde med vibratoren, og jeg rakk nesten en klimaks før de kom tilbake.(sukk)
Når vi brant bål var kjente jeg fortsatt den pirrende følelsen og tenkte på de deilige formene jeg hadde sett i badebuksen hans, jeg er jo så nysgjerrig, så jeg foreslo nakenbading som ble suksess..
Han hadde en deilig rumpe og jeg passet på å vise meg fram så mye som mulig, og når vi kom opp til bålet ble jeg helt besatt av de smale, vakre hoftene hans med en gyllen og fantastisk velformet pikk.
Ingrid er så ung og bare begynte å le av dette, mens han kledde på seg.
Jeg ble helt skjelven etter som jeg ikke har tatt på en mann på flere uker og nå måtte jeg finne på noe.

Han var ganske brisen så jeg ba han hente en dyne på soverommet og rett etter han hadde gått sa jeg til Ingrid at jeg skulle på toalettet.
Når jeg kom opp til hytta smatt jeg inn på soverommet hvor han sto og fomlet med Ingrids dyne.
Marius sto i bar overkropp og treningsbuksen med vått halvlangt hår og var vakker å se på i det svake lyset fra leselampen.
Jeg skremte han litt og vi lo godt, så sa jeg at jeg skulle ta på morgenkåpe isteden for og lot duken jeg hadde surret rundt meg falle ned på gulvet. Jeg latet som ingen ting og så litt andre steder så han kunne betrakte meg fritt. Med et ble jeg litt usikker på hvordan jeg skulle gå frem men så fikk jeg en ide og sa at han kunne låne morgenkåpen til Ingrid.

Han nikket og smilte før jeg sa at han ville bli forkjølet med den litt våte buksen og sa at han skulle ta den av.
Jeg var så pirret av situasjonen at jeg ristet, jeg kastet slåbroken til han og satt meg raskt ned på sengen.
Men når han begynte å ta den på seg nådde jeg grensen og ba han rett og slett ta av seg buksen samtidig som jeg lente meg fremover og tok tak i den.
Jeg trakk han litt mot meg før jeg nesten rev den ned på lårene hans og fram dukket jo den herlige pikken hans.

Han sto bare helt stille og holdt slåbroken mens jeg tok hånden opp, grep raskt rundt den før noen sa et pipp.
Jeg så ikke opp på han i det hele tatt men startet bare å melke den myke og tykke forhuden over det kraftige, blanke hodet.
Jeg har vel aldri vært så fascinert av peniser men denne var så vakker, hodet var kraftig med en flott vipp opp bak og det løp en tykk, flott blodåre langsmed som spredte seg utover den myke forhuden.
Jeg ville nesten male denne og det tok ikke mange sekundene før den myke pikken vokste i hånden min.
Jeg elsker å kjenne de vokse i munnen så jeg gape over den og lot tungen rotere under hodet hans og han presset seg imot meg mens han pustet tungt og det var nesten uendelig hvordan han presset munnen min opp, jeg ble så forundret at jeg stadig måtte betrakte den.
Om lengden var normal kan jeg ikke si det samme om tykkelsen på dette beistet, hodet var tykt som en ølboks og jeg kjente jeg ville bli rimelig støl i kjevene av dette.
Jeg lente meg litt bakover og bare betraktet den stolte kukken som sto frekt opp på skrå og vippet med de store, deilige ballene under.
Jeg la meg bakover og lot han se på når jeg tok på meg, synet av den solbrune hånden hans som kjærtegnet det voldsomme lemmet gjorde at jeg nesten kom der og da.
Jeg trakk meg opp og dro han inntil meg mens jeg lot pikken gli opp og ned i mellom brystene mine mens jeg sugde toppen av kukkhodet, og i det jeg skulle be han knulle meg kjente jeg at han begynte å riste og mumle noe.
Jeg kjente den rykke mens magen hans trakk seg inn og ut og med et kjente jeg en varm og kraftig sprut under haken.
Jeg ville se, trakk meg litt unna før jeg rettet den ut, en ny ladning sprøytet på skrå over sengen og veggen med et trykk jeg aldri tidligere har sett.
Marius stønnet og når jeg trakk den ned mot meg med begge hender lot jeg han pumpe ladning på ladning, rytmisk over brystene mine.
Sæden var tykk og dinglet fra knoppene mine, den la seg i kaskader over låret mitt og det bruste ug rykket i pikken hans før jeg tok de siste strålene i munnen.
Det er ingen hemmelighet at jeg elsker den salte og litt metalliske smaken og jeg svelget unna mens han så på meg med et salig blikk.
Det var fascinerende å se så tykk sæd sprute så hardt og når jeg spurte han om det var lenge siden han hadde kommet bare nikket han helt utkjørt.
Marius så ned på meg med et salig blikk mens jeg holdt rundt den, jeg ville knulle for en hver pris og reiste meg raskt opp så sæden rant nedover meg.
Kukken var fremdeles ganske hard og jeg satte meg rett på et lite bord og spriket, så førte jeg hånden hans ned på meg så han kunne fingre den søkkvåte og glatte fitta mens jeg gned sæden hans utover brystene mine.
Jeg kommanderte han til å knulle meg med den nå halvstve pikken som hang ut, den var så eventyrlig opphissende med de kraftige blodårene og forhuden halvveis over det enorme hodet. Det hadde tydeligvis kommet enda litt sæd som hang tykk fra tuppen og dinglet.
Han gikk i posisjon, la pikken mot blomsten min og det virket nesten morbid at den skulle inn i meg, men han presset forsiktig på mens han pustet raskt mens den buktet seg litt.
Jeg hjalp han litt og tok rundt den og dyttet, jeg hadde vært kåt nesten hele dagen og etter som spalten min var dynket i glatt sperm gled den etter litt inn i meg.
Det var spennende se hvordan han vokste raskt inne i meg og jeg måtte roe han ned litt ettersom den jo var i tykkeste laget, og egentlig for stor etter min smak.
Det var idet jeg begynte å massere klitoris at det utenkelige skjedde, Ingrid ropte på oss utenfor hytta og lurte på hvor vi ble av.
Han trakk seg raskt ut mens jeg hysjet litt på han, vi fikk det travelt og jeg rev på meg morgenkåpen og gikk ut i stuen for å oppholde henne litt mens han tok dynen foran seg.
Hun insisterte på at vi måtte komme til min enorme ergrelse.
Vi sang, badet og spilte musikk helt til Marius sovnet på sofaen og etter litt ble jeg og Ingrid liggende å små prate i sengene.
Vi hadde drukket kaffe før vi la oss og ble liggende å viske en god stund og jeg kjente fremdeles den ømme følelsen av hvordan Marius hadde pult meg og jeg var kåt.
Og jeg måtte le litt, for bak Ingrid så jeg jo tydelig hvordan Marius hadde sprutet to ladninger på skrå over veggen
Jeg kjente den ulykksalige følelsen av å ha opplevd så mye pirrende uten å få orgasme, og kjente meg fremdeles litt desperat.
Når jeg førte hånden forsiktig ned i trusen og lot fingeren stryke over den store og hovene knoppen min, gikk det nesten et støt igjennom meg og Ingrid spurte om jeg hikket..
Etter litt spurte hun om hva jeg syntes om Marius og jeg måtte jo innrømme at han var litt sexy, og hun parerte smilende at han jo hele tiden glante på meg.
Neida, utbrøt jeg litt tørt før hun frekt påsto at det var fordi jeg var barbert!
«Men det er vel du også!» utbrøt jeg selv om jeg vel hadde sett noe lyst hår der før på kvelden.
Ingrid mente det var så vanskelig å få det til og hun var redd for å skjære seg så hun hadde bare prøvet noen ganger.

Jeg startet en liten diskusjon og merket nå tydelig at hun var litt oppglødd og rød i kinnene så nå ville jeg prøve henne ut litt..
Jeg kjente igjen den paniske følelsen i kroppen der jeg nesten er tilbøyelig for hva som helst for å få tilfredstilt meg, så jeg visket til henne at hun skulle få se noen triks.
Hun lente seg ivrig opp på albuen imens jeg trakk dynen bort, trusen raskt til siden og blottet det lille berget mitt.
Jeg lente meg over og trakk fram toalettsakene mine fra kommoden før jeg fisket opp den gule barberhøvelen.
Så viste jeg henne hvordan hun skulle bevege den, men hun mente at det var «bak» det var vanskelig.
Hun forsto ikke helt så jeg reiste meg og listet meg bort til henne, satte meg på knærne foran sengen og visket at hun skulle legge seg på ryggen og ta barberhøvelen i høyre hånd.
Hun hadde et lite smil og synes tydelig dette var spennende så jeg trakk av dynen og så ned på den nydelige kroppen hennes som kun var dekket av en liten hvit truse.
Det lange lyse håret lå utover puten og hun så fortrolig opp på meg, og jeg ba henne ta det med ro.
Så sa jeg at hun skulle trekke bena helt opp og til seg så mye som mulig noe hun gjorde, og det ble litt komisk.
Jeg ba henne spre de litt samtidig og når jeg så ned på henne i det svake lyset fra vinduet så jeg at den tynne trusen hadde sklidd litt til siden og lagt seg ned i den søte lille sprekken hennes. Nå ble jeg helt nummen av begjær og jeg hadde jo ikke lekt med en jente siden Hege og jeg var 17 år gamle. Hun hadde nesten ikke hår og jeg ba henne sette seg litt opp så hun kunne se, når hun så trusen var på skjeve rettet hun den straks opp og virket litt flau, jeg sa at det bare var bra så jeg kunne vise henne.
Jeg tok forsiktig ned langs truse kanten, løftet og la den tilbake på siden og når hun la det ene benet ned på siden så jeg en liten hvitaktig dråpe som rant ned langs den lyse spalten hennes.

Så fikk jeg en ide og lente meg tilbake og fisket fram en spray med barber gel før jeg foreslo at vi kunne prøve litt..
Ingrid bare fniste og så litt rar ut før jeg tok litt vann fra vannglasset i hånden og fuktet venusberget hennes med.
Så tok jeg sprayen og trykket for hardt så det sprutet ut over magen hennes, og hun skvatt litt og lo.
«Oy» sa jeg og tok hånden over for å dra bort det meste og da jeg kom borti leppene hennes rykket hun litt og lukket øynene.
Jeg tok høvelen og ba henne følge med mens jeg lot den gli forsiktig fra side til side langs spalten hennes, jeg renset den av og til i vannglasset mitt.
Hun trakk til seg bena og jeg barberte henne bak og hun rykket når jeg trakk fingeren prøvende noen ganger over anus.
Tilslutt var hun helbarbert og når jeg tørket henne rykket hun til litt igjen.
«Kjenn» sa jeg og tok hånden hennes ned og la på det helt hår frie kjønnet, og hun dro hånden sakte over spalten og kanten langs lårene med et salig smil.
«få kjenne, ble det bra?» sa jeg og la hånden forsiktig over den varme lille kjønnet, og når jeg trakk hånden over lot jeg langfingeren så vidt dele den søte spalten.
Jeg gjentok det noen ganger til jeg presset litt hardere og kjente den glatte folden hennes før jeg stoppet ved klitoris.
Hun la hodet på siden og lukket øynene mens jeg masserte den forsiktig og etter noen sekunder reiste hun baken opp og stønnet forsiktig mens hun ristet.. kom hun nå?
«jeg er så følsom der..» sa hun blygt så jeg lot fingeren gli forsiktig inn i det trange hullet hennes.
Hun var våt og jeg fingret henne litt før jeg smøg enda en finger inn i henne mens hun stønnet og lå med armen over ansiktet.
Ingrid tok hånden forsiktig ned og masserte på siden av den harde, struttende knoppen sin, og med et begynte hun og riste mens jeg kjente hun trakk musklene kraftig til rundt fingrene mine og stønnet.
Hun småkløp og rullet fingrene rundt den ene stive brystvorten sin før jeg ba henne sette seg opp på sengekanten.
Hun snudde seg rundt og lente seg bakover mens håret lå uryddig over ansiktet hennes, jeg spredte de lange, tynne bena hennes.

Spalten hennes åpnet seg og jeg kunne se hvordan leppene hennes tydelig hadde hovnet litt opp og sto ut som en liten blomst, jeg bøyde meg og småbet litt på innsiden av det ene låret før jeg lot tungen streife over den våre, pulserende fitta.
Tungen min fant fort fram og hun kastet på seg, ristet og tilslutt dyttet hun hodet litt bort og sa det var for følsomt og det kjentes ut som om hun skulle tisse på seg.
Jeg ble litt skuffet og spurte rett ut hva hun likte best? Hun så lurt på meg og visket frekt «jeg elsker å pule meg selv..»
Jeg visste jo hvor frekk hun kunne være men sa bare «få se da..» før hun lot to fingre gli lett inn i seg mens hun stønnet.
Hun begynte å nesten råpule seg selv så det skvatt og klasket, jeg satte meg på sengekanten på motsatt side og masserte meg selv mens vi så begjærlig på hverandre.

Med et stoppet jeg, lente meg ned og fisket fram vibratoren min fra bagen før jeg satte meg raskt på huk foran henne.
Hun smilte salig og visket «ohh, jaa…få kjenne, få kjenne!» hun flyttet hånden og jeg styrte det den mot hullet hennes som gapte litt.
Når jeg la den prøvende inntil hullet stønnet hun og grep plutselig rundt den og formelig kjørte den til bunns i seg selv med et klynk.
Hun knullet seg raskt og bestemt med lukkede øyne mens hun masserte klitoris, jeg dyttet benet hennes bakover med den ene hånden før jeg masserte forsiktig rundt anus hullet hennes med tommelen.
Hun stønnet av vellyst og jeg lot den gli litt inn i baken hennes som var våt av hennes safter, dette tennte henne totalt og det endte med at hun kom med et hyl.
Jeg var helt i hundre og la meg på alle fire i den andre sengen og ba henne pule meg med staven og hun var ikke sen med å presse den sakte inn i meg.
Den duret og ristet og jeg fikk tatt en hånd under meg så klitoris fikk en omgang med fingeren. Hun masserte baken min og etter litt kjente jeg henne kysse meg ømt nedover baken min til den ufattelige følelsen av en liten tungespiss som danset over anus rev i meg.
Når hun stakk en finger forsiktig inn i baken var det nok og jeg kastet meg ut i en orgasme som startet helt ved skuldrene og braste igjennom meg.
Det sildret ut av meg når hun trakk vibratoren ut og vi bare veltet oss utmattet opp i min seng før vi sovnet.
Jeg våknet etter noen timer og fikk ikke sove så jeg kjente litt på de deilige ungpikebrystene før jeg akte meg ned og slikket henne. Hun hadde en spesiell egenskap ved at leppene hennes sakte hovnet litt opp og ble store og fyldige etter som hun tydelig våknet til og vred seg i vellyst.
Nå endte vi i en 69 stilling og hun ble etter litt flink til å slikke meg til vi begge kom igjen.
Dagen etter virket hun litt fjern og var vel kanskje litt flau over hva vi to hadde gjort men det var Marius som sto i hodet mitt nå..

Forts?

Legg igjen en kommentar