Dagen derpå

Denne novellen er vist 6970 ganger.

Jeg våknet et par ganger i løpet av natten over at du smøg deg tett inntil ryggen min. Jeg er ikke vant til å ha noen ved siden av meg, men noen ganger føles det ganske godt. Jeg lot deg ligge. Du lå med armen om livet mitt og pusten din kilte meg i nakken. Neste gang jeg våknet var av at du mumlet ett eller annet i søvne og at du virket lei deg, nå var det min tur å krype tett inntil deg, jeg drog deg inntil meg slik at jeg lå med magen mot ryggen din, du roet deg med en gang og jeg merket at kroppen din slappet av. Så mye som du hadde vært igjennom i det siste fortjente du å komme deg bort litt å bare slappe av å kose deg. Jeg sovnet igjen og våknet av at pikken min begynte å reise seg. Vi lå i samme stilling, rumpa di lå tett inntil underlivet mitt og det er mer enn jeg kan tåle.
Jeg elsker rumpa di. Den er rund og stram og deilig både å se å ta på.
Herregud så stiv jeg var. Hånden min lå på hofta di og begynte å stryke over den varme kroppen din. Du sov enda, pusten din var jevn og dyp, jeg kysset deg forsiktig i nakken, du leet litt på deg, men falt snart til ro igjen.

Jeg gned meg inntil rumpa di, naken og deilig lå du der, fristende og jeg visste at om jeg bare var litt tålmodig ville jeg få deg dit jeg ønsket meg. Jeg ble dristigere, hånden min smøg over myke, deilige bryster og vortene stivnet, da visste jeg du var våken, men ville du leke skulle ikke jeg hindre deg.
Jeg strøk håret ditt vekk fra halsen din og munnen min kysset deg, mykt, pirrende og tungen lekte med huden din slik jeg vet du liker. Du skalv lett, men åpnet ikke øynene. Hånden min strøk deg fra leggene, over knærne og lårene og opp hoftene, bak mot rumpa di og ned igjen. Jeg visste du elsket dette, du ville bare ligge å nyte så lenge du kunne.

Pikken min dunket og lengtet etter din våte og varme mus, jeg runket meg selv forsiktig og stønnet svakt. Du vred litt på deg og flyttet det ene benet ”tilfeldig” slik at jeg kom lettere til med fingrene mine. Hånden min strøk over rumpa di og jeg flyttet dyna vekk fra deg. Jeg stønnet når jeg så at fitta di var kliss våt. Det lå dråper fra fuktigheten din på leppene dine og jeg måtte smake på deg.

Jeg åpnet deg med fingrene og lot tungen min gli over musa di. Da klarte du ikke mer. ”herregud så kåt jeg er, slikk min våte fitte, la meg kjenne du drikker av meg” Du la deg over på magen, jeg løftet rumpa di mot meg og tungen min slikket rumpehullet ditt, musa di og klitorisen, gud så våt og deilig du var. Jeg fikk smurt saftene dine i ansiktet mitt, haken var våt, men jeg elsket dette. Fitta di er bare helt perfekt. Deilige lepper, du smaker godt og lukter godt og jeg får vel egentlig aldri nok av den. Jeg kunne slikket deg i timevis om jeg hadde fått lov.

Du gned deg mot munnen min og jeg visste du ville komme snart om jeg ikke sluttet. Jeg holdt opp et øyeblikk, bare for å hente vaginakulene dine. To store gull-kuler med snor. Vi hadde lekt oss med dem i går og fant fort ut at dette var deilig. Jeg presset den ene forsiktig inn i deg og du skrek høyt av nytelse og den andre gled også på innsiden. Jeg passet godt på snoren slik at den også ikke forsvant.

Du knep musklene dine sammen rundt kulene og gned klitorisen din. Jeg runket pikken min som dunket og verket og nå måtte jeg ha mus. Jeg holdt fast i tråden på kulene mens jeg førte pikken min inn i deg, trengte meg forsiktig inn og det var utrolig trangt sammen med kulene. ”Herregud, hva gjør du med meg, jeg sprenges snart” Du kastet med hodet, vred deg i nytelse mens kuken min forsvant lenger og lenger inn i din deilige fitte. Det var herlig å kjenne kulene mot kuken min når jeg gled ut og inn av deg. Det pirret ekstra deilig. Du klemte rundt skaftet mitt og før jeg forstod hva som skjedde kom du som en foss. Du sendte mengder av deilig fittesaft over pikken min og jeg knullet deg som besatt mens orgasmen raste gjennom kroppen din. Det var helt vanvittig å kjenne orgasmen og kulene klemme rundt meg og det var himmelsk trangt å deilig.

Jeg gled ut av deg og drog ut kulene, de satt hardt fast all den tid du akkurat hadde fått orgasme, men de ploppet ut og det dryppet safter av dem. Jeg holdt de foran munnen din og du slikket dem rene for dine egne safter. Jeg bøyde meg frem og smakte sammen med deg og det tente deg tydeligvis for du ville ha mer.
Jeg kjenner deg godt nok til å vite at en orgasme er ikke godt nok for deg, dette var bare oppvarming å regne.
”Kan jeg ta kulene i rumpa di” jeg kikket på deg, og du bare nikket, ikke det at det forbauset meg, du har vel ikke sagt nei til meg enda når det gjelder å prøve ut forskjellige deilige ting.

Jeg smurte rumpehullet ditt med glidekrem og lot fingeren min gli på innsiden. Det gikk greiere i dag all den tid jeg hadde knulla deg i rumpa dagen før. Endelig fikk vi det til og det var himmelsk, tok litt tid men når jeg først var på innsiden var det sinnsykt herlig.

Rumpehullet ditt var klar for kulene og de gled sakte inn i deg, du stønnet når den siste gled inn, du kjente dem godt, de var store og det var to, jeg stakk fingrene inn i fitta di og kjente på kulene gjennom den tynne hudveggen. Du jukket i mot meg og fitta di var plaskvåt. Pikken var mer enn klar å jeg støtte inn i deg i et eneste jukk og bunnet deg hardt. ”Gud, knull min kåte fitte, knull meg vilt og hardt, jeg vil sprute over kuken din” du jamret og stønnet og det var lenge siden jeg hadde sett deg så kåt.

Jeg holdt deg hardt fast, pungen klasket mot musa di hver gang jeg lot kuken ramme deg, og du jukket i mot. Kulene pirret meg og når du hele tiden snakket frekt og ertende til meg ville jeg ikke holde lenge. Gud så deilig fitta di er. Den er trang, varm, våt og himmelsk og pikken min dunket hardt ut og inn av deg. ”Gud jeg kommer, herregud som jeg kommer over pikken din åhhhhhhh” ”Ja, kom over pikken min, la meg kjenne du spruter saftene dine over meg”Dette elsket jeg. Følelsen av fittesaft som skyller over skaftet mitt, det blir varmt og vått og herlig. Du skrek ut og stivnet i kroppen din, musklene dine spente seg og så kom du. Jeg kjenner den deilige følelsen av orgasmen din sprer seg rundt i kroppen din. Jeg knullet deg hardt og saftene dine smurte pikken min og varmet den.

Dette kunne bare ikke holde særlig lenge for min del. Jeg kjente det stramme seg i pungen, det startet helt nede i tærne kjentes det ut som når orgasmen røsket tak i meg og sendte meg rett til himmels. Jeg skrek ut at jeg kom og den første spruten sendte jeg dypt inni deg, drog meg ut og du snudde deg fort, tok meg i munnen og lot meg sprute deg i halsen, i ansiktet over brystene dine. Jeg følte at jeg aldri ble tom, det rant sæd av deg men du slikket deg om munnen, svelget og tok i mot det jeg ville gi deg.

Du slikket og sugde meg mykt og deilig til du kjente jeg var tom, da drog du meg ned til deg og jeg ble liggende å puste tungt over deg mens du strøk neglene dine forsiktig over ryggen og rumpa mi. Du liker å ligge slik etterpå, ikke noe hastverk, bare kjenne varmen fra meg og gudene skal vite du trenger det.

Du ligger med lukkede øyner og jeg vet at du kjemper med følelsene dine, men som vanlig klarer du å holde igjen, i hvert fall nesten. Jeg vet at du innerst inne har lyst til å si noe, gråte litt, men du er tøff og holder igjen. Jeg vet også at du ønsker mer av meg enn jeg kan gi deg, og noen ganger har jeg tenkt at dette forholdet vårt må ta slutt før det går for langt, men jeg klarer ikke å gi slipp på deg. Du pirrer og erter meg og frister meg alt for mye, så foreløpig har vi det slik vi har det. Vi møtes en gang i blant for deilig sex, uforpliktende sådan…..selv om jeg vet at du vil noe mer. Men det er dette jeg kan tilby deg lille venn så er vel egentlig resten opp til deg………….

Legg igjen en kommentar