Dagen derpå

Denne novellen er vist 14745 ganger.

Ah..endelig alene igjen. Det er alltid koselig med besøk, men jeg var sliten etter en litt lang natt på byen dagen før. Det var min mor som var på besøk. Hun lurte på hvordan jeg hadde det, hvorfor jeg ikke hadde det sånn og sånn istedet for sånn og sånn, og hun lurte på hva jeg synes om den og den fargen inntil den og den møbelen hjemme hos henne. Jeg nikket og smilte og lot som jeg var enig i alt, og «jada, mamma. Jeg skal henge opp nye gardiner». Jeg klarte liksom ikke helt å henge med i dag, mest av alt hadde jeg lyst til å bare legge meg å sove litt.

Jeg låste døren etter at mamma gikk. Nå skulle jeg sove litt. Dro av meg det jeg hadde av tøy og snubla ned i senga. Sovna før jeg fikk puta på hodet..eller omvendt. Og våkna igjen. Det ringte på. Hva var det nå da!? Rufsa rundt meg et handkle og gikk for å åpne opp. Der stod venninna mi, smilte og gikk inn. Hun hadde vel masse å fortelle om dagen før fra byen, tenkte jeg. Gikk etter, dro på meg litt mer klær og gikk inn i stua hvor hun hadde satt seg til rette.

Men fra byen hadde hun ikke så mye å fortelle egentlig. «Er det ikke grusomt å være så kåt dagen derpå?», var det første som ramla ut av munnen hennes. Jeg ble ganske paff, men kjente det stakk litt til. «Ehm, jo», sa jeg og rødmet garantert. «Vel, da er det vel ikke stort annet å gjøre», sa hun og reiste seg opp. Hva er det som skjer nå, tenkte jeg. Hun var veldig lekker der hun sto. Jeg kan ikke si noe annet. Mørkt, langt, tykt hår. Fine bryst under en stram fin genser, og rompa hennes struttet ut under skjørtet hennes. Jeg følte meg som et dovendyr til sammenligning; pistrete, ukjemmet hår, soveånde og søvn i øynene.

Hun gikk mot meg. Jeg bare sto der, visste ikke hva jeg skulle gjøre, hva jeg ønsket å gjøre var en annen ting. Det kriblet i hele meg. Men, dette var rart. Jeg turte da vel ikke dette? Hun var bare en meter fra meg nå, smøg seg innover mot meg med en katteaktig eleganse. Plutselig var munnen der, først et mykt kyss på kinnet, så et på munnen, så et lite sug på øreflippen før hun hvisket meg i øret «nå tar vi oss en dusj vi to».

Jeg gikk etter henne som i en slags transe. Dusje sammen med andre jenter var et mareritt fra gymmen. Jeg følte jeg aldri kunne slippe meg løs når jeg hadde dette hengende over meg. Jeg kunne ikke barbere meg, jeg kunne ikke ta piercinger der jeg ville. Den dagen jeg visste at jeg aldri mer skulle ha gym fant jeg frem barberhøvelen og fjernet alt hår. Åh, det var en deilig følelse det. Helt glatt. Gjorde meg ekstremt kåt i mange mange dager fremover. Og etter den dagen, har jeg nesten aldri latt det vokse helt ut igjen. En elegant liten ring hadde lurt seg
gjennom venstre brystvorte, og en i den indre kjønnsleppen. Synlig når jeg er kåt, gjemt som en liten hemmelighet når jeg ikke var det.

Nå skulle jeg altså dusje med en jente. En jente som allerede hadde lurt frem min nederste piercing, og jeg som trodde at jenter ikke var noe for meg. Hun skrudde på vannet. Dampen sto raskt ut fra dusjkabinettet. Så kledde hun seg naken foran meg. Hvordan går det an å ha
sånn en deilig kropp, tenkte jeg. Så begynte hun å kle sakte av meg. Dvs, den lille t-skjorta jeg hadde på og buksa mi. Jeg hadde ikke tatt meg bryet til å ta på meg mer, da hun kom på besøk.

Hun ledet meg inn i dusjen. Det var varmt og trangt og deilig når hun også kom inn. Hun begynte forsiktig å beføle brystene mine. Holdt de i hver sin hånd, akkurat som hun veide de. Tok så en hånd og veide sine. Sammenlignet. Jeg hadde nok større enn hennes nydelige elegante struttende. Hun fant frem litt såpe, begynte å såpe inn brystene mine.
Fingrene gled glatt over de, utenom når de nesten ble stoppet av to brystvorter som reiste seg litt oppover. «Hvorfor?», datt det plutselig ut av meg. «Fordi du er så utrolig deilig vel», sa hun. «Jeg har alltid hatt lyst til å kjenne hvordan det føles å kjenne kroppen din sånn», sa hun og bøyde seg ned og fyllte munnen sin med et av brystene mine. «Mmm, deilig», stønnet jeg, «jeg har lyst til å kjenne kroppen din og ”.

Vannet, munnen, et lite bit. Det var helt utrolig. Jeg hadde aldri vært så kåt før. Uansett var jeg nervøs når jeg la hånden forsiktig på brystet hennes. Jeg kjente det knoppe seg litt ekstra til. Og mens jeg lot fingrene arbeide litt hard, litt kilende, litt glidende, kysset jeg henne. Alt var mykt og deilig, og vannet plasket mot oss. Det føltes som om jeg kjente hver lille dråpe som et kjærtegn. Jeg gikk videre ned. Lot tungspissen pirre nedover mot brystvortene. Men, jeg ville lengre ned. Og lengre ned gikk jeg, til jeg satt på kne og så rett inn i det vakre kjønnet hennes. I motsetning til meg, hadde hun en sparsom hårvekst. En liten dott. Men rundt selve kjønnet var det barbert. Jeg så klitoris stikke ut.

Forsiktig nærmet jeg meg. Ga forsiktige kyss oppover lårene. Kilte henne på baken. Stakk så forsiktig tungespissen inn og lot den gli oppover sprekken. Hun stønnet. Oi, lyden av stønnet hennes gjorde meg så kåt at jeg ikke klarte styre meg. Jeg lot tungen gli enda lengre inn. Brukte hele tungen. Lot den gli inn i fitta hennes, så opp til klitoris hvor jeg økte farten og styrken litt og jeg kjente hele kroppen hennes bli litt ustø og skjelvende. Som gele. Tanken på
at jeg slikket ei jente og at hun nøt det så hisset meg så opp at jeg lot en hånd gli mellom benene. En finger fant veien til fitta mi, som ikke bare var våt av vannet.

Hun stoppet opp. Så på meg. Jeg følte meg dum, følte jeg hadde gjort noe feil. Men hun ba meg fortsette. Sa at det gjorde henne kåt å se på. Forsiktig fortsatte jeg. Sto på kne med den ene hånda forsiktig masserende på fitta mi og den andre hånda masserte brystet mitt. Jeg var så kåt nå, følte det ikke var lenge før jeg kom, men hun skjønte hva som skjedde og hun stoppet meg heldigvis i tide.

Jeg reiste meg opp, hun snudde seg med ryggen mot meg og baken dyttet hun på en måte ut mot meg. Jeg skjønte ikke helt hva hun ville, men hun spredte bena og begynte å fingre seg sakte. Jeg satte meg ned på huk for å se på den deilige fitta hennes bakra. Fingret meg selv forsiktig for ikke å komme. Den så så deilig ut der hun bydde den frem for meg. Jeg klarte
ikke dy meg. Måtte bort å smake på det våte. Lot tunga mi bli hard og lot den gli inn og ut det deilige hullet hennes. Hun stønnet nå. Veldig. Jeg stoppet. Lot et par fingre gli inn. 3 fingre. Inn og ut. Hun ynket seg.

Så så jeg opp. Det lille bakerste hullet lyste rosa mot meg. Strammet seg sammen med rumpeballene. Så deilig ut det og, som en liten knopp. Mens jeg fingret henne, nærmet jeg meg sakte med tungen. Turte jeg det her? Jeg slikket først litt ved fitteåpningen, så lengre og lengre bakover til jeg kjente jeg var ved hullet. Hun vred seg og stønnet noe forferdelig
nå. Jeg skjønte jeg ikke kunne stoppe. Jeg slikket henne rundt rompehullet, mens jeg fingret henne i fitta og hun fingret klitoris. Jeg hadde helt glemt meg selv nå. Jeg var tilfreds nok ved å få lov til å gjøre det jeg gjorde. Og så kjente jeg hun begynte å nærme seg. Det var en ubeskrivelig følelse. Hun økte tempoet noe forferdelig, jeg prøvde å følge med, men det var ikke enkelt. Så ble det nesten helt stille før krampene og småynkene og skrikene og våtheten sa at hun kom. Jeg fortsatte og slikke henne og fingre henne helt til hun sank ned på gulvet av utmattelse.

Hun smilte til meg, vannet begynte å bli kaldt. Vi kysset. Hun var så deilig. Vi gikk ut av dusjen nå. Det var nesten uutholdende å være der. Gikk våte og nakne inn på rommet mitt. La oss på sengen ved siden av hverandre. «Du er så deilig», hvisket hun i øret mitt, mens en hånd sakte gled ned mot fitta mi.

Legg igjen en kommentar