Dagen med Anne Lise

Denne novellen er vist 53664 ganger.

Skrevet av: Sarping

Mange uker har gått siden Grete forsvant fra meg. Hun ville ikke mer og vi måtte ta det tunge skrittet å ta ut en skilsmisse. Jeg følte da at verden falt sammen. Men jeg må bare ta meg sammen og kjempe videre. For det har ikke vært lett for noen av oss. Grete kan jeg beskrive som ei jente med massive deilige pupper og ei ren og fin fitte. Jeg tenker ofte på de stundene vi hadde i sengen. Den deilige sugingen og det deilige knullet, som fylte hennes fitte med sperma. Uff tenker i det jeg setter kukken på plass, lei runking. Jeg må snart ha meg noe nytt. Må snart ha fitte. Jeg orker ikke tanken engang å runke. Det er tross alt lørdag, og her sitter jeg med stå pikk og en kald kaffe. Nei, Frank ta deg sammen.

 

Jeg åpner bar skapet mitt. I det siste så har det vært veldig lite drikking. Har jobbet så mye, så det har ikke vært anledning til å ta noe som helst. Så har jeg også ikke vært sammen med kamerater så mye. Har sittet hjemme når jeg har hatt anledning til å se på Tv eller Netflix. Nå i dag, så syns jeg at jeg fortjener en dram og muligens stikke en tur på byen. Vel Sarpsborg by er ikke så mye å skryte av når det gjelder uteliv.

 

Vel da er jeg ny dusjet og ny barbert og klar for å gå ut. Jeg kjenner jeg er litt spent i kroppen i det jeg låser døra til leiligheten. En leilighet som jeg kjøpte etter at Grete «kastet meg ut». Kanskje like greit det at jeg fikk meg noe nytt. Kjøpte meg det mest vanlige ting, som folk trenger. Forsterker, tv for å nevne det viktigste. Jeg har ikke fryser, og det trenger jeg heller ikke. Kjøper det som går fort å lage, slik at jeg slipper det tullet med fryser. Kjøleskapet er fult, av øl og mase annet som jeg spiser.

 

Vel ute stikker jeg en tur innom for å få en matbit. Koster så jævlig mye, også må man gi tips. Vel etter et par øl og god China mat, stusser jeg over hvor mye folk det er på Dickens. Et sted i Sarpsborg hvor de aller fleste samles. Jeg går inn og setter meg ute, ettersom det er så varmt. Jeg tenner en sigarett og ser på folket. Det er ganske mange som allerede begynner å bli i farten. Noen danser og jeg ser noen av damene som danser at BH er et fremmedord. Jeg gnir meg litt over kukken. Vel mer å drikke! Jeg spanderer på de to jente som sitter på bordet ved siden. Den ene veldig blond og fine pupper og rumpe. Den andre litt mindre pupper, men en så deilig rumpe. Uff tenker jeg i det den ene kommer bort og presenterer seg. Hun smiler i det hun tar en slurk av ølet. Hun heter Anne Lise, og smiler i det hun tar plass ved stolen ved min side.

 

Anne Lise prater som en foss. Hun forteller om eksen, som ikke var så snill mot henne og hun forteller at hennes mor som døde for et par måneder siden, og har skjønt i det siste hvor stort savnet har vært. Jeg sitter og hører på henne. I det vi sitter der kommer det en kamerat som er dritta full og slår seg ned. Jeg begynner å le, og skjønner at Anne Lise ikke liker dette, så hun setter seg sammen med sin venninne igjen.

 

Etter en stund så forsvinner kameraten min, jeg trur han går hjem. Akkurat da blåste jeg i ham. Eneste jeg tenkte på var hun Anne Lise. Hvordan skulle jeg få tak i henne igjen. Jeg kjenner at jeg nesten begynner å bli desperat.

 

Vel dagene går og jeg får ikke Anne Lise ut av hodet. Heldigvis tenker jeg i det jeg sitter med kaffen en tidlig morgen. Jeg har Facebook. Kanskje jeg finner henne der! Etter mange søke så fant jeg henne. Hun jobber i kommunen, men tør jeg sende en melding til henne? Jeg prøver.

 

Det går noen timer. Hun har sett meldingen, men har ikke svart. Faen tenker jeg, hun er sikkert forbannet og sur.

 

 

 

Jeg får en SMS. Hvor det står. Ikke kontakt meg på Facebook. Vi kan skrive til hverandre her. Klem Anne Lise. Jeg svarer ok.

 

Tiden går og jeg har bestemt meg for å ikke skrive noe til henne. Jeg venter spent om henne i det hel tatt er interessert i å skrive noe mer. Jeg vil liksom ikke plage hun, selv om jeg har så lyst å både ringe henne og sende SMS, og jeg har ikke før fått tenkt, så kommer det inn en melding. «skal vi treffes i dag på en kopp kaffe»? JA. Skriver jeg med store bokstaver. Vi blir enig om å treffes på Storbyen. Jeg forter meg å dusje og tar på meg rene klær og spaserer mot Storbyen.

 

Vel fremme ser jeg henne sitte der i trang bluse. Øynene mine fanger de deilig brystene hennes, og det kortet skjørtet hun hadde på seg. Jeg tar frem hånden og hilser høflig. Hun gir meg en klem og vi setter oss ned. Jeg kjenner buksa begynner å stramme. Jeg tør ikke reise meg opp, da jeg er redd for at hun skal se det. Hun sitter og snakker om det som hendte i helgen. Hun angret på at hun hadde forsvunnet så fort som hun gjorde. Og forteller videre at hun har prøvd å kontakte meg, men hadde ikke fått med seg navnet mitt. Det var så høy musikk på Dickens lørdag. Men hun likte meg og ble litt ivrig når vi begynte å prate. Hun forteller videre at det var bra at jeg hadde kontakt henne, og hun forteller videre at hun hadde håpet at det ikke tok så lang tid før hun så meg igjen.

 

Jeg kjenner kameraten i buksa er stiv. Uff! Tenker jeg. Vi bestemmer oss for å spasere ut av senteret og opp i gaten. Hun tar hånden min. og vi rusler ut av senteret. Hun tar tak i meg og kysser meg, hun tar hånden sin ned til kukken. Jeg skvetter og blir sjokkert. «Hva er det, skal vi gå hjem til meg»? jeg bare nikker på hodet og følger henne.

 

Vi kommer hjem til henne, hun kaster meg ned i sofaen og tar opp buksa. Hun begynner å suge meg hardt. Runker meg. Mens hun kjører munnen frem og tilbake i munnen min. jeg kjenner det sprenger og jeg ber henne stoppe. Jeg legger henne tilbake og begynner å føle hennes brøst. Suger lenge i det jeg tar hånden oppover skjørtet hennes. Hu stønner. Jeg kjenner at fitta hennes er våt i det jeg fingerpuler den litt før jeg slikker den. Deilig tenker jeg og forsetter. Elsker å slikke fitte, når den er barbert som nå. Jeg klarer ikke å stoppe, jeg kjenner at pikken er hard, så jeg tar tak i henne og tar henne bakfra. Hun er helt vill. Jeg tar henne med harde tak. Jeg kjenner den våte barberte musa slår i mot pikken min, jeg er i ekstase. Kjenner at jeg snart skal komme, men stopper opp litt før jeg snur hun og legger meg opp på henne og pumper henne med pikk. Hun stønner høyt, så jeg blir litt flau. Jeg tenker på naboene. Men det ser ut som hun blåser i det.

 

Vi holder på lenge. Jeg kjenner flere ganger at jeg skal komme, men jeg har ikke lyst til det. Hun er veldig fornøyd der hun stønner og koser seg. Etter en stund, så begynner hun å suge meg. Og jeg kjenner at jeg kommer. Og ettersom jeg ikke har runket så mye i det siste, så spruter jeg henne i ansiktet. Hun elsker det. Og forsetter å suge etter at jeg har kommet. Å sier hun, i det vi legger oss ned tenner en sigarett og snakker sammen. Hun smiler.

 

Dette var den første dagen med Anne Lise. Det kom flere dager og flere knullinger. Hele sommeren var vi sammen på min hytte, det ble veldig mye deilig sex. Og den dagen i dag så koser vi oss mye.