Kona har besøk

Denne novellen er vist 74615 ganger.

Skrevet av: Lykkelig gift

Lydene fra soverommet er ikke til å ta feil av. Kvinnestønn og en dyp mannsrøst etterlater ingen tvil om at innenfor døren er to personer godt i gang med det som etter lydene å dømme må være et vilt og realt knull. Jeg kan ikke dy meg og bare må titte i dørsprekken for å se på det som foregår innenfor døren.

Bak døren ligger soverommet vårt, og det å se kona mi bare delvis synlig under den fremmede mannen i ektesengen vår var helt surrealistisk. Uvirkelig og samtidig vilt opphissende. Jeg blir stående som hypnotisert og se hvordan denne fremmede mannen tar henne med seige bestemte tak, mens hun hun lager lyder og sier ord som jeg knapt kan huske jeg har hørt fra henne før.

Det er bare et minutt siden jeg kom hjem fra jobbreise. Jeg låste meg inn hjemme som vanlig, men rakk ikke å rope \»Hei\» før jeg så de fremmede herreskoene noen hadde sparket av seg rett innenfor inngangsdøren. Jeg visste det med én gang, og listet meg stille opp trappen og bort til soverommet. Kanskje jeg endelig skal få vite hvem han er, den hemmelig elskeren som hun ikke har lagt skjul på finnes, men nektet å fortelle hva heter.

Helt siden hun kom nypult hjem for noen måneder siden har hun terget meg og samtidig hisset meg opp med detaljer om den fantastiske elskeren jeg har skaffet henne, og som hun påstår nå knuller vettet av henne stadig vekk. For det stemmer at det var jeg som satte det hele i gang. Den gangen jeg chattet på nett med en ukjent fremmed om min fantasi rundt at hun blir pult av andre, og det viste seg at han både visste hvem kona mi er, og gjorde alvor av å forføre henne.

Helt siden har kona mi vært i perlehumør. Hun nyter å sitte over ansiktet mitt mens hun forteller om elskeren hennes og hva han gjør med henne. Hun forteller alle detaljer. Alt utenom hvem han er. Ikke engang når jeg slikker henne til orgasme etter at hun har vært hos han, røper hun det. Hun sier bare at det var jeg som ba han om å ta henne, så da kan jeg bare lure.

Nå står jeg utenfor soverommet mitt og ser henne gå opp i bro under ham. Hun holder fast grep om rumpeballene hans mens hun rister i en høylydt orgasme. Fra det hun har fortalt, og siden skoene nede i gangen må ha vært minst størrelse 47, var jeg forberedt på at elskeren måtte være en stor mann. Han dekker kroppen hennes nesten fullstendig. Det er bare de skrevende bena hennes og hendene som holder rumpa hans som synes.

Han ligger over henne med ryggen mot meg, og jeg kan se hvordan den store staken glinser av saftene til kona mi hver gang han er nesten ute av henne, klar for et nytt støt. Synet er så vanvittig opphissende, og sammen med å høre at hun ber han ta henne mer, knulle fitta hennes med den deilige pikken, gjør at jeg ubevisst har festet et godt grep om min egen, og langt mindre omfangsrike pikk.

I det jeg ser de rytmiske sammentrekningene ved roten av kuken hans og han tømmer seg i bunn av kona mi spruter jeg i buksa. Jeg må bite meg i leppa for ikke å lage lyd og avsløre at jeg står og smugtitter på dem.

Han blir liggende med pikken i kona mi, mens hun stryker han over ryggen.

-Jeg får ikke nok av den deilige pikken din, hører jeg henne si.

-Bare å sende melding når du vil pules, svarer han. -Og gi beskjed når gubben er borte. Skikkelig kinky å ta deg i sengen hans.

Jeg sniker meg ut like lyløst som jeg kom. Det er fristende å bli værende og endelig se hvem elskeren er, men jeg velger å bevare mystikken enda en stund. Likevel har jeg bestemt meg for å installere kamera på soverommet. Det er jo ikke sikkert at jeg er så heldig å kunne komme hjem tidligere enn avtalt neste gang hun tar i mot besøk.