Dama til broderen

Denne novellen er vist 44542 ganger.

Merethe het hun, dette vakre lille blonde vesenet som broderen dro i hus denne gangen.

Merethe..

Ja, jeg var misunnelig på broderen da..

Tre år yngre enn han, og full av hormoner, så jeg ville gitt høyrearmen min for å få denne nydelige jenten som nå stod foran meg og håndhilste på meg.

Forholdsvis liten, rundt 1,50 cirka, langt blondt hår, slank, og med himmelske former.

I de lyse jeans’ene hennes kunne jeg se omrisset av en fantastisk sprettrumpe bak, og en vakker trekant foran som nærmest inviterte til lek og moro.

De hang ilag en stund disse to, broderen og merethe, så jeg fikk nå studert henne ganske mye.

Snek meg også ofte til å spionere på henne i dusjen gjennom nøkkelhullet, så jeg visste nå at hun var 100% strøken. Sprettrumpe, glattbarbert kjønn og glatte legger. Og de puppene, wow. En god håndfull, faste og struttende stod de rett ut fra overkroppen hennes.

En dag da broderen var på jobb, var merethe og jeg alene i huset i mange timer. Vi var stort sett på hvert vårt rom, men dørene var åpne og vi pratet og lo.

Utpå formiddagen ble jeg sulten og gikk på kjøkkenet for å lage meg litt mat. Jeg så gjorde, og tok det med meg mot rommet igjen.

Ute i den smale gangen møter jeg Merethe, og idet vi passerer hverandre, kjenner jeg hånden hennes forsiktig stryker meg over forsiden av buksen min, ja rett på utsiden av der pikken var. Jeg stivnet, og pikken stivnet…

Merethe gikk videre mot kjøkkenet, og jeg ble stående litt forfjamset, før jeg gikk videre inn på rommet mitt.

Skjedde virkelig det som skjedde? Eller var det et hendelig uhell?

Jeg satt maten ned på rommet, men ble stående litt, fremdeles litt satt ut av situasjonen, men så fikk jeg summet meg igjen, og da bestemte jeg meg for å teste ut dette en gang til.

Jeg stod ved døråpningen og lyttet etter henne, og nå hørte jeg henne på vei tilbake mot gangen igjen. Jeg tok noen skitne glass fra rommet med meg i hendene, og gikk ut i gangen mot henne.

Og på nytt kjenner jeg berøring av pikken min, men hun bare passerer meg igjen og går videre til rommet sitt.

Dette er ikke et uhell tenker jeg, hun ønsker å leke med meg, håper jeg.

Jeg går til kjøkkenet og setter glassene fra meg, og går inn igjen mot rommet.

For å komme til mitt rom må jeg passerer rommet til broderen, og nå ser jeg at merethe har lagt seg ned på sengen.

Jeg tar mot til meg og går inn og setter meg på sengekanten ved siden av henne, slik at hun nå ligger bak ryggen min.

Det går ikke lenge, og så kjenner jeg den ene hånden hennes er på oppdagelsesferd på låret mitt, og snart er hånden utenpå buksen og beføler pikken min.

Jeg lener meg litt bak så hun rekker bedre, og samtidig lar jeg venstrehånden min gli oppetter lårene hennes mot trekanten.

Idag har hun en sort og hvit Adidas treningsbukse på seg, så når hånden min finner trekanten, kjenner jeg varmen fra henne gjennom buksen.

Hun har nå begynt å stryke pikken min gjennom buksen, og nå er den helt stiv. Så med min høyre hånd åpner jeg knappen og glidelåsen, slik at pikken får litt bedre plass og merethe får kjenne den bedre med hånden.

Min egen hånd er også på oppdagelsesferd, og nå flytter jeg den innenfor buksen hennes, og stryker over kjønnet utenpå trusen hennes. Jeg kjenner hun er varm og våt, og jeg lar fingrene mine gli utenpå trusen, langs kjønnsleppene hennes, fra klitoris, og nedover til åpningen hennes. Beina hennes er godt spredd nå, så jeg slipper enkelt til med hånden, og lar nå hele håndflaten gli over hennes varme kjønn.

Hånden til merethe har nå funnet veien innenfor boxeren min, og har vippet pikken min oppfor kanten, så nå har hun godt tak i den, og trekker forhuden min rolig frem og tilbake.

Pikkhodet mitt er helt vått av kåthet nå, så nå høres lyden godt av det hun gjør.

Venstrehånden min har nå funnet innsiden av trusen hennes, og fingrene mine blir snart våte av det plaskvåte kjønnet hennes.

En finger glir inn, og jeg beveger den sakte inn og ut av henne i samme takten som hun runker pikken min.

Merethe er nå plaskvåt, og jeg fører en finger til inn i henne, og hun stønner stille mens jeg lar de to gli inn og ut i et stadig økende tempo.

Hånden til merethe runker nå pikken min raskt, men nå merker jeg at hun vil ha mer enn bare håndkos. Hun trekker meg ned til seg, og kysser meg dypt og vått.

Jeg snur meg, og legger meg ned på sengen ved siden av henne.

Liten og lett som hun er, har hun raskt flyttet seg, og nå ligger hun oppå meg, og gnir seg mot meg.

Den stive pikken min peker nå rett mot åpningen hennes, og med en kjapp håndbevegelse har hun ført den inn.

Hun trer det våte kjønnet sitt sakte ned på pikken, mens hun lener seg mot meg og kysser meg igjen, dypt og vått, og tungene våre leker med hverandre.

Forsiktig presser jeg underlivet mitt mot hennes, og kjenner hvordan pikken min glir dypere og dypere inn i hennes våte kjønn.

Åh, utbryter hun når jeg er helt inne, før hun begynner å ri meg. Først sakte, så raskere og raskere, mens de faste små puppene spretter opp og ned foran øynene mine, og det lange blonde håret kastes fra side til side.

Jeg beveger underlivet mitt mot henne nå i samme takt som hun rir meg, og hun stønner høyt hver gang jeg bunner henne.

Jeg trekker henne ned mot meg, og kjenner puppene hennes stryke mot brystkassen min, og så snur jeg oss rundt slik at jeg kommer oppå henne. Setter meg opp på kne, fortsatt med pikken inni henne, og begynner å pule henne kraftig igjen. Nå løfter hun beina sine, og legger en fot på hver av mine skuldre, og jeg kjenner jeg nå bunner henne på hvert støt jeg gir.

Øynene hennes er nå lukket, og nå nærmest klynker hun hver gang jeg støter pikken dypt i henne.

Jeg puler henne hardt og dypt nå, og nå merker jeg at hun begynner å vri seg under meg. Hun kommer, i en deilig orgasme. Jeg kjenner kjønnet hennes kniper kraftig rundt pikken min, så jeg sliter med å holde igjen min egen orgasme.

Jeg støter pikken noen ganger til i henne mens hun kommer, før jeg ikke klarer holde meg mer, og trekker meg ut av henne for å komme.

Jeg blir stående på kne mellom beina hennes og nyte synet av den nydelige kroppen foran meg, mens jeg runker pikken min. Så kommer jeg..

Jeg spruter mye, først på kjønnet hennes, så det renner nedover klitoris og kjønnslepper, så over magen og de deilige små faste puppene.

Velter meg så ned i sengen ved siden av henne og beundrer henne, før jeg kysser henne intenst og vått.

Jeg tar opp boxeren min fra gulvet, og tørker av spermen min fra henne, sånn at hun kan få reise seg og gå i dusjen, uten å søle i sengen.

Hun sier ingenting, men snur bare den deilige nakne sprettrumpen mot meg, og går på badet for å dusje.

Jeg må selvsagt kikke på henne gjennom nøkkelhullet når hun dusjer, og får ståpikk igjen straks, men nå kan vi ikke gjøre mer, siden arbeidsdagen snart er over og vi ikke lenger blir aleine.

De påfølgende dagene, ble det lite snakk mellom oss, men blikkene og den forsiktige berøringen i gangen fortsatte lenge.

Det ble kun denne ene gangen vi hadde sex, men minnet om den vil leve evig.