Chatten Del 1

Denne novellen er vist 35735 ganger.

Vi er et par på 45 og 47 som har det veldig fint sammen. Erotiske fantasier har alltid vært en fin måte å piffe opp sexlivet, og både mannen min Anders og jeg har blitt ekstra kåte når vi har lest erotikk sammen eller sett på en velprodusert pornofilm. Det er nydelig å ha sex sammen mens vi koser oss med god erotikk. En av fantasiene vi vender tilbake til gang på gang handler om at vi treffer en mann sammen og at jeg får god behandling av begge mennene. Anders blir også veldig kåt av disse fantasiene og mens vi elsker og leser erotikk kan han si «Du skulle fått kose deg med to kuker du også.» Eller spørre meg «skulle du ønske det var deg som fikk sånn behandling?». Det gjør meg alltid ekstra kåt når han spør, og jeg merker at han tenner ekstra når jeg svarer bekreftende.

Jeg er veldig glad i Anders, og kan ikke tenke meg å treffe en annen mann alene, Likevel tenner jeg veldig på denne fantasien, og griper meg oftere og oftere i å tenke på hvordan det vil være å krydre sexlivet med en ekstra mann. Jeg kan feks se en flott mann på bussen og se for meg han i senga sammen med oss. En gang vi ble sittende og ta et glass vin på et utested kommenterte jeg en mann som satt alene på nabobordet, og sa at han så ensom ut. Anders skålte med meg, lo litt og sa: «Kanskje du skal be han med deg hjem?». Jeg ble overrasket og lo det bort, men resten av kvelden kastet jeg stjålne blikk bort på mannen og tenkte på hvordan det ville være å nyte kuken hans sammen med Anders sin.

Da vi kom hjem den kvelden kjente jeg at jeg var blitt ekstra kåt. Jeg ville lese erotikk, og Anders var ikke tung å be. Sammen leste vi en historie om et par som hadde truffet en mann på en erotisk chatteside og blitt kjent der før de møttes i virkeligheten og hadde heftig sex. Da vi hadde lest ferdig historien var jeg utrolig kåt og kjente at fitta mi var dryppende våt og klar for å smake litt kuk. Da spurte Anders meg : «Hilde, kanskje vi også skal prøve å chatte litt?». Jeg var motvillig med det første og visste egentlig ikke helt hva chatting var. Jeg hadde lest alle historiene i avisen om de som ble lurt på chattesider, og var mildt sagt skeptisk. Jeg så for meg at andre kunne se meg, at de kunne høre stemmen min, eller at de kunne finne ut hvem jeg var. Anders ga seg ikke med en gang, beroliget meg og forklarte at det var helt anonymt, at man tekstet til hverandre på en side og at man brukte kallenavn slik at ingen kunne vite hvem man tekstet med.

Jeg lot meg etterhvert overtale, følte meg litt tryggere og tenkte det kunne være spennende å chatte litt med andre kåte. Det hjalp nok litt at jeg hadde tatt et par glass vin og i tillegg var blitt så kåt at hemningene forsvant litt. Vi satte oss i sofaen med den bærbare PCn. Anders tok oss med til en chatteside hvor vi logget oss inn med kallenavnet «EkteparBergen». Det var spennende å se hvor mange andre som var der inne, og se på meldingene som rullet over skjermen. I starten gjorde vi ingenting annet enn å lese hva andre skrev til hverandre i det åpne rommet. Anders forklarte meg at det var flere ulik rom med forskjellige tema i hvert rom, og at det gikk an å klikke på andre brukere og opprette en kontakt med den brukeren i et privat vindu hvor ingen andre kunne se hva som ble skrevet. Etterhvert begynte jeg å skjønne hvordan det fungerte. Vi klikket oss inn i et rom for par, og der dukket det opp mange forespørsler om å starte et privat vindu. De fleste virket useriøse og var menn som ville ha sextreff med det samme uten særlig tanke for å bli litt kjent først. Vi lukket vinduene en etter en og.

Etter en stund dukket det opp et vindu på skjermen hvor «Bergensmann36» sendte oss en melding og sa «Hei, hyggelig mann fra samme by som dere her. Kan vi snakke litt?»

Vi likte måten han tok kontakt på, og svarte «Gjerne det». Han fortalte at han het Håvard, at han også var gift. På samme måte som oss fantaserte de også om å treffe en ekstra mann eller et par, men opplevde at det var vanskelig å få til i virkeligheten. Vi var begge enige om at det var fint å kunne chatte litt først. Han fortalte at han var alene på chatten nå, at han var 36 år, 188 høy, 86 kg, mørkt kort hår. Vi fortalte litt om oss selv: «Hilde 45 år, 170 høy, 61 kg, lyst langt hår og c-cup, Anders 187 høy, 85 kg, mørkt kort hår».

Håvard skrev: «Hilde, det hadde vært spennende om du satt i sofaen mellom meg og Anders, at vi begge koste med deg, strøk puppene dine utenpå klærne, og strøk lårene dine mens du byttet på å kysse meg og Anders.» Jeg så det for meg og kjente at det var spennende og opphissende. «Mmmm , det høres deilig ut;» svarte jeg. «Så blir hendene litt mer søkende, kommer inn under genseren din, kjenner på puppene og den bare huden på magen din. Varme hender som kommer fra begge sider og kjæler med deg.»

Jeg hørte Anders pustet tyngre, han koste med meg mens vi chattet videre. Vi ble begge kåte, og kledde av oss slik at vi satt nakne mens Håvard chattet videre: «Så kjenner vi at du har ei hånd på låret til både Anders og meg mens vi fortsetter å kysse deg og kjæle med puppene dine. Vi kjenner hånda di søke mot skrittene våre og snart finner hendene dine de stive kukene utenpå buksene våre.» .

«Ja, deilig å kjenne på kukene deres utenpå buksa» svarer jeg og føler meg litt modig. «Ahhh, deilig Hilde,» fortsetter Håvard. «Så kjenner du ivrige hender løfte av deg genseren, ta av deg BHen, og du sitter naken på overkroppen med en kåt mann på hver side. Du stryker og klemmer kukene utenpå buksa, og kjenner en varm munn suge brystvortene dine. Snart kjenner du en til på den andre brystvorten.»

«Å så deilig det er å kjenne begge brystvortene blir sugd samtidig mens jeg kjenner på de stive kukene. Jeg kjenner at jeg blir kåt nå», svarer jeg. «Så kjenner du hendene til Anders og meg stryke lårene dine, søke seg oppover, kneppe opp buksa di, trekke ned glidelåsen. EI varm hånd, du vet ikke hvem sin, finner veien under trusa, søker seg fram til sprekken din, finner den våte fitta di, og en finger krummer seg inn i den glatte sprekken. Sakte glir fingeren ut og inn, fortsetter opp til klitoris, roterer rundt knoppen og koser lenge med den.»

«Mmmmm deilig» skriver jeg, og mener det siden Anders nå har funnet den våte fitta mi og gjør akkurat slik Håvard beskriver. Til min overraskelse kjenner jeg at det var utrolig opphissende å chatte slik med en fremmed, mens Anders koser med meg og fantasiene bringer fram levende bilder inne i hodet mitt. Frykten min for chatting var borte, og jeg kjente samme følelsen som når jeg leste en god erotisk novelle.

«Snart kjenner du sterke hender som trekker av deg buksa og trusa, og nå sitter du helt naken. Du ser begge mennene kle seg helt nakne, og kommer tilbake til deg og setter seg på hver sin side av deg i sofaen. Nå finner du deg en struttende kuk i hver hånd, runker begge kukene sakte og nyter den forbudte følelsen mens mennenes hender kjæler med fitta di fra hver side.» fortsetter Håvard.

«Jeg bøyer meg over til deg Håvard, kjenner at jeg har så lyst til å smake på den stive kuken din med det glinsende kukhodet. Finner kuken din og tar leppene suge seg fast rundt kukhodet mens jeg klemmer hardt rundt kuken din. Jeg kjenner Anders kjærtegne meg bakfra mens jeg suger deg.», skriver jeg.

Håvard svarer: «Nydelig Hilde, du er så god kuksuger. Det er så deilig å kjenne kuken min inni munnen din.»

Nå kjenner jeg at jeg må smake ekte kuk, og bøyer meg ned og gir samme behandling til Anders som jeg akkurat chattet om. Jeg kjenner kuken til Anders svulme i munnen min og nyter å kjenne hvor kåt han er. Kuken hans er så stiv som jeg knapt kan huske den, og han stønner høyt av nytelse mens jeg suger ganske hardt på kukhodet slik jeg vet at han elsker. Jeg tar kukhodet gli inn og ut av munnen min, og innimellom så kysser jeg og suger på undersiden av kukhodet, akkurat der jeg vet at Anders er ekstra følsom. Jeg er så kåt som jeg knapt kan huske. Etter kort tids suging stopper Anders meg, og jeg skjønner at han kommer til å komme hvis jeg ikke tar en pause.

Jeg chatter videre med Håvard : «Kuken din smaker så godt, den er så stor og stiv. Jeg gleder meg til å kjenne den inni fitta mi.»

Mens jeg skriver kjenner jeg at Anders krabber ned og finner fitta mi med munnen. Det går støt av nytelse gjennom kroppen min for hver gang tunga hans sleiker over knoppen min, og jeg klarer ikke å la være å knipe lårene litt sammen. Tunga hans glir ned og jeg kjenner han stikker tunga inn i fitta mi før han slikker seg oppover igjen. For en fantastisk følelse det var å chatte med en fremmed samtidig som jeg elsket med Anders!

Nå kjente jeg tunga til Anders sirkle rundt og rundt klitoris før han sugde knoppen inn mellom leppene sine og melke den med leppene sine. Jeg var på kanten av orgasme, men ville ikke komme riktig ennå. Jeg nøt og nøt den deilige følelsen av nesten å komme, og gledet meg til kuken jeg visste jeg snart ville få kjenne. Jeg lukket øynene og så for meg at begge mennene var hos meg nå. Mens jeg lå med lukkede øyne og fantaserte kjente jeg at Anders la seg oppå meg. Jeg sprikte med lårene og ga han plass til å komme med kuken sin. Selv om jeg elsket kuken til Anders, så jeg for meg at det var Håvard som nå lå oppå meg, at det var en fremmed kuk som ville inn i fitta mi.

Jeg kjente Anders finne veien, og snart var den stive kuken hans ved fitteåpningen. Kuken hans kom såvidt innenfor og det gikk ilinger av kåtskap gjennom meg. Jeg ville kjenne at han kjørte kuken til bunns i meg og fylte fitta mi med den stive store staken sin. Men Anders lå helt i ro med kuken litt inni meg. Han visste hvor kåt jeg ble av det, og nå nøt han å bygge opp stemningen. «Kjenner du kuken til Håvard nå?», spurte han, og jeg skjønte at han nøt å fantasere litt han også. Jeg lå fortsatt med lukkede øyne, så for meg Håvard oppå meg med Anders ved siden av meg. «Ja Håvard, jeg kjenner kuken din, den kjennes deilig ut.» Anders ga fra seg et stønn av kåtskap. Deretter kjente jeg kuken gli inn i meg. Den kjentes ekstra stor ut, og det var nydelig å kjenne den gli langt inni meg i ett dypt langsomt støt. Der stoppet kuken igjen, og jeg lå og klemte og klemte rundt kuken og nøt den deilige følelsen, samtidig som jeg ville at han skulle kjøre kuken ut og inn av meg.

«Nå må du ikke la Håvard vente lenger», sa Anders, «han venter på at du skal chatte mer med han.»

Jeg tok tastaturet og skrev: «Håvard, det er så deilig å kjenne kuken din inni meg.» Svaret kom raskt : « og du har så deilig fitte Hilde, jeg vil knulle deg i lange dype drag. Og mens jeg knuller deg så vil jeg at du ronker Anders og suger kuken hans like deilig som du sugde min.»

Anders så hva vi skrev, og nå begynte han å knulle meg i dype lange drag. «Skulle ønske at Håvard var her nå» sier plutselig Anders. «Hva tenker du Hilde? Hadde det vært deilig med to kuker tror du?»

«Åhh jaaa,» sier jeg helt ærlig mens Anders knuller meg deilig. Blandingen av fantasi og virkelighet fyller meg på en fantastisk måte, og bildene av to deilige menn som bytter på å kose med meg gjør meg vanvittig kåt. Hadde Håvard vært her nå så skulle han fått smakt den deilige fitta mi han også.

«Dere gjør meg så kåt, kan vi camme litt?» spør Håvard. «Hva mener han», spør jeg Anders. «Han mener om vi kan slå på kamera og se litt på hverandre» forklarer Anders. «Kan vi gjøre det uten at han ser hvem vi er?» spør jeg. «Ja hvis vi stiller inn kameraet så han ikke ser ansiktene våre.» Det var en spennende tanke å kunne se Håvard mens vi elsket, så jeg skrev «Ja det er spennende» tilbake.

Snart dukket det opp et vindu med «Bergensmann36 ønsker å starte en videosamtale». Jeg var ganske nervøs da jeg trykket «Aksepter» , og nesten med det samme åpnet det seg et vindu hvor jeg kunne se Håvard fra brystet og ned, samtidig som vi så oss selv på cam. Jeg kunne med en gang se at Håvard hadde en trent kropp med lite hår. Jeg kunne se at han hadde en skikkelig fin kuk, den var nok enda større enn Anders sin, og nå stod den knallhard som et spett på PC-skjermen. Det var noe med hele spenningen og det «ulovlige» som gjorde at kåtskapen steg i meg. Det var så deilig å se Håvard runke den stive kuken sin og vite at han kunne se oss, og at han ble kåt av oss. Kuken hans måtte være ganske lang, fordi når han runket så jeg at det var plass til mer enn ei hånd til langs skaftet.

Nå ville jeg kun at Anders skulle gi meg deilig kuk mens Håvard så på. Jeg kikket bort på skjermen og så Håvard kose med kuken sin mens Anders knullet meg, Det var utrolig deilig, og jeg kjente orgasmen bygge seg opp mens jeg tenkte på hvordan det ville vært om Håvard var i samme rom som oss. Nå kjente jeg hvordan kuken til Anders dunket inn og ut og fitta mi, og det var ren nytelse. Jeg så Håvard runke kuken sin og hørte han si «Fy faen så deilig det er å se dere, skulle ønske jeg var der. Gi Hilde en dose kuk fra meg også da Anders.» Det var opphissende å se Håvard runke den knallharde staken i lange drag mens han så på meg, og jeg skulle ønske han kunne bytte plass med Anders selv om kuken til Anders kjentes fantastisk ut akkurat nå.

Akkurat i det orgasmen min kom, og jeg jamret og jamret så så jeg at Håvard kom, og kuken hans sprutet runde med runde med sæd mens jeg ristet i orgasme som varte lenge lenge lenge. Anders kom også med et brøl, og jeg kjente at kuken hans pumpet sprut etter sprut inni fitta mi som klemte rundt kuken hans. Etter orgasmen var jeg helt utladet. Jeg kan ikke huske sist jeg kom så sterkt.

«Takk, det var fantastisk å se dere» skrev Håvard. «Det var ikke så verst å se deg heller», skrev jeg. Det føltes lettere å skrive med en fremmed enn å snakke med han.

«Håper vi kan snakkes senere!» skrev Håvard. «Det håper jeg også!» skrev jeg, og kjente at det allerede kriblet i fitta mi ved tanken. Så brøt vi forbindelsen. Etter denne opplevelsen kunne jeg ikke forstå hvorfor jeg hadde vært så avvisende til chatting. Nå hadde vi hatt en deilig opplevelse med en fremmed, og det føltes som en slags levende interaktiv pornofilm, hvor en selv var en del av handlingen. Anders var tydeligvis også overrasket.

«Så deilig å kjenne hvor kåt du ble. Dette likte du?» «Ja jeg visste ikke at det var sånn det fungerte, dette må vi prøve flere ganger» Noen dager senere var det jeg som spurte Anders om vi skulle chatte igjen, etter et godt måltid med tilhørende vin. Han var ikke tung å be. Vi kledde oss nakne, satte oss i sofaen i den varme stua vår og koste oss med hvert vårt glass vin. Det var spennende å gå inn på chatten igjen som «EkteparBergen» og se hva som ventet oss. I starten ble jeg skuffet, det var mange useriøse som tok kontakt. Åpningspørsmål av typen «svelger hun sæd», «vil hun ha to kuker i fitta samtidig», «vil hun munnpules» etc var ikke akkurat det jeg tente på. Det var også mange som ville ha treff der og da uten å vite noe som helst om oss eller å fortelle noe om seg selv først. Det var helt uaktuelt for oss.

Så plutselig dukket «Bergensmann36» opp igjen, og jeg kjente at forventningene steg.

«Hei igjen EkteparBergen!», skrev Håvard «Hei ja» «Hyggelig å se dere tilbake her» «Takk det samme, det var spennende å chatte med deg» «Jeg har tenkt mye på dere siden sist, jeg ble så vanvittig kåt av dere» «Ja det ble vi også. Det var deilig å fantasere sammen» «Kan vi camme litt nå?» Jeg kjente et støt av kåtskap ved tanken på å se Håvard igjen. Anders strøk meg over fitta mens jeg chattet, og jeg smårunket kuken hans innimellom chattingen. Snart kom en splitter naken Håvard til syne på skjermen, mens han fikk se oss kose med hverandre. Det var spennende å se den digre kuken til Håvard igjen. Nå var kameravinkelen slik at jeg fikk nyte den på litt nærmere hold. Den måtte være over 20 cm lang tenkte jeg. Håvard runket kuken sin sakte, og jeg kunne se at kukhodet hans var skikkelig oppsvulmet og stort som en mandarin. Tanken på å holde rundt kuken hans gjorde meg kåt.

«Deilig å se dere igjen», skrev Håvard «Deilig å se deg og kuken din», skrev jeg, og følte meg både modig og uskikkelig. Jeg kjente at jeg ble litt kåt av å skrive litt «skittent». Det at det var en fremmed som ikke visste hvem jeg var gjorde meg litt modigere. «Skriv at du har lyst til å kjenne på kuken hans», sa Anders plutselig med sløret blikk. Jeg holdt rundt kuken til Anders og kjente at den banket av kåtskap.

«Jeg har lyst til å kjenne på kuken din Håvard», skrev jeg mens jeg kjente det kriblet deilig i underlivet. «Dere ser så sexy ut dere også. Kona mi Cecilie er på jobbreise, og jeg er så kåt. Skulle ønske jeg kunne komme over til dere nå i kveld.» «Hvor bor du da?» skrev jeg halvt på spøk, samtidig som det gjorde fantasien sterkere å se for seg at jeg fikk besøk i virkeligheten. «Jeg bor i Sandviken», svarte Håvard, og jeg kjente et støkk ved tanken på at det var samme bydel som vi bodde i. Jeg tok en stor slurk vin mens jeg tenkte på hva jeg skulle svare. «Skriv at det gjør vi også», sa Anders. «Vi bor også i Sandviken, og det hadde vært spennende med besøk» «Mmmmm, skriv adressen deres på mobiltelefonen og hold opp telefonen mot kamera, så er det ingen andre enn jeg som kan lese det.» skrev Håvard. «Hva gjør vi nå?» sa jeg til Anders, «Det ser ut som han mener alvor?» . Anders fingret fitta mi og kjente at den var oppsvulmet og glatt. Klitorisen hadde vokst til en minikuk, og det var umulig å skjule hvor kåt jeg var blitt. «Jeg tror du har litt lyst, ikke sant?» Sa Anders mens fingeren hans roterte deilig på klitorisen. «Det hadde vært litt spennende, jeg har lyst til å prøve» fortsatte han.

Kanskje var det vinen som gjorde det, og at jeg allerede var så kåt, kanskje var det at Anders oppfordret meg, men jeg kjente til slutt at jeg ville hoppe uti det og ta sjansen.

«Vent litt», skrev jeg, tastet inn adressen vår på en tom notatside på mobiltelefonen og holdt den opp foran skjermen slik at Håvard kunne se. Nå var det ingen vei tilbake, og jeg kjente at jeg var litt usikker på om jeg kom til å angre. «Spennende, jeg kommer når jeg har tatt en dusj» skrev han Håvard logget seg av, og vi tenkte det var en fin anledning til å dusje seg for oss også. Vi dusjet sammen, og det var deilig å stå under det varme vannet i dusjen, kjenne på kåtskapen mens vi såpet inn og vasket hverandre.

Jeg gikk på soverommet og la meg naken på ryggen i den store deilige dobbeltsenga. Anders tok på seg en joggedress og ventet i stua. «Vil Håvard komme, eller får han kalde føtter?», tenkte jeg. Jeg rakk ikke spekulere så lenge på det for etter noen få minutter så ringte det på døra. Og ganske riktig, det var Håvard. «Hilde og Anders?», hørte jeg fra soverommet at han sa spørrende når døra gikk opp. Anders bekreftet, og ba han komme inn. Jeg hørte at Anders og Håvard snakket litt sammen, og etter ei kort stund kom de begge inn på soverommet splitter nakne. De struttende ståkukene deres levnet ingen tvil om at de gledet seg til det som skulle komme. Og det herlige synet gjorde at jeg gledet meg ikke mindre…

Anders og Håvard kom og la seg på hver side av meg. Det var en skikkelig opptur å se ansiktet til Håvard. Hittil hadde jeg bare sett kroppen, men han var faktisk en pen ung mann, veltrent og smilende. «Så flott du er Hilde,» sa han. «Enda flottere enn på kamera. Anders må være verdens heldigste mann som har ei så sexy kone.» . Jeg kjente at jeg rødmet, og at det gjorde godt å få skryt for å være sexy når man nærmet seg 50. Anders bekreftet og sa «Ja, Hilde er verdens mest sexy kone, jeg er heldig som har ei så flott og kåt kone.»

Jeg kjente at Håvard duftet friskt og nydusjet, og det føltes helt naturlig når vi lå der nakne sammen alle 3. Anders bøyde seg fram og ga meg et langt og heftig tungekyss. Mens han kysset kjente jeg en stiv kuk mot hofta mi på hver side, og hender som begynte å stryke over magen og lårene mine. Da jeg slapp kysset med Anders, var Håvard der med det samme, og fortsatte tungekysset der Anders avsluttet. Jeg har alltid blitt kåt av et deilig tungekyss, og Håvard kysset intenst og deilig. Jeg var spent på om Anders ville like at jeg kysset Håvard, men han lå med ståkuken sin inntil meg, så på oss, og kjælte med puppene mine.

Mens vi kysset, tok jeg hendene ned langs hoftene mine og fant meg en kuk i hver hånd. For en deilig følelse det var å kjenne en stiv kuk i hver hånd, kysse med Håvard og kjenne begge mennene sine hender kjærtegne kroppen min. Nå var det bare å ligge og nyte. Snart kjente jeg at Håvard avsluttet tungekysset, kysset seg nedover halsen min, fortsatte ned til brystet, fant ei brystvorte som han sugde inn i munnen sin. Det kjentes så deilig ut, og det gikk ilinger fra brystvorten og ned til fitta mi. Samtidig kjente jeg fingre som fant veien oppover innsiden av låret, skilte fitteleppene mine, og søkte seg videre inn i den glatte fitta mi. Jeg visste ikke hvem sine fingre det var, men det spilte ingen rolle, nå nøt jeg bare å være midtpunkt for oppmerksomhetene til to kåte menn.

Jeg holdt rundt en kuk i hver hånd, runket sakte, og nøt å kjenne hvor harde de var. Jeg var så kåt at jeg kjente fitta trakk seg sammen i ukontrollerte krampetrekninger. Jeg kjente at kukhodet til Håvard hadde svulmet opp og kjentes mye større ut enn kuken hans. Den kjentes så stor ut at jeg lurte på om han kom til å få plass i fitta mi. Hånda mi klemte rundt penishodet hans, kjærtegnet det glatte hodet, og jeg hørte på stønningen at han var skikkelig kåt han også. Anders lå på den andre sida av meg og jeg kjente igjen det slørete blikket hans som fortalte meg at han var skikkelig kåt. Anders hadde lenge fantasert om at jeg skulle få to kuker leke meg med. Jeg tok hånda hans og la den på kuken til Håvard for at han skulle kjenne hvor kåt og stiv Håvard var. Anders smårunket kuken til Håvard, vekslet blikk med meg og jeg forstod at han ville se den kuken trenge inn i meg.

Håvard fortsatte å kysse seg nedover kroppen min, og snart var tungespissen hans på klitoris. Der kjente jeg tungespissen nærmest vibrerte frem og tilbake før jeg kjente leppene hans suge seg fast rundt knoppen mens tungespissen fortsatte å stimulere klitoris. Nå var jeg så kåt at jeg bare måtte ha kuk snart. Jeg stønnet høyere og høyere, og alle hemninger var borte. Nå var det bare nytelse som gjaldt. «Nå vil jeg kjenne kuken din Håvard», ba jeg. «Kom og pul meg». Håvard var ikke tung å be, han krabbet oppover meg, kysset meg igjen mens kuken nærmet seg skrittet mitt. Nå var Anders der, tok rundt kuken til Håvard og styrte den mot fitta mi. Det var en herlig følelse å kjenne det store kukhodet til Håvard trenge inn i fitteåpningen, og samtidig se at mannen jeg elsket var skikkelig opphisset over synet, og unte meg å nyte en fremmed kuk.

Håvard trengte helt inn i meg, og jeg kjente kukhodet hans traff bunnen i fitta mi og jeg kjente at det banket og utvidet seg mot den trange fitta mi. For en nytelse! Jeg håpet at det aldri ville ta slutt. Nå kjente jeg kuken til Håvard knullet meg i lange drag fra helt ytterst til helt innerst, mens hånda til Anders stimulerte klitoris. Nå kjente jeg at orgasmen bygget seg opp, og jeg jamret høyere og høyere. «Ahhhhhh, åhhhhhh, deilig, kom med kuken din». Samtidig runket jeg kuken til Anders og visste at han nøt synet. Til slutt klarte jeg ikke å holde igjen lenger, og kom i en langtrukken orgasme. Håvard senket farten i knullingen, og mens orgasmen rullet gjennom kroppen min i bølge etter bølge, beveget han kuken sin sakte sakte helt innerst i fitta mi. Jeg kjente krampetrekningene fra fitta mi klemme rundt kuken hans, og jeg følte at jeg var i kontakt med hver millimeter av kuken hans. Nå kom han også med et dypt langt stønn mens jeg kjente hver bevegelse i kuken hans. Jeg kjente at jeg melket ut spruten hans i krampetak etter krampetak. Orgasmen var så sterk at den var nesten smertefull. Håvard trakk seg ut og la seg utmattet ved siden av meg.

Anders lå og så på oss. Han hadde fortsatt en skikkelig stiv kuk, og hadde helt klart likt det han nettopp så. Selv om jeg var helt utmattet etter orgasmen så var det noe med hele stemningen som gjorde at jeg ble kåt igjen nesten med det samme. Orgasmen hadde liksom ikke sluppet taket helt, og det var fortsatt en deilig følelse i kroppen min og i fitta. Jeg krabbet bort til Anders og hvisket i øret hans: «Takk kjære, dette var så deilig». Anders smilte til meg og blunket. Så bøyde jeg meg ned og kysset kuken hans. Den var blank av precum, og smakte bare deilig. Jeg laget trutmunn med leppene og sugde meg fast utenpå kukhodet fra alle sider. Jeg kjente kuken banke, og visste at han var så kåt at han kunne komme hvert øyeblikk. Anders lukket øynene og bare nøt. Jeg hadde lyst til å la ham beholde nytelsen lenge, og passet på å ikke runke ham for mye mens jeg sugde på kukhodet. Mens Anders fortsatt lå med lukkede øyne kjente jeg plutselig at Håvard krabbet opp ved siden av meg. Jeg kjente hånda hans strøk meg over rompa og at han kysset meg i nakken. Så fortsatte han fram til kuken til Anders, og munnene våre møttes i et kyss mot kuken til Anders. Om Anders skjønte hva som skjedde vet jeg ikke, men snart var vi to munner som byttet på å kjærtegne kuken hans. Jeg så at orgasmen bygde seg opp for Anders og visste at snart kom han til å sprute. Vanligvis når han kom til dette punktet brukte jeg å runke han til han sprutet. Jeg var ikke så glad i å få sæden i munnen. Nå så jeg Håvard suge hele kukhodet til inn i munnen, og sekunder senere hørte jeg Anders komme med ukontrollerte stønn som nærmest ble som brøl. Håvard tok i mot hele spruten i munnen, og jeg har aldri hørt Anders komme så sterkt som nå.

Nå la vi oss alle på ryggen i senga og bare pustet ut. Det hadde vært en nytelsesstund for oss alle. Og jeg må si at jeg håpet det ville bli en fortsettelse….