Deg, meg og en dildo

Denne novellen er vist 31461 ganger.

Jeg går bort til deg og vi klemmer hverandre, og kysser. Jeg lar hånden min gli inn i splitten på skjørtet ditt, og klemmer på rompa di, knar litt forsiktig på den.
Snur deg rundt slik at du kan kjenne kuken min mot rompa, du presser deg mot meg og beveger rumpa slik at vi begge kjenner hva vi virkelig vil.
Jeg lar hendene mine gli inn mellom jakkeslagene dine og knar de herlige brystene dine, bryst vortene dine stivner og blitt store og harde, jeg tar dem i mellom tommel og pekefinger og klemmer og drar forsiktig i dem.
Du fører hendene dine bak og kjenner på kuken min, åpner gylfen på buksa mi og får tak rundt den, du kommer lett til for jeg har heller ikke noe undertøy på, du kjenner på den og fører hånden rolig opp og ned langs skaftet mitt.
Og jeg lar høyre hånd finne frem i splitten på skjørtet ditt og tar en finger og kjenner på hvor vått det er mellom benene dine, sprer leppene på musa med pekefinger og ring finger og kiler deg i mellom leppene dine og opp til klitoris rører lett på den, mens jeg kysser deg på halsen, biter lett i øreflippen din. Jeg fører deg bort til en stubbe som står nær og setter foten din oppå den, går ned på kne og ser rett opp i mellom benene dine, ser at du er kåt for klitoris viser veldig gått og leppene er lett spedd og litt hovne, setter tunga mot fitta og slikker rundt leppene dine smaker på saftene dine, du smaker himmelsk, suger lett på klitoris og fører langfinger og ringfinger opp i deg, når jeg har dem lengst inne bøyer jeg fingrene fremover og gnir lett.
Du knar brystene og brystvortene dine.
Nå vil jeg høre hvordan du vil at det skal fortsette Jeg liker tanken på at du skal være kåt lenge.
Jeg fører pekefingeren bakover og kiler deg forsiktig rundt det bakerste hullet, uten og trenge inn, fortsetter å suge lett på klitoris mens jeg lar tunga gå opp og ned på den, da kjenner jeg at det blir trangere inne i deg, og den første orgasmen kommer.
Jeg reiser meg opp og lar deg kjenne smaken av deg selv i et godt kyss.
Jeg tar deg i hånden og vi går videre på stien, begge er nå så kåte at det lyser av oss men jeg vet om en plass lenger inne i skogen som vi skal til før vi gjør noe mere, forventningene mine er at du blir så kåt før vi kommer frem at jeg får se fuktighet på lårene dine uten å løfte på skjørtet, der er vi fremme ved den lysningen jeg vet det aldri er noen som kommer hit. Vi kler av oss og kysser over alt, hendene går på oppdagelses tur over hele kroppene våre.
Du tar meg i munnen , og vi havner i en 69er ute i det fri kjenner vind som leker der det er vått.
Du suger meg til jeg kommer og bare fortsetter til jeg er klar igjen, i mens slikker og fingrer deg slik at du kommer.
Det du ikke vet er at jeg har vært her og gjort klar på forhånd, jeg reiser deg opp og binder hendene dine opp i mellom to trær.
Da kan jeg kjele med deg over alt kysser deg over hele kroppen uten at du kan gjøre noe, finner frem en dildo jeg har gjemt og jeg starter den setter spissen mot bryst vorten din mens den venstre hånden min kjæler med det andre brystet, setter meg på kne sprer bene dine slik at jeg får tilgang til fitta di igjen suger og slikker mens jeg følger etter tunga med dildoen. Jeg fører dildoen litt inn i deg og slikker på klitoris, ser at det er rett før du kommer, da slutter jeg med å leke med fitta di, reiser meg opp og kysser deg på munnen og holder rundt deg, presser kuken mot magen din slik at du kjenner at jeg er like kåt som deg, når du er kommet litt ned igjen så setter jeg meg på kne igjen, suger og slikker og gir deg hele dildoen opp i musa di setter på full vibrasjon.
når jeg ser at du nesten er der, så stopper jeg igjen og løser deg fra tauene, vi holder rundt hverandre og kysser.
Jeg finner frem teppet jeg hadde gjemt på forhånd og legger det ut på gresset. Du hjelper villig til med det, vi legger oss ned på teppet, og da får jeg merke at løvinnen i deg har våknet, du tar tak i kuken og setter deg rett ned over den ingen nøling for nå er du kåt den skal rett inn. du rir meg og siden du er kåtet sånn opp på forhånd varer det ikke lenge før du kommer, i en kjempe orgasme, jeg har problemer med å holde meg da for du blir så trang når musklene trekker seg sammen i musa, men klarer det med et nød skrik, vi bytte stilling og du legger deg på kne og albuer, jeg trenger rolig inn i musa di igjen, tar deg med lange tak i et rolig tempo for dette må vare lenge.
Jeg holder rundt de deilige hoftene dine for å komme het inn hver gang, etter en stund begynner jeg å kile og masere baken din og sper litt på den, ser di baker hull og maserer lett rundt det, henter litt fitte saft og smører det med, lirker litt med en fing, fører den litt inn, tar den ut igjen og henter mere fitte saft med en annen finger, smøre nå med to fingre mens, jeg fortsetter å støte rolig og dypt i musa di, finner frem dildoen igjen og setter den mot det bakre hullet, fører den forsiktig litt in og setter på svak vibrasjon, jeg møter bikket ditt og får et fantastisk smil, det lover at dett skal vi holde på lenge, bøyer meg frem og kysser deg grådig, og når jeg gjør det presser dildoen seg lenger inn.
Da blir kysset enda mer krevende og dildoen glir helt inn, det var ikke min mening at det sulle skje, men det var noe du likte og gjorde med vilje.
jeg ble enda kåtere av kysset og at jeg kjenner vibrasjonene fra dildoen mot kuken, heldig vis kjenner jeg at det begynner å bli trangere i musa, for jeg har ikke langt igjen, og så kjenner jeg det blir virkelig stramt og da bare eksploderer det for meg langt inne i deg vi siger sammen på teppet og kjeler med hverandre, kysser og klemmer hverandre, vi ligger og holder rund hverandre en god stund før vi samler oss, og kler på oss, samler opp det jeg hadde der fra før

Legg igjen en kommentar