Deilig ettermiddag

Denne novellen er vist 31136 ganger.

Natten var nesten slutt, og kjæresten min hadde tatt meg med storm. Jeg lå naken og utmattet ved siden av han i dobbeltsengen på loftet, og kjente en arm på det ene brystet. Han masserte dem og var forsiktig, for han visste jeg brukte å være øm på brystene etter en god omgang i senga." Du vet hvordan man behandler e kvinne". Sa jeg nesten lydløst. Fremdeles i himmelen etter den hete sexen. " Å?" sa han. " Etter skrikene dine å bedømme, trodde jeg at du nesten holdt på å dø". Så sovnet vi.
Dagen etter på kontoret, kjente jeg en vibrasjon der nede. Jeg hadde fått melding fra John, min kjære. På meldingen stod det: Gled deg til du kommer hjem. Jeg har ordnet det til her. Først spiser vi middag, og etter det… da skal jeg knulle deg så hardt og godt som du aldri har blitt knullet før;)
Etter jeg hadde lest den meldingen kjente jeg at jeg begynte å blir skikkelig kåt. Jeg kunne nermest kjenne saftene mine renne ut av den varme, trange fitta mi. "John.." hvisket jeg, mens jeg forsiktig ta armen min under trusa i boksa. Jeg strøk meg over klitoris, og nøt det. Jeg kunne ikke no for at jeg stønnet litt. Det var så deilig å kjenne mine egne safter bare renne ut. Så kåt hadde jeg ikke vært på lenge. De andre på kontoret så sikkert hva jeg holdt på med, men det ga jeg blaffen i. Jeg ville hjem nå! Jeg ville hjem til den deilige, muskuløse kjæresten min, og bli knulla hardt, HARDT!! For jeg var så kåt, ved tanke på meldingen og kunne nesten ikke vente med å komme hjem Telefonen ringte. Uhelidghvis ble jeg kastet inn i virkeligheten, og måtte ta telefonen.
Det var en gammel dame som ringte. Og det var en kjedelig samtale. Men etter den, var jeg fremdeles like kåt. Så jeg gikk ut til sjefen og spurte om å få gå, og det fikk jeg.
Jeg sendte melding som at jeg kom hjem nå, til John.
Da jeg kom fram, ble jeg møtt i døra av en mann i bar overkropp, og boxer. Det var John. Han hadde tydelighvis stå. For den deilige , store kuken hans stakk ut fra boxern. " Jeg har ventet på deg" sa han, med et lurt blikk, og drog meg til seg. Vi smeltet i et hærlig kyss, også lukket vi døren. Jeg var sprengkåt nå. Og det var han også.
"Skal vi skippe middagen, og gå rett til desserten?" Spurte jeg, litt sånn uskyldig. Vi løp inn på soveromet, og rev klærne av hverandre. " Ta meg! Ta meg hardt nå!" Ropte jeg, mens jeg la meg på sengen og spredde bena mine, så kjønnet mitt glinset mot han. Han lot seg ikke spørre to ganger og kastet seg over meg, og pumpet den svulmende og varme kuken sin langt oppi den våte fitta mi. " ah, ah, ah!" Sa jeg, mens han okte tempoet deilig. " Mmmm… hardere, hardere, la meg kjenne deg langt inni meg, for faen! jaaaaa!" Jeg ropte ut. Han begynte å lage stønnelyder nå. og nå tok meg det forteste jeg noengang hadde kjent. Det var deilig, men jeg ble litt forskrekket da jeg hørte klaskelydene fra pongen hans. Men jeg var i himmelriket, og kjente en storm av en orgamse buldre opp i meg. " Jeg kommer! Få meg til å komme fortere.." ba jeg. Han stoppet, for å terge meg. " Ikke stopp. Stikk den deilige kuken din lenger i meg". Ba jeg. Han stakk hodet mot kjønnet mitt og sleiket all sakten min. Så lekte han litt med klitten min, og stakk dermed den deilige kuken inni meg igjen. Han satt i gang et ritt som var helt utrolig. " Aaaaaah!!" Jeg besvimte i en  deilig orgamsme. Fargene rundt meg svimlet.
Når jeg kom til meg selv, sto han der. Fremdeles med ståkuk. Den stod opp langs magen. Jeg tok tak i den, os slikket den, og sugde som besatt for å få ut sæden hans. "Jaaaa… aaah.. nå kommer jeg" sa han. Og da begynte jeg å ronke han hardt. Sæden kom sprutende på brystene mine. Jeg tok brystene, og slikket dem tom for den salte, deilige sæden. " Det var helt utrolig". Ja jeg, fulstendig utmattet. " Du var utrolig du også.Men hva sier du? Skal vi ta oss en matbit? Jeg ble sulten jeg." Så gikk vi hånd i hånd (og naken) ut på kjøkkenet, og spiste kylling.

Legg igjen en kommentar