Deilig fredag del 2

Denne novellen er vist 17591 ganger.

Endelig var det fredag igjen. Fredag før påske, og vi skulle være sammen over en uke før jobben kalte igjen. Jeg hadde vært hjemme et par dager, og sto på kjøkkenet når du kom inn døren. Du slapp koffert og veske på gulvet mens du gikk meg i møte og gav meg et deilig kyss mens du holdt hardt rundt meg. Jeg kjente duften av parfymen din, og lot hånden gli opp under kjolen din og tok et godt tak i rumpen din. Jeg ga deg en øl og du gikk inn på soverommet en tur for å skifte. Pizzaen forsvant inn i ovnen og jeg tok med meg ølen min inn i stuen. Du satt i sofaen allerede, igjen i det antrekket jeg liker aller best, kjolen var forsvunnet, og du hadde tatt på deg en av mine skjorter, strømpebuksen var fortsatt på, og du satt med bena trukket opp under deg. Jeg kjente jeg ble stiv av synet, og hvor glad jeg var for at vi tilslutt kunne leve sammen.
Vi spiste, drakk og koste oss til jeg gikk ut og hentet boksen med lappene i. Jeg åpnet lokket og lot deg trekke denne gangen. Du humrer lavt og ga lappen til meg etter å ha lest den. Det var en av dine lapper, og det sto at du ønsket å ha sex et sted det var fare for å bli oppdaget. Du visste at jeg var litt nervøs for akkurat denne fantasien og sa at jeg kunne få velge hvor det skulle skje, men at det måtte bli dagen etter. Jeg foreslo fjellet, og du var ikke vond å be. Du så på meg, og begynte sakte å kneppe opp skjorten mens du strøk deg selv i skrittet. Jeg fikk streng beskjed om å kle av meg buksen og sette meg i lenestolen, i kveld skulle vi se på hverandre onanere, sexen fikk vente til vi hadde tilskuere.
Du la deg godt tilbake i sofaen og begynte å dra i brystvortene dine. Piercingen ga deg ekstra grep, og du stønnet fornøyd da du dro ekstra hardt i den. Bokseren min hadde allerede en våt flekk, og jeg dro den av og begynte å runke langsomt mens jeg nøt synet av deg. Du stakk en hånd ned bak sofan og fant frem en liten vibrator du bruker å ha med på tur. Den forsvant raskt ned i strømpebuksen, og jeg så at det svarte stoffet ble enda mørkere av fuktigheten din. Du forsvant litt inn i deg selv mens vibratoren gjorde jobben sin, og jeg begynte å ta hardere og lengre tak rundt penisen min. Det kom noen kraftuttrykk fra deg da du kom, og jeg kjente at orgasmen min bygget seg opp like etter, og du så fornøyd på meg da jeg kom oppover magen min. Jeg fikk tørket meg litt, og satte meg ved siden av deg i sofaen med bena dine i fanget. Vi ble enige om en tidlig start dagen etter, og kom oss i seng.
Lørdagen kom med et fantastisk påskevær, og vi kjørte opp på fjellet mens vi snakket om hvor vi skulle gå. Vi ble enige om å gå et godt stykke innover sånn at eventuelle barnefamilier hadde snudd for lenge siden. Vi slengte hver vår sekk på ryggen og gikk en god lang tur før vi fant oss et sted som var sånn passelig avstand fra løypen, men allikevel synlig hvis man så etter. På vei inn dit ble jeg gående litt bak deg, og beundre de tightskledde bena dine. Jeg syntes jeg kunne ane en litt mørkere flekk mellom bena, og kommenterte det. Du bekreftet at du var kjempekåt, og jeg måtte kjappe meg og grave en sofa.
Solen stekte, og jeg kjente varmen fra kropoen din inntil meg. Du begynte å stryke meg utenpå skibuksen, og jeg bestemte meg bare for å lene meg bak og bare nyte. Jeg kjente at du knøt opp snøringen i buksen min, og stakk en kald hånd ned og tok et fast grep rundt pungen min. Kontrasten med den kalde hånden virket med en gang og jeg ble helt stiv nesten umiddelbart. Du fikk meg til å løfte på rumpen og dro bukse, ullundertøy og bokser ned til knærne. Plutselig så du opp, og kikket bort mot et tre litt lenger bort. Jeg snudde meg, og der sto det en gutt i tyveårene halvveis skjult og kikket på oss. Du smilte til han og blunket i det du bøyde deg ned og tok meg i munnen. Du sugde meg som bare du kan, hele skaftet inn, og jeg så at gutten ikke visste helt hva han skulle gjøre. Jeg smilte til han jeg og, før fokuset forsvant ned mot deg igjen. Jeg klarte å lure en hånd ned i tightsen din og jeg klarte akkurat å lure en finger inn i deg. Du var plaskvåt, og jeg begynte å massere g-punktet ditt mens du fortsatte å suge meg. Du kikket bort på gutten, og avsluttet sugingen mens du smilte til han igjen. Han hadde blitt litt modigere nå, og hadde trukket ned buksen litt og sto og runket en ganske så stor sak. Du reiste deg opp og klinte litt med meg før du hvisket at han måtte få seg et ordentlig show. Jeg nikket enig, og hjalp deg av med bukser og stringen din. Jeg ble sittende, og du snudde seg med ryggen mot meg og satte deg i fanget mitt. Du tok tak i meg og førte meg bestemt inn i deg mens du så bort på gutten. Han hadde falt ned på kne i snøen og runket med kraftige tak i det du begynte å bevege deg opp og ned på meg. Hendene mine dro opp ulltrøyen din og begynte å leke med puppene dine, og den ene hånden din forsvant ned og masserte klitorisen din. Du stønnet høyt i det jeg begynte å møte bevegelsene dine og trengte ennå dypere inn i deg. Bevegelsene våre ble heftigere, og jeg kom med et gisp og kjente at spruten min fylte deg. Da du kjente det masserte du klitorisen enda raskere mens du så bort på gutten. Han stirret på oss og beveget hånden raskt opp og ned før han brått klemte til og vi kunne se han sprute ut over snøen. Det ble for mye for deg, og du kom så kraftig at hele du ristet.
Gutten så brått litt flau ut, han dro på seg buksene og fikk på seg skiene. Han mumlet god påske før han forsvant ut i løypa igjen. Jeg var fortsatt halvstiv, så du snudde deg og fikk meg inn i deg igjen, og vi satt der og kjente at spenningen litt etter litt slapp taket mens vi småklinte og lo litt av hverandre. Du så meg inn i øynene og smilte lurt, og sa at du gledet deg til langfredag og neste fantasi.