Min kones fantasi 4

Denne novellen er vist 32147 ganger.

Da min kone hadde fortalt sin historie, gikk hun for å rydde på plass det hun hadde hatt med seg, og da hun kom fra soverommet viftet hun med en truse, som ikke var hennes.

Dette er det jeg fortalte min kone.

Da det ble stille i huset etter at hun hadde reist på lørdag formiddag, gjorde jeg noen småting før jeg gikk ut i hagen og la meg på en solstol for å slappe av, og mens jeg lå der kom minnene fra den helgen Roger og Liv hadde vært på besøk, og jeg begynte å bli småkåt, for det hadde ikke blitt noe fitte på meg den seneste tiden.
Telefon er ett fint instrument har jeg funnet ut, og gikk og hentet den og slo ett nummer jeg hadde lagret, og etter noen sekunder var det en kvinnestemme som svarte, og det var Liv som sa navnet sitt.
Jeg spurte om hun hadde lyst til å komme på besøk og det hadde hun, men hun måtte bare gjøre seg ferdig med en oppgave hun hadde på skolen og det ville ta ca to timer.
Så etter to og en halv time ringte det på døren og jeg åpnet og der sto en ung jente i miniskjørt og en liten topp uten BH under, for jeg så tydelig brystvortene hennes gjennom toppen, og med en tynn jakke over og det var tydelig at Liv hadde begynt å akseptere kroppen sin, men om det var bare for meg hun viste seg fram slik, vet jeg ikke.
Jeg ba henne komme inn og jeg fikk ett deilig kyss, og klemte den deilig myke kroppen hennes mot min og jeg merket en viss pirring i underlivet.
Vi gikk inn og så spurte hun hvor min kone var, for hun kunne ikke se henne, så jeg sa at hun var bortreist til i morgen, men hun reagerte ikke noe spesielt på det og sa bare OK.
Jeg hadde laget klar litt mat og spurte om hun var sulten, og da svarte hun at hun var sulten på mat også, og smilte lurt til meg, så vi satt oss til å spise og prate litt og mimret litt om den helgen hun og Roger hadde vært her, og etter hvert som vi kom inn på enkelte detaljer, merket jeg at hun satt og vred seg litt på stolen og gned lårene sine mot hverandre.
Vi gjorde oss ferdig med maten og foreslo at vi skulle gå ut til bassenget og slappe av litt og sole oss, og da ba hun om å få låne soverommet for å skifte til Bikinien hun hadde fått av min kone, så etter en liten stund kom hun ut til meg som hadde gått i forveien.
Hun var ett deilig syn med en frodig kropp som gjorde at jeg begynte å reagere i den lille shortsen jeg hadde på, og jeg lå med bar overkropp for jeg hadde tatt av meg T-skjorten da jeg kom ut.
Hun kom bort til meg og og skrevet over meg på solsengen og la seg over meg og begynte å kysse meg med mye tunge, og vi ble liggende slik en stund mens jeg befølte kroppen hennes, og klemte de deilig rumpeballene hennes.
Hun gned underlivet sitt mot mitt og hadde tydeligvis merket at kuken min hadde stivnet, og lå og beveget hoftene som om hun knullet meg, så jeg sa til henne at nå var det hennes tur til å ligge underst, så vi byttet plass og jeg dro trusekilen til side og som allerede var begynt å bli fuktig og fikk se ei deilig barbert fitte.
Jeg dro henne mer ut på kanten av senga, og stakk hodet mitt mellom lårene hennes og slikket meg oppover og etterhvert som jeg nærmet meg fitta, kjente jeg en deilig odør som jeg snuste inn før jeg gapte over den allerede våte fitta hennes og begynte å sleike og suge i meg fittesaft, mens hun lå og pirret brystvorten sine og jeg sugde fitteleppene inn i munnen bearbeidet dem med tunga samtidig, så førte jeg to fingre inn i det våte fittehullet hennes og jobbet mot G-punktet og dette gjorde susen, for hun kom i en kraftig orgasme, slik at hun ristet og skalv og ynket seg så jeg trodde hun hadde fått ett alvorlig anfall.
Jeg reiste meg opp og så at bikinien ikke dekket mye av den deilige kroppen lenger, for overdelen var trukket av puppene og trusa var brettet til side,så jeg hjalp henne med å fjerne disse små plaggene som egentlig bare var i veien.
Jeg lot henne puste ut litt før jeg før jeg tok av meg shortsen og viste fram en solid ståkuk som hun tok tak i og reiste seg opp og førte inn i den deilige sugemunnen sin og begynte å suge meg og nå tok hun hele kuken inn, for hun fortalte meg etterpå at hun hadde trent med pøser for å få til å ha kuken ned i halsen, og det var en stor og nydelig opplevelse og det tok ikke lang tid før jeg sprutet inn alt jeg hadde i munnen hennes og hun svelget unna så godt hun kunne og det som rant ut var hun raskt med å få slikket i seg ved å bruke fingrene, for som hun hadde sagt sist, så hadde hun fått smaken på sperm.
Jeg fikk ett deilig kyss og kjente smaken at fittesaft og min egen sperm, før jeg gikk inn for å hente litt kaldt drikke til oss, og da jeg kom ut igjen, så jeg at hun lå og koste med fitta si, så det var tydelig at hun var utsultet på sex.
Hun tok i mot drikket jeg kom med og hun fikke skylt munnen sin for restene av spermen som var der, så jeg satt meg på kanten av solsenga og vi begynte å prate og hun sa at hun var glad for at hun var blitt kjent med oss og at hun var blitt mer glad i sex siden hun traff oss, for hos oss var hun i trygge omgivelser og at vi ikke brydde oss om at hun hadde en frodig kropp.
Mens vi pratet så fortsatte hun og kose med seg selv og jeg begynte å hjelpe henne ved å snurre brystvortene mellom to fingre og de ble harde og stakk langt ut, for hun hadde store brystvorter, noe jeg elsket, så jeg måtte bare smake litt på dem og det var deilig å suge og bite forsiktig i dem og kjenne hvor harde de var inne i munne min.
Så sa hun at hun hadde noe jeg måtte smake på, og holdt ene handa mot munnen min og jeg så noen fuktige fingre og åpnet munnen og sugde på dem og slikket dem reine og kjente deilig fittesmak, og jeg kjente merkelig nok at kuken min hadde begynt å stivne igjen og koste meg med den følelsen denne ungjenta vekket i meg, for det er ikke ofte den kommer seg så fort etter en utløsning og nå mente jeg hun fortjente mer tunge, men hun sa at hun ville suge meg mer så jeg foreslo at vi skulle ta oss en 69 og jeg ville at hun skulle ligge øverst, så vi byttet plass og da hun krabbet over meg oppdaget vi at solsenga ikke egnet seg for det vi skulle gjøre, så vi tok puta og la på bakken og da kom vi på plass og jeg så opp i ei våt fitte og jeg gjøv løs på den med en ivrig tunge og munn og i den andre enden kjente jeg en ivrig munn som nesten svelget kuken min, og jeg fuktet pekefingeren og stakk den forsiktig inn i rumpa hennes og jeg merket at hun reagerte litt,så jeg var forsiktig, men etterhvert så forsatte hun det hun drev med, og nå fant tommelfingeren min veien inn i fittehullet hennes og jeg knullet henne med fingrene mens jeg slikket videre og merket at fittesaften økte i mengde, og jeg kjente at hun begynte å skjelve og stønne og merket at hun slapp kuken min med munnen, og kom i en kraftig orgasme og presset fitta hardt mot munnen min så jeg nesten ikke fikk puste.
Hun veltet seg av meg og kommenterte at jeg ikke hadde kommet, meg jeg beroliget henne med at det var nok til det beste, for da hadde jeg blitt kansje blitt ubrukelig resten av kvelden.
Vi fant ut at vi like gjerne ligge på bakken, så jeg fant en pute til og la den ved siden av den vi hadde.
Vi la oss ved siden av hverandre og pratet og tok oss litt drikke og hun var stadig bortpå kuken min og tok noen drag liksom for å hold den i live og hun satt seg på den og husket opp og ned noen ganger, før tok noe drag med munnen før hun la seg ned igjen, og dette gjorde at kuken min holdt seg beinhard lenge, for hun gjentok dette flere ganger og holdt meg på bristepunktet, noe jeg bare lå og nøt mens jeg kjælte litt med den deilige frodige ungjenta.
Nå hadde sola begynt å forsvinne og det var på tide å trekke innendørs og vi ville også ha oss litt mat så vi gikk på kjøkkenet og begynte lage oss litt mat sammen mens vi strøk og berørte hverandre til stadighet og holdt stemningen på topp hele tiden.
Mens vi spiste og pratet vi om hva vi likte og ikke likte, og jeg hadde spurt Liv om hun likte dildoer eller vibratorer best, og fikk til svar at hun hadde begge deler, men likte vibratorer best, jeg sa at min kone hadde ett lite utvalg i nattbordskuffen og at hun kunne få prøve dem, og det ville hun gjerne og kansje få litt hjelp av meg.
Vi spiste ferdig, og så tok jeg å leide henne opp på soverommet og fant fram utstyret min kone hadde og ba henne velge.
Hun studerte utstyret litt og valgte en vibrator og ble litt nysjerrig på en annen som hun ikke hadde sett før, og det var Rabbiten, som min kone var veldig glad i, så jeg forklarte henne hvordan den virket og at hun ville prøve vibratoren først for den var hun vant til, så jeg ba henne legge seg på rygg i senga, så skulle jeg hjelpe henne med vibratoren hvis hun ville, og hun bare skrevet ut og sa versågod sett i gang, så jeg satte meg mellom benahennes å satte i gang vibratoren og førte den mot fitta og stakk den inn for å få fuktet den før jeg begynte å massere klitten hennes med den, og hun lå og tok i mot med lukkede øyne. Hele denne tiden hadde kuken min holdt seg stiv og det var lenge siden jeg hadde hatt ståkuk så lenge, men det kom nok av at hun til stadighet hadde tatt noen drag på den og jeg også hadde kjent på henne og kjent at hun var stadig like våt.
Vibratoren gjorde en god jobb merket jeg for hun søkte hele tiden mot vibreringene, så jeg jeg til henne at nå skulle hun få prøve noe som var enda bedre og byttet til Rabbiten og lot den synke inn i den våte fitta hennes og justerte hastigheten og brukte den slik at tunga traff klitten hennes og jeg så at hun reagerte voldsomt og jokket mot bevegelsene jeg gjorde og hun begynte å bli litt rød i ansiktet av nytelse, og da skrudde jeg den på fullt og hun begynte å stønne og riste og knep lårene sammnen om Rabbiten, og kom i en voldsom orgasme, men jeg kjørte bare på og hun ristet og ristet og vred seg og dette varte mye lenger enn en vanlig orgasme, til jeg syntes litt synd på henne og dro den dryppende Rabbiten ut av fitta hennes.
Jeg lot henne ligge litt i ro før jeg spurte hvordan rabbiten hadde vært, og hun svarte at en slik måtte hun kjøpe seg, for det hadde vært noe av det beste hun hadde kjent og at det hadde gått for henne flere ganger, noe hun ikke hadde opplevd før.
Jeg la meg ved siden av henne og pratet litt, før hun sa at nå var det min tur til å få det godt, og ba meg legge meg på ryggen og så tok hun vibratoren jeg hadde brukt på henne først og begynte å bruke den på den stive kuken min både rundt kukhodet, nedover skaftet og på ballene og mellomkjøtttet og pirret rumpehullet mitt, og dette drev hun på med en stund før hun la vekk vibratoren og satte seg på kukken min som nå begynte å bli sprengferdig av behandlingen hun hadde gitt meg, og jeg måtte kose med puppene som var rett foran meg og så kjente jeg at det løsnet og jeg løftet hoften og kom med ett skikkelig brøl, og sprutet alt jeg hadde inn i fitta som melket kuken min med fittemusklene.
Hun la seg så over meg og kysset meg deilig mens hun fortsatt beveget seg litt, og vi lå slik en stund før jeg merket att kuken slappet av og gled ut av seg selv og det rant sperm så jeg ble våt nederst på magen og nedover ballene.
Hun veltet seg av meg og la seg på armen min og vi lå bare rolig uten å si noe på lang tid, før hun takket meg for en vidunderlig opplevelse og at vi hadde lært henne mye om kroppen hennes og at hun var blitt tryggere på seg selv.
Vi gikk i dusjen begge to og vasket hverandre og jeg nøt å såpe inn den deilige jenta og fitta hennes ble godt rengjort og hun gjorde gjengjeld med meg uten at kuken min reagerte, så tørket vi hverandre og gikk å la oss til å sove.
Jeg våkne av at det var ei ung jente som kom krypende inn på armen min, og vi lå lenge å småpratet før vi stod opp og lagde oss frokost uten å kle på oss, og jeg beundret denne ungjenta der hun svinset rundt på kjøkkenet helt uten blygsel, og vi spiste og koste oss før vi tok med oss kaffen ut i hagen og la oss på solstolene og bare nøt dagen som var blitt god og varm.
Etter en stund spurte Liv om jeg kunne hente Rabbiten, for hun var blitt forelsket i den og hun ville prøve den engang tilfør hun reiste hjem, og det gjorde jeg selvfølgelig for jeg unnet denne fantastiske jenta alt godt.
Da jeg kom ut igjen lå hun og koste med seg selv og jeg dro henne ut på kanten av solsenga og slikket henne litt så hun skulle bli våt, før jeg førte den inn mellom fitteleppene hennes og lot den begynne å jobbe, og etter en liten stund sa jeg at hun kunne overta og styre den selv så jeg kunne stå å se på at hun koste seg.
Dette var ett så opphissende syn, at jeg merket at kuken min stivnet og jeg måtte runke meg selv litt av opphisselsen som kom sigende, og nå hadde Liv fått taket på å styre Rabbiten selv og jeg så at hun lå bare å nøt bevegelsene den gjorde og som hun delvis styrte, så så jeg at hun kom med de typiske skjelvingene sine og stønnet og bar seg mens orgasmene flommet igjennom henne, og dette var så opphissende og at jeg runket meg selv at jeg merket utløsningen nærmet seg, så jeg gikk nærmere og sprutet over henne så hun ble helt hvitflekket på overkroppen og hum brukte fingrene for å få slikket i seg litt sperm, for som hun sa, så hun ville ha med seg litt smak av meg hjem.
Hun hoppet ut i bassenget for å få skylt av seg og sa at nå måtte hun hjem, for hun hadde ikke fått gjort seg helt ferdig med oppgaven hun holdt på med i går for hun var blitt så ivrig etter å komme hit.
Hun gikk inn på soverommet for å kle på seg og kom ut igjen og sa hun kunne ikke finne trusen sin, da sa jeg at den skal jeg finne så hun kunne få den igjen neste gang hun kom og at hun kunne bruke Bikiniunderdelen på turen hjem, men den hadde hun glemt ved bassenget i går kveld så jeg gikk ut og hentet den og hjalpe henne med å ta den på og jeg fikk på den måten lirket en finger inn i fitta hennes så jeg hadde litt lukt å kose meg med når hun hadde reist hjem, så vi tok ett varmt på gjensyn og takket hverandre for deilige timer.
Da vi la oss den kvelden hadde vi oss ett deilig nummer, for historiene hadde tent oss litt, selv om vi begge nok var fornøyd med helgen.