Deilig sommer opplevelse 2019

Denne novellen er vist 51526 ganger.

Jeg skulle i begravelse i Oslo, det var Onkel til min barndoms kamerat som døde brått.

Det var en Onkel som jeg gjerne skulle hatt selv.

Alltid en blid og fornøyd mann som hadde den flotteste dama jeg hadde sett den gangen jeg var liten.

Jeg kom frem til Kirken ca 1 time før det skulle starte, det var allerede begynt å komme mange, men det var enda god plass til å parkere der.

Begravelser gikk slik dem alle pleier, med runde med hånd hilsninger til familie å litt prat.

Så skulle jeg reise hjemover igjen å hadde da i lengre tid hatt lyst til å besøke nudiststranda på Kalvøya, noe jeg prøver å få med dama mi på, men hun mener hun ikke har former til å være naken sammen med andre på en nudiststrand.

Så jeg hadde tatt med meg håndkle i tilfelle jeg bestemte meg for å svinge innom der på vei hjem.

Jo nærmere jeg kom Sandvika jo mere kriblet det i kroppen etter å prøve, for jeg har alltid hvert naken bader, men da alene i barndommen eller sammen med de få damene jeg har hvert sammen med.

Men når barna kom til en etter en, så ble det til slutt, slutt på nakenbading, noe jeg har savnet i mange år.

Å nå som jeg er alene far til mange barn og dama jeg nå er sammen med er det samme, så bor vi hver for oss å vi får ikke møtt hverandre hver dag, siden avstanden er litt for stor til det å husbygging til et større hus, der vi alle kan få plass ikke er løst enda, så blir det ikke alene tid for oss, siden jeg aldri har barnefri, men i dag har jeg det, siden jeg skulle i begravelse.

Blink lyset ble satt på til høyere å jeg svingte av til Sandvika å mellom flere rundkjøringer før jeg parkerte på Kadettangen, gikk bak i bagasjen å hentet håndkle mitt å gikk mot Kalvøya, hadde tatt med badeshorts også, i tilfelle jeg ombestemte meg.

Men jeg fulgte likevel veien til nudiststranda.

Da jeg kom frem dit så var det ikke mange det.

Noen godt voksne mennesker var det å litt eldre enn meg selv da jeg er snart 50år.

Å så var det noen yngre og noen veldig unge.

Det så kanskje litt rart ut å komme dit i dress å det forstod jeg fort, for det var mange som så på meg der jeg stod.

Med dress, slips og pensko.

Men jeg brydde meg ikke om det, så jeg startet med å kle av meg, mens noen enda stod å så på meg, ja dem var nakne.

Deilige flott kropper dem hadde di jentene/damene som var yngre enn meg, noen med store pupper og andre med veldig småe flotte pupper. Kunne se raskt at dem var glattbarberte også, så synest var vakkert.

Slik det så ut så var jeg den eneste som var der alene eller kom alene, uten at det var sikkert.

Så da det var Boxer igjen som skulle av, så merket jeg at pikken hadde merket at jeg ble sett på, men jeg tenkte at dette hadde dem sett før, så med en halvstiv pikk stod jeg der å forhuden var tilbake, da jeg alltid har den tilbake, jeg liker den best slik.

Så nå skulle det skje, jeg skulle gå forbi disse vakre jentene/damene med en halvstiv en å mens kjærestene dems også var der.

Men jeg brydde meg ikke om det.

Gikk ut i vannet å kjente at det var deilig å kjenne vannet til en naken kropp igjen.

Jeg la ut på en svømmetur å på svømmeturen så jeg flere vakre unge jenter/damer.

Nå var kroppen avkjølt å jeg ville opp på stranda igjen å jeg kjente hvor deilig det var å slippe den våte shortsen.

Etter en kort stund kom det en yngre jente bort til meg å spurte om hun kunne ligge der jeg lå, for jeg lå litt avstand fra de andre, for hun følte seg beglodd der hun lå, det forstod jeg siden hun hadde håndkle rundt seg å skjulte alt.

Jeg lå på ryggen å lyttet til lydbok på nettet, så jeg la ikke merke til hvordan hun så ut.

Slik lå vi ca 2 meter fra hverandre uten at ord ble vekslet.

Plutselig kjente jeg en svakt at det blåste ved pikken min men tenkte ikke noe over hva det kunne være med en gang, men fant det fort ut da jeg åpnet øynene.

Hun lå med hode nesten på hofta mi å blåste forsiktig mot den, dette fikk det fort til å rykke i pungen og pikken ble stivere.

Hun ga fra seg et lite sukk da hun så den i giv akt.

Dama mi sa at hun ikke ville ha en som var større enn min, så hun er veldig fornøyd med den å glattbarberte i tillegg.

Jeg sa at det er ikke lov å gjøre slikt på en nudiststrand, men det viste hun tydelig fra før, men hun syntes det var så deilig å se meg når jeg tok av dressen da jeg kom, så hun lurte på hva jeg jobbet med, siden jeg kom slik kledd på stranda. Så jeg fortalte det.

Hun spurte om hun kunne få smake litt på pikken min, så selv om det ikke er lov på en nudiststrand å jeg ikke vil være utro, så klarte jeg ikke annet enn å si, bare ta deg tilrette du.

Hun sugde og sleiket rundt på hele pikken å dyttet den så langt hun klarte inn i munnen å til og med pungen og ballene fulgte med inn å jeg kunne kjenne jeg hadde pikken langt ned i halsen hennes.

Har aldri kjent en noen suge og slikke en pikke som henne.

Jeg nådde bristnings punktet mange ganger, men hun stoppet hver gang, så jeg trodde jeg skulle bli gal.

Å jeg er sikker på at det var fler som så hva hun drev med, eller vi for å si det riktig.

Men hun ville ikke avslutte enda.

Så hun spurte om vi ikke kunne gå hjem til henne, siden hun bodde rett i nærheten.

Så jeg var ikke sen om å si nei, selv om jeg viste at dette ikke var riktig gjort av meg,

Så vi gikk hjem til henne, mens vi småpratet litt med hverandre.

Hun fortalte at hun het Linea og var 29 år å var singel å hadde hvert det i over 1 år å nå savnet en mann.

Ja jeg er 48 år sa jeg, men det trodde hun ikke, for synes jeg så mye yngre ut å at hun likte eldre menn.

Ja da har du møtt på feil, for jeg har mange barn 24/7 å det har dama mi også.

Da vi kom hjem til henne, så skulle vi ta en dusj først, først da så jeg kroppen hennes skikkelig.

Deilige små og faste bryster, som det var plass til i hånden en slank fin mave med Piercing i navelen å tatovering under å en vakker fitte med store fitte lepper på og en klitoris som stakk tydelig frem, som det også var 3 Piercinger på 1 på klitorisen og 1 på hver fitte leppe.

Hele kroppen var solbrun, så jeg regnet med hvor hun var det meste av fritiden sin.

Så jeg var ikke sen med å få av meg klærne å bli med henne i dusjen.

Pikken stod giv akt hele tiden.

Da vi kom inn i dusjen var alt klappet og klart.

Det var dobbel dusj og med 2 dusjhoder inni der.

Vi vasket hverandre å jeg kunne se hun nøt da jeg strøk mine fingre over hennes fitte å kjente på fitte leppene hennes, som var deilig å mye.

Plutselig la hun seg ned på gulvet i dusjen å sa slikk meg.

Det var en deilig fitte og slikke og deilig å ha fitte leppene langt inn i munnen, for ikke snakke om den deilige klitorisen som vokste litt større når hun ble kåt, så kjente saftene hennes renne ut, hun var helt fantastisk deilig.

Inne i dusjen var det en krakk, som hun la seg over å som gjorde det lett å trenge inn i henne bakfra, det var deilig å se pikken forsvinne inn i hennes deilige fitte å se bevegelsen av fitta da jeg jaget ut og inn, hun ynket og bar seg å skrek ut hvor deilig dette var å hvor mye jeg fylte hennes trange fitte.

Rett før det igjen gikk for meg, så ville hun ha meg med inn i senga.

Der kom vi inn i en stor seng som var gjort klar for anledningen, så det betydde at dette var vist noe hun hadde planlagt i dag, ned på Kalvøya å finne seg en mann hun kunne bruke og nyte.

Hun la seg midt i senga å sa at jeg bare måtte forsyne meg av hva jeg ville.

Å da startet jeg med de uimotståelige små brystene hennes, før jeg fortsatte nedover maven å til slutt fant frem til hennes deilige fitte, som var langt fra tørr, for kunne tydelig se saftene renne ut.

Er det greit med 69 spurte jeg å det ville hun gjerne, for hun ville så gjerne ha min enorme pikk i munnen igjen, så hun la seg oppå meg å gapte over kjønnet mitt, som dirret av lengsel etter henne.

Hun suget og slikket og tok hele pikken med baller og sugde på, kunne kjenne det strammet godt til langt nede i halsen hennes, før hun brølte ut i en orgasme.

Så nå stod rideturen for tur å det var ikke vanskelig å se at dette kunne hun, for å bli ridd på denne måten, er det nok ikke mange som har kjent tror jeg,

Jeg skrøt av hvor deilig og i hennes kropp og hvor skjønn hun var og hvor deilig jeg hadde det med henne.

Men nå måtte jeg trekke meg ut, for nå klarte jeg ikke å holde igjen lenger.

Så hun satte seg i sengen å jeg stilte meg på gulvet med pikken dypt inne i munnen hennes å i det orgasmen bygget seg opp å spruten stod, så trakk hun pikken ut å jeg sprutet henne i munnen og ansiktet, sæden rant nedover kroppen hennes, noe hun sa hun likte veldig godt å var fornøyd med mengden sæd jeg hadde.

Så var det dusj igjen å så tenke på veien hjem.

Siste hun sa før jeg gikk var takk for en deilig opplevelse, så jeg måtte svare med det samme.

At dette var det mest fantastiske jeg hadde hvert med på.

Så hvis jeg ville ha gjentagelse, så kunne jeg sende SMS, så kunne vi møtes på Kalvøya igjen, for hun var der ofte.

Så får se hva jeg gjør.

Så nå var det ned til bilen som hadde fått parkeringsbot, som jeg betalte med lykke.

Så nå gjenstod det bare å finne en unnskyldning på hva grunnen var at jeg kom så senere hjem enn planlagt.

Satt i bilen å tenkte, for en fantastisk opplevelse å være på nudiststrand for første gang.