En gammel venn

Denne novellen er vist 35538 ganger.

Etter 5 år med å gå gravid og føde 3 tette barn, var det på tide å komme seg ut litt. En kollega hadde mast lenge men med amming og våken netter så hadde jeg ikke følt meg klar før nå. Skal også innrømmes at jeg ikke følte kroppen var klar for å svinge seg på dansegulvet heller, å føde 3 tette barn hadde gjort sitt med fysikken. Nå hadde jeg endelig kommet meg litt etter siste fødsel og med amme pupper så fikk kroppen noe ekstra. Jeg hadde alltid ønsket meg store fyldige pupper og heldigvis hadde de blitt det nå. Jeg sto foran speilet og sminket meg, dro ned kjolen litt foran så den yppige kløften kom mer til syne. Jeg hadde alltid hatt former men nå var dette enda mer synlig, jeg lot hendene gli nedover kroppen min så de fulgte kurvene mine. Forbi brystene, ned midja som enda var synlig, nedover de brede hoftene og over en ganske fyldig rumpe. Jeg tenkte for meg selv at den røde kjolen kanskje var litt dristig for en voksen dame på 35, men i kveld hadde jeg ingen hemninger.

Jeg gikk spent ut på stua der mannen satt å leste eventyr for 4 åringen som enda ikke var lagt. Han gløttet fort opp av boka for så å lese videre, før han plutselig kikket opp på meg igjen med store øyne. Han klappet sammen boken og ba gutten gå å hente tannkosten sin, og kom bort til meg på et blunk. «Skal du virkelig gå sånn?» spurte han bryskt. Jeg lurte på om det var stygt, at det var derfor han reagerte. Han presset seg inntil meg og jeg kunne kjenne at noe hadde våknet ned i buksen hans. Det var definitivt ikke stygt, han hadde helst ikke lyst til å la meg gå ut slik. Heldigvis så hadde vi alltid hatt tillit til hverandre så det var ikke noe problem, men han kunne love meg at han lå klar og ventet når jeg kom hjem.

Akkurat da ringte telefonen min som et signal på at taxien med venninnen var utenfor. Jeg dro hånda sakte over skrittet hans, ga han et saftig kyss før jeg minte han på at vi hadde avtalt at jeg skulle sove hos venninnen min så jeg skulle slippe å stå opp med barna. Han bannet høyt og sa at jeg virkelig skulle få gjennomgå når jeg kom hjem, jeg kunne nesten ikke vente. Med 3 tette barn så er det fort gjort at sexlivet dabber litt av, men lysten var der fremdeles for oss begge.

Taxien kjørte oss til en adresse hvor vi skulle på vorspiel hjemme hos en vennine av henne. Hun hadde allerede drukket en flaske hvitvin og lo høyt da hun så ansiktet mitt etter hun helte en shot jäger ned halsen på meg. Det var første gangen jeg hadde smakt sprit på over 5 år. Når vi ankom festen var den allerede godt igang, folk hadde allerede drukket en del og stemningen var veldig bra.

Jeg ble fort dratt rett ut på «dansegulvet» hvor flere hadde startet festen. Noen hadde satt på musikk fra 90 tallet og det var allsang for alle pengene. Jeg lot meg rive med av den deilige nummenheten som alkoholen ga og henga med helt til musikken. Jeg vrikket på det jeg hadde og glemte både tid og sted.

Plutselig kjente jeg hender som la seg rundt midjen min og en varm tunge som slikket øreflippen min. Jeg ble helt ør men samtidig så skvatt jeg til siden mannen min ikke var der. Jeg snudde meg rundt og så rett inn i verdens vakreste kastanje brune øyne. Tiden sto stille og når jeg endelig kom til meg selv skjønte jeg at jeg sto i armene på barndomsvenninnen min som jeg ikke hadde sett på årevis. Det gikk en skjelving i meg og jeg kjente hårene på armen min reiste seg. Dette var hun som hadde gitt meg min første seksuelle opplevelse, som hadde vekket alle sensuelle følelser i meg. Å alt kom tilbake nå, jeg kjente det begynte å dunke i underlivet og jeg ble brått tungpust.

Hun dro meg med seg på badet så vi kunne snakke uten den høye musikken som forstyrret. Hun fortalte at hun nettopp hadde flyttet tilbake etter å ha skilt seg, hun hadde vært gift med en ganske høytstående advokat og det hadde vært en stygg skilsmisse. Jeg fortalte om livet mitt og plutselig oppdaget vi at det var stille på stuen. Vi gikk ut å så at alle hadde dratt, vi hadde vært så opptatt med å snakke at ingen av oss hadde merket det. Vi bestemte oss for å bli for å rydde litt og snakke mer om livene våre. Vi fant oss litt vin og satte på litt roligere musikk. Vi mimret og lo mens vi ryddet skitne glass og tomflasker. Det lå hele tiden en spenning i luften, det måtte hun kjenne også.

Pluselig dyttet hun meg mot kjøkkenbenken, la hendene rund brystene mine og kysset meg i nakken. Vi sa ikke et ord, jeg klarte ikke å stoppe henne, det var for deilig. Hun dro kjolen min opp så den nakne rumpa kom til syne, og hun satte seg ned på huk. Deretter dro hun ned den lille trusen som hadde gjemt seg mellom de store rumpeballene mine. Jeg spredte føttene ubevisst ut og jeg kunne kjenne munnen hennes plassere våte kyss på rumpa mi, så nedover lårene line før hun dyttet ansiktet sitt inn i rumpesprekken min og lot tungen forsiktig streife hullet mitt. Plutselig sto hun på føttene igjen og rev av meg kjolen, hun var som en sulten ulv der hun lot tungen slikke meg overalt. Hun kysset meg vått og hånden hennes fant endelig fitta mi, som nå var plask våt av den uventede handlingen. Hun gnidde forsiktig på klitten min før hun plutselig førte to fingre i åpningen og fingerpulte meg hardt. Det svartnet for meg da jeg kjente orgasmen bølget seg i kroppen min og jeg sank sammen.

Jeg så hun dro av seg den sexye Heldrakten og blottla en helt fantastisk kropp. Ingen barn der i gården, men jeg kunne se at tiden hadde gitt henne en perfekt fasong. Puppene var fyldige og duvet deilig når hun trakk av seg klærne. Jeg dro henne ned til meg og puttet en av de deilige knoppene i munnen. Jeg slikket og rullet den med tungen min mens jeg tok tak i det andre brystet for å kjenne den deilig tyngden i hånden min. Jeg flyttet meg litt unna og jeg kunne se det glinset av safter nedover låret hennes. Jeg la meg mellom bena hennes og slikket det i meg mens jeg så henne rett inn i de vakre øynene. Jeg fortsatte oppover til jeg kom til fitta hennes, der lot jeg pusten gjøre henne vill av lengsel før jeg borret mellom leppene hennes og lot tommelen gli inn i den deilige varme gråtta. Hun hylte og kroppen sto i bue, det gikk for henne fortere enn jeg rakk å slikke og jeg ble plutselig sprutet rett i ansiktet av saftene hennes, det var det villeste jeg hadde opplevd.

Hun var absolutt ikke ferdig og plutselig lå jeg i bakken med henne over meg, hun ga meg et saftig kyss igjen før hun snudde seg og la fitta si over munnen min. Jeg begynte å slikke forsiktig og kjente hun spredde føttene mine og gjorde det samme med meg. Det gikk ikke lang tid før vi begge kom og hun falt utmattet ned på siden av meg.

Etter vi hadde kommet til oss selv lå vi lenge å snakket om alt mellom himmel og jord. Før jeg plutselig kom på at jeg faktisk hadde en mann. Jeg fikk på meg kjolen i en fart og ble på gråten, utroskap hadde aldri streifet meg. Hun holdt varmt omkring meg og sa at hun kunne jo bli med meg hjem å gjøre det godt igjen. Kanskje det var enklere å tilgi om vi fortalte det sammen og ga han en opplevelse han aldri kom til å glemme. Taxituren hjem ble en interessant tur, men det får vi ta en annen gang!