Den kåte gamlingen i nabohuset

Denne novellen er vist 24256 ganger.

Det var endelig sommerferie. Solen varmet godt og jeg lå på terassen og solte meg. Selvom naboen kunne kikke ned på terassen, solte jeg meg toppløs. Det var så deilig å kunne få litt brunfarge også på puppene.

Jeg hadde lagt der en stund og drukket den iskalde pilsen opp. Irriterte meg litt over at gresset var blitt så høyt rundt huset. Ikke hadde jeg ljå heller. Fikk gå bort til naboen og spørre om å låne en av ham da. Selvom det var litt å kvi seg til, for han var en gammel sur mann. Fikk sikkert ikke låne noe som helst.

Jeg tok bare en lett singlet på og gikk bort til naboen. Banket på døren, men ingen kom ut. Hørte plutselig at det kom musikk fra kjelleren hans. Fikk forsøke der da.
Der var det kjølig og jeg kjente at det knoppet seg. Herlig følelse. To harde knopper var lett synlig på den lyse singleten.

Borte på veggen hang en stor plakat av en eldre pin-up modell. Jeg var litt forbauset over at den gamle sure mannen i nabohuset hadde slikt på veggen…
Plutselig stod han i kjellerdøren. Spurte bryskt " Hva gjør du i kjelleren min?" Jeg stotret frem at jeg ville låne en ljå.

Blikket mitt senket seg til shortsen han hadde på seg. Lemmet hans var stort, veldig stort. Alt lagt sirlig på ene siden. Jeg måtte ta det i meg. Kjente det prikket litt i tappen min da jeg så den store bulen i shortsen. Naboen så blikket mitt og smilte plutselig. Spurte om det var mer jeg kunne tenke meg…

Jeg kjente at jeg ble lett fuktig i hakket. Jeg hadde ikke hatt et godt knull på flere år, og jeg måtte innrømme at jeg mang en gang hadde drømt om å bli tatt hardt av en gammel mann. Naboen var en kraftig kar på rundt 70 år og jeg var 35. Men der og da betydde det ikke noe. Selvom om fruen nok akkurat holdt på med middagen ovenpå, kunne vi ikke lenger styre oss.
Jeg stod lent til høvelbenken hans og Tom Jones` "Satisfaction" ble spilt på radioen. Naboen kom mot meg og hadde tatt ned smekken. Lemmet stor rett ut og herregud for en delikatesse. Hadde aldri sett noe så stort. Gud jeg kommer til å bli sprengt, tenkte jeg. Men denne kuken ville jeg ha. Kjente at jeg var blitt plaskvåt, så jeg var klar til å bli tatt hardt av gamlefar. Før han fikk komme inn i det aller helligste, måtte jeg smake på godsakene hans. han fylte meg godt opp i munnen. Det var en nytelse. Han jamret seg der han stod meg kuken godt plassert i min hardt arbeidende munn. Bare han nå ikke jamret slik at fruen kom ned…. Nei, nå var tiden inne for ham å slippe til. Han var ikke sen om å kjøre den inn. Jeg kjente at han var stor, men pokker så godt det var. Og for en hingst! Hvem skulle vel tro at naboen på 70 var så rå. Dette var bare helt himmelsk. Vi stoppet opp slik at dette skulle vare leeenge. Jeg skrek av nytelse og glemte helt hun stakkars fruen som laget middag over oss. Men vi hadde ikke tid til å tenke på henne nå.

Jeg gikk over på alle fire og ba ham ta meg bak. Gud, nå klarer jeg ikke mer, skrek han idet han fylte meg opp med en ladning deilig sperm. Jeg var ikke sen om å snu meg og slikke ham. Jeg ville gjøre lemmet hans rent for sperm før han skulle opp å spise middag.

Men det vi ikke hadde fått med oss var fruen som hadde stått en stund i kjellerdøren og fulgt med på hennes gamle ektemann knulle nabojenta. Hun sa ikke noe, bare gikk opp igjen. Jeg fikk på meg klærne og han gikk opp til middag. Det var det. Deilig selvom det nok ble med den gangen.

Jeg gikk hjem til meg selv og laget meg middag. Om ettermiddagen lå jeg igjen på terassen toppløs. Men ljåen hadde jeg selvsagt glemt hos naboen. Kunne ikke gå bort til nå etter avsløringen.

Jeg måtte ha sovnet. Jeg våknet til en prikkete, våt følelse mellom bena. Gnikket søvnen ut av øynene og så nedover bena. .. Der lå gamlingen og slikket fitte som om han var gal. Ljåen lå ved siden av solsengen. Fruen tok seg en biltur sammen med en venninne. Dette skulle bli en deilig sommer. Og ikke søren om jeg skulle flytte fra huset mitt, nei. Det er som jeg alltid har sagt " Man skal ikke forakte en overmoden banan"….

Legg igjen en kommentar