Den man elsker den tukter man

Denne novellen er vist 29625 ganger.

Kåt. Dundrende kåt var jeg. Kåt og forvirret der jeg lå på kne og malte tåneglene til min kone. Hun smilte ned til meg, vippet med hoftene så jeg så inn i det varme glinsende kjønnet hennes. Angrer du hvisket hun i en ertende tone. Jeg rødmet ? visste ikke hva jeg skulle svare.  Hun lo høyere ? kanskje jeg må finne på noe annet. Meningen var at du skulle lide – og her ligger du og skjelver av kåthet din lille gris. Men den ståpikken får du ikke mye glede av for jeg har tenkt å lukke den inne ? akkurat som vi ble enige om.  Hun reiste seg og fant frem penishylsteret hun hadde kjøpt. Lydig hjalp jeg henne med å feste det på.

Så trakk hun på seg en trang bluse ? et kort sort skjørt og smilende forsvant hun ut døren.

Jeg ble sittende og se drosjen forsvinne ned oppkjørselen. Jeg var et følelsemessig kaos. Sjalusi, kåthet, anger og forventning veltet rundt. Snart det ene ? snart det andre.

Jo – jeg angret ? angret på det som skjedde forrige måned da jeg deltok på regnskapskurset i Bergen. Etter en fuktig kveld havnet jeg i seng med en av de innleide konsulentene. Det bare skjedde. Et greit knull ? ikke noe mer. Angeren lå utenpå da jeg kom hjem. Siri trengte bare et blikk for å skjønne hva som hadde skjedd. Har du hvert utro sa hun og så meg hardt i øynene. Det var nytteløst å lyve. Etter 20 år kjenner hun meg alt for godt – og jeg innrømmet alt.

Det ble en kjempekrangel. Siri gråt skjønte jeg ikke hvor sårende ? hvor nedverdigende det var å bli bedratt??

 Hva skulle jeg si – Ingen av oss hadde tidligere vært utro.

Jeg vet ikke hvor det kom fra. Jeg bare sa det. At jeg skjønte henne ? at jeg fortjente å få igjen med samme mynt. Hun så på meg med tårevåte øyne. Hva mente jeg?  Jo –  jeg fortjente at hun tok igjen. At hun ga meg en lærepenge. At hun hadde sex med andre mens jeg satt hjemme og led. Ja ? at hun i de neste 12 måneder fritt skulle kunne ha sex med hvem hun ville ? når hun ville. Og at jeg pent skulle finne meg i det.  Ordene rant ut av meg. Hvor de kom fra vet jeg ikke. Kanskje var det bakrusen. Kanskje frykten for å miste henne. 

Reaksjonen var uventet. Tårene stoppet og ble erstattet av et hardt uttrykk i ansiktet. Tolv måneder er for lite sa hun hissig. To år er passe. Jeg ble målløs. Plutselig gikk det opp for meg hva jeg hadde sagt. Men, men forsøkte jeg. Glem det, sa hun bare ? to år ? ellers går jeg. Jeg svelget – OK sa jeg. Greit sa hun. Gå å legg deg på gjesteværelset.

Den natten sov jeg lite. Hva hadde jeg sagt? Mente hun det virkelig?  At hun mente det fikk jeg snart erfare. Allerede neste helg ga hun beskjed om at hun skulle ut. Du kan være hjemme og vaske sa hun. Og mens du skrubber ? husk avtalen vår.  Og ? en ting til ? en venninne har tipset meg om denne. Opp av lommen dro hun en gjennomsiktig plastsak med en hengelås. Dette er en sak for å sørge at straffen virker. Med denne over balla vil du ikke kunne runke eller få utløsning. Det vil holde sørge for at du ikke et jævla øyeblikk glemmer hva jeg gjør i natt. Hun smilte kaldt. Forundret? ? Det burde du ikke være. Du fortjener straffen din dritt. Og straffet skal du bli. Det skal jeg sørge for.

Så nå sitter jeg her. Etter å ha barbert bikinikanten hennes. Malt tåneglene hennes blodrøde og hjulpet henne inn i klær mer sexy enn noensinne. Forvirret. Det som gjør meg mest forvirret er hvor kåt jeg er. Etter å ha sittet å sett på henne – tatt på henne. Luktet kjønnet hennes. Alt for å vite at hun er på vei til en annen jeg ikke kjenner til. En yngre mann kanskje? ? en som er kjekkere ? mer velutstyrt ? mer interessant enn meg?

Hva om det ikke bare er sex ? hva om det blir noe mer mellom dem. Pikken krympet seg ved tanken. Men plastsaken ville ikke gi slipp på den for det. Den bestod av et plastrør med en ring i den ene enden. Ringen åpnet seg og ble plassert rundt ballen hvor den ble låst fast. Fikk jeg ståpikk var den for trang og smertet noe inn i helvete.. Gikk pikken ned klødde og kilte det så man kunne bli sprø.

Tankene spant videre. Jeg så for meg Siri ligge på rygg. Skrevende med en kraftig kar over seg. Han pulte rytmisk med hard støt. Siri klynket og spredte bena mer. Kysset ham grådig. Hendene hennes grep rumpeballene hans presset ham mot henne i et forrykende tempo. Så gikk det for dem begge. Tykk hvit sperma rant ut av henne . Ned over lårene. De lå sammeklistret. Den bankene pikken fortsatt inne i henne.

Faen ? tanken gjorde meg kåt og plastsaken smertet.

Det ble en lang kveld. Jeg sørget for å gjøre rent etter alle kunstens regler. Satte frem blomster. Skrev en kjærlig lapp med dikt og hvor glad jeg var i henne. Lappen la jeg i inngangsdøren. Så gikk jeg å la meg. Plastsaken og et bankende lem gjorde at jeg ikke sov mye.

Ved syvtiden våknet jeg av at Siri kom inn på soveværelset. Håret var bustete. Hun  fniste.  Sovet godt lille venn?  sa hun.  Jeg fortalte det som det var. AT jeg knapt hadde sovet. AT balla verket. AT jeg var sjalu ? redd og fryktelig kåt på samme tid.

Så bra sa hun bare og satte seg på sengen. Jeg kysset henne på nakken men hun skjøv meg bort. Ikke så fort sa hun. DU skal straffes ? skal du ikke? Så da får du høre hva jeg har gjort. Og hun fortalte. Om Per på jobben. 10 år yngre enn meg og med kropp om en gresk gud. Han hadde forsøkt seg på henne på julebordet ? og da hun hintet frempå etter arbeidstid var det ikke nei i hans munn. De hadde spist ? gått på kino og snakket. Per kunne så mye. Men filmen hadde de ikke fått med seg. Ikke før lyset ble slukket hadde han latt fingeren gli nedover låret hennes. Hun hadde smilt til ham, åpnet lårene og latt ham slippe til. Resten av filmen hadde de kysset som tenåringer. Hun hadde åpnet smekken og maserte pikken hans forsiktig. Den var stor og tykk. Mye større en min konstaterte hun.

Etter filmen hadde de tatt drosje hjem til hans leilighet. Der hadde de elsket hemningsløst. Gang på gang hadde han besteget henne. Forfra ? bakfra. SÅ hadde hun kommandert ham ned og ridd ham. Øynene hennes glødet ? Slutt sa jeg jeg orker ikke mer. Vær så snill slipp meg løs og la meg få deg. NÅ.

Hun så på meg ertende. Kanskje sa hun. Men først må du bestå en liten test. Du skal få slikke meg ? der nede ? og så skal du gjette hvor mange ganger det gikk for Per. Det burde ikke være for vanskelig. Jeg har nemlig ikke vasket meg ? OK?

Jeg prøvde å protestere men det var nytteløst. Min kones straff hadde virket og all motstand var brutt. Det eneste jeg tenkte på var å få løs den bankende pikken og bestige henne. Vinne henne tilbake. Vise at hun var min.

Så jeg krøp ned og slikket. Kjærlighetsafter rant ut av henne. En salt smak av sæd og hennes safter. Jeg slikket og slikket. Det tok aldri slutt.

4-  sa jeg matt 4 ganger. Hun lo. Feil ? det gikk for ham fem ganger. Trist – da blir det ikke noe nå. Men ikke vær lei deg ? det er fortsatt 1 år og 358 dager igjen av straffen. SÅ det blir nye sjanser. Og siden du var så søt å skrive dikt skal du få lov til å forløse deg selv. Hun åpnet hengelåsen på plastrøret og pikken spratt ut.

Her sa hun og kastet en kleenex over til meg. Nå kan du runke. På en betingelse. Mens du runker skal du takke meg for at jeg oppdrar deg. Og du skal tigge meg om å fullføre straffen. Jeg svelget. Blind av kåthet lå jeg og stirret inn i det våte kjønnet hennes mens jeg med skjelvende røst takket og tigget. Det tok ikke mer enn ti drag før spruten kom.  Min kone smilte. Kyss meg sa hun.  Med tårer på kinnene kysset jeg henne. Elsker deg mumlet jeg. Jeg også svarte hun. Men den man elsker tukter man ikke sant?

Legg igjen en kommentar