Den mystiske gutten

Denne novellen er vist 42973 ganger.

Festen hadde gått over i nachspiel. De fleste gjestene hadde dratt, kun vertskapet og en gutt satt igjen og slarvet. Husets frue og gutten satt ved siden av hverandre i sofaen. På forhånd hadde husets mann blitt enig med gutten om hva de ønsket skulle utspille seg i løpet av kvelden. De hadde møttes tidligere, for diskre stunder hvor mannen hadde sugd gutten og de hadde blitt enige om å i fellesskap knuse hans kones prektige holdning om kun å ha sex med sin ektemann.

Husets frue var ganske bedugget der hun satt, ikke ute av stand til å ta vare på seg selv, men litt modigere enn til vanlig. På seg hadde hun en sexy, kort kjole med utringinger som tydelig fremhevet de deilige brystene hennes. Håret hennes lå løst nedover skuldrene. Gutten la en hånd på innsiden av låret hennes, han hadde flørtet med henne hele kvelden.  Helt siden han ut av det blå og på mystisk vis hadde dukket opp til middagen vennegjengen hadde hatt ute. Hun likte oppmerksomheten og intensjonene med flørtingen, men visste ikke om hun ville dit dette førte. Hun var en gift kvinne, gutten visste det, men hadde allikevel ikke gitt seg, mannen hennes hadde heller ikke brutt inn i kveldens tidvis skamløse flørting fra guttens side slik en gift mann kanskje burde gjort. 

Hånden ble liggende, det var litt pirrende og samtidig relativt uskyldig. Hun tok en slurk til fra vinglasset sitt. Tidligere på kvelden hadde hun lagt merke til den store kulen i guttens kuk-region. All flørtingen, og vinen hadde gjort henne kåt og dristig. Det var lenge siden hun hadde pult noen andre enn mannen sin, ferskt kjøtt hadde vært deilig, samtidig på tvers av ekteskapsløftene. Hun fantaserte om å på tross av løftene få lov av sin mann til å nyte guttens store redskap. 

Hun lente seg litt tilbake på sofaen. Guttens andre arm lå bak hodet hennes, hun lente seg på den. Mannen virret rundt i rommet og ryddet opp litt etter kveldens festligheter. Gutten flyttet armen så han holdt mer rundt henne. Det føltes godt å omfavnes slik av en ung gutt, av å vite at hun på tross av ekteskapet og alderen fortsatt hadde draget. Han la munnen ved øret hennes og hvisket “du er så deilig, jeg må ha deg”. Samtidig lot han hånden gli opp under kjolen hennes.

Overrasket snudde hun hodet mot guttens. Hun skulle til å protestere, men han avbrøt henne med et kyss, først visste hun ikke hva hun skulle gjøre, men så tente hun, lukket øynene og kysset tilbake. Guttens hånd strøk over fitta hennes, gne mot den, den var våt av ulovlig kåtskap. Mens de klinte trakk han den litt til siden og snek en finger inn. For første gang på år hadde hun noen andre enn mannen i fitta si. Det var sinnssykt befriende og opphissende. Med et stønn av kåthet avbrøt hun kysset og oppdaget ektemannen som sto og så på.

Mannen gliste og sa “liker du det?”. Kona nikket forsiktig til svar, fortsatt med guttens fingre i fitta. Mannen svarte “ok, la oss ta med det nye leketøyet ditt inn på soverommet og se hvor det leder”. “ok..” svarte hun nølende, “bare gi meg et øyeblikk”. Hun forsvant inn på soverommet. Etter et par minutter fulgte mennene etter. Når de kom inn lå hun på senga med bena spredt. Hun var naken, kjolen lå i en haug på en stol ved siden av skapet. “Kom her!” kommanderte hun gutten. Han så skrått over på mannen som nikket litt før han gikk bort til mannens nakne kone. På veien tok han av seg klærne, mannen begynte også å kle seg naken. 

Gutten la seg ned på sengen med kona. De begynte å kline og guttens store stake stivnet i møte med konas nakne hud. Mannen hadde aldri før sett noe så opphissende. Konas barberte bollefitte var stor og opphovnet. Hun avbrøt kysset og sa “før vi går i gang må maktstrukturene settes, jeg er fortsatt min manns kone, der er han jeg elsker, du, gutten min, er bare et leketøy, et deilig, stort leketøy.” Hun dyttet hodet hans ned mot fitta si og han begynte å slikke den, men ikke alt var som det skulle. Inne i fitta fant han noe som føltes som silkestoff. Han spredte fitteleppene hennes med fingrene, der inne lå noe rødt, samme farge og stoff som trusene han tidligere hadde dratt til side for å fingre henne. Kona dyttet hodet hans inn i fitta si igjen og sa “dra den ut med munnen”. Den blodrøde, sexy, trusa var dryppende våt og vanskelig å få tak på med tennene. Omsider greide han det, og begynte å dra. Sakte men sikkert trakk han den våte trusen ut av fitta hennes. Hun stønnet og orgasmen var nær, så vinket hun mannen over til senga. Kuken hans nærmest dundret av blodtrykket kåtskapen skapte. Han sank inn mellom bena hennes og stakk kuken sin inn i fitta hennes. Hun elsket ham og kuken hans, men etter å ha sett gutten og lekt med ham ville hun egentlig bare få det overstått med mannen sin. Hunn hadde dog ikke samvittighet til å la en annen mann trenge inn i seg uten først å være fyllt med mannens sperm.

Fitta hennes hadde lengtet etter kuk mesteparten av kvelden. Hun hadde ikke villet innrømme det for seg selv før nå, men helt siden gutten hadde startet å flørte med henne mens de spiste middag hadde hun villet ha en mann i seg, nå ble det oppfylt, først av hennes egen ektemann. Han jukket fort frem og tilbake, han var opphisset av gutten som hadde lekt med hans kone og ville tilbake til å se mer. Han kom nesten like fort som han hadde startet og fyllte den gode fitta hennes med varm sæd. Så trakk han seg ut og overlot sin kone til nestemann.

Gutten krøp opp mellom beina hennes. Ut av fitta rant det sperm og kåtskap, det var fortsatt en tydelig åpning etter kuken som bare sekunder tidligere hadde fyllt damens kjønn. Han startet med å slikke navelen hennes og bevegde seg med små slikk og kyss oppover, så tok han for seg brystene hennes, mens han maserte det ene bet og sugde han det andre. Kona ga fra seg et lite stønn av kåtskap over behandlingen, hennes egen ektemann hadde ikke levd opp til behovet hun hadde. Heldig vis var det en mann til i rommet. 

Hun tok tak rundt kuken hans. Gud hvor stor den var. Hun brukte det unge kukhodet til å gni sin manns sperm utover fitteåpningen sin, så dro hun den inn. Aldri hadde hun blitt pult som dette. Og dengang hadde det skjedd bak noen busker i en park. Ingenting hun hadde opplevd kunne sammenlikne. Tilfredsstillelsen ved å bli fyllt opp, til randen med deilig kjøtt var bare helt enorm. 

Gutten kjørte den store kuken hardt inn i fitta hennes. Hun skrek etter mer, hun ville ha hver millimeter av ham inn i seg. Selv om de hadde startet i tradisjonell misjonærstilling satt hun nå nærmest på fanget hans og red ham. I munnen hadde han ett av brystene hennes. Han var ung og sprek, kåt og jævlig stor og god. Med høye hvin kom hun, igjen og igjen. Mannen hennes bare sto og så på, med den ene hånden på kuken. Aldri hadde han sett henne nyte sex så mye. Det tente ham vanvittig å se den store kuken gå inn og ut av sin egen kone, dekket i hans egen sperm. Han ville slikke både kuken og fitta ren.

Med en rykkning kom gutten, hardt og lenge. Kona kom igjen ved følelsen av å bli fyllt av varm, seig sperm fra den beste kuken hun hadde pult.

Innen morgenen kom var alle konas hull ømme og dryppende av sperm. Hun lå i sin manns armer, men hadde kun tankene hos den unge gutten som mystisk hadde dukket opp ved middagen og endt opp med å velsigne henne med den beste sexen noen kunne drømme om. Like mystisk som han hadde kommet hadde han forsvunnet, tatt på seg sine klær og gått i det solen stod opp.

Noen dager senere når hun kom hjem fra arbeidet lå det en pakke på dørstokken. Hun åpnet den, inni fant hun en dildo, en avstøpning av en penis hun kjente igjen som guttens, og et kort med et telefonnummer og beskjeden “ring meg om du er ensom”. Hun smilte litt idet hun gikk inn mot soverommet.

Legg igjen en kommentar