Den nye nabojenta

Denne novellen er vist 67296 ganger.

Det var i juni og det hadde nettopp flyttet inn en ny jente i nabohuset sammen med kjæresten sin. De begge virket hyggelige og nikket og smilte til meg når de satte seg på den nesten nymalte verandaen sin. Jeg smilte hyggelig tilbake og lukket øynene mens sola varmet kroppen min. Til tross for at jeg hadde på meg bh og en kort shorts var det nesten for varmt å sitte ute. Jeg lå der med øynene lukket og fantaserte om den pene nabojenta. Hun hadde en fin veltrent kropp og passe store pupper. Det lange blonde håret flagret i drømmen hennes. “en natt. Bare en.» Tenkte hun mens hun så for seg heftig sex med nabojenta. Selv var hun lesbisk, men siden nabojenta hadde en mann til kjæreste var det nok å holde seg til drømmen.
Susanne skulle akkurat til å sette seg ned da det ringte på døren. Hun fortet seg på med en singlett og gikk ut og åpnet døren og der sto den blonde jenta smilende. “du har vel ikke noen egg jeg kan låne?» spurte hun og lente seg inntil dørkarmen. “jo klart kom inn du så skal jeg hente.» Sa Susanne og gikk inn på kjøkkenet og skulle til å ta ut eggekartongen da hun kjente to myke hender som strøk henne nedover magen. “drit i eggene, det er deg jeg vil ha.» Sa hun lavt og lente hodet sitt mot skuldra til susanne. Hun kunne ikke tro det hun hørte. Hun hadde fantasert, selv fingret etter tanken på å slikke henne, og nå sto hun der og sa det til henne.
Susanne snudde seg og ble en smule paff da jenta tok tak i hodet og kyssa henne lenge og forsiktig på munnen. “jeg har vert så kåt på deg i hele dag, og jeg klarte bare ikke mer.» Sa hun og dro av Susanne singletten og fortsatte å kysse henne lenge og mykt. De gikk inn på rommet til Susanne og den blonde jenta la seg oppe på henne. “kall meg Camilla kjære.» Sa hun lavt og strøk henne over de struttende puppene til Susanne og kyssa henne nedover halsen og beit i niplene hennes så hun stønnet lavt av nytelse. Hun kjente hun ble våt av forspillet til Camilla. Hun fortsatte å kysse henne nedover og dro av henne shortsen og g-strengen og spredde beina hennes. Hun strøk henne forsiktig over fitta og gled to fingre inn i henne mens hun slikket fittesaften som randt i henne. Hun stønnet enda høyere denne gangen. Hun hadde tydeligvis gjort dette før. Hun kjente hun ble våtere og våtere da hun slikka henne fortere og fortere. Det kriblet i kroppen og hun kjente hu skalv av kåthet.
Camilla fikk henne til å komme gang på gang og hun heiv etter pusten da hun gled tunga inn i henne og strøk klitten hennes med tunga. Hun skalv som et aspeløv og hun kjente at hun ville stønne ut navnet hennes i det uendelige. Hun fant frem en vibrator som hun hadde i lomma. Hun hadde tydeligvis planlagt dette fra starten av. Hun slo den på og gled den inn i henne. Susanne kjente det kalde metallet og den deilige vibreringa inne i henne. Hun kunne virkelig ikke motstå henne. Hun slo av vibratoren og lente seg over Susanne og kysset henne lenge på munnen.
“jeg må gå nå, men hva med klokka fem i morgen?» spurte hun lavt. “gleder meg allerede.» Svarte Susanne lavt og smilte. “da sees vi da søta.» Sa hun og kysset henne enda en gang før hun forsvant med eggene ut av døren. Susanne smilte for seg selv og lukket øynene og sovnet.

Legg igjen en kommentar