Den sorte cubaner

Denne novellen er vist 6636 ganger.

Jeg stod på flyplassen i Havanna og var på vei hjem til Norge etter 3 uker på Cuba. For et liv! Jeg hadde aldri følt meg så mye som en kvinne med stor K i hele mitt liv. Jeg gikk med et konstant lite smil om munnen. Jeg tenkte tilbake på ankomsten for 3 uker siden. Jeg lo inni meg. All bagasjen var forsvunnet på vei til Cuba, og der hadde jeg stått, kun med en liten bag, med det aller nødvendigste. Ja, ja….det hadde ordnet seg. Jeg hadde bodd hos forskjellige familier, i såkalte «casas particulares», og hadde fått låne det jeg trengte utenom det jeg hadde klart å kjøpe selv. Bagasjen dukket også opp igjen etter en uke.

Det beste med hele turen var imidlertid oppmerksomheten jeg fikk som kvinne. Tja, må vel innrømme at noe av den var uønsket. Likevel var det meste positivt. Cubanerne visste å behandle en kvinne. Når jeg gikk på gaten var det hele tiden noen som plystret, kom med småbemerkninger eller det mest vanlige – det lille «psss- psss». Jeg elsket det! Nærmet meg 40 år, og var ingen ungpike. Her nede så det likevel ut til at kvinner i alle aldersgrupper ofte fikk tilrop, både turister og lokale. Hjemme i Norge er det knapt så vi ser på hverandre. Hmm, kanskje det er klimaet. Varmen og solen på Cuba er jo ubeskrivelig deilig. Fikk også oppleve en av de berømte syklonene selv om jeg hadde delvis sovet meg gjennom den verste delen.

Jeg hadde reist til Cuba alene, men ensom hadde jeg absolutt ikke vært. Jeg tenkte til bake på dagen jeg hadde tilbrakt på den nydelige stranden utenfor Havanna. Jeg hadde tatt en taxi tidlig om morgenen for å få utnyttet dagen. Taxisjåføren var en kjekk mann rundt 35 år, med de nydelige mørkebrune øynene som de fleste hadde der nede, og som jeg føler det er mulig å drukne i. Vi pratet på vei nedover, med det lille av spansk jeg kan, men han var både lett å forstå og å prate med. Han visste om en liten, beskyttet og nydelig strand som han anbefalte. Jeg tok imot hans råd, og han satte meg av ved stranden. Han skulle komme tilbake senere på dagen for å hente meg. Jeg måtte gå et lite stykke, men da jeg fikk se stranden var det verdt det. Den var virkelig nydelig!

Jeg fant frem bikinien, la strandmatten og sakene mine på sanden og gjorde meg klar for en liten svømmetur. Raskt gikk jeg utover, og la på svøm. Vannet var herlig. Jeg gikk opp til plassen min igjen, og la merke til at jeg var alene på stranden. Tja, hva skal man med bikini da? Jeg tok av meg bikinien, og la meg ned. Heldigvis at min «mamá» i huset hadde vært behjelpelig med å smøre meg med solkrem for jeg var ikke akkurat den som kunne ligge lenge før jeg ble brent.

Livet var herlig, jeg lå på ryggen og slappet helt av. Kjente solen varme kroppen, og uten klær var det en herlig følelse. Jeg kjente jeg ble varm mellom bena også, og hånden min la seg nesten ubevisst mellom dem. Jeg begynte å bli kåt. Jeg lot en finger gli mellom leppene. Ahh…, vått og deilig, og det var ikke bare saltvann. Jeg kjente den lille koseknappen min, og masserte den rolig. Et lite sukk unnslapp mine lepper. Jeg hadde vært uten en mann altfor lenge. Jeg fortsatte å kose med meg selv, og kjente at jeg ble mer og mer klar for noe mer. Jeg befølte brystene med den ledige hånden, og masserte brystvortene. De sto nå stolte og oppreist ut fra mine bryst.

«Necesitas ayuda?» Ooooppss! Jeg kvakk til, prøvde febrilsk å dekke til kroppen med et håndkle. Taxisjåføren hadde visst ikke dratt tilbake, men hadde bestemt seg for å vente på stranden. Nå sto han her og smilte bredt, og de nydelige øynene lyste muntert. Jeg lurte et øyeblikk på hva jeg skulle gjøre, men tenkte at dette var en opplevelse jeg ikke kom til å få igjen og smilte tilbake. Han var jo ganske kjekk. Han tok smilet som et ja, la seg ned ved siden av meg mens han førte den ene hånden bort på brystene mine og masserte dem mykt. Det fikk meg til å slappe av. «Tranquilo!» sa han til meg, og jeg la meg rolig ned. Han fortsatte å massere brystene med den ene hånden , mens den andre sakte gikk nedover magen for deretter å fjerne min egen hånd som var blitt liggende mellom bena mine. Han fant så veien mellom leppene mine og gav fra seg et lite fornøyd grynt når han kjente hvor våt jeg var.

«Hmmm, qué bueno!» kom det fra han. Han likte det han fant. En deilig, velfrisert og våt mus. Han kysset meg på munnen, og førte en deilig finger inn i meg. Gud hvor deilig. Han visste tydeligvis hvordan han skulle tilfredsstille en kvinne. Han forsatte og føre fingeren med rolige bevegelser inn og ut, mens han begynte å kysse meg på brystene. Han beveget seg stadig nedover med munnen, og jeg kjente hvordan jeg hev etter pusten. Jeg klaret ikke å ligge rolig lenger, og et lite «ja» unnslapp mine lepper. Han begynte å slikke og suge meg på klitoris og jeg kjente at det bygget seg opp i hele kroppen. Dette kom ikke til å vare lenge. Han merket hvordan det var fatt, og stoppet opp. Jeg så skuffet på ham, men bare for å konstatere at han var begynt å ta av seg skjorta og buksa. Hmmm, han hadde en deilig penis der den spratt ut av trusa. Akkurat passe stor, og herlig småbrun som resten av ham. Den var allerede klar som et spett. Jeg tok tak i den, og dro ham varsomt mot meg. Jeg tok den i munnen, og slikket på det deilige hodet hvor det allerede var kommet en liten dråpe som tegn på at også han begynte å bli skikkelig klar.

Han pustet tungt, og snudde på seg for å komme til slik at han kunne fortsette å slikke meg. Jeg var imidlertid nå så klar at jeg slapp penisen, vred ham rundt slik at han ble liggende på ryggen og satte meg opp på ham. Han virket litt overasket, men jeg klarte ikke å ta øynene vekk fra den deilige penisen foran meg. Jeg la hånden min rundt staken hans, runket den noen tak før jeg løftet meg opp og lot meg senke ned på herligheten. Et lite stønn unnslapp oss begge. Jeg begynte å ri ham, mens han fant frem til klitoris med trente fingre. Jeg nærmet meg raskt toppen, og fjernet derfor hans fingre, tok hendene hans, førte dem over hodet hans og holdt dem fast. Jeg fant munnen hans, og kysset den, Deilig! Jeg fortsatte å ri ham og gnidde klitoris mot kroppen hans. Jeg kjente hvordan han vokste inne i meg, og jeg fortsatte i et raskere tempo. Så herlig, befriende og totalt uten hemninger. Jeg ville bare ha mer og mer. Klarte ikke stoppe. Jeg kjente orgasmen min strømme gjennom kroppen, samtidig som han ropte ut der han sprutet inn i meg alt han hadde. Jeg fortsatte til vi var helt tømt begge to.

Jeg sank sammen over ham, gav ham et lang kyss på munnen som ble besvart med det deiligste kysset jeg noen gang har kjent. Jeg la meg ned ved siden av ham, og slik ble vi liggende til han trakk meg opp, og vi ruslet ned til sjøen. Han tok meg i hånden, så meg inn i øynene, kysset meg på munnen og vi gikk ut i sjøen. Dette hadde vært tidlig på dagen……

Jeg kjente jeg begynte å bli skikkelig kåt her jeg gikk på flyplassen og tenkte tilbake. Hva skulle jeg hjem til ? Kalde Norge og regn i bøttevis. Ja, ja det måtte jo ta slutt en dag.

Plutselig hører jeg et velkjent «psss, psss» bak meg. Jeg smilte og måtte le inni meg. Her var det visst noen som ville sende meg en siste hilsen før jeg satte meg på flyet. Jeg gikk videre uten å snu meg og bort til en liten suvenir kiosk. Jeg kjøpte en liten boks med sigarer, og snudde meg for å gå tilbake. Der satt han, en sort cubaner med den siste hilsen til meg. Han så meg inn i øynene og vi smilte til hverandre. Jeg klarte ikke å la være og gikk bort til ham og hilste. Jeg stotret frem på spansk at han var nok den siste som sendte meg et «psss-psss» på Cuba da jeg var på vei hjem til Norge.

Vi ble sittende å prate, og han kom hele tiden med komplimenter til meg. Jeg likte å høre hvordan han skrøt av kroppen min, huden min, smilet mitt og han begynte å stryke meg over den ene armen. Hendene hans var store og mandige. Jeg fikk frysninger, og det var ikke fordi jeg ikke ville bli strøket over armen. Han spurte meg om jeg var nødt til å dra, og jeg klarte ikke lyve og sa som sant var at jeg hadde en sjansebillett så det var ikke sikkert jeg fikk dra. Han hvisket rolig inn i øret mitt at han ville gi meg min beste natt noensinne, og småbet meg i øreflippen. Jeg kjente at jeg var blitt våt, og fristelsen var stor til å si ja takk til tilbudet. Han tok den ene hånden min å la den diskret over bulen han hadde i buksa. Den var allerede hard, og jeg lurte på hvordan den egentlig var når den kjentes så deilig ut utenpå buksa.

Han forklarte at han bodde i nærheten, og at han jobbet på flyplassen. Bilen hans sto rett utenfor, og som ventet forklarte han at det var en gammel amerikaner. Han fortsatte å kysse meg nedover halsen, og jeg nøt hvert sekund. Den mannen kunne kysse……. Han la hendene sine på knærne mine og masserte dem, fortsatte videre oppover lårene og stoppet ikke før han kom frem der han ville. Jeg begynte å skjelve av nytelse. Han kysset meg på munnen, og jeg bare gled inn i armene hans. Glemt var både tid og sted. Jeg nikket bare svakt og han tok bagasjen min og førte meg ut av flyplassen……….

Legg igjen en kommentar