Den spanske fristerinnen – lang versjon

Denne novellen er vist 9371 ganger.

Det hele startet en sensommerdag det året jeg skulle begynne i tredje klasse på videregående. Jeg hadde nylig fylt atten, fått lappen og jeg nøt de siste dagene med varme og sol. Jeg hadde vært singel over en lengre periode, men jeg hadde aldri funnet den «rette.» Jeg går ut i fra at jeg var ganske så kresen i dameveien, ettersom attenårige gutter vanligvis vil knulle alt som fins av damer, så lenge de har fitte og pupper.  Det var første dagen på skolen etter ferien, og jeg så frem til å møte igjen klassekameratene som jeg ikke hadde sett på to måneder. En del av jentene i klassen var faktisk ganske så deilige, men jeg hadde aldri tatt noe initiativ på fester til å ta steget videre enn lett flørting.

Mens jeg gikk nedover veien mot skolen la jeg merke til en dame som sto med ryggen mot meg. Hun var kledd i en tettsittende kjole som ikke gikk langt nedover lårene. Det første jeg la noterte meg var at hun hadde en fantastisk rumpe og slanke hofter. Da jeg kom nærmere fikk jeg inntrykket av at hun virket litt fortapt, der hun sto og så seg rundt. Ettersom jeg var veldig nysgjerrig om resten av henne var like deilig som bakenden, stoppet jeg og spurte: «Unnskyld, er det noe galt?»

Hun snudde seg mot meg og så takknemlig på meg; «Ja, jeg leter etter den videregående skolen som skal ligge her i nærheten. Jeg husker ikke helt hvor den ligger.» Kun noen få ord av hva hun sa registrertes i hjernen min, ettersom hjernen min hadde blitt til grøt det sekundet hun snudde seg i mot meg. Hun hadde det vakreste ansiktet jeg noen gang hadde sett, og kroppen hennes var så deilig at man kunne få orgasme bare av å se på den. Hun hadde ansiktet til en typisk latinsk skjønnhet; med langt brunt hår, en munn som var som skapt for å kysses og et par dypt brune øyne man kunne gå seg vill i. Hadde det ikke vært for at øynene mine ble dratt mot den dype utringningen i kjolen som framhevet to deilige pupper, hadde jeg nok kunne blitt stående der resten av dagen og stirret inn i øynene hennes.

Hvis hun merket at jeg stirret, gjorde hun heldigvis ikke noe nummer ut av det. Jeg klarte heldigvis å bryte ut av transen hun hadde satt meg i og svare: «Jeg skal samme veien, jeg kan vise vei.» Hun ga meg et varmt smil som gjorde meg mo i knærne. Jeg merket også at en viss del av meg også hadde blitt betatt av henne, og jeg måtte fort rette på bulen i buksen da hun så en annen vei. Det hjalp ikke på saken at jeg smugtittet på den veltrente rumpen hennes som ble framhevet av den tynne sommerkjolen.

«Jeg går ut i fra at du er elev ved skolen?» spurte hun plutselig. Jeg så på henne i et sekund som om hun snakket et fremmed språk, før jeg klarte å ta meg sammen og svare noenlunde fornuftig at det var jeg jo. «Mitt navn er Círa Fernandez og jeg er akkurat blitt ansatt som spansklærer, ser du,» fortsatte hun. «jeg skal ha gruppe B i år.» «Virkelig?» spurte jeg. «Jeg er i gruppe B i år!» Hun smilte til meg og spurte meg med kokett stemme: «Da håper jeg at du ikke forteller resten av klassen at læreren holdt på å gå seg bort første skoledag?» «Neida,» svarte jeg. «I hvert fall ikke hvis jeg får seks.» Jeg hadde egentlig ment dette som en humoristisk kommentar, men jeg merket med en gang hvor seksuelt ladet den setningen hadde kommet ut så jeg skyndte med å legge til: «I hvert fall en fem pluss.» I øyekroken merket jeg at hun studerte meg opp og ned med de vakre øynene. «Vi får se om det kan bli noe av,» svarte hun med et mystisk smil.

Skjebnen ville ha det til at jeg skulle ha Círa i spansk i siste time. Spansk klassen hadde alltid inneholdt flest gutter, mest sannsynlig fordi det er guttene som drømmer om å sjekke damer i Spania og Latin-Amerika, men i år var det kun en jente igjen i klassen.  Alle i klassen virket slitne etter en lang dag, men da Círa kom inn i klasserommet gikk det et støt gjennom forsamlingen. Jeg tror at det aldri før hadde vært så stille og konsentrert stemning i vår spanskklasse før.  Hver gang hun snudde seg for å skrive noe på tavla, var det 20 par gutteøyne som stirret intenst på henne, men som allikevel fikk med seg fint lite av det hun skrev. Et par ganger i løpet av timen gikk hun rundt i klassen og hjalp de som trengte det. Da hun hjalp personen som satt foran meg, bøyde hun seg ned og demonstrerte noe. Da jeg så opp fra boka stirret jeg rett opp i den deilige rumpa hennes som presset mot kjolestoffet. De faste rumpeballene hennes ble markert perfekt og ble fulgt av to lekre lår som verken var for tykke eller tynne. Jeg stirret henført på dette praktsynet i et par sekunder før jeg så opp og sjekket om noen andre hadde merket at jeg stirret. I stedet fant jeg ut at jeg ikke var den eneste som hadde mistet konsentrasjonen ved synet av Círas rumpe, ettersom minst fire andre gutter stirret med åpen munn.

Etter at timen hadde nærmest flydd forbi, begynte jeg på hjemturen. Bulen i buksen hadde vært konstant de siste 50 minuttene, og jeg merket at hvis jeg ikke fikk en utløsning for all spenningen i kroppen fort, ville jeg eksplodere. Jeg begynte allerede å drømme om Círas nakne kropp mot min, hvordan det ville være å kysse de røde leppene hennes. Jeg trodde faktisk at dagdrømmen var så livaktig at jeg kunne lukte den søte parfymen hun brukte. Jeg skvatt derfor kraftig da jeg hørte den myke stemmen hennes ved siden av meg.
«Hei, er du på vei hjem? Skal vi slå følge?» Turen hjem var det man kan kalle en søt lidelse; Hvert sekund virket som en evighet, alle sansene mine ble pirret av den vakre kvinnen som gikk ved siden av meg, og hver fiber i kroppen min skrek at jeg skulle stirre på, beføle og kysse hver centimeter av den vakre skapningen som gikk ved siden av meg. Jeg lurte på om hun visste hvor mye hun fristet meg der hun gikk med et smil om munnen, eller om hun rett og slett alltid var så sexy. Jeg prøvde desperat å finne på noe smart å si, men det eneste jeg kunne komme på var; Gud, du er så deilig. Derfor ble vi gående i stillhet, ettersom som hun heller ikke gjorde noen forsøk på å få i gang en samtale.

Da vi hadde gått en liten stund, stoppet hun plutselig opp foran et leilighetskompleks. «Her bor altså jeg,» sa hun «Takk for at du fulgte meg hjem.» Akkurat da tenkte jeg febrilsk over hvordan jeg skulle ordlegge meg for å bli invitert inn, men jeg var blank. Isteden var det hun som tok meg på senga da hun sa: «Kom, bli med opp i leiligheten min, så skal jeg belønne deg.» «Belønne meg for hva?» kvapp det ut av meg. I min opphissede hjerne hadde denne setningen kun blitt tolket på en måte, og bare tanken på dette hadde ført til at blodtilstrømningen som egentlig skulle til hjernen, hadde blitt omdirigert til den bankende pikken min. «For at du hjalp meg finne veien i dag morges, selvfølgelig,» sa hun med et spøkefullt smil om munnen. «Hva trodde du jeg mente?»

Da vi kom inn i leiligheten hennes sa hun til meg: «Bare sett deg ned på sofaen og vent litt du. Jeg skal skifte.» Da jeg satt hadde satt meg i sofaen, merket jeg at det var et lys bakfra som ble reflektert i Tv-en. Da jeg snudde meg for å sjekke dette, fikk jeg se det flotteste synet i livet mitt fram til da; Círa hadde ikke lukket døra til badet ordentlig, og gjennom den lille glipen kunne jeg se rett inn i speilet som hun sto og skiftet foran. Hun strippet av seg kjolen og ble stående i all sin prakt foran speilet. Det var et syn som enhver mann ville gitt hva som helst for å se. Huden hennes hadde en solbrun glød, og det kastanjebrune håret fløt vakkert ned over skuldrene hennes. Kroppen hennes var så nær perfeksjon, at øynene mine ikke klarte å bestemme seg for hva de ville hvile blikket på; Den veltrente og faste stumpen, eller de to deilige puppene? Aldri før i mitt liv hadde jeg sett en kvinne så deilig som henne, og jeg merket at jeg ville gjort hva som helst for ha sex med henne.

Sekundene hun ble stående og observere seg selv i speilet virket som små evigheter i den tankeløse tilstanden jeg befant meg i. Hun lot fingrene sine gli lett over de lyse brystvortene i et par sekunder, før hun trakk på seg en trang topp. Akkurat i det hun lot hendene gli nedover mot truselinningen, førte en liten endring i trekket i leiligheten til at min lille kikkeglipe ble lukket. Et lite stønn unnslapp leppene mine, og jeg ble trukket ut av transen jeg hadde befunnet meg i. Jeg hev meg rundt og satte meg normalt i sofaen, og prøvde desperat å få kontroll over hjertet og pusten min.

En liten stund etter kom Círa ut av badet. «Håper at du ikke syns jeg brukte for lang tid? Grunnen til at jeg ba deg inn hit var fordi jeg har tenkt å ha en liten spansk muntlig prøve i morgen, og som takk for hjelpen du ga meg tidligere har jeg tenkt til å hjelpe deg litt.» Hun satte seg ned ved siden av meg og begynte å lese opp fra spanskboken. Imens hun snakket, vurderte jeg febrilsk inni meg om jeg skulle prøve meg på henne, og om det lå noen andre motiver bak invitasjonen hennes.

Hun avbrøt meg fra disse tankene da hun rusket i meg og sa: «Syns du at det er for varmt her inne? Du svetter og virker helt ukonsentrert. Jeg åpner dette vinduet ved sofaen jeg.» Da hun lente seg over sofaen for å åpne vinduet, fikk jeg se rett oppunder det korte skjørtet og nyte den deilige rumpen hennes på nært hold. Hva jeg fikk se ga meg nesten hjertestans. Den minimale trusen hennes var av typen ultrasexy og nesten gjennomsiktig. Blikket mitt brant seg fast i synet av den glattbarberte sprekken, som såvidt var synlig i gjennom trusestoffet. Det krevde all min viljestyrke for å forhindre at hendene mine skulle rive av henne trusa og gripe rundt rumpeballene hennes. Da jeg prøvde å tvinge blikket mitt bort fra henne, merket jeg en enslig dråpe randt nedover innsiden av låret hennes. Herregud, tenkte jeg. Er den dråpen svette, eller er hun like kåt som meg?

Da hun rettvendte seg og satte seg ned igjen, gikk tankene mine berserk. Visste denne kvinnen hva hun gjorde meg meg, eller var alt bare tilfeldigheter. Jeg hadde liten lyst til å dumme meg ut ovenfor en av lærerne, men på samme tid var jeg ganske sikker på at alt som hadde skjedd neppe var så tilfeldig. Jeg snudde meg mot henne for å si noe, men jeg ble taus da jeg så det skjelmske smilet og de kåte øynene som lyste mot meg. Alle innvendinger forlot meg, og jeg lente meg frem og kysset henne hardt og lidenskapelig. Hun returnerte kyssene mine, og la seg bakover i sofaen slik at jeg ble liggende over henne. «Nå, sjenerte gutt, likte du hva du så i stad?» Hvisket hun i øret mitt. Først da forstod jeg at hun hadde fristet meg hele tiden, og jeg kunne se i øynene hennes at hun hadde moret seg kostelig over hvor kåt hun hadde gjort meg.

Opphisset av tanken, lot jeg hendene mine stryke oppover langs innsiden av lårene hennes. Den tunge pusten hennes avslørte hvor kåt hun var, og hun slapp fra seg et lavt stønn da jeg lot hendene stryke langs trusestoffet. Selv gjennom stoffet kunne jeg kjenne hvor våt hun var, så jeg dro av henne trusen og begynte å langsomt jobbe meg oppover lårene hennes med kyss og kjærtegn. Jeg lot med vilje tungen min sirkle i området rundt kjønnsleppene hennes, og var nøye med å unngå gledesknappen hennes. Hun ynket seg da hun skjønte at denne gangen var det jeg som lekte med henne. Med overraskende kraft la hun de nakne bena rundt kroppen min og dro meg inn mellom lårene sine. «Slikk meg nå! Jeg klarer ikke å vente lenger. Jeg er så kåt!» stønnet hun. Hun presset klitorisen sin mot leppene mine, og jeg var ikke vond å be. Tungen glid gled rundt i raske små sirkler, og jeg lot tungen min trenge inn i henne. Hun smakte helt himmelsk deilig. Kåtsaftene hennes rant ut av henne og nedover haken min, men akkurat da var det den deiligste smaken jeg noensinne hadde kjent.

Da hun begynte å nærme seg orgasmen sin, slakket bena hennes litt av og jeg utnyttet sjansen til å rive av henne resten av klærne, slik at hun lå naken under meg. De to praktfulle brystene hennes kom til syne, hvor begge brystvortene  er helt stive. Jeg lot munnen min omslutte dem, samtidig som jeg fortsatte å stimulere klitorisen hennes med fingrene mine. «Dios, du er deilig» hvisket hun, før hun trakk meg inn i et heftig kyss. Tungene våres lekte seg med hverandre, og jeg kjente den deilige kroppen hennes presse seg mot min. Med noen raske bevegelser dro hun av meg skjorta, slik at jeg kunne kjenne brystvortene hennes kile mot brystkassen min.

Hun ble bare varmere og varmere nedentil, og jeg skjønte at det ikke var lenge igjen før hun nådde sitt klimaks. Jeg lot to fingre stryke innsiden av fitta hennes, mens tommelen fortsatte å stimulere klitorisen, som var stiv og svulmet opp.
«Aah, Dios! Sí, sí»!  stønnet hun intenst. Hun lukket øynene, og presset den nydelige kroppen sin mot min. Jeg fortsatte å stimulere klitorisen hennes med fingrene, og så med forbløffelse på hvordan ansiktet hennes lyste opp i ren nytelse mens orgasmens bølger skylte gjennom henne. Hun slapp fra seg et lavt skrik, og de lysende øynene hennes så rett inn i mine. Før dette hadde jeg aldri trodd på utrykket: å drukne i en kvinnes øyne, men det var det jeg gjorde med henne. Det var nesten som om jeg delte orgasmen hennes der vi lå, tett omslynget.

Etter at orgasmen hennes hadde avtatt kunne jeg nesten vært fornøyd med å bli liggende slik vi lå, ettersom bare det å se en så vakkers kvinnes ansikt lyse opp i slik nytelse som en selv har gitt henne, er en belønning i seg selv. Men da hendene hennes begynte å stryke på innsiden av bukselinningen, kunne jeg igjen kjenne dunkingen fra pikken mellom bena som skrek om å få være med på moroa. Før jeg visste ordet av det, hadde hun dratt av meg buksa og trusa, og begynt å kjærtegne ballene og penisen min. Hun ga meg et lett dytt, slik at det var jeg som ble liggende halveis bakover og se på at hun lot tungen sin slikke oppover pikken min som om den var en kjærlighet på pinne. Det sultne blikket hun ga meg før hun lot munnen omslutte penishodet gjorde meg om mulig enda mer kåt, og pikken min banket kraftig inne i munnen hennes. Jeg trodde nesten at jeg skulle sprute i munnen hennes, da jeg kjente hvordan tungen hennes lekte med penishodet mitt inni den varme munnen hennes, men jeg ville at denne nytelsen skulle vare så lenge som mulig.

Hun fortsatte å slikke og suge meg til det punktet hvor jeg nesten ikke klarte å holde meg lenger. Da sluttet hun og hvisket i øret mitt: » Kom niño, følg meg,» Hun tok tak i hånden min og ledet meg inn på soverommet, hvor hun dyttet meg ned i senga og la seg over meg. I en kort stund, jeg vet ikke hvor lenge, ble vi liggende tett omslynget og råklinte. Jeg lot hendene mine gli langs hele den svette og myke kroppen, mens hun kysset og slikket meg i halsen og på brystet. Plutselig tok hun tak i pikken min og førte den inn i seg. Hun satte seg ned og lot pikken min gli helt til bunns i henne. Da jeg traff bunnen, stønnet vi helt unisont. Hun startet i et langsomt tempo, hvor jeg kunne høre hvordan det surklet i fitta hennes hver gang jeg traff bunnen, men sakte men sikkert, økte hun tempoet. Hun var ganske trang, men hun var så våt at det gikk lett å gli inn og ut av henne. Jeg kjente hvordan hun jobbet med fittemuskelene sine rundt penisen min, og det krevde min fulle konsentrasjon å holde orgasmen min tilbake.

Plutselig spratt pikken min ut av fitta hennes, og jeg kunne ikke la være å stønne. Jeg ventet at hun skulle putte den inn igjen, men hun la seg isteden på rygg og spredte bena, inviterte meg til å ta henne. Jeg skulle til å dykke innpå, da jeg stoppet en liten stund for å betrakte dette vakre vesenet som lå under meg i senga. Der hun lå, naken og deilig, må hun ha vært det nærmeste man kommer et perfekt vesen. Svetten gjorde at den olivenbrune huden glinset, og de mørke øynene hennes var fulle av kåthet. «Placer, niño. Ikke ert meg, por favor.» Jeg lot meg ikke be to ganger, og førte pikken min inn mellom kjønnsleppene hennes igjen. Jeg merket nå at det ikke var lenge igjen før jeg kom, så jeg satte i gang med et middels tempo med lange drag. Hun pirret meg om mulig enda mer, da hun la hendene om kinnene mine, så meg inn i øynene og hvisket: » Más rápido, niño! Raskere»

 Jeg økte tempoet, og kjente hvordan spenningen i underlivet økte mer og mer, hvordan prikkingen i magen bygde seg opp. «Aye, kom inn i meg» sa hun med hes stemme. «Jeg er nesten der jeg og.» Tanken på å komme synkront med en kvinne gjorde at jeg ikke klarte å holde det tilbake noe mer. Jeg mistet kontakten med verden en kort stund, og jeg noterte nesten ikke hvordan stemmene våre skrek ut i nytelse i kor. Jeg sprutet den varme sæden min inn i henne med stor kraft, før jeg ble liggende nærmest livløs mellom brystene hennes, mens hun lot hendene sine gli gjennom det våte håret mitt.

Vi ble liggende slik, utslitte begge to i kanskje en halvtime, før vi klarte å komme oss ut av senga. Jeg ble hos henne resten av ettermiddagen, og grunnet varmen ute, tok vi ikke på oss klærne igjen. Det var den beste dagen jeg noensinne har hatt.

 

Legg igjen en kommentar