Den ukjente vekkerklokken

Denne novellen er vist 22199 ganger.

Jeg våknet brått av ett slag på kinnet og kunne så vidt se at det stod en langhåret jente over meg i mørket. Prøvde og gni meg litt i øynene for å se bedre i mørket, men begge hendene var bundet sammen på siden av sengen. Jeg kjente på madrassen at jenta tok noen små skritt framover og stoppet rett over hodet mitt før hun satte knærne ned i madrassen og presset en gjennomvåt fitte mot munnen min. Hun tok tak i håret mitt og dro hele hodet bestemt oppover for å få meg til å begynne å slikke den glatte og våte musa.
Jeg startet forsiktig å gni tunga på de store deilige ytterleppene hennes og kunne kjenne at det rykket litt til i lårene. Forsatte slik enda en liten stund for så og bevege tungen forsiktig innover mot neste sett med lepper og fortsatte å leke med de.
Tungen min glir i rolige bevegelser mellom de indre og ytre leppene hennes mens jeg tar en rask tur innom klitten av og til. Hele kroppen hennes spennes når jeg sutter på klitten hennes.
Samtidig som jeg holder på der nede fører hun de små myke hendene nedover magen min. Forsiktig fører hun to fingre inn under kanten på bokseren og treffer tuppen av den stive kukken min. Jeg rykket litt til med kroppen noe som gjør at hun stikker hele hånda ned og tar ett hardt grep om den stive pikken mens hun begynner rolig og runke den litt.
Jeg fortsetter den fine ferden min med tunga å lager sirkler rundt hullet hennes mens fittesafta kommer rennende ut. Slurper i meg safta og stikker tunga så langt inn i fitta som jeg klarer å få den. Resultatet er at hun slipper den nå våte pikken min å begynner og massere puppene sine mens hun presser hodet mitt ned i madrassen. Jeg griper sjansen til å suge tak i klitten hennes og bruker tunga til å massere den kraftig.
Hele jenta spennes og jeg kjenner orgasmen sprer utover hele kroppen hennes. Jeg stopper og slikke henne og lurer på hva hun vil finne på nå, men hun bare sitter der helt stille og klår på puppene sine.
Plutselig reiser hun seg brått opp og flytter seg nedover mot skrittet mitt, tar tak i den stive våte pikken min og runker den litt til. Hun kjenner forsiktig etter om den er våt før hun setter den opp og tren en skikkelig stram og deilig rumpe rolig ned på den. Hun sitter der med pikken langt oppi rumpa og lager små sirkler, mens hun løsner den ene armen min og fører den raskt mot den våte fitta. Jeg tar hintet og dytter to fingre hardt oppi musa så fittesaften spruter utover magen min.
Hun startet med en rolige bevegelser å vugge frem og tilbake så pikken min får seg en skikkelig deilig opplevelse. Den stramme rumpa tar skikkelig tak rundt skaftet og presser blodet i pikken ut til hodet, hun stopper rett før penishodet og fører rumpa hardt ned igjen så jeg presses langt ned i madrassen.
Jeg finner fram til G-punktet hennes og presser hardt og raskt der. Hun øker hastigheten på knulligna og jeg begynner å kjenne nytelsen spre seg i hele kroppen. Jenta begynner å stønne for hver gang hun presser seg nedover pikken min og hun tar med ett kraftig tak i brystkassa mi med de små hendene sine. Jeg bytter taktikk og fingrer henne fort samtidig som jeg lar tommelen presse på den glovarme klitten henner når jeg dytter fingrene innover i musa. Samtidig kjenner jeg den stive pikken min kose seg inne i den supertrange og faste rumpe mens fingrene mine koser seg med og jobbe med musa henne. Farten hennes øker litt til og jeg sliter med å holde igjen orgasmen min. Hun skjønner nok at jeg snart kommer og tar hånda hennes på klitten å masserer den så fort hun bare klarer.
Hele skrittet mitt spennes før jeg spruter en stor og varm dose med sæd inn i rumpa hennes mens hun sekunder senere kollapser helt av orgasmen og blir liggende med ræva i været og puppene presset ned i ansiktet mitt. Etter noen sekunder visker hun meg i øret:
Takker for dette, vi sees igjen kjære.
Hun kysser meg på munnen, reiser seg rolig opp og jeg kjenner sæden renne ut av rumpa hennes og ned på magen å brystet mitt. Hun fortsetter bare og gå ut av rommet mitt bort til inngangsdøren og forsvinner ut i det blå…

Legg igjen en kommentar