Der alle kunne se

Denne novellen er vist 7173 ganger.

Det var en nydelig lørdag tidlig i August, høsten var på vei, men det var fortsatt varmt og godt i lufta, og jeg var kåt som alltid. Jeg lå i senga da jeg fikk melding fra en kompis om at jeg skulle ta på meg det sorte miniskjørtet mitt, sorte støvletter og den hvite og blå-stripete dress-skjorta. Ikke noe undertøy. Jeg visste hva som skulle skje. Trodde jeg. Vi hadde snakket mye om sex i det siste, og jeg kjente at jeg ble enda kåtere og våtere mens jeg kledde på meg.

Da han kom, sa han ingenting, bare dyttet meg ned på senga, dro opp skjørtet, spredte beina mine og slikka meg. Jeg var klissvåt. Deilig å bare kunne ligge der og nyte. Han sugde på klitten min, samtidig som han stakk to fingrer inn i fitta mi, hardt. Jeg ropte halvkvalt at han ikke måtte slutte. Det gjorde han ikke. I stedet kjørte han en lang finger opp i rumpa mi. Jeg kom som ett skudd. Ristet og buktet meg i senga, presset en pute mot munnen og skrek inn i den.

Men vi var ikke på langt nær ferdige. Dette var bare oppvarming, sa han, og fant fram en liten sak jeg ikke hadde sett før. Han kalte den for ”sommerfugl” og viste meg hvordan jeg skulle ta den på. Festet den med et slags belte rundt livet, og rundt lårene, så den ikke skulle falle av. Selve sommerfuglen satte han rett på klitoris, og skrudde på en fjernkontroll som han hadde i hånda. Da begynte det å vibrere. Jeg var fortsatt øm etter orgasmen, så det var nesten vondt, så han slo den av, dro ned skjørtet mitt, og sa at vi skulle ut og gå en tur. Jeg begynte å ta av meg sommerfuglen, men fikk streng beskjed om å la den være på.

Vi gikk rundt om i byen i sommervarmen, det var mye folk ute, spesielt i handlegata. Kompisen min sa at vi måtte innom en butikk, for han måtte ha noe å drikke. Jeg kjøpte meg ei flaske vann, og gikk og stilte meg i kø. Han stod rett bak meg, tett inntil meg, og strøk meg på rumpa utenpå skjørtet. Plutselig begynte det å vibrere på klitten, jeg hoppet sikkert en halvmeter, og rødma, det var så godt, og så pirrende at hvem som helst kunne skjønne hva som skjedde. Jeg var sikker på at alle kunne høre den lave summingen fra vibratoren, men det var mye folk på butikken, og jeg la ikke merke til at noen så på meg. Han skrudde den av rett før jeg kom. Heldigvis. Akkurat i det jeg skulle til å betale til mannen som satt i kassa, begynte det igjen. Jeg måtte støtte meg til kassa, beina holdt meg nesten ikke oppe. Sånn drev han på. Skrudde på vibratoren hver gang det var en sjanse for at noen skulle oppdage det, og skrudde av igjen rett før jeg kom.

Etterpå gikk vi rundt i handlegata og så i butikkvinduer en stund, helt til han plutselig tok på meg øyebind. Jeg fikk helt sjokk. Hva måtte menneskene rundt oss tro? Det var utrolig spennende, men også litt ydmykende, jeg visste ikke hvem vi møtte. Hva om vi møtte noen som kjente meg?? Han ledet meg bortover gata, jeg prøvde å holde styr på hvor vi var, men han snudde meg rundt og gikk mange omveier, til vi kom til en plass der det ikke var så mye folk. Det hørtes i hvert fall ikke sånn ut. Så, en trapp. Han førte meg opp trappa, den var lang, gikk i ring, og det gikk til slutt helt rundt for meg. Jeg hadde ingen anelse om hvor vi var. På enden av trappa var det ei dør, vi gikk inn den og kom ut på noe jeg trodde var et tak.

Han ledet meg framover, til vi kom til en mur som nådde meg til litt over navlen. Jeg fikk beskjed om å lene meg fremover, og spre beina. Samtidig festet han hendene mine på ryggen med håndjern. Jeg var helt ute av stand til å forsvare meg mot noe som helst. Det eneste jeg kunne gjøre var å løpe, men det ville være som å løpe rundt som en hodeløs høne. Jeg så jo ingenting. Hvis vi var høyt oppe, kunne jeg risikere å springe rett utfor kanten. Så jeg sto i ro, spredte beina og lente meg forover mot muren.

Jeg kjente hendene hans på rumpa. De strøk forsiktig over halvkulene, før de forsvant under skjørtet, fant veien til fitta mi. Det føltes ut som det rant fittesaft nedover innsiden av lårene mine. Han dro skjørtet opp til midjen min. Nå sto jeg helt blottet. Hvem som helst kunne komme og se meg. Tanken tente meg voldsomt, dette var noe jeg hadde drømt om lenge. Men jeg likte ikke helt å ikke ha kontrollen. Fingrene hans lekte med åpningen, han skrudde på vibratoren igjen, bare for et øyeblikk. Så kjente jeg det første slaget mot rumpa. Han stod her og slo meg! Jeg skvatt skikkelig og stønnet høyt. Så kom et slag til, på den andre rumpeballen. Det var ikke så hardt, men det satte sikkert merke. Han bøyde seg ned, slikket meg over rumpa, før han med større kraft slo igjen. Denne gangen var det nesten på grensa til vondt, men før jeg rakk å reagere hadde han gitt meg tre kjappe, harde slag til. Jeg fikk tårer i øynene, og tryglet han om å stoppe. Han lo og strøk meg over rumpa, før han igjen slo. Fem slag til var alt jeg klarte, jeg gråt nesten nå. Fordi det var vondt, samtidig som det var utrolig ydmykende. Han skrudde på vibratoren igjen, og smerten forsvant litt etter hvert som jeg ble kåtere. For det hadde gjort meg kåt at han slo meg også.

Jeg hørte at han dro ned buksa si, og boxeren, og ganske snart kjente jeg at han presset pikken sin mot meg. Den kjentes stor ut. Jeg hadde aldri hatt sex med ham før, så jeg visste ikke hva jeg hadde i vente. Ikke kunne jeg runke han heller, siden hendene mine fortsatt var bundet på ryggen. Han spredte rumpeballene mine, presset ryggen min litt ned, så han kom inn, og så presset han seg inn i meg. Hardt. Helt inn på første støt. Jeg skrek til. Han knep i rumpeballene mine, som fortsatt var svært såre, samtidig som pikken hans var litt for stor for meg. Men han viste ikke noe mer nåde nå. Dro pikken helt ut igjen, og støtet inn på nytt. Presset seg inn i meg, igjen og igjen. Hver gang han støtet inn, presset han hele kroppen min mot muren så jeg kjente det skar i magen, der kanten på muren var. Så han tok hendene sine og la dem over brystene mine utenpå skjorta, og presset meg i mot seg hver gang han kom inn i meg. Han begynte å ta meg fortere og hardere, jeg var hinsides all forstand av kåthet, han kneppet opp skjorta mi og blottla brystene mine mens han knep i brystvortene og knadde hardt.

Han begynte snart å fingre meg i rumpehullet også. Stakk inn en finger, så langt det gikk, og vred den rundt og rundt, inn og ut. Det var litt vondt først, men når jeg ble vant til det, så gikk det bra. Snart kom en finger til inn i meg, han henta fittesaft fra den andre åpningen og smurte inn rumpa mi. Jeg skjønte hva han ville. Jeg hadde aldri hatt analsex før, og med den pikken han hadde…jeg var livredd for hvor vondt det kom til å bli. Men han hadde bestemt seg. Dette hadde han planlagt lenge, og nå skulle han ha sitt!

Han tok pikken ut av fitta mi, og så kjente jeg at han smurte inn rumpehullet mitt med olje. Så kom han inntil meg igjen, og satte pikken rett mot min trangeste og mest forbudte åpning. Han prøvde å presse seg helt inn på ett støt, men kom ikke særlig langt. Jeg skrek av mine fulle lungers kraft. Det var dødsvondt. Kjentes ut som om hele underlivet mitt revna. Men han bare presset seg lenger og lenger inn. Til slutt kom han helt til bunns, og sto rolig så jeg skulle venne meg til det enorme presset i rumpa. Han kyssa meg i nakken, knadde brystene mine, og så kjente jeg at han begynte å dra seg ut. Nesten helt ut, før han presset hele pikken inn igjen. Og så ut igjen, og inn igjen. Han begynte å pule meg. Raskere og hardere for hvert støt.

Plutselig rev han av meg øyebindet. Og jeg så hvor vi var. Mitt første instinkt var å dukke ned bak muren og dekke meg til, men det hadde jeg ingen mulighet til, han pulte meg fortsatt i rumpa, og hadde hendene sine på brystene mine. Vi stod på kanten av en takterrasse, rett over handlegata, som fortsatt var full av mennesker på helge-handel. Det var riktignok noen meter ned, kanskje ti-femten meter, men noen måtte ha hørt meg når jeg skrek. Tanken gjorde meg enda kåtere, jeg holdt på å eksplodere, og når jeg kjente enda et slag mot rumpa, klarte jeg ikke å holde igjen et lite skrik. Jeg møtte blikket til en kjekk mann nede på gata, han så på meg, trodde sikkert ikke sine egne øyne, akkurat idet kompisen min starta vibratoren igjen, samtidig som han pressa to fingre inn i fitta mi. Jeg stivnet totalt, orgasmen var på vei, og mannen på gata holdt blikket mitt.

Idet jeg kom, så jeg stjerner og planeter, og mannen der nede, alt i en tåke av kåthet og tårer. Kompisen min kom med et siste par støt i rumpa mi, før jeg kjente at han spruta langt der inne. Jeg sank sammen bak muren, utslitt, ydmyket, tilfredsstilt. Det var det beste som noen gang har hendt meg…

Legg igjen en kommentar