Det første av mange treff

Denne novellen er vist 28680 ganger.

Paul bor alene, jeg er gift med dame, vi møttes først på Grindr.Vi chattet litt om løst og fast, hverdagslige ting. Ikke denne rett på sak tonen som man ofte finner på Grindr. Det ble selvsagt litt og litt mer flørtende tone, utvekslet bilder som ikke avslørte alt, men nok til å tenne den andre. Vi avtalte at jeg skulle komme innom neste kveld, ta en prat og se hvor det bar. Jeg gledet meg, gikk med en halvfeit i buksen hele dagen, kjente spenningen stige. Tok en lang dusj, var ganske nybarbert men tok en runde med barberhøvelen på pungen og rumpen, spylte meg godt, brettet ut hullet og sørget for at alt var klart for kvelden.

Jeg er maskulin, høy, bred over skuldrene, litt trent, fast og stram rumpe. Har en helt grei størrelse på kuken, ca. 16 cm. Er passiv, altså kun når det gjelder pulingen, overhodet ikke passiv i sengen ellers. Som avtalt så ringte jeg Paul når jeg var utenfor leiligheten hans, han kom ut. En kjekk maskulin mørk høy mann møtte meg. Bildene løy ikke, kjekk som bare det.

Vi gikk opp til ham, inn i stuen, Paul viste kjapt rundt i leiligheten og bydde meg på øl eller vin. Ble et glass vin, vi pratet, ble litt kjent. Fortalte om hva vi liker, hva vi foretrekker av sex, hva vi misliker. Paul sier han liker dominere, jeg liker bli dominert, men ikke for voldsomt. Paul kommer etter hvert over til meg i sofaen, stryker meg på lårene, lar hånden gli kjapt over kuken, knar pungen utenpå buksen min som er ganske så trang fra før. Nå sprenger det godt på, bulen er tydelig. Hans kraftige hånd nærmest løfter rumpen min, knar rumpen mens jeg sitter i sofaen. Vi kliner, Paul kan kysse. Blir grådig, kjenner lysten hans.

Jeg spør om vi bare skal hoppe i det, inn på soverommet. Paul er mer enn klar. Jeg først inn, Paul etter med fast grep på rumpen min. Jeg løsner beltet, lar buksen falle. Paul står bak meg, dytter hodet mitt mot sengen så rumpen står mot ham. Den hvite bokseren min drar han ned, planter tungen sin rett i hullet mitt og slikker meg hardt. Ikke helt slik jeg foretrekker det, men likevel deilig. Han borrer tungen sin inn, kjenner han er kåt. Jeg ber ham ta det med ro litt, kjenner at det hjelper fint lite. Kjenner tungen som borrer seg inn i hullet mitt, roterer rundt rosetten, sleiker meg fra pungen til toppen av rumpen nå.

Jeg frigjør meg et øyeblikk, får av meg sokker og t-shirt. Vi kliner, jeg knar kuken hans utenpå jeansen. Vi får i felleskap åpnet gylfen, drar buksen hans ned og av. Kuken buler i bokseren hans nå, ser at heller ikke de bildene løy. Han er stor, og tykk også som han sa. Jeg småbiter i kuken utenpå bokseren, kjenner han vokser enda mer. Drar ned bokseren og ut vipper en deilig tykk og lang kuk. Det lukter ordentlig mann, jeg kjenner på lukten også at han er kåt. Tar kuken i munnen nå, smaker på ham, kjenner saftene som pipler ut fra kukhodet.

Jeg gaper så mye jeg kan, husker Paul sa han likte en god sugejobb, helt til roten. Klarer ikke det. Han er både for lang, og ikke minst for tykk. Klarer kanskje litt over 1/3 inn, så kjenner jeg at jeg nesten brekker meg. Men Paul liker dominere, han tar tak i hodet mitt, presser kuken inn. Knuller meg i munnen nå, hardt men Paul skjønner jeg ikke kan ta hele lengden så er kun kukhodet som jager inn og ut av munnen min. Jeg kjenner på min egen kuk at jeg liker det. Kjenner at jeg liker at han styrer meg og pusher meg lenger enn jeg ønsker selv, uten at det blir for voldsomt. Eller akkurat voldsomt nok til at jeg liker det i hvert fall.
Paul knuller munnen min hardt mens jeg knar pungen hans, den er stor og tung. Jeg flytter hendene mine slik at jeg holder ham på de faste rumpeballene, holder meg fast på en måte mens han borrer kuken sin inn og ut av munnen min. Ser på ansiktet hans at dette liker han. Han nærmer seg utløsning nå, han trekker kuken ut og nærmest løfter meg opp før han legger meg i sengen på magen med rumpen opp.

Igjen så slikker han meg, litt roligere nå, den brede tungen hans sleiker hele rumpen min nå, rolige myke sirkler. Akkurat som jeg liker det, og som jeg også fortalte ham i stuen før på kvelden. Jeg blir slå kåt av å bli slikket sakte og ømt i rumpen. Jeg nyter tungen hans, pirrende, lette trykk mot hullet mitt mens skjegget hans rasper meg litt på skinkene. Jeg nyter behandlingen slik lenge.
Så våkner det dominante i Paul igjen, han spytter meg i hullet, kjører en finger inn i rumpen min, spytter igjen før han kjører enda en finger inn. Han fingerpuler meg nå med to fingre. De kraftige store fingrene sine. Er ikke noe særlig godt, jeg sier fra. Han roer seg igjen. Lar nå sakte en finger gli inn, sakte og ømt. Jeg kjenner han nærmest vinker med fingen inni rumpen min nå, treffer prostata, knar punket mitt over pungen. En vellyst brer seg i hele kroppen min nå. Kjenner jeg slapper mer og mer av der bak.

Paul strekker seg til nattbordet, tar frem glidemiddel og kondom. Han masserer hullet mitt med glid nå, lar tommelen gli inn. Holder hullet mitt åpent, bretter meg ut og lar det renne glid inn i det åpne hullet mitt. Dette kan han, er dødsdeilig å kjenne vesken renne både inn i meg og ned langs pungen. Kuken min står som et spett, uten at han har vært borti kuken min.

Paul ber meg slappe av, jeg ligger på magen, han løfter rumpen min litt lenger opp, jeg hører han åpner kondomet, trer det på seg før han igjen slikker meg i hullet mitt, tunge-knuller meg nå, så legger han seg oppå meg. Kjenner kuken hans, ikke inni meg, men langs rumpen. Så glir kuken hans nedover, forbi pungen min nå, langs min egen stive kuk. Kjenner hans voksne lem gli langs mitt. Sakte, men med bestemte bevegelser. Så trykker han kuken mot rosetten min, uten å trenge inn så presser han den stive kuken sin mot hullet mitt, jeg kjenner han åpner meg . Så forsvinner presset litt, jeg kjenner nå kuken hans oppover ryggen min. Så nedover igjen, han masserer hele sprekken min med kuken.

Så kjenner jeg han presser seg inn, først bare kukhodet. Knuller meg sakte med kun tuppen av den store kuken. Er så deilig, han er knallhard, kjenner kukhodet hans vokse når han presser seg inn. Så drar han rumpen min mot seg, han trer meg bakover og inn på kuken sin. Han er enorm, kjenner hver millimeter av ham. Smerten kommer, han drar seg ut igjen før han noe saktere nå fyller meg opp igjen. Litt bedre, litt godt, litt vondt, men fortsatt mer vondt enn det bør være. Paul skjønner det, drar seg helt ut nå og tar på mer glid.

Han slikker rumpen min nok en gang, kjenner tungen langt inn i meg. Så kommer kuken igjen. Sakte nå, i en lang sakte bevegelse fører han kuken sin helt inn, kjenner pungen hans mot rumpen min, er dødsdeilig! Litt ut igjen så sakte inn. Det kjennes ut som kuken vokser inni meg. Han holder nå kuken helt i ro, holder meg på skinkene, drar meg mot seg. Jeg føler meg brukt, men nyter det. Liker følelsen av å være til Paul sin disposisjon på en måte. Sakte drar han meg mot seg, før han skyver meg sakte fremover igjen. Føler jeg henger på en stang, så hard er han.
Så starter knullingen for alvor. Heldigvis tar han ikke kuken helt ut, kun ca. halve kuken ut før han kjører den inn igjen. Herregud så han knuller meg. Hardt og brutalt, dominant. Jeg er i himmelen, kjenner prostata begynner å få kontakt med kuken hans, spesielt når han trekker seg litt ut. Akkurat der, før han fører kuken inn igjen så presser kuken godt mot punktet mitt.

Jeg kjenner kuken min blir enda litt stivere, det nærmest banker i kuken min nå. For hvert støt jeg får av den stive tykke kuken til Paul så presses min egen kuk ned mot sengetøyet under meg. Dette er nok til at kukhodet mitt blir stimulert. Ikke mye, men nok. Kjenner det blir våtere og våtere under kuken. Det renner av kuken min nå.
Følelsen av å bli fylt opp er enormt deilig. Paul øker tempoet, knuller meg hardt, nesten brutalt. Han trekker seg lenger og lenger ut for hver gang, før han jager kuken inn igjen. Er deilig, men samtidig begynner det å bli ganske så ømt bak der nå. Håper han snart kommer, samtidig som jeg ikke ønsker at det skal ta slutt.

Jeg er er nå helt i hans makt, blir brukt som en dukke. Kjenner den store kuken hans pulserer, så stopper Paul helt inni meg. Bare jukker helt innerst, kjenner pungen hans slå mot min mens han tømmer seg, fyller kondomet og nærmest rister i spasmer mens han kommer inni meg. Jeg er helt utpult. Han trekker seg sakte ut, jeg snur meg og kuken min står som et spett. Helt våt av safter.
Vi kliner heftig mens Paul runker meg sakte. Det tar bare noen få drag så spruter jeg som en foss inni den store hånden hans.

Vi tar en dusj, et glass vin til etterpå og prater litt før vi avtaler neste møte. Jeg gleder meg.