Kåt jente i sogndal II

Denne novellen er vist 37123 ganger.

Er andre gang jeg treffer denne jenta, og vi har pratet en del på Snap, lagt noen planer for hva som skal skje i dag. Sitter i bilen og tenker på hva som skal skje og at vi har avsatt mye av dagen til å bare knulle. Vi er kanskje litt sprø, men er vell lov å kose seg.

Parkerer bilen, går bort og inn døra som vi hadde avtalt att skulle stå oppe. Tar av sko og jakke, går videre inn i stua å videre gjennom kjøkkenet. Stopper et øyeblikk opp utenfor sove roms døra. Spent og spreng kåt. Åpner døra, går inn, jenta ligger i senga som vi har avtalt. Naken med en liten truse på, ligger på magen med en deilig rompe opp i været. Hun har fått beskjed om å legge en pute under magen slik at den skal stikke godt opp. Nydelig å se, titter rundt meg etter mobilen hennes, jo der ligger den, med en lapp ved siden av. Der står det at hun vil ha bilder og film, hmm vi hadde bare pratet om bilder. Jenta har også fått beskjed å ha bind for øynene, og at de skal være på hele tiden, hun skal heller ikke prate. Er litt mørkt i rommet så jeg drar vekk den ene gardinen, jeg liker å se, og skal jeg ta bilder må det være litt lysere. Kler raskt av meg mine klær.
Starter med å ta kamera i den ene hånda og stryker henne lett over rompa med den andre, er så kåt, har egentlig bare lyst å stappe den harde pikken min inn i fitta og knuller henne hardt. Kommer noen stønn når jeg stryker handa over rumpa hennes.

Starter med å ta noen bilder. Noen av hele kroppen og noen nærbilder av rompa. Hun har en herlig rumpe, passe stor og med riktig form, deilig at den stikker opp slik at den blottlegger fitta, bare skilt av en nesten gjennomsiktig truse. Står en stund og betrakter, tar rundt kuken min, runker litt forsiktig.
Stiller meg på kne bak henne, beveger fingeren på utsiden av trusa, hmm litt våt der allerede, tar noen bilder. Men på grunn av at jeg er fryktelig kåt, legger jeg vekk kamera litt, det renner av pikken min, tørker pikken på utsiden av trusa hennes, blir enda våtere der, trusa er så tynn, kjenner fitta hennes mot pikken hode. Holder ikke ut lenger vil ha pikken min inn i den våte kåte fitta, dytter trusa litt til side, bruker tommelen litt på klitoris. Men nå er det slutt på kosing, kjører pikken hardt inn i fitta. Åååå deilig, holder på å gå for meg med en gang, må være forsiktig, men nei da, hun er kåt også, så hun jukker kraftig imot i et raskt tempo. Våt som hun er, hun har jo ligget slik en stund og med bind for øynene, jeg tenker/ merker at det har hisset henne kraftig opp. Herlig å se på den deilige rompa som støter opp og vrir seg på pikken min. Hun stønner, faen så godt, herlig. Hun knuller pikken min, rompa går opp og ned, dette må jeg få på film, griper etter mobilen ops er min, gir faen, her må det gå fort skal dette bli med på film, kommer til å gå for meg snart, slutter å bevege meg, jeg står bare helt i ro, prøver å tenke på noe annet, men er jo umulig når jeg ser på dette gjennom kamera på mobilen, tenker hun må ta det med ro, ellers så går det for meg, men ho stopper ikke, så jeg trekker meg raskt ut og snur henne rundt på ryggen, får den pausen jeg trenger. Tar tak i rumpeballene og drar henne opp og inn på pikken min. Hun spenner kroppen, vi fortsetter og knulle kraftig og raskt, holder henne oppe og kjører på. Pikken går hurtig inn og ut av fitta, slipper med den ene handa og henter opp mobilen. Filmer, hun beveger seg i takt med meg,
og er i sin egen verden ser jeg, vil vel si at det er hun som knuller meg, står for det meste i ro jeg for jeg holder på å komme, men nå holder ho også på å komme så jeg kan jo ikke gi meg nå.
Spruter kraftig inn i fitta hennes, uten å lage for mye lyd, trur ikke hun merker det, for hun bare fortsetter i sitt eget tempo.
Griper tak rundt live og løfter henne enda høyere opp, jeg faller inn i hennes tempo for å holde pikken stiv, fortsetter å knuller henne hardt. Hører hvor våt hun er, plaske lyder når jeg sender pikken hardt inn i ho. Hun roper og stønner. Fortsetter å knuller henne raskt, fortsetter å filme.
Begynner å bli vanskelig å holde pikken stiv, er så våt at det ikke blir nok motstand 🙂 Etter en stund presser jeg henne ned mot sengen og snur henne rundt og opp på kne igjen. Ved å skifte stilling så kuken kommer i en annen stilling kjenner jeg hvordan den stivner igjen, fortsetter i rolig tempo, slår henne hardt på den høgre rumpe ballen mange ganger, hun rykker i hver gang jeg slår. Hun lager mye lyd nå, koser seg, slenger fra meg mobilen, har øker farten, fortsetter å pumpe pikken min inn i den våte fitta. Deilig følelse, kiler i mellomgulvet. Hun stønner og skriker om hverandre, går nok for henne for hun stopper opp litt, jeg benytter muligheten til å få henne til å legge seg på ryggen, jeg flytter meg ned mellom beina hennes stiller meg på kne og drar piken opp og ned i fitte sprekken, deretter fører jeg den inn i henne, tar tak i rompe ballene og løfter henne opp, herlig, kjører på, titter opp, puppene beveger seg opp og ned i takt med at jeg kjører pikken hardt inn i fitta, så langt jeg kommer inn Opphissende å se puppene beveger seg, tar opp igjen kamera og tar noen bilder og filmer trur jeg, blir mye å passe på her. Digg å filme samtidig som vi knuller, hun har fortsatt bind for øynene så hun ser ikke at jeg filmer. Men hun hører at jeg tar bilder.
Filmer puppene som beveger seg, filmer nedover magen, filmer pikken min som er helt blank av fitte saft og sæd.. Kommer massere lyder fra henne, koser seg. Trekker meg ut og krabber opp så hun kan ta pikken i munnen. Filmer at hun suger meg. Kuken min går inn i munnen hennes. Leppene legger seg rundt pikken, og hun beveger hode fram og tilbake. Jeg stønner, hun fortsetter. Bygger seg opp en kåthet hos meg mens kuken glir inn og ut av munnen. Stopper du opp, leke med tunga på penishodet, gjør det gjentatte ganger, stopper opp, halvveis inn i munnen, Åhhhh deilig koser meg, holder på lenge er digg. Vil at hun skal komme, sprute også.

Putter to fingre inn i henne, bøyer fingrene litt, øker farten, hun presser fitta mot hånda. Øker tempoet enda mer. Vil at hun skal sprute, kjører på, kjenner hvordan hun begynner å komme, plask våt, det renne av henne, ser det blir våte flekker i senga, holder på å komme, hun stopper opp å suge meg, spenner kroppen og får svai i ryggen, Er så våt, plask, plask når jeg kjører fingre raskt inn og ut. Der spruter hun, vått over alt, rister i kroppen hennes og vrir på seg. Fortsetter å finger knuller henne kraftig en stund til, hun spruter igjen. Masserer lett fitta en stund til, hun begynner å suge meg igjen også. Handa er helt ferdig 🙂 og våt, stor våt flekk i senga. Nå får hun lov å ta vekk båndet over øyene

Vi er varm og sveit, så vi bestemmer oss for å ta en dusj, lage litt drikke og spise litt is. Tar på meg truse og t-skjorte, hun tar på seg en morgen kåpe, knyter den dårlig igjen ser jeg. Sitter rett over for henne og spiser kake og is. Titter opp og ser låra, morgenkåpen har sklidd litt vekk ,ser oppover låra, hmm ser litt av fitta, blir kåt igjen, konsentrerer meg om isen, men må titte litt inn i mellom. Blir enda vanskeligere å holde blikke vekk når hun løfter beina opp i sofaen og morgen kåpen sklir mer vekk. Foreslår at vi beveger oss ut i senga, får henne til å stå på kne ved sengekanten slik at jeg kan stå på golvet. Pikken står rett ut, sikter den inn mot fitte sprekken, tar tak i rumpa hennes og drar henne litt tilbake, pikken smetter inn i fitta, jenta er klar for å bli knullet. Herlig, å stå slik, god utsikt til fitta og kan også se puppene som vugger. Knuller henne slik en stund, begynner å skjelve i knærne, knyter seg i ballene, hmm må stoppe opp, trenger en pause. Trekker meg ut og dytter ho ned i senga, og jeg tittet i nattbord skuffen hennes Å der var det litt av hvert 🙂 finne fram en svært stor dildo. Skrur den på, står slik at hun kan suge meg samtidig som jeg kan bruke den i musa hennes. Deilig og se at hun vrir seg slik at hun kommer godt til for å suge meg og at jeg får fitta så nemme at jeg får brukt dildoen. Lar den til å begynne med bare leke med klitoris etter en stund beveger jeg den ned og inn i fitta, kjører den sakte inn og ut. Kommer noen stønn når jeg beveger dildoen, suger meg hardt jeg nyter dette, herlig å bli sugd så mye på en dag. Vi har jo knuller i mange timer. Øker tempoet på dildoen da jeg ser at det begynner å glinser i fitta og på dildoen, mye fitte saft. Begynner å renne blank væsk ut av fitta, legger mer press på dildoen opp i fitta, suger meg fortsatt, kroppen hennes ligger i hel spenn og støter i mot dildoen. Så kommer hun, spruter voldsomt mange ganger, skriker høyt og kroppen skjelver.. Jeg roen ned, men fortsetter til hun ligger helt slapp i senga.

Der hun ligger i senga på ryggen får jeg lyst til å fortsette litt med dildoen, flytter meg ned mellom beina hennes. Bruker diloen forsiktig på klitoris, får lyst til å putte pikken inn i fitta litt, fortsetter litt slik en stund. Hun tenner i igjen og jeg fortsetter å bevege pikken i fitte sprekken og dildoen på klitoris. Skulle ikke så mye før det går for henne igjen.

No er jeg så kåt, og jeg vill sprute på og i fitta, kaster i fra meg dildoen. Stryker med tommelen over klitoris, masserer den samtidig som jeg fortsetter å kjøre pikken opp og ned i fitte sprekken, er borti klitoris med kuk hode, fortsetter å veksle mellom fitte sprekken og klitoris, runker meg selv også i samme bevegelse, presser hardt kuk hode mot klitoris. Veldig opphissende og stå der å se,vrir på seg, prøver å tre seg på pikken, men nå er det jeg som bestemmer. Øker takten å presser hardt med tommelen på klitoris, slår pikken mot fitta mange ganger, jaaa herlig, kommer til å gå for meg, kjenner hvordan det bygger seg opp, knyter seg i balla. Ååååååå deilig roper hun. Sender den første ladningen rett på fitte leppene hennes, resten styrer jeg opp på magen, spruter utover, runker meg tom. Blir stående å se på at det renner nedover mot fitta og gjennom fitte sprekken, begynner å dryppe ned på senga, men da kommer hun med handa og stopper renninga. Gnir sæden utover fitta, putter en finger inn i fitta og masserer sæden inn og rundt fitta, herlig å se på, dette må vi ha bilde av. Tar flere bilder. Sliten legger jeg meg oppå henne, trekker pusten. Blir liggende der litt før jeg legger meg ved siden av henne.

Jenta har enda ikke fått nok, etter en stund legger hun seg oppå meg, kysser og små biter meg i bryst vortene, kysser meg nedover magen, tar pikken min i munn og suger meg hard, etter en stund setter ho seg oppå og begynner å ri meg. Herlig det, lar henne holde på til hun er ferdig. Jeg er ferdig 🙂