Det lille under

Denne novellen er vist 18662 ganger.

Jeg hadde vært i syforening. Mannen min var alene hjemme og trodde at jeg kom til å bli sen. Det hadde jeg også trodd, men vertinnen for kvelden var skikkelig forkjøla og ba oss unnskylde henne for at hun kastet oss på dør så tidlig på kvelden.
Vi forsto, alle vi fire som dro hjem to timer tidligere enn planlagt. Men jeg forsto ikke da jeg kom hjem og fant stua tom. Jeg visste jo at Stein pleide å slappe av med tv’en mens jeg var i syforening. Døra inn til soverommet vårt sto på gløtt, og jeg hørte lyder der inne, som om noen drev og kjaset med klær. Uten å tenke meg om, gikk jeg bort og åpnet døren. Der stivnet jeg, for synet av Stein i det lyse sommerskjørtet mitt og en av mine mest sexy behåer – en som han hadde kjøpt til meg – gjorde meg helt paralysert av sjokk. Og sjokket var ikke mindre for ham. Han stivnet midt i bevegelsen med å dra opp glidelåsen i skjørtet og stirret på meg med et blikk som akkurat nå ikke inneholdt annet enn frykt og skam. Et blikk rammet inn av øyenskygge, en farge som sto i stil med leppestiften han hadde på.
«Stein, hva driver du med?» sa jeg lavt og kjente at kroppen var nummen og stiv av sjokket. Det var plutselig vanskelig å tenke, å forme ord.
«Du… du er… er tidlig hjemme,» stammet Stein rød i ansiktet og dro skjørtet ned med en kjapp bevegelse, avslørte at han hadde tatt på seg tangatrusa mi også.
«Hva driver du med?» gjentok jeg og gikk mot ham. Fant ikke noe annet å si, for det var helt åpenbart hva han drev med.
«Ik… ikke.. bli sint,» sa han og snudde ryggen mot meg mens han forsøkte å få av seg behåen. Av stemmen forsto jeg at han var på gråten. Jeg tok meg sammen, ganske kraftig.
«Stein…» Jeg la hånden på skulderen hans, kjente kroppen hans rykke ved berøringen. «Jeg er ikke sint. Bare sjokkert, og det må du forstå.» Han sank litt sammen i skuldrene. Så smatt han resten av det sexy undertøyet mitt fort av seg, grep etter badekåpen sin som lå over senga og tok den på. Han var rød i kinnene av skam og jeg ble brått greper av en sterk sorg, av å se at min egen mann var flau og skamfull ovenfor meg. Vi har vært gift i over ti år, og dette har han skjult hele tiden. Og nå, når han var avslørt, satt han her og skammet seg til døde!
Uten å tenke meg om, satte jeg meg overskrevs på fanget hans, omfavnet ham og la kinnet mot håret hans. Forsøkte å legge all min kjærlighet om ømhet i omfavnelsen.
«Jeg er kona di, Stein,» hvisket jeg. «Selv om jeg er sjokkert, gjør det vondt å se at du skammer deg ovenfor meg, som elsker deg så høyt.» Stein trakk pusten dypt. Av lettelse? «Ikke vær flau for meg, Stein. Ikke for meg.» Jeg lente meg litt tilbake, så på ham og kjente brystet snøre seg i ømhet. Han var blank i øynene og måtte svelge før han klarte å snakke.
«Du… går ikke fra meg?»
«Ser det sånn ut?» smilte seg svakt. «Men jeg ødela visst for deg ved å komme så tidlig hjem. Vil du jeg skal gå ut?»
«Nei, jeg…» Han presset leppene sammen og så ned.
«Hva da?» sa jeg inntrengende. «Du hva da?»
«Har lyst til å forsøke å…» Han så fortvilet på meg og brått forsto jeg hva han hadde fantasert om. Jeg trakk pusten dypt og lukket øynene.
Gud! Dette klarte jeg ikke. Eller kanskje jeg ikke hadde noe valg, kanskje jeg rett og slett måtte? For Stein skyld? Jeg visste at det forsiktige forslaget hans hadde kostet ham mye. Skulle jeg da være den som slo hånden av ham? Nå?
Jeg svelget stoltheten og min egen spire av skam, reiste meg og hentet trusa og behåen som Stein hadde hatt på seg. Rakte ham plaggene.
«Ta dem på deg, så fortsetter vi der du slapp.»
Stein så målløs på meg mens et lys ble tent i øynene hans. Et forsiktig håp om at jeg skulle forstå? Hånden som tok imot plaggene, skalv og jeg måtte hjelpe ham litt mens jeg selv kledde av meg. Men til slutt sto vi der i undertøyet, begge to. I mitt undertøy. Hjertet mitt banket hardt og det var faktisk vanskelig å se uanfektet ut når jeg møtte blikket hans.
Det var en merkelig følelse. Jeg forsøkte å kjenne godt etter, men det var tydelig at denne situasjonen ikke tente meg.
«For Stein skyld,» sa det inni meg og jeg adlød. La armene rundt halsen hans, kysset de leppestiftdekkede leppene og tok imot tunga hans. Et sukk av lettelse unnslapp ham da han møtte tunga mi, og han presset meg tettere inntil seg med sterke armer og en heftighet jeg ikke hadde merket hos ham før.
«Gud,» tenkte jeg. «Så mange år, og jeg har ikke visst noe. Hvor hardt har han kjempet for å skjule det? For å fungere under normale omstendigheter? Hvor ofte? Hver gang jeg har vært ute? Åh, Stein, så vondt du må ha hatt det…»
Jeg stønnet svakt da han bet meg lett i halsen mens hendene hans smatt opp hekten på behåen. Hendene mine strøk ham på ryggen, fant hekten og smatt den opp. Så sto vi foran hverandre i bare trusene.
Nå føltes det litt mer normalt ut, hadde det ikke vært for at de trusene som Stein hadde på seg, var lilla med rosa blomster og blondekant fra livet ned til lysken. De var så gjennomført feminine at jeg måtte lukke øynene og tenke på noe annet. Bilder fra de saftigste pornofilmene våre, dukket opp i tankene mine, jeg tvang dem fram. Stein skjøv meg ned på senga og kysset brystene mine grundig og lenge. Klart at jeg ble kåt av dette, for Stein har alltid vært en mann med tunga på rett plass. Mens han smøg seg nedover magen min, skjøv han trusene mine lenger og lenger ned, til jeg var helt naken. Og jeg oppdaget ikke før han boret ansiktet mellom bena mine, at han hadde rumpa bar. Han sto på knær med rumpa i været mens han støttet seg på den ene albuen og slikket meg. Men den andre hånda? De umiskjennelige bevegelsene sa sitt. Og da jeg vred litt på kroppen, fikk jeg se hvor trusa mi hadde blitt av – den han hadde hatt på seg. Den lå nå tvinnet rundt pikken hans mens han runket.
Jeg sank tilbake, lukket øynene og forsøkte å nyte tunga hans i musa, men det var ikke lett. Tankene mine så ingen pirrende fantasier, bare hånda hans som runket den trusekledte pikken hans. Mine truser!
Et stønn mot musa mi fikk meg til å åpne øynene. Stein hadde runket seg selv til orgasme og sprutet i trusene mine, de var nå fulle av sæden hans. Han knep øynene hardt igjen mens han pustet rykkvis og stønnende mot kjønnet mitt, og kroppen hans ristet svakt i orgasme. Ikke før han var ferdig og beklemt hadde fjernet trusa mi uten å se på meg, klarte jeg å slappe av.
Jeg hadde slett ikke likt at han hadde behandlet trusa mi på denne måten, men jeg visste at jeg kom til å ødelegge mye hvis jeg sa noe. Derfor la jeg meg tilbake igjen og lukket øynene da han forsiktig ba meg om det. Og nå klarte jeg endelig å konsentrere meg om nytelsen han så ivrig ga meg. Han ga meg i alle fall en voldsom orgasme med tunga si. Som en takk for at jeg hadde forsøkt å forstå?
Nå er vi begge mer avslappet med hensyn til Steins tilbøyeligheter. Stort sett elsker vi under normale omstendigheter, men av og til har han behov for å ta på seg kvinneklær. Men skal jeg være ærlig, så har vi begge fått det bedre etter at jeg overrasket ham den første gangen. Vi har blitt litt friere, blitt bedre kjent og stoler mer på hverandre. Så da får det bare være at jeg måtte dele undertøyet med Stein den første tiden etterpå. Nå har han nemlig fått et par egne sett med undertøy som han bruker når han selv vil, og som han runker i etter at jeg har brukt dem en stund. Det tenner ham nemlig ganske sterkt. Og han lar mine truser og behåer være i fred.
Det er det eneste kravet jeg har stilt ham.

Legg igjen en kommentar