Det magiske blikket

Denne novellen er vist 7076 ganger.

”Så deilig endelig å være fri!”….tenkte hun der hun gikk nedover gaten i den lille søvnige danske landsbyen. Det var høysommer, det var varmt i luften. En kort, luftig kjole, i kjølig turkis farge innhyllet hennes myke kvinnelige former. Hun kunne kjenne heten stige dirrende opp fra gaten og lengtet tilbake til den kjølige skyggen under parasollen hun hadde forlatt for litt siden.

Etter et langt og innholdsløst år, hadde hun spandert på seg en tur til deilige Danmark. Dette skulle være hennes uke. Med seg selv som eneste selskap. I dag hadde hun planlagt å kjøpe en liten flaske vin, slappe helt av og slikke sol på stranda, helt for seg selv. I det hun skulle krysse gata, følte hun at noen iakttok henne. Det kjentes nesten fysisk. Hun snudde seg og møtte blikket til en yngre mann. Dette blikket rommet noe magisk, noe skjellsettende, noe hun ikke kunne tyde, noe uimotståelig. Hun stod som paralysert et øyeblikk, til hun tok blikket til seg og vendte seg til motsatt side. Den yngre mannen satt ved et fortausbord, vakker som om han var klippet ut av et magasin, satt han med den ene armen støttet på bordplaten og den andre under haka og kikket på henne. Mørk i håret, med øyne så glitrende som havet i solnedgang, lepper så fristende at hun kunne kjenne det langt ned i mellomgulvet. Suget fra hans blikk fanget henne i dette magiske øyeblikket der hun stod stille, bilder fra farne tider dukket opp i hennes indre blikk. Fra lyse sommernetter der hun ble begjært av sine beilere. Hun kunne kjenne det flammet opp i henne, ilden som tentes den gang hun ble kjent med det deilige begjæret som sydet frem fra hennes innerste, sødmen som sprang frem i henne og la seg som en jordbærsøt, bølgende og altoppslukende lyst til å smake og kjenne på den utvalgte.

De siste årene i hennes liv hadde bestått av rutinepreget arbeidsoppgaver. Og på hjemmebane ble det mer og mer kjedelig. Livet var trygt og godt, det var ikke det. Men etter å ha levd med samme mann i en årrekke, ble samlivet og sexlivet forutsigbart og lite spennende. Hun hadde gjort noen spede forsøk på å piffe opp sexlivet med å foreslå litt variasjon med tanke på hvor og hvordan sexlivet kunne bli litt mer spennende. Men da hun ikke hadde fått gehør for sine hint, hadde hun gitt opp og funnet seg i sin skjebne…..den handlet om å akseptere situasjonen og omgivelsene. Gjøre det beste ut av hverdagen. Og når sant skal sies; hun trodde at hun var for gammel til å bli kjenne begjær fra tærne til hårrøttene. I alle fall har hun nesten glemt hvordan det føltes.

Som en impuls etter en ”oppvåkning” i hennes liv, det skjedde noe for en tid tilbake…… hun ser sin ektemann som det mennesket han er, snill og vennlig, med sine gode og dårlige sider…….hun er glad i han, kan til og med si at hun elsker han, men hun ser at den rutinepregede situasjonen vanskelig kan endres. Så hvordan holde ut sammen med han…….hun får innskytelsen…..”kunne jeg bare hatt en jeg kunne ha elsket med, kunne drømt om, som myknet meg når livet er hardt”….dette dukket med jevne mellomrom opp i henne som en tanke, ikke som en plan som skulle settes ut i livet, mer som en drøm å varme seg på. Men kanskje, bare kanskje hadde livet en joker i bakhånd…..jo, hun må innrømme at tanken er besnærende……en elsker som krydder i tilværelsen. Jo mer hun tenker tanken, dess mer synes hun at hun fortjener dette krydderet….allikevel….hun er en anstendig kvinne…ennå……

Som sagt..hun gikk nedover denne gaten……og møtte dette blikket…og ble fanget….som hun aldri hadde blitt fanget før. Alt som føltes meningsfullt, moralsk rett, hennes grenser….det var borte som dugg for solen……..det som hadde vært dugg i henne tidligere på morgenen var nå borte…….og bægjæret hennes var nakent i solskinnet…

Hun snur seg og går med faste skritt til den andre siden av gaten som er lagt i skyggen. Den kjøler ned kroppen…men ikke begjæret som bølger og bølger i kroppen….som hvisker: jeg vil ha deg..om ikke i natt, så neste …og neste…og neste……og neste….

Hun kjenner hans blikk på seg, snur seg og kjenner suget….det bobler opp i henne. Ord behøves ikke, hun gjør et lite kast med hodet, han tar signalet, reiser seg……Hun går fra der hun kom. Vinen hun kom for å kjøpe er glemt. Han følger etter henne, som en søvngjenger….hypnotisert, ja som om han er viljeløs….

Drømmer de begge har…dra drømmene ned til livets nivå, til den harde virkelighet…….til denne dagen i solskinn…..og drømmer som strekker seg mot nattens sødme….der vi møtes i mørke hemmeligheter….

Hun leder han mot sin lille oase på jorda….parasollen, teppene og solskjermen hun har lagt mellom sanddynene. Hun har funnet en fredet plett for seg selv, hun har til nå ikke sett et menneske akkurat ved denne sanddynen. Det kjennes som om hun har kommet hjem…….

Han strekker hånden sin mot henne………..hun tar den imot og trekkes mot hans blikk…blikk som minner henne om sin ungdoms kjærlighet……aldri elsket hun som den gang…..ingen av dem hun har møtt har hun elsket slik siden……..De går mot solskjermen hun har satt opp i sanden i morges……ingen vei tilbake….ligger nesten skjermet mot innsyn…….sanddynene skjermer..stemmer høres i det fjerne, måkene skriker……barna synger og leker…dette er rammen om deres gyldne time.

Hun tar hans hånd ….stryker innsiden av hånden…lar langefingen dvele innsiden av hånden…….stopper litt, dveler og styker……pusten holdes….åh!!! det kjennes herlig……….

Kroppene lengter etter mer……det er umulig å stoppe nå……de er fanget….fanget i blikk, lepper, armer….alle sanser…..ja, de er fanget av stundens magi…..lepper leter seg frem, tungene leker lett,over, under…følsomt….tiden står stille…..kun deres felles åndedrag smelter sammen…..puster inn hverandres ånd….dypt inn…..ut…..inn…ut….

Plagg etter plagg faller…..begge er de like ivrige etter å se og kjenne på mennesket de for øyeblikket begjærer….

Han stryker henne på ryggen….biter henne på halsen..slikker og kjenner med tungen hvem hun er ! Biter henne i brystvortene! De knopper seg, lengtende strekker de seg…..små røde jordbær…han suger grådig, som et diende sultent barn, knar og kjenner han på henne… Hun kjenner det krible og risle fra hårroten til suget mellom lårene…..slusene som har vært stengt så lenge, åpner seg….åh, ja, det lever fremdeles i henne….

Hun kjenner på hans rygg, deilige, sterke muskler spiller under huden, hun kjenner at hun blir matt i hele kroppen, åpner seg, folder seg ut for han, sugende, lengtende…….hun kjæler med den deilige ryggen hans…..den deilige, deilige myke huden under fingrene…og hvisker…”nå, jeg ønsker deg i meg nå”. Noen tårer renner…av savn, av lengt, av attrå etter en deilig, hard kropp….

Hånden hans kiler seg ned mot gropen som lengter……sultent….kjenner suget som altoppslukende, hun svimler….. i dragsuget……hun strekker seg opp mot hans hånd, suger seg fast, som magneter….hånd mot kjønn…….de vet at de ønsker dette mest av alt, akkurat nå, akkurat i dette magiske, gyldne øyeblikket…….

Ja, han er klar….hun bøyer seg nedover han, hun slikker han ….nyter den deilige glatte, litt ru følelsen under tungen som hun har kjent før……liker lukten av han, nyter det…….kjenner at han blir hardere…stopper…..drar denne stunden ut…

ÅH! Ja……hun er klar, fuktig til å kjenne hans pulserende varme i seg……..har lyst til å kjenne han dypt i seg……..ja, kjenne han helt ut i fingertuppene og tåspissene med sin magiske tryllestav…..

Fingertuppene,kilende lett over kinnet, halsen, brystene………han stryker henne med sin kraftige, varme, litt ru hånd….ned mot hennes mage… ned mot hennes varme grotte…..kjenner det sprenger på……..ømhet og begjær smeltes sammen som en kraftfull energi, truer med å sprenges…….kysser hverandre sultent, suger, biter….slikker……hun strekker seg mot han, orker ikke vente mer på han…hun MÅ ha han NÅ! Hun setter seg over han, ønsker å nyte han med alle sanser…han er mer enn klar, viljeløs blir han ført inn i henne. Hun nyter å kjenne han i seg… langsomt trenger inn….trekker seg ut……sultent…Må ha deg, må bare ha deg! ….nyter å kjenne energiene stige og synke……..pulserende… .nådeløst mot utløsning som bare må komme…selv om de ønsker å utsette….hun legger seg ned med hele lengden over han….åler kroppen sin over han….kjærtegner med hele kroppen……duvende som gresstråene i brisen…..de er i fullstendig harmoni i sin egen verden…oppslukt i et begjær som bare MÅ stilles….de klarer ikke å stoppe, øyeblikket er stille og magisk, begge trekker pusten i det de kjenner….nå er det like før, trekker pusten i et åndeløst dirrende sekund……begge kommer som eksplosjoner, dirrende, klyngende til hverandre……de har ventet en evighet……og smelter……….endelig…….endelig……de flyter, og flyter, og flyter….

I en liten evighet blir de liggende og kjenne på roen, freden…kjenner at de langsomt våkner til……ingen ord blir sagt mellom dem. De vet ikke engang hverandres navn….det føles uvesentlig…..de har bare delt en gylden, ekstatisk, sensuell time av hverandres liv. Han reiser seg og kler seg. I det han skal til å gå, kysser han henne ømt på munnen og sier: ”Vi møtes igjen”……..”Ja,” sier hun, ”vi møtes igjen…i neste liv”…….Han spaserer ut av hennes dag, og hun vet: i neste liv…….

Legg igjen en kommentar