Det råeste som finnes

Denne novellen er vist 16557 ganger.

Hva er det råeste som finnes? Det råeste og heftigste det går an å gjøre? Når grensene til akkurat din fantasi tøyes til bristepunktet – til veggene buler, lik en ungpiketrang skjede som fylles av en nesten for grov pikk, etter et akkurat litt fort kort forspill? Hva er det?
Jeg vet hva det er for meg. Hva det var. Og til og med nå, nå etterpå, grøsser jeg nedover ryggen når jeg tenker på det. Det iser i korsryggen, tærne krøller seg og nedentil hovner kjønnet opp og blir vått av tanken, av minnene.

Vi var to. Han var samboeren min, kjæresten min, elskeren min. Vi var naturister, og ekshibisjonister der vi kunne og turte. Unge, passe slanke, passe veltrente. Solbrune og glade på ferie, litt beruset, kåte hele tiden og veldig lykkelige. Det som skjedde var delvis planlagt, men deretter ble det spontant. Spontant og improviserende.

Det var en dag midt i uken. Stranden var ikke den vanlige, men den litt bortenfor. Der klesplaggene var få eller – som oftest – helt borte, og der ryktene sa at litt av hvert kunne skje når ettermiddagen var på hell og barnefamiliene pakket sammen. Jeg hadde gjort meg flid. Barbert kjønnsleppene så glatte at de skinte mot solen og blottla meg fullstendig. Den snorrette, centimetertynne stripen av hår foran var farget blodrød. Han hadde også brukt høvelen, på ballene og bakover. Håret over pikken og på magen var urørt. Jeg liker det sånn. Magehår er sexy, men glatte baller er deilige å slikke på.

Folk så etter oss, slik vi ville. Hårfargingen gjorde nytten, og min hånd mot hans rumpe sørget for en konstant halvstiv pikk. Det hjalp også på oppmerksomheten fra omgivelsene rundt. Solen, blikkene og smilene skjerpet lysten, og akkurat der hvor det var passe med folk rundt slo vi oss ned.
Et par i 40-årene satt litt bak oss, ti-femten meter. Begge nøttebrune, senete. Erfarne naturister. Han med en tynn, ganske lang omskåret pikk. Hun med frodig vekst mellom bena. Brystene hennes var små og med harde knopper. Hun fulgte oss med blikket.
Litt til venstre lå en kvinne alene. Litt eldre enn oss, ca tredve år. Også hun naken, og også hun uten bikiniskille. Litt lubben. I den ene brystvorten blinket det i et smykke, og nedentil lyste et helt glatt kjønn mot solen. Hun leste bak mørke solbriller.
Mellom oss og stranden lå et ungt par, ca feogtyve. De var flotte. Han trente åpenbart regelmessig, hadde synlige rumpemuskler og en pikk som svaiet lett blodfylt når han gikk mot vannet. Han hadde barbert seg så mye at han bare hadde en omvendt trekant over pikkroten. Hun hadde nesten samme sveis som meg, men hadde formet det lyse kjønnshåret til en oval. Hun hadde tatovering i lysken og møtte blikket mitt da vi slo oss ned. Sexy.

Kjæresten min lå på magen. Da jeg tok frem solkremen for å smøre ham på ryggen, passet jeg på å vise rumpa til kvinnen med tatoveringen. Samtidig fikk hans lår, korsrygg og rumpeballer i overkant mye krem. Jeg løftet blikket idet jeg førte solkremdryppende fingre ned mellom rumpeballene hans og møtte hennes øyne idet jeg sauset anus og mellomkjøtt forsvarlig inn med solfaktor åtte. Hun smilte og la seg på siden. Fulgte med.

Han var fullt erigert da han snudde seg. De lukkede øynene fortalte bare at han følte desto mer. Og idet jeg la en dam av krem på magen hans, visste han at menneskene rundt kunne se alt. At de så ereksjonen under solen, strukket ut i full lengde og med et hode som krøp ut av forhuden uten blygsel. Han visste at de ønsket å se, at de hadde håpet det. Og idet jeg samlet kremen i hånden og grep om den blodfylte pikken, kjente jeg grøsset gjennom kroppen hans og sukket fra munnen som åpnet seg halvt.

Kvinnen med boken og det hårløse kjønnet hadde sluttet å lese nå. De to bak oss så jeg ikke, men det yngste paret nede ved vannet var med på notene. Han hadde avsluttet badet, sto naken i motlys i vannkanten og studerte oss uten å skjule det – med struttende ståpikk. Kjæresten hans hadde sett på oss hele tiden, og nå satt hun i lotusstilling vendt mot oss og viste frem sitt eget kjønn. Det glinset der inne. Leppene hennes skilte seg da jeg begynte å bevege hånden min, og idet jeg smøg en tommel inn i hans anus og fortsatte runkingen med pikkhodet rett mot skyene, forsvant hennes ene hånd ned mellom lårene. Snart beveget vi oss i takt.

Men det var ikke da det skjedde, det som blir poenget i denne historien. Trodde du det?
Å, nei.
Det var heller ikke da jeg tok min kjære i munnen, eller da den unge kvinnen gjorde det samme med mannen som hadde badet. Eller da det middelaldrende paret bak oss runket hverandre fra orkesterplass, eller da den hårløse kvinnen ved siden av kysset brystvorten min mens min egen elsker gled inn i meg fra siden. Det var heller ikke da hun og han tungekysset mens han knullet meg og hun kjælte med oss begge, eller da det yngste paret i vannkanten satte seg nesten kloss inntil oss mens de fortsatte munnleken på hverandre.

Det var etterpå.
Det var da jeg var så varm og het under den synkende solen at sandkornene festet seg til huden min. Da jeg sto på alle fire med en fitte så åpen, dryppende, oljeglatt og kokende at den formelig dampet av begjær. Da skjedde det. Og det er det som i mitt minne er det råeste som finnes, den mest utleverende og heftigste av alle ekshibisjonistiske, utleverende, blottleggende fantasier.
Det var da han trakk rumpeballene fra hverandre, smørte pikken sin inn med sololje og åpnet det bakerste hullet mitt foran fem par øyne.

Jeg må ha ult mot solnedgangen da. Ult mens fingrene krøllet seg og grep i strandsanden som kvasse klør. Jeg må ha gnidd brystene røde mot bakken, bitt leppene til blods og glemt tid og sted og alt – alt annet enn pikken der bak, det forbudte hullet som ble vrengt og pult mens solen gikk ned, mens fitta lakk og muskelkrampene fortrengte fornuft og bevissthet. Mens andre, fremmede, så meg, så oss. Mens blikk, sukk og stønn omga meg og fylte luften med lyden og lukten av sex. Mens et ukjent antall hender kjælte oss overalt, mens fremmede lepper fant brystvorter og kjønn, mens min egen munn oppdaget våte kjønnslepper og bankende pikker uten å vite om hvem eieren var. Før alt sammen druknet i mørket idet jeg forsvant utfor fossen og falt, falt, falt…

Jeg lå med øynene igjen etterpå. Lå og holdt om ham. Samboeren min, kjæresten min, den fantastiske elskeren min. Ganske snart ble vi alene. Og da vi dyppet oss i vannet og så forsvant hjemover, var det nesten blitt helt mørkt. Mange timer gjensto før stranden våknet til nytt liv.
Vi gikk dit ikke da. Det hadde blitt for mye, for sterkt. Noe skal rett og slett ikke repeteres, eller kopieres. Det skal oppleves der og da, og siden kun minnes. Før en variant prøves en annen gang, på en annen måte. For bare da blir det perfekt.

Legg igjen en kommentar