Det skjedde…

Denne novellen er vist 9776 ganger.

I mitt liv har det som regel vært slik at de beste hendelsene og erfaringene kommer som lyn fra klar himmel. Sjelden planlagt eller tenkt på forhånd.
Slik var det også med denne historien jeg nå skal dele med dere.
Jeg hadde vært gift I ett år med Hanne, og sammen hadde vi tatt over et nedlagt småbruk, som hennes familie hadde benyttet som sommersted, noen timers kjøring utenfor byen. Dette var en helg I slutten av mai, jeg skulle ta ut en uke ferie for å få unna en del som måtte gjøres der oppe, Hanne skulle bile hjem på søndag.
Det var, årstiden tatt I betraktning, en varm lørdagskveld. Vi hadde ryddet, malt og snekret hele dagen, og nå hadde vi spist god mat og så på himmelen og drakk vin. Livet var godt, og snart var det natt. Som så ofte I liknende situasjoner, ringte telefonen. Ingen av oss ville ta den, men til slutt ga Hanne seg med en latter. Hun ble inne ganske lenge, og da hun kom ut hadde hun en bekymret rynke mellom øynene.
-Det var Ella, sa hun.
Ella var hennes storesøster. Veldig gravid og gift med Torbjørn, som vel var noe tørst. De hadde et stormfullt ekteskap, og det hadde skjedd før at hun søkte tilflukt hos oss for en natt eller to. Jeg hadde ikke stort å si, smilte bare oppmuntrende til min kone.
-Hun er her om en halvtime, jeg gjør i stand gjesteværelset, sa hun. Kysset meg lett på pannen og gikk inn I huset.
Det plaget ikke meg at hun skulle komme, jeg har alltid hatt et greit forhold til Ella. Ikke veldig hverken det ene eller det andre, og man bør jo stille opp for hverandre.
Førti minutter senere så jeg billysene nede mellom trærne, jeg reiste meg og ruslet bort til bilen som kom inn på tunet. Ella så sliten ut. Det var tydelig at hun hadde grått, og gråten lå fremdeles rett under overflaten. Jeg ga henne en klem, vi sa ingenting, men hun smilte tappert til meg. Hanne kom til og fulgte henne inn mens jeg tok ut bagasjen hennes som kun bestod av en liten bag. Jeg tok det for gitt at hun dro nedover samtidig med Hanne dagen etter.
Jeg lot søstrene sitte og prate alene på kjøkkenet, og tok med en bok til sengs etter å ha gitt begge en godnattklem.
Neste morgen var jeg tidlig I gang. Jeg lot jentene sove og hadde allerede jobbet noen timer da en mer opplagt og utvilt Ella kom og sa frokosten er servert. Det ble en hyggelig frokost, Ella hadde åpenbart hatt godt av å prate ut med lillesøster, og det var mye latter og galgenhumor. Etter frokosten fortsatte jeg med mitt. Prosjektet mitt var å drenere rundt
grunnmuren på våningsbygningen. Det var tungt, men realt arbeide. Til daglig sitter jeg for det meste foran en computer, og jeg synes alltid det er greit å avveksle med litt fysisk arbeide, kjenne at kroppen fungerer og se konkrete resultater. Godt for hodet også.
Jeg hadde jobbet så hardt at jeg nesten glemte tid og sted, da Hanne plutselig stod over meg og bød på en kald pils. Veldig riktig. Vi ble stående å prate om de forskjellige gjøremålene og progresjonen I arbeidet.
Litt småsnakk mellom ektefeller. Etter en stund ble hun stille. Hun så på meg og begynte å fortelle om samtalen med søsteren. Det stod åpenbart værre til enn jeg trodde, tiltross for at hun var gravid I syvende måned hadde hun bestemt seg for å forlate Torbjørn. Hanne hadde tilbudt Ella å bli på småbruket noen dager for å tenke seg om og samle litt krefter, også spurt hun om det var greit for meg. Ikke optimalt, men samtidig kunne det være fint å bli litt bedre kjent med Ella, vi hadde aldri funnet tonen 100 %, selv om vi hadde et helt greit forhold.
Slik ble det. Utpå ettermiddagen satte Hanne seg I bilen, og tilbake var Ella og jeg. Hun tilbød seg å lage middag, og jeg fortsatte å jobbe. Solen hadde allerede gått ned da jeg satte bort redskapen og gikk inn.
-Er du sulten, ropte Ella fra kjøkkenet.
-Veldig, ropte jeg, tar meg en dusj først!
Oppe på badet dro jeg av de skitne arbeidsklærne, og så på meg selv I speilet. Jeg har alltid likt å holde meg I form, og slik så det også ut. Ikke noen sixpack-mave akkurat, men heller ikke mange kiloene for mye. Jeg stod lenge I dusjen, såpet meg inn, vasket håret og barberte meg. Radioen stod på, jeg sang, plystret og holdt på som jeg pleier. Jeg holdt på å tørke meg da det banket på døren. Jeg slanghåndkleet rundt hoften:
-Kom inn!
Døren åpnet seg forsiktig på gløtt, jeg hørte at Ella sa noe, men radioen gjorde at jeg ikke hørte:
-Ikke vær blyg, sa jeg.
Ella stakk hodet inn, og åpnet munnen for å si noe, men det kom ikke noe umiddelbart.
Hun har sett meg I bar overkropp et utall ganger før, men det er vel mer intimt på et bad, tilslutt kom det
likevel:
-Eh. ja, middagen er klar. Hun smilte litt brydd, og trakk seg ut.
-Kommer, sa jeg.
Jeg ble stående litt paff, jeg har aldri sett på Ella som noe annet enn min kones søster, men nå merket jeg at det kriblet svakt I underlivet. Nei, tenkte jeg, det er min gravide svigerinne. Ta deg sammen!
Jeg tørret meg, og tok på meg en bukse og en skjorte, men Ellas blikk ville liksom ikke gi slipp på meg. Jeg ristet på hodet til meg selv I speilet, og gikk ned.
Praten gikk litt tungt I starten av middagen, men etter hvert løsnet det og ble svært så hyggelig. Hun hadde laget en thai-rett med scampi og nudler. Jeg langet I meg og drakk kanskje noe mer rødvin enn jeg burde. Selv var hun måteholden med både drikke og spise, men det var tydelig hun nøt at jeg så åpenbart satte pris på maten hennes. Jeg roste hennes evner I matkunsten, I studietiden hadde hun livnært seg som kokk, og hadde siden holdt denne interessen ved like. Jeg hadde bestemt meg for ikke å grave I problemene hun hadde med sin mann: om hun ville prate om det, skulle hun selv bestemme når. Heldigvis virket det ikke som om hun ville prate om det, og jeg var glad til.
I stedet gikk praten om helt dagligdagse ting, om politikk, om filmer og ting som falt oss inn. Etter noen timer, tenkte jeg plutselig at jeg koste meg veldig. Den litt anspente tonen som alltid hadde vært mellom oss, var borte. Vinen hadde vel løsnet litt på tungebåndet mitt, og snart hørte jeg meg selv lett på mine tanker om dette. Hun smilte varmt til meg, og sa seg enig. Vi ble begge stille, men ikke på den påtrengende og anstrengte måten.
Det var heller slik at vi kunne være stille sammen, som man kan med mennesker man er trygge på. I det jeg reiste meg for å åpne en ny flaske med vin, ringte telefonen. Det var Hanne som var kommet vel hjem, og lurte på om alt var greit. Jeg ga snart røret til Ella, og gikk inn I stuen der jeg tente noen stearinlys og satte på litt musikk. Oscar Peterson.
Alltid likt jazz.
Snart kom Ella inn og vi plukket opp samtalen igjen. Etter en stund unnskyldte hun seg for å gå på toalettet en tur. Da hun kom tilbake og skulle sette seg, snublet hun litt slik at hun satte seg ned forkjært. Jeg så på henne at det gjorde vondt, og strakk meg over for å støtte henne.
-Pokker, pokker, pokker, sa hun, den fordømte ryggen!
-Legg deg ned på siden, slapp av litt, så går det
sikkert over, sa jeg. Hun gjorde som jeg sa, men det var tydelig hun hadde vondt. Hun lukket øynene, og forsøkte å puste dypt en stund.
-Harald? Kan jeg spørre deg om en liten tjeneste?
-Hva som helst, sa jeg.
-Kan du trykke og massere meg litt I korsryggen? Det gjør så helvetes vondt.
Det var litt plundrete å komme til, jeg måtte flytte bordet og stå på knærne på gulvet, men snart var jeg klar, og fant frem til stedet hun ba om å bli massert på.
Det var første gang jeg var så nært henne, med unntak av en flyktig klem I ny og ne. Hun luktet rent og godt og litt av en diskret og litt søt parfyme. Igjen pulserte det litt I underlivet, jeg bannet innvendig – her ligger min kones gravide søster med ryggproblemer,
og jeg får slike tanker?
Jeg ble avbrutt av at hun spurte meg om jeg kunne støtte henne opp til sengen. Heldigvis var hun ikke helt slått ut og det gikk fint å hjelpe henne opp trappen. Hele veien opp måtte jeg gå litt vridd slik at hun ikke skulle se hva som foregikk innenfor buksesmekken min.
Jeg vet ikke hva jeg tenkte, men ut av munnen min kom:
-Vil du at jeg skal massere deg litt mer? Ehh. bare
hvis, eh, ja om det hjelper.
Hun snudde seg mot meg og smilte varmt.
-Jeg vil ikke plage deg, vil ikke være til noen byrde.
-Ikke noe problem, sa jeg og ville hjelpe henne ned I sengen. Hun stoppet meg; jeg må bare ta av meg litt, så slipper jeg å stå opp igjen etterpå – om du ikke har noe imot det?
-Neida, eh jeg stikker en tur på do, så kan du gjøre deg klar I mellomtiden!
På badet ble jeg stående å se på meg selv I speilet.
-Skjerp deg, sa jeg til meg selv. Det hjalp lite, jeg hadde nå en stor ereksjon, og det ble vanskelig å tømme meg. Det gikk omsider, også gikk jeg inn til Ella som nå lå på siden med dynen opp til skuldrene. Heldigvis var ansiktet hennes vendt inn mot veggen, slik at jeg slapp å skjule min ereksjon.
-Vil du fremdeles ha litt massasje? Spurte jeg.
-Svært gjerne, men jeg får bare til å ligge på siden.
Går det bra?
-Det går fint, sa jeg.
Jeg tok tak I dynen og dro den forsiktig nedover. Myk, ren hud. Hjertet mitt banket, og jeg ble tykk I halsen. Nå hadde hun kun på seg en sort BH som holdt brystene på plass. Brystene som nå var ganske store. jeg la hendene mine på ryggen hennes og strøk varsomt rundt skuldrene hennes. Hun var varm og tørr. Jeg nøt hva jeg gjorde, gikk helt opp I det. Kanskje la jeg vel mye I det, for hun må ha merket noe. Ingen av oss sa noe på lenge.
-Er det lettere om jeg tar av BHen, spurte hun stille. Jeg klarte ikke å svare, men begynte å fikle litt med den, og snart hadde jeg åpnet den. Nå hadde jeg den bare ryggen hennes foran meg.
Etter en stund rykket det forsiktig I henne, hun gråt lydløst og forsiktig. Jeg ble usikker, og lurte på om jeg skulle gå, men da jeg tok bort hendene mine fra henne, snudde hun seg mot meg. La seg over på ryggen.
-Jeg beklager, men det er så fint å bli tatt litt på, jeg hadde nesten glemt hvordan det var. Torbjørn har knapt sett på meg siden jeg ble gravid. Øynene hennes var fulle av tårer. Uten å tenke meg om, la jeg meg ved siden av henne og holdt rundt henne. Med den ene pekefingeren tørket jeg forsiktig bort noen tårer fra øynene hennes. Hun lukket øynene og grep rundt meg. Hun kunne ikke unngå å kjenne hvilken tilstand jeg var i, men det skremte
henne ikke. Hun trakk seg litt unna, og uten å si noe begynte hun å kneppe opp skjorten min. Jeg lot det bare skje, jeg lukket øynene og hjalp til da hun frigjorde meg for skjorten. Jeg kjente hånden hennes gli over brystet mitt og ned til beltet som hun raskt åpnet, før hun fortsatte med knappene. Snart lå jeg på ryggen med en ereksjon som nesten gjorde vondt. Jeg turte ikke å se meg rundt, turte ikke å tenke. En stund var det ingen bevegelse, ingen lyd, men så tok hun rundt staken min. Lot fingrene vandre opp og ned, klorte litt forsiktig I ballene.
Nå klarte jeg ikke ligge stille lenger, jeg dro dynen helt tilside og dro forsiktig av henne trusen. Ikke et hårstrå, glattbarbert. Stor mage og fyldige bryster.
Hun så meg inn I øynene, og lå stille og avventende.
Jeg akte ned, og boret ansiktet mitt inn mellom bena hennes. Hun var vid åpen og våt. Jeg lot tungen min leke litt rundt, før jeg kjørte den inn I henne. Jeg hørte at hun ynket seg, og kjente hendene hennes gripe fatt I håret minn og presse hodet mitt inn I seg.
Bestemt tok jeg om håndleddene hennes og tvang dem ut til siden. Jeg fortsatte å holde dem hardt mens jeg sakte lot tungen fortsette å søke rundt kjønnet hennes. Enda unngikk jeg klitoris, først skulle hun få svette. Hun vred seg og ynket seg, og bønnfallte meg å
knulle henne. Jeg gadd ikke engang å svare, bare fortsatte med mitt. Hun var nå blitt så våt at saftene hennes hadde spredt seg over hele ansiktet mitt. Nå styrte jeg tungen forsiktig mot klitorisen hennes, lot den leke litt forsiktig med den harde lille tappen. Nå var hun ikke lenger lavmælt, men ropte høyt og stønnet. Jeg fjernet meg fra tappen hennes og slapp håndleddene hennes. Jeg presset bena hennes fra hverandre og trakk ansiktet litt bort. Jeg lot høyrehånden stryke over kjønnet hennes, og så lot jeg to fingre presse seg inn I henne. Nå var hun spent som en bue, og jeg begynte å kjøre fingrene inn og ut, snart økte jeg takten og lot enda en finger følge med inn.
Hun kom nesten lydløst, frøs liksom til og holdt opp å puste, før hun utkjørt falt sammen og lot pusten gå i dype tak.
Jeg la henne igjen over på siden, og skjøv det øverste benet hennes fremover, og la en pute under kneet slik at det åpnet seg opp litt bak. Jeg lekte litt hardt med skjeden hennes, presset inn hele hånden. Det var veldig trangt, og jeg så på ansiktet hennes at det ikke var bare godt, men hun lot det skje uten protester. Jeg tok hånden ut, og skjøv hoften hennes litt fremover. Så lot jeg tommelfingeren finne frem til rumpehullet hennes, trykket sakte mot. Ella bet I
puten, og knep øynene sammen. Jeg forstod at dette ikke var dagligdags for henne, men det brød jeg meg ikke om. Jeg økte trykket, og sakte gled jeg inn noen centimeter. Jeg gjorde et opphold, og ventet til musklene hennes slappet av. Så fortsatte jeg til jeg hadde hele tommelen inne I henne. Jeg dro den litt ut, og støtte den forsiktig inn, ut og inn et par ganger.
Nå ville jeg videre. Jeg løftet benet hennes opp, og styrte pikken min inn mot skjeden hennes, så lot jeg det stå til og kjørte pikken til bunns I henne. Hun klynket litt, men sa ingen ting. Jeg kjente hvordan varmen hennes omsluttet pikken min, og ble bare stående I bunnen av henne. Så dro jeg meg ut, skjøv hoften hennes fremover, og styrte pikken mot det bakerste hullet. Hun forsøkte å styre den inn I fitta igjen, men da klasket jeg henne hardt over den ene
skinka, og dro hånden hennes bort. Et rødt merke kom frem der slaget mitt traff, og hun ynket seg.
Jeg lot henne holde på, og nå økte jeg trykket og presset meg inn I tarmen hennes. Jeg kjørte på helt til jeg var i bunnen av henne, hun gispet og var spent som en pianostreng. Nå var det slutt på den myke greia. Jeg begynte å knulle henne, og dro opp tempoet og kjørte pikken til bunns hver gang, hun hylte av fryd og smerte og møtte støtene mine med rompa si. Igjen smalt jeg håndflaten, og igjen, og igjen. Hun hylte av smerte og nytelse. Jeg tok tak I den ene puppen hennes og klemte det jeg var I stand til, igjen skrek hun ut
I smerte, og igjen ga jeg henne ris. Jeg nærmet meg klimaks, det svartet nesten for meg I det jeg kom, jeg fylte opp rumpa hennes med sperm, også trakk jeg meg varsomt ut.
Etterpå lå vi stille sammen, jeg strøk henne over den store magen og kysset henne lett rundt I nakken. Vi brukte hver ledige stund resten av uka til å knulle.
Ikke bare inne, men ute I gresset, på låven, bøyd over bilpanseret og der det passet seg. Det er viktig å ta godt vare på sine nærmeste.

Legg igjen en kommentar