Det uventede besøket (del 2)

Denne novellen er vist 11731 ganger.

Som sagt i forrige del, ville jentene komme tilbake på kvelden. Jeg fikk en SMS, som sa; er på vei, er der om en halv time. Jeg ble nesten kåt av meldingen, ennå en natt med vill sex..eller?En drøy halvtime senere ringte det på døra, og jeg gikk og åpnet. Og der sto Eva helt alene.Kom inn sa jeg og spurte om hvor Gunn var. Å, hun traff eks-kjæresten og overnatter hos ham. Jeg håper det er greit med bare meg, spurte hun. Jada det blir helt fint, sa jeg og tenkte at det blir sikkert mer enn fint. Er du sulten, spurte jeg. Nei takk jeg har spist, men kunne tenke meg en dusj. Det fikser vi sa jeg og lurte på om jeg kunne såpe henne inn. Å ja, det blir deilig, for jeg husker forrige natt, min første skikkelige orgasme. Da er jeg sikker på at det blir ikke den siste.

Vi gikk på badet og kledde av oss, og junior hadde alt fått reaksjoner, noe jeg ikke behøvde å sjule. Vi entret dusjen og jeg satte på vannet, passe varmt og dusjet over Eva. Skrev ut ba jeg, og Eva skrevet ut, og hikstet da jeg satte dusjstrålen rett på musa hennes. Så tok jeg fram dusjsåpa og begynnte å såpe henne inn. Først skuldrene, så nedover ryggen hennes, så over på brystet. Jeg kom til puppene hennes og knadde de godt, hun vinte i ekstase. Jeg forsatte ned over magen og hun vred seg i spenning. Den dama er jammen kåt, tenkte jeg. Jeg byttet til intimsåpe, og nærmet meg musa hennes, såpet forsiktig over det barberte kjønnet. Hun hikstet da jeg lot en finger gli over skamleppene hennes. Å gud, jeg tror jeg kommer snart, hvisket hun. Jeg lot fingeren gli inn i henne og hun snappet etter luft, da jeg dyttet fingeren så langt inn jeg klarte. Jeg begynnte å fingerpule henne og det tok ikke lang tid før hun pustet tungt. Så begynnte hun å riste, og kom sprutene. Oj oj, sa jeg det var visst nummer en. Hvor mange vil du ha spurte jeg. Mange håper jeg, for det var derfor jeg kom alene, kunne ikke glemme i går kveld. Nå som vi er alene kan jeg slippe meg helt løs. Det er så lenge siden jeg har fått skikkelig sex.

Jeg såpet inn resten av henne, og dusjet henne ren for såpe. Jeg streifet musa henne under dusjingen, noe hun tydligvis likte. Nå er det min tur sa hun, og tok såpa og begynnte å såpe meg inn, det var deilig. Hun var veldi omhyggenlig med junior, så sto der i giv akt. Hun dusjet meg ren og satte seg på kne foran meg og tok pikken i munnen, slikket rundt den og sakte slukte hun hele stasen til bunns, men hun sugde og lot tunga gli over kukkehodet. Jeg snappet etter pusten, og kjennte at nå er det like før det kommer. Kriblingen i ryggen var der og nærmet seg mer og mer til pikken. Jeg kommer snart sa jeg, og hun svarte kom igjen du, jeg vil kjenne spermen din.

Det rykket til og jeg kom dypt nede i halsen hennes. Hun slikket og svelget det meste av sæden min. Hun skyllte munnen og vi gikk ut av dusjen. Jeg hentet et håndkle og frotterte henne. Så gjorde hun det samme med meg. Tørket veldig godt av lillemann, og ga ham et kyss til slutt.

Gå inn på soverommet, sa jeg og legg deg på senga, så kommer jeg. Jeg hentet noen saker og gikk inn til henne, og der lå hun skrevende, helt naken, med et skjelmsk smil om munnen. Hva tenker du nå spurte hun, og jeg svarte vent å se. Jeg bandt henne fast i hjørnene på senga, så hun lå som en x, så tok jeg på henne et bind for øynene. Hva gjør du, spurte hun litt skjelven i stemmen. Slapp av sa jeg, skal ikke gjøre deg vondt. Men jeg skal gi deg ny rekord i orgasmer. Jeg gikk å hentet litt jordbær syltetøy og smørte det utover brystene hennes. Knoppene hennes reagerte som ventet, de spratt ut, og ble knallharde. Hva gjør du, spurte hun? Jeg skal bare ha litt godt før jeg begynner for alvor med deg. Jeg la meg oppå henne, og begynnte å slikke i meg syltetøyet, mmm sa jeg, dette var godt. Så sugde jeg meg fast på den ene vorta, mens jeg knadde den andre. Eva vred seg, uten å kunne gjøre noen ting. Da jeg hadde fått i meg syltetøyet gled jeg lenger ned og lot tunga gli over sprekken hennes, hun vinta av fryd og vred og vred på seg. Jeg lot tunga gli inn i sprekken, fant klitten og sugde på den. Da hylte hun ut, og sa at hun var sprekkeferdig. Jeg lot tunga trenge seg inn så langt jeg kunne, Hun hikstet og vred på seg.

Brått stoppet jeg og reiste meg opp, gikk og hentet en dildo fruen har. Listet meg mot henne og uten en lyd dyttet jeg den mot sprekken hennes. Hun kvapp til og hikstet igjen. Nå var hun dyvåt og spreng kåt, jeg presset forsiktig dildoen inn i henne. Jeg kjennte hun sitret, og jeg begynte forsiktig å pule henne med dildoen. Hun jokket imot, sukket og sa dette er godt. Jeg slo på vibrasjonene og hun vred seg helt villt, ble tung i pusten. Dette går ikke mer sa hun, før hun ristet og hylte ut i en kjempe orgasme. Jeg dro ut dildoen, og lot henne kjenne sine safter. Hun slikket den ren. Så hentet jeg en stor fjær jeg har, vet ikke hva slags fugl den er fra, men den er veldig kilene. Hun hørte ikke hvor jeg var, så hun kvapp da jeg strøk over brystene med fjæra. Jeg vet av erfaring at den kiler og pirrer noe helt vanvittig. Jeg strøk dildoen over sprekken med full vibrasjon, men jeg pirret med fjæra. Hun peste og vred seg, hikstet og bannet. Du er gal, og jeg blir gal, sa hun. Fytti helvete, skrek hun og kom i en ny orgasme, som varte lenge. Ja ha, det var nummer tre, vil du ha flere, flirte jeg. Nå må jeg ha en pause sa hun, og ba om å bli løslatt.

Javel sa jeg, så du vil ha mer? Jeg løste henne, og ga henne et dypt tungekyss, som hun besvarte heftig. Men nå er det min tur, og jeg skal hevne meg skikkelig. Hun la meg ned på senga og bant meg fast på samme måte jeg hadde gjordt, bortsett fra at hun bandt bena mine opp mot hodegjerdet, slik at jeg lå med baken i fritt utsyn. Du skal slippe blindfolden sa hun, for det gir mer effekt uten. Jeg undret meg på hva hun ville med meg. Hun fant baggen sin og tok ut en liten pisk. Jeg gispet ved synet av den. Hun sa at hun hadde litt ideer an gående BDSM, men hadde aldri hatt muligheten til å prøve ut tankene sine. Hun flirte og kom mot senga, men hun slo pisken mot handa si. Jeg kunne ikke røre meg, der jeg lå, svinebundet. Nå skal du få igjen for torturen du ga meg, stakkars lille meg som måtte igjennom tre orgasmer. Jeg er helt sjelven ennå. Hun lot pisken gli over baken min og sa at hun gledet seg til å se noen røde striper over baken min, den grufulle heksa. Hun slo noen ganger over baken min, men ikke veldig hardt. Jeg ble sprengkåt, og staken sto rett opp. Pang sa det og jeg hylte ut. Hun koste så med handa over den røde stripa. Var det godt sa hun. Jeg bare mumlet. Det var en sa hun, her kommer nummer to. Pang, jeg skrek ut. Hun bøyde seg ned å slikket over stripene, du liker dette sa hun. Ny mumling. Du ga meg tre, sa hun, og smelte til igjen. Jeg hylte ut igjen, og sa nå er det nok. Å nei du sa hun og fant dildoen og smørte den inn med babyolje. Hun lot den gli over min ømme bak, og sakte presset hun den inn i baken min. Jeg hikstet og prøvde å slappe av så godt jeg kunne. Hun fikk den helt inn og begynnte å knulle meg med dildoen, først sakte så hurtigere. Jeg kjente at nå var det like før, da hun la hodet sitt på magen min og begynnte å suge meg. Da sprakk jeg i en intens orgasme. Jeg sprutet over hele fjeset henne og hun slikket i seg alt hun kunne.

Hun slapp meg løs og spurte om det var deilig. Nja, svarte jeg, har ikke opplevd dette før. Men for en orgasme jeg fikk. Hun flirte og sa at det var en nytelse for henne. Liker du litt røff behandlig, spurte jeg. Vet ikke helt, men jeg har tenkt mye på å få teste litt, men har ikke hatt noen jeg stoler på. Stoler du på meg, sa jeg. Hvis du vil kan vi prøve litt på deg, så kanskje det går for deg for fjerde gang. Okei, sa hun, litt prøvende, la gå.

Jeg fant tauet, og huket det over en krok i taket, der det hadde vært en lysekrone. Den var rett over senga, så hun måtte stå utstrakt. Jeg bandt henne fast med hendene over hodet, og surret bena hennes på hver side av senga, slik at hun skrevet godt ut. Jeg hentet den berømte fjæra og startet med å stryke over henne. Hun sukket høylytt. Jeg fant fram en buttkule med vibrasjon og fingerpulte henne for å få henne våt, noe som tydligvis ikke var nødvendig. Jeg presset inn buttpluggen og dyttet den så langt inn jeg kom. Hun prøvde å vri seg, men til ingen nytte. Så tok jeg fram pisken hennes og lot den gli over kroppen hennes. Hun stirret villt på meg og spurte om hva jeg aktet å gjøre. Vent å se, svarte jeg. Jeg ga henne noen løse slag over baken hennes, så over magen og brystene hennes. Hun prøvde å vri seg, men greide det ikke. Jeg gikk bak henne igjen, strøk over baken, slo på vibrasjoen på buttpluggen, hun vinte til og da slo jeg med pisken over baken hennes. Hun hylta og bar seg, og jeg slo på full vibrasjon. Og så, pang med et hardt piskeslag. Hun skrek ut, og jeg så en vakker rød stripe over baken hennes. Jeg fant fram dildoen igjen og smørte den inn, og presset den inn i baken hennes. Hun hylte og bar seg, men inn kom den. Jeg beveget den ut og inn, og satte på full vibrasjon. Hun hikstet at nå kommer hun igjen. Jeg skal hjelpe deg sa jeg, og ga henne et nytt slag over baken. Hun skrek som en gal og kom i en ny orgasme. Hun riste og ristet, og hang nesten i tauet. Jeg tok ut buttpluggen og dildoen og løsnet tauene. Hun seg ned på senga, helt utmattet. Å gode gud, sa hun, det der var helt rått.

Vi la oss ned og koste med hverandre, og etter hvert kom hun til hektene igjen, og sa at nå kunne det smake med lit vanlig sex. Vi la oss i sekstinier, og slikket hverandre. Det tok ikke lang tid før junior var klar og da satte hun seg på fanget mitt, tredde seg nedpå. Vi satt der tett på hverandre, og hun begynnte forsiktig å ri meg. Jeg kjennte jeg bunnet i henne hver gang hun sank ned. Vi fant hverandre i et sugende tungekyss. For en stund, en tjuefemåring, trang å god, som red meg inn i himmelen. Hun satte opp tempoet og om ikke veldig lenge kom vi nesten samtidig. Nå var vi ganske matte og jeg lurte på om vi skulle ta et boblebad.

Etter en god stund i boblene, reiste hun seg opp og satte seg ned på alle fire med baken mot meg. Hva tenker du å gjøre nå, spurte hun og viftet med baken. Junior reiste seg litt motvillig, men kom seg raskt, når han nærmet seg musa hennes. Du er umettelig, sa jeg og trykket pikken rett inn. Hun var klissvår, så jeg bunnet direkte. Hun jokket imot og etter hvert pusten hun tyngre. Er du klar sa hun, jeg kommer snart. Jeg prøver sa jeg, men det kjennes sånn ut. Så kom vi på nytt i en ny orgasme. Pussig hvordan vi greier å komme på likt hele tiden. Kanskje ikke så rart når man for tilgang til en slik sexmaskin som Eva. Det ble en rolig natt.

Legg igjen en kommentar