Det uventede besøket

Denne novellen er vist 41787 ganger.

Jeg holdt på å pakke ned for å flytte. Hadde kjørt av gårde mesteparten av alt pikkpakk jeg har samlet gjennom årene. Kona hadde flyttet ned til det nye huset, for å rydde på plass.

Da ringte mobilen min, og det var vår niese, som lurte på om hun kunne overnatte, da hotellet var fullbooket. Hun var på kurs, sa hun. Gjør det noen om jeg har med venninen min, Eva?

Vel sa jeg, det er et problem, som du vet holder vi på å flytte, så jeg har bare en seng igjen.

Okei, sa hun, må sjekke med Eva, så ringer jeg tilbake. Gjør det du sa jeg og la på.

En stund senere ringte hun og sa at Eva syntes det var greit. Du er vel klar over at vi må dele seng? Jada, vi er klar over det. Vi kommer om en time. Skal jeg bestille pizza, spurte jeg.

Ja supert, vi sees.

Min niese er tretti to år, og meget velskapt, nesten som en modell. Jeg har jo hatt mine drømmer om den dama da. Eva har jeg møtt et par ganger og hun er forsiktig sagt, super deilig, og tjuefem år.

Jøye meg, to slike damer i senga, hva kan skje?

De kom nesten en time senere, og pizzaen kom rett etter, Vi satt og spiste og pratet om alt mulig, og hadde en fin stemning. Jeg la merke til at de tittet på hverandre rett som det var, og hadde et lurt smil, seg imellom.

Klokken var blitt halv elve, da de lurte på om det var leggetid . De måtte opp forholdsvis tidlig for å rekke kurset neste dag.

Jeg hadde gjort klar senga med tre dyner og puter. Jeg kan legge meg først, hvis det er greit.

Normalt pleier jeg å ligge naken, men fant det best å ha på trusa, den natten. Jeg la meg midt i senga, og ventet spent på hva som skulle skje, mens damene var på badet. Jeg hørte en masse fnising derfra. Så kom de ut på soverommet, ikledd truse og bh. Jeg må innrømme at det ga visse reaksjoner å se de fine kroppene så lett kledd. De la seg på hver side av meg, og fniste litt nervøst. Jeg lå på rygg, og visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av hendene, da det var ganske trangt i senga. Det var utrolig pirrende å ligge der med de to tett innpå meg. Ja ja tenkte jeg, man må jo prøve da, og la en hånd på hver mage. De begynnte å fnise igjen og det ga meg litt mer selvtillit. Jeg lot hendene gli sakte oppover til jeg fant noen herlig bryster. Eva begynnte å puste litt tyngre, så jeg så det som et tegn på at hun likte det. Niesen min, Gunn, vred litt på seg.

Jeg vet fra før at hun er nesten nymfoman, uten at jeg har opplevd det. Jeg knep rundt brystvortene deres og det skapte reaksjoner, med litt mer grynting. Jeg lot hendene gli nedover magene deres, og nærmet meg fittene deres. Eva vred seg og stønnet, og presset litt imot.

Gunn reagerte med å gripe tak i kuken min oppå trusa. Oj oj sa hun, her er det reaksjon.

Det ser ut som dere har et avtalt spill her sa jeg til begge. De lo og sa at det har vært lenge siden med litt uforpliktene sex. Ellers hadde de ikke gått med på å dele seng med meg.

Ta av dere undertøyet sa jeg, så kan vi ha litt skikkelig moro. De sto opp og tok av seg bh og truse, mens de tittet på min reaksjon. Nå er det din tur sa de, og dro av meg dyna, og tok tak i trusa mi, og dro den rett ned. Der sto staken som et spett. De krabbet opp på hver side av meg og begynnte å stryke på meg. Eva tok tak i staken og begynnte å runke meg sakte. Gunn la munnen sin over pikkehodet og slikket forsiktig. Gud, jeg var kåt nå, med to ville damer i senga.

Gunn reiste seg opp og satte seg over hodet mitt, så jeg fikk munnen full av fitte, våt sådan.

Jeg var ikke vond å be, så jeg slikket ivei, fant klitorisen, bet litt, og lot tunga gli inn i sprekken. Gunn hylte ut og stønnet, å så kåt jeg er, har vært lenge siden nå. Eva hadde nå slukt hele staken og lot tunga tvinne seg rundt pikken. Jeg var spengeferdig. Plutselig ga hun seg og reiste seg opp. Hun satte seg overskrefs på meg og lot seg gli ned på pikken min. Hun var allerede supervåt så hun skled helt til bunns. Jeg stønnet og kjente hvor trang og myk hun var. Hun startet og gli opp og ned i et sakte tempo, og så godt det var. Så satte hun i gang rene bukkerittet, og jeg kjente at nå var det like før jeg kom. Hun stønnet mer og mer, og jeg visste at nå var det like før for henne også. Plutselig hyler hun ut og kommer som en foss, samtidig kjenner jeg orgasmen strømme på og jeg pumper henne full. Hun vri seg i ekstase og hikster fram at det var utrolig godt. Jeg hadde nesten glemt fitta over munnen min. Jeg slikket ivei det jeg maktet og ikke lenge etter kjenner jeg at Gunn kommer. Komme gjorde hun, fosset ut av henne og jeg svelget unna det jeg kunne. Hun ristet og skalv lenge etter.

Skal vi ta et boblebad, spurte jeg. Ja hvinte de i kor. Jeg fyllte badekaret og satte i gang boblene.

Vi jumpet oppi alle tre, og da sa Gunn at jeg har ikke fått pikk enda. Legg deg på rygg, og jeg adlød. Hun skrevet over meg, og tredde seg ned på staken, som hadde reist seg etter forrige seanse. Hun gled ned på meg sakte og jeg kjente jeg bunnet tilslutt. Så begynnte hun sakte å ri meg mens Eva satte seg over meg å ville slikkes. Om ikke lenge så merket jeg at Gunn ville komme snart, og det var jeg klar for. Plutselig hikster hun til og jeg kjenner spasmene kommer og det gjør jeg også. Hun øker takten og rir meg hardt, vannet skvetter og hylet kommer, å gud jeg kommer nå.

Morgenenetter hadde vi en fin frokost og de spurte om de kunne komme igjen ikveld.

Legg igjen en kommentar