Dette skjedde for et par somre siden

Denne novellen er vist 12090 ganger.

Jeg hadde et deilig sommereventyr med en høy, kjekk fyr jeg hadde møtt på byen, og vi bestemte oss for å dra på Tusenfryd.

Parken er et perfekt sted å tilbringe en solfylt sommerdag! Jeg elsker forventningen og sitringen i kroppen når jeg setter meg inn i en berg- og dalbanevogn, blodet som begynner å pumpe og hjertet som slår litt fortere idet vognen sakte beveger seg oppover…Og så tilslutt den herlig utløsende følelsen, rushet og ekstasen som ligger i den siste, lengste og stupbratte utforbakken.

De fysiske fornemmelsene ble ikke akkurat dempet av at min hete sommerflørt satt ved siden av… Det var en mann med sans for raske motorfartøy, og perfekt å ha som makker på tivoli.

Vi prøvde ivrig ut alt som gikk fort og krevde høyde over 1.20. Jeg merket at i tillegg til den barnslige iveren, ble det etter hvert også trigget en del høyst voksne følelser og lyster. Det prikket i huden, og jeg begynte å kikke mer inngående på den staute lekekameraten min og smådrømme…

Vi tok en spisepause, og slappet av litt før vi beveget oss videre i parken.

Etter litt kø, var det vår tur til å teste den såkalte «SuperSplash»en, og vi satt oss helt foran i berg -og dalbanen som ender i et basseng… hmm, forventning, sitring, rush, utløsning. Og gud, vi ble virkelig kliss våte! Vi lo og lo, og min lysluggede adam gliste og sa at han satte pris på wet-T-shirt-effekten denne aktiviteten hadde i tillegg. Den hvite T-skjorten min ble ganske så gjennomsiktig i våt tilstand. Og jeg var ikke den eneste, vi ble stående og følge med på de som kom etter oss. Masse pirrende sommerbryst med frekke brystvorter etter kalddusjen…

T-skjorten var på ingen måte det eneste som var vått på meg nå, jeg opplevde en svært konkret forståelse av begrepet «våt i tr…» på dette tidspunktet (bortsett fra at jeg faktisk ikke hadde noen truse på… Undertøyet hadde jeg nemlig tryllet bort: det hadde jeg pent brettet sammen og lagt igjen på et av toalettene… Jeg hadde et uklart håp om at det kanskje kunne vise seg å være praktisk senere.). Hodet mitt var fullt av ønskebilder, og hadde jeg kunnet kikke i en spåkule, ville jeg nok mistet taleevnen for en stund.

Vi bestemte oss for å prøve en litt roligere aktivitet og gikk ned til Dragens Hule. Vi ble liggende på gresset utenfor og småprate mens vi ventet på at viking-showet skulle begynne. Jeg kjente stadig det velkjente suget i kroppen som ikke kommer av vanlig sult…

Vi gikk endelig inn og fant oss en plass et stykke bak, litt for oss selv. Showet begynte, det ble mørkt og som en del av effektene begynte setene våre å duve sakte for å indikere sjøgang… Da klarte jeg rett og slett ikke å holde meg lenger og la lettere «tilfeldig» hånden min i fanget hans. Jeg kikket rett frem mens pusten ble litt tyngre.

Etter noen sekunder kjente jeg at han la hånden sin over min, og presset den forsiktig ned. Jeg kjente samtidig et tydelig maskulint press undenfra og jeg vred meg på setet, jeg visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Han gned skulderen mot det høyre brystet mitt, og brystvorten hilste umiddelbart tilbake ved å bli hard og ivrig. Vi kastet bare et blikk på hverandre før vi reiste oss så anonymt som mulig og snek oss ut i inngangspartiet av Dragens Hule. Til høyre var det en dør med skiltet «Staff only». Min tatoverte helt tok et fast grep i hånden min og dro meg med inn bak scenen. Det var folketomt og vi fant raskt et perfekt lite avlukke rett bak sceneveggen.

Han begynte å bite og suge på brystvortene mine gjennom det tynne T-skjortestoffet og beveget seg deretter opp til halsen, min «hemmelige» trigger-sone som gjør at jeg mister all egenvilje og får tåkeblikk.

Hoftene mine responderte instinktivt ved å bevege seg, først sakte; opp og ned, frem og tilbake, helt uten at jeg kunne kontrollere eller stoppe det. Jeg forsøkte å være stille, men små klynkelyder unnslapp allikevel fra den halvåpne munnen min.

Han hadde såvisst ikke behov for noen fluffer-jobb, men det spilte ingen rolle. Jeg dro ned boksershortsen og ble møtt av et herlig syn. Pikken hans var stor og hard og deilig, og jeg brukte lekent tungen, slikket grådig i meg den blanke dråpen, pustet og ertet. De glattbarberte ballene hans var stramme og jeg masserte dem forsiktig. Da jeg tilslutt lot hele manne-luksusen synke inn, godt hjulpet med hendene, ga det deilige stønnet hans av vellyst meg gåsehud fra tærne og opp til hårrøttene. Jeg ble ivrig, og trakk han inn igjen og igjen. Tilsutt stanset han meg og trakk hodet mitt opp til ansiktet sitt. Uttrykket hans var sløret, nesten som om han var på nippet til å sovne, men jeg visste at det ikke var noen fare for det…

Han trakk det korte skjørtet opp langs hoftene mine med begge hender, spredte bena mine med den ene foten og satte seg ned på kne… Jeg hadde kun latt det være igjen en smal stripe da jeg barberte meg i dusjen om morgenen, så det var lett å komme til. Han var en sjenerøs mann som kunne sine saker, det var nesten som om han kunne lese tankene mine. Tungen hans sirkulerte først rundt og rundt, før han småbet forsiktig og deretter gikk over til vertikale bevegelser på venstre side. Jeg svaiet ryggen, lukket øynene og flettet hendene inn i det lange håret mitt, som for lengst hadde løsnet fra hårstrikken og var i et vilt uorden. Jeg kjente at jeg var på nippet til å komme, og klarte å stønne at han måtte knulle meg. Han var ikke sen om å lystre.

Jeg la hendene rundt ansiktet hans og kysset den våte munnen, og han svarte grådig. Vi kunne umulig vente lenger, og han førte den deilige pikken sin bestemt inn i meg. Akkurat dette hadde kroppen min ventet på hele dagen, og jeg gispet og trakk etter luften.

Han la tommelen sin mot klitorisen min og masserte meg grundig mens han knullet meg opp mot den røffe baksiden av vikingskipet.

Jeg overtok da han la hendene på rumpeballene mine og støtene ble hardere og dypere. Jeg skilte leppene med venstre hånd og masserte den glatte og bankende klitorisen med høyre langfinger i takt med hans bevegelser. Vi var begge så klare og kåte, og det tok ikke lang tid før igjen kjente at det begynte å bygge seg opp mot orgasme. Jeg fikk så vidt hvisket på utpust «jeg kommer» og han stønnet umiddelbart det samme i øret mitt. To, kanskje tre sekunder senere kom førsteprisen av en belønning og alt av kåthet og spenninger som hadde bygget seg opp siden tidlig på morgenkvisten rushet nå igjennom kroppen min. Han kom et nanosekund senere og det siste harde kongestøtet trigget orgasmen min til å bli den sterkeste jeg noen gang har hatt!

Takk og lov var det et show med mye lydeffekter, for jeg har vel aldri påkalt Vår Herre så mange ganger på så kort tid!

Det tok flere minutter før vi «oppdaget» hvor vi var og klarte å begynne å tenke på at vi faktisk måtte komme oss tilbake…

Vi snek oss på plass rett før showet var over, og jeg kan med sikkerhet si at av alle de smilende gjestene var det ingen som smilte så bredt som oss da vi gikk ut i sola igjen…

Legg igjen en kommentar