Digitalt sidesprang

Denne novellen er vist 8270 ganger.

Har satt meg ved det lille skrivebordet på soverommet. Martin er i stua med barna, døra er låst og jeg tar en siste titt i speilet, fikser litt på håret. Åpner Zoom og logger meg inn på avdelingsmøtet. Setter mikrofonen på «mute», lener meg tilbake i stolen og følger med. Dette blir mest informasjon, tenker jeg, sjefen er fortsatt ukomfortabel med digital møteledelse og legger ikke opp til mer dialog enn han må.

I det han er i ferd med å runde av en statusoppdatering om covid19-tiltak i bedriften, ser jeg at Christian har skrevet til meg på chatten. Jeg skvetter til når jeg oppfatter hva som står der. «Nice bakgrunn, Ada. Er det der moroa skjer?» Siden han begynte hos oss for litt over et år siden har Christian og jeg hatt en uhøytidelig og flørtete tone. Besøkene hans på kontoret mitt har spritet opp arbeidsdagen og ganske ofte har han fått tankene mine til å fly. Jeg gransker meg selv på Zoom og ser, rett nok, at senga er delvis synlig i bakgrunnen. Heldigvis fint oppredd med et pent sengeteppe. Så klikker jeg på Christian. De vennlige øynene hans, et lite forventningsfullt smil i munnviken, konturene av skulder- og nakkemusklene hans under genseren. Jeg nøler lenge med å formulere et svar og forsikrer meg flere ganger om at svaret mitt sendes til Christian alene og ikke alle møtedeltakerne. «Det skulle du likt å vite litt om..» Han svarer med én gang. Kjapp i replikken, sånn er han ansikt til ansikt også. «Når var sist?» Jeg innser hvor ugreit dette hadde vært om det var noen andre enn han som spurte, men nå kribler det i magen, kroppen spenner seg og jeg blir varm. «Du først.» skriver jeg. «Vil du virkelig vite det?» svarer han. «Ja. Tror det.» «Hadde sex i dag tidlig vi. Først på badet mens hun var på vei inn i dusjen, så på senga.» Christian er fem år yngre enn meg og har en samboer som er noen år yngre enn han igjen. Jeg har møtt henne et par ganger og vet at hun ser bra ut, med en utstråling som nesten matcher hans. Et svært attraktivt par rett og slett, rått å se for seg dem ha heftig morgensex. «Wow», svarer jeg. «Høres deilig ut.» «Var bra det», svarer han. «Hva med deg da?» Jeg lyver. «Var vel rett før helgen, tror jeg».

«Ada, kan ikke du si litt mer om hvordan dere har jobbet med dette?» Jeg skvetter til, rives ut av fantasiverden og inn i jobbverden. Må bare ta en sjanse på hva han snakker om og går for det mest sannsynlige. Jeg forteller om prosjektet. Ingen avbrytelser, ingen forvirrede ansikter, jeg skjønner at jeg er trygg.

«Fy faen så deilig du er når du snakker om ting du har bedre greie på enn noen andre. Skal vi fortsette praten etter møtet eller?» Jeg må anstrenge meg så ikke smilet går rundt, forventningene bruser inni meg. «Gjerne. Setter du opp?»

Jeg forsikrer meg om at døra er låst. Christian dukker opp på skjermen, denne gangen bare oss. Deilig å høre den mørke stemmen hans. «Håper jeg ikke var for drøy i stad», sier han. «Nei nei, det var bare spennende.» «Jeg vet ikke hva det er, men jeg er så jævlig kåt for tiden. Vet ikke om det er all innesittingen eller det fine været ute. Og da jeg så deg..» Jeg smiler. «Da du så meg..?» «Så kunne jeg ikke tenke på annet enn hvor mye jeg vil ha deg. Du har skjønt det, ikke sant?» «Jeg har vel hatt noen mistanker ja. Men du…det går begge veier, det.» Bestemmer meg for å være direkte tilbake. Hvis han kan så kan jeg. Og jeg er så kåt at det sitrer i kroppen, vil ha ting til å skje. «Har du fantasert om meg?», spør han. «Kanskje jeg gjør det akkurat nå», svarer jeg. «Er det greit at jeg…» Han skyver stolen litt fra og lener seg litt tilbake, jeg skjønner på hvor hendene hans er på vei hva han spør om. «Så lenge jeg får se, så». Han tilter kameraet litt ned og jeg ser hvordan han knepper opp og trekker ned buksa. Han er allerede hard. Og han er stor. Tykk. Han runker i rolige tak. Han er tungpustet når han snakker til meg. «Jeg har så utrolig lyst til å ta tak i deg. Løfte deg opp på en kontorpult eller noe, holde deg inntil meg, la deg kjenne hvor hard jeg er, kysse den deilige munnen din, halsen din, puppene dine.» «Jeg også», sier jeg. «Jeg vil ha deg hos meg nå.» Jeg har ført hånda ned mellom bena selv, kan ikke huske sist jeg var så våt, kjenner varmen spre seg fra underlivet og ut i kroppen.

Christian river plutselig av seg genseren. Overkroppen hans er helt fantastisk, akkurat som jeg har sett for meg. «Kle av deg», sier han. «Kan ikke», svarer jeg. «Løft opp genseren i hvert fall, jeg vil se puppene dine». Jeg gjør som han sier. «Jeg kommer til å sprute», stønner han. Jeg snur meg mot døra, som for å forsikre meg igjen om at det er låst og at ingen er på vei til å banke på, det går en faen i meg og jeg river av meg genseren, spretter opp BHen og lar den falle, masserer puppene mine med den ene hånda mens jeg fingrer med den andre. «Sånn, Christian, er det sånn du vil ha meg?» «Fy faen, du er så vanvittig deilig. Vil knulle deg så hardt at…» Jeg kjenner orgasmen bygge seg opp, lener meg tilbake i stolen, rykker litt til. Christian stønner høyt, spruter oppover magen sin, helt opp til brystet, spruter i flere omganger. Jeg stønner så lavt jeg kan mens orgasmen river i meg, den varer lenge og det svartner litt, gudene vet hvor mye lyd jeg egentlig lager.

Jeg kommer til meg selv i stolen, kler på meg med raske bevegelser, Christian ler litt, det lure, vennlige smilet hans, sæd utover kroppen og hånda. Jeg ler også. «Herregud, hva skjedde nå?». «Haha, jeg vet ikke. Eneste jeg vet er at jeg lengter etter å møte deg.» «Vi kan jo ta det arbeidsmøtet på fredag som et gå-møte», sier jeg. «Det skal være greit det, så lenge vi holder avstand». Han smiler bredt.