Telttur i Nordmarka

Denne novellen er vist 9987 ganger.

Min kone og jeg kommer begge fra distriktsnorge, med friluftsliv som hobby. Vi flyttet til Oslo på 90-tallet og ble lettere depressive av tett granskog, mangel på fjell og overfylte skogsstier.

Men i nøden spiser fanden fluer, og naken kvinne lærer å spinne. Så litt om litt begynte vi å utforske Nordmarka, og vi oppdaget at det slett ikke var så overbefolket som man skulle tro. Om man bare gikk 2-3 km fra P-plassen på Skard i Maridalen, innerst i Øyungen, så var det nær sagt folketomt. Med unntak av en kano som passerte dann og vann.

Etterhvert ble det investert i både kano og lavvo, og vi hadde mang en fin tur. Noen turer går dog annerledes enn planlagt.

Siden vi er blitt oppe i 40 årene så liker vi komfort, og med kano og kanotralle så er ikke vekt noe problem. Og særlig ikke når det er grusvei helt opp til Øyungen så god mat og god drikke er alltid med.

Vi pakket rigg og det hele og la ivei en torsdag etter jobb. Som vanlig sluttet vi tidlig fra jobb for å komme andre i forkjøpet og kunne velge den beste plassen. Ivrige padlet vi innover og glade oppdaget vi at øya vår var ledig. Den har bare en egnet teltplass, så er man først, så har man fred hele helgen. Trodde vi.

Det var en herlig dag, juli, sol og vindstille. Vi rigget leir, samlet ved, ordnet og organiserte. Turen opp med mye rigg hadde gjort oss svette, så vi fant ut at en dukkert var tingen. Ikke noe slår en frisk kroppsvask i et skogstjern, en luksus man ikke unner seg i Nordnorge med vanntemperatur på 5-10 grader.

Du er normalt sjenert, men til min glede så bader du gjerne naken i marka. Så vi plasket i vei. Vel ferdig vasket så kom du glidende over mot meg, armene gled bak nakken min, beina slynget seg om midjen min og du presset deg mot meg. Vi ble stående slik en god stund, uten ett ord, småkyssende. Reaksjonen min lot ikke vente på seg, og du kniste da du kjente pikken min «snike» seg opp under henne. Den presset mot kjønnet hennes, og inn. Vi så hverandre dypt i øynene mens vi smeltet sammen. Elsket sakte der i vannet. Vi var vel litt for opptatte med vårt og du vær nær en liten orgasme. Brått hørte vi et diskret «kremt», du bråstanset bevegelsene, men for sent. Du bet meg i øreflippen og jeg kjente skjelvingene hennes Kanoen gled opp på siden av oss, stanset. To menn smilte og den ene spurte ertende om vi trengte hjelp, før de padlet videre.

Vi smålo, litt småflaue, gikk på land, tørket oss og smatt i klærne. Som nevnt før er du og jeg «happy campers», og du elsker sin femininitet og har med seg litt ekstra klær på tur, et herlig antrekk. Fjellrevens damekolleksjon inneholder både skjørt, skjorte med damesnitt og herlige boots. Klærne er ikke grove fjellklær, men heller tynne delikate stoffer i villmarksdesign.

Med tørr nyvasket hud lå vi ved bålet og koste oss med lun hvitvin. Fluene surret, fisken vakte og jeg var fortsatt kåt, noe du var meget klar over.

«Mon tro om det er tre kåte menn her i området nå», sa du og så på bulen i shortsen min. «Tror du de likte det de så?»

«Mon tro det du», gryntet jeg, og spilte småfurten.

Du lo ertende, «Jeg likte de to mennene, kjekke var de. Og jeg fikk jo sett ansiktene deres, de ble helt klart kåte og jeg liker å se menn kåte. Synd de ikke stoppet, de kunne jo holdt stengene sine over kanten på kanoen, kanskje de hadde fått napp..

»

«I dine drømmer», sa jeg.

«Nå, det er vel mer dine drømmer, enn mine.», smilte du.

Jeg så på henne uten å si noe, løftet et øyenbryn.

«Nå ja, vi har alle drømmer», kniste du og tok opp to bananer fra kurven. Rakte meg en.

«Nei takk, kos deg med begge du», sa jeg.

Med en delikat bevegelse la du den ene på bakken mellom knærne sine, pekende opp under skjørtet. Den andre skrelte du sakte, førte den til munnen og tok en munnfull.

Du fortsatte smilende, «Jeg vedder på at du ikke tør runke deg her, nå, mens jeg ser på, helt til du kommer». Du førte sakte bananen mot munnen, stanset og holdt den der et sekund eller to uten å tygge den av. Jeg så på henne.

«Nei er du gal», innvendte jeg ironisk. «Noen kunne jo se meg.»

«Om du gjør det, splitter naken, her ved bålet», sa du, «så skal jeg oppfylle alle dine seksuelle ønsker de neste 24 timene»

Jeg så på henne, «Alle?»

«Mhm», sa du med bananen i munnen, «Alle».

Jeg smilte, «Hvilken mann kan vel si nei til et slikt tilbud», sa jeg og smøg hånden ned i shortsen, du så smilende på at jeg grep om meg selv under shortsen.

«Naken», sa du.

Jeg sukket, smøg av meg shortsen og bevegde hånden, lekte med ballene med den ene hånden mens den andre runket sakte. Hele tiden så jeg på henne. Jeg visste at dette gjorde henne kåt, og det gikk ikke lenge før jeg kunne se rødmussede kinn og litt senkede øyne, og munnen ble litt halvåpen. Bananen sluttet du å spise.

Etter noen minutter økte jeg farten, kjente orgasmen bygge seg opp. Jeg stønnet og nøt vissheten om at du så på, ble kåt, de nese 24 timene og så kom jeg. Sæden landet på magen min, puls etter puls, og så var det over.

Jeg åpnet øynene og så bort på deg, du var helt klart påvirket. Var litt fjern i blikket. Jeg smilte, «det er visst tid for en dukkert på meg», og jeg reiste meg, gikk til vannet og stupte uti, kliss naken.

Da jeg kom opp sto du klar med en håndduk, og en lunken pils.

«Du vant», smilte du. «24 timer, klokken er nå 14:05»

«Ta av deg truse og BH», sa jeg.

Du smilte, smatt trusen av under skjørtet, og smatt av deg BHen uten å kle av deg skjorten.

Jeg smilte, gikk over til henne, omfavnet henne, presset henne mot meg. Nøt følelsen av de myke brystene mot meg, lot hendene gli ned bak ryggen din og grep rumpen din. En rumpeballe i hver hånd. «Mm», stønnet du da jeg klemte dem hardt.

Mens vi sto der kom det et tordenbrak. Vi så skyer kom over åsen, det ville bli en tordenstorm. Vi løp rundt i leiren, pakket sammen alt og lempet det inn i lavvoen. Vi var knapt ferdige før det flerret et lyn over himmelen og samtidig et øredøvende smell rett over oss. Og himmelens sluser åpnet seg. Vi løp inn i lavvoen, satt i åpningen og så det fosset ned vann. Mens vi satt der hørte vi banning og de to mennene kom padlende for full fart mot oss. I det de nådde bredden kantret de. Vi begge løp ut, ble søkk våte på sekundet. Kanoen deres ble tatt av vinden mens vi hjalp dem på land. Ryggsekkene fikk vi også berget.

Vi alle løp opp til lavvoen, inn i le, huiende og hufsende. Vel inne lo alle av glede og opphisselse over at alt tross alt hadde gått bra. Sto krumbøyd og så ut lavvoens dør. «Vi snakket akkurat om dere», sa du. «Hva heter så dere?»

Den ene snudde seg bort fra teltåpningen, mot oss. «Jeg heter Iv….», han ble stille. Samtidig snudde den andre seg, «Og jeg he…» De ble stille….»…Ivar»….og «Lars»…igjen stillhet.

Du reiste deg opp, tre menn stirret på deg… «Hva?» Du så forvirret på oss.

«Ahem», Ivar smilte, «Du…..»

Du så nedover deg selv. Du var kliss våt, og uten BH og truse. Og klærne var 90% gjennomsiktige. Brystknoppene tegnet seg tydelig mot skjorten, man kunne se «flystripen» i skrittet ditt.

«Hupps»…..du ble rød i kinnene……»ja skulle man sett…da fikk dere sett det da». Du smilte….»se se, det slutter å regne. Ut med dere. La en kvinne skifte i fred. Og forresten, jeg heter Emma». Du rakk ut hånden og håndhilste.

Vi gikk ut, «Runar heter jeg», sa jeg og strakk ut hånden.

Ganske snart kom du ut, våt i håret, med et blomstret løst men kort skjørt og en løs skjorte. Du hvisket til meg, «Fortsatt uten BH og truse»

Lars og Ivar var begynt å pakke ut sekkene, «jammen er det tørt inni»..de dro frem klær og saker.

«Mens dere skifter og blir tørre padler jeg til viken der borte og henter kanoen deres», sa jeg. Men det tar nok tid å få tørket opp alt, så om dere vil bli her til i morgen så har vi plenty av plass i lavvoen.

Du kom bort til meg da jeg tok på redningsvesten, så spørrende på meg.

Så sa du, «Vi kan godt utsette 24-timeren til i morgen.»

Jeg bare smilte og tittet på klokken. «Den er 16:05, 22 timer igjen enda, men jeg skal være snar. Jeg kan jo ikke kaste bort tiden min»

Og fortsatte: «Du får få gjestene til å føle seg velkomne mens jeg er borte.»

Du smilte usikkert, så på meg.

Jeg gav henne et kyss og jumpet i kanoen og padlet i vei. Jeg snudde meg og tittet etter noen tak med padleåren. Du sendte meg et slengkyss, snudde deg og vrikket ekstra på baken mens du gikk til leiren.

Etter et par timer var jeg tilbake på øya. Jeg dro kanoene opp, det var stille. Jeg så meg rundt, lurte på hvor dere var.

Så ruslet jeg opp til leiren. Der var det ingen, men nå hørte jeg latter og prating. Jeg gikk mot den andre enden av øyen, mot badeplassen. Der så jeg du sitt på berget, mens Lars og Ivar badet. Jeg stusset litt på at to voksne menn holdt seg så nære land, men da jeg kom bort til deg skjønte jeg hvorfor. Du satt på berget ved vannet, holdt deg rund knærne sine og lett skrevende bein. Og du var truseløs.

Du så på meg: «Å hei kjære. Fant du kanoen?»

Ivar og Lars så på meg.

«Jada, både den og årene», sa jeg. «Hvordan er badevannet?», spurte jeg mot gjestene?

De smilte. «Det er herlig, og utsikten utrolig nydelig», sa Ivar og lagde en sveipende bevegelse rundt seg.

Jeg satte med ned ved siden av deg. Rakte henne et glass vin som jeg hadde tatt med, og så rakte jeg to øl til badeløvene.

Du tok en slurk, så på meg og smilte: «Jeg vil bade, blir du med?».

Ivar og Lars sto med ryggen mot oss og så mot kveldssolen.

«Nei takk. Jeg har badet to ganger i dag vet du. Men bad bare du», sa jeg.

Du reiste deg, rakte meg glasset, og smatt av deg skjørt og skjorte, og sa, smilende: «Jeg gleder meg til at skal innkreve resten av veddemålet, hva det nå en blir», og gjorde deg klar til å stupe uti.

Ivar snudde seg, hadde begynt å si: «For en nydelig……eh…..» i det du sto der, naken, i kveldssolen. Så stupte du uti, forsvant under vannet, og dukket opp igjen borte ved de to gjestene. Lars rakte deg ølflasken.

«Takk sa du, vanskelig å drikke og svømme, og jeg når ikke bunnen her», og gled inntil han, la armen over skulderen hans, hang der, og tok en slurk.

Lars og Ivar så mot meg, jeg løftet flasken til en skål mot dem. Ivar skålte mot meg og så deg. Du lo, la den andre armen over nakken hans slik at du måtte tett på han for å drikke skålen. Så gled du vekk fra dem, rakte flasken tilbake og svømte en runde før du svømte til land.

Jeg rakte deg en håndduk som du svøpte deg inn i. «Takk», sa du. «Jeg går og steller meg litt i lavvoen».

Da du hadde gått kom Ivar og Lars på land. Nakne, og jeg konstaterte en viss opphisselse hos dem. De satte seg.

«For en kone du har», sa Lars.

«Ja, jeg er heldig», sa jeg, «heldig på alle måter»

«Skål», sa Ivar, så satt vi der og så solen senke seg mot åsen.

«På tide å fyre opp bålet», sa jeg og reiste meg. De fulgte etter og mens den lyse midtsommernatten senket seg flammet bålet lystig opp. Vi satt på den varme tørre bakken og så gnistene fare opp mot himmelen mens vi nøt hver vår whisky.

Det raslet i teltdøren, den gled opp og du kom ut, ikledd et lengre, tykkere skjørt og en langermet vid skjorte.

«Ja takk», sa du, «jeg vil også ha en whisky. En dobbel takk!»

Jeg reiste meg, skjenket den opp og rakte deg den, og sa: «Skål elskede». Glassene klirret, du tok en dyp slurk, strakte deg på tå, gav meg et kyss og hvisket meg i øret: «Alt du vil elskede, alt du vil…»

«Vi tar dette litt og litt», hvisket jeg tilbake, «du kan jo begynne med å sette deg mellom dem etterhvert. Når de begynner å bli for dristige, reiser du deg og smetter bort»

Jeg satte glasset fra meg, unnskyldte meg og gikk litt inn på øya for et privat ærend. Jeg tok meg god tid, og da jeg kom tilbake satt, eller satt-lå du på bakken mellom dem. Der var ingen kroppskontakt, du lå på siden, med ansiktet mot meg, Lars bak deg også mot meg. Ivar lå på ryggen og tittet på stjernene. Praten gikk om løst og fast.

«Men hvem er dere da», sa du. Du snudde deg bakover mot Lars. Så opp på ansiktet hans, skulderen din la seg mot brystet hans og hoften mot låret hans. Han kikket på deg.

«Jeg er bare en vanlig fyr. Arbeider som tømrer. Var gift i 15 år, frem til min kone dro brått og uventet for en måned siden»

Du løftet glasset: «Skål for livet og alle dets overraskelser».

Dere skålte, og da han senket hånden sin ble den liggende på hoften din.

Ivar lå og tittet opp mot stjernene og sa: «Jeg er gift, har vært det i 20 år, et platonisk forhold uten nærhet. Men for barna så velger jeg å forbli gift. Jeg jobber også som tømrer sammen med Lars.»

Du lente deg mot han, strakte deg over brystet hans for å skåle. Jeg så brystet ditt presse seg mot hans.

«Skål for livet og alle dets gleder», sa du og det klirret.

Nesten umerkelig flyttet Lars seg mot deg mens du skålte med Ivar. Du merket hoften hans mot baken din, så du ble liggende, la hånden på Ivar sitt bryst og støttet hodet i hånden.

Ivar fortsatte: «På tross av et platonisk forhold, så er jeg ikke typen som løper rundt». Mens Ivar pratet hadde Lars lagt hånden på hoften din, og den gled sakte oppover, og litt opp under skjorten. Der stanset den.

«Dere da?», spurte Ivar.

«Jeg er selvstendig», sa jeg. «Jobber i byggebransjen som rådgiver. Vi møttes da vi var studenter, for 25 år siden. Har jobbet oss igjennom livets mange opp og nedturer»

Jeg så hånden bevege seg lengre opp under skjorten. Og jeg kunne se at vorten din var hard. Den presset seg mot skjortestoffet.

«Jeg er jurist», sa du, «Jobber i det offentlige….» Du stanset, og jeg kunne se at hånden til Lars hadde nådd brystet. Han hold det, men hånden var nå ubevegelig».

«Jeg jobber med arbeidsrett i byggebransjen….», du stanset. Så på meg, og med en glidende bevegelse reiste du deg, unnskyldte deg med at du måtte et privat ærend.

Lars kremtet da du hadde gått.

«Håper jeg ikke fornærmet noen, men det lå liksom i luften….», sa han.

«Neida», sa jeg. «Dere får bare bruke sosiale antenner og gå med. Saken er at jeg vant et veddemål idag»

De spurte ikke mer, men jeg kunne se bulen i Ivar sin shorts hadde vokst.

Du kom tilbake og spurte om du kunne få en til dobbel, og smilte til meg. Jeg reiste meg, fylte i glasset og rakk deg og hvisket: «Fortsett fra der du slapp, men la evt utforskende hender gå en del lengre.»

Du strakk deg opp på tå, bet meg i øreflippen og hvisket: «Tåler du dette da? Tenk om de….»

Ivar lå fortsatt på ryggen og så på stjernene. Lars rotet rundt i sekken sin, fant en liten portabel høyttaler og satte på litt rolig musikk og rotet litt i bålet. Du gikk bort, skulle til å skritte over Ivar, men tråkket på skjørtekanten og snublet fremover, rett i armene på Lars. Du holdt glasset triumferende opp: «Min helt! Du berget min doble!»

«Helter får belønning», sa Lars og grep fatt i deg, svingte deg rundt til musikken. En piruett ble avsluttet med at du lente deg bakover, han holdt deg i en hånd, og du nådde bakken ved siden av Ivar. Du ble liggende ved siden av han, la hånden på brystet hans, støttet hodet ditt og så på han.

«Danser ikke du?», du så på han.

«Det er ikke min greie», svarte Ivar.

Lars slapp seg ned bak deg og la seg på siden nær deg, ikke inntil.

«Hva er din greie da», du så spørrende på han.

Lars la seg inntil deg, strakte seg over deg, la en hånd på kneet ditt og sa til Ivar: «Ja hva er din greie da Ivar?»

Ivar sa ikke noe, lå bare der og så på stjernene. Jeg kjente deg, du likte ikke å bli ignorert. Jeg smilte. Du ble mer pågående. Satte whiskyglasset på magen hans og lo. «Whiskyglassholder! Magen din er flat nok til det!» Ivar smilte, tok glasset og tok en slurk.

«Din frekke!! Man spør alltid en dame om lov!», lo du.

«Ikke jeg», sa han og så på deg og tømte glasset ditt, satte det fra seg på bakken

Jeg så nå at hånden til Lars hadde glidd opp under skjørtet ditt, den var vel så langt opp som låret rakk.

Uten ett ord tok Ivar tak i håret ditt, og bestemt trakk han hodet ditt bakover og presset deg over på ryggen mellom han og Lars. Uten å spørre gav han deg et kyss uten å nøle, og den ene hånden gled opp under skjorten, til de deilige brystene dine. I et lite sekund trodde jeg du skulle fare opp, men så gav du etter og besvarte kysset hans. På rygg fikk Lars lettere tilgang og den benyttet han seg av. Du gav, og de tok.

Hvor lenge det varte vet jeg ikke men du begynte å lage lyder, små stønn mot munnen til Ivar. Hånden hans var fortsatt under skjorten din og det så ut som om han lekte med brystvorten. Lars sin hånd var fortsatt under skjørtet, hånden bevegde seg støtvis, ingen tvil, han fingerknullet deg.

Egentlig, tenkte jeg, var ordren at du skulle avbryte når hendene ble for pågående. Men hva så, tenkte jeg.

Du begynte å vri på deg, klynke….ingen ord hørtes da Ivars og din munn var tett sammen. Stønn, mumling og du spredte beina og kom. Du vred på deg, Ivar sluttet å kysse deg og du peste og stønnet, mumlet «mer Lars, ikke stopp». Lars økte på og kroppen din rugget opp og ned hver gang han presset seg inn i deg. Igjen kom du, kraftigere, stønnende, mumlet og bannet. Så dabbet orgasmen av og dere ble liggende. Hendene til Lars og Ivar ble trukket frem men de lå fortsatt nær deg.

Du sukket. «Dere altså…det var…sukk…ikke helt så langt det skulle gå, nå….». Så satte du deg opp.

Ivar reiste seg, tok det tomme glasset ditt og hentet whiskyflasken. Du så på han mens han sa: «En dobbel til»?

«Ja takk», og smilte. «Dobbelt var jammen godt!»

Det var en litt merkelig stemning rett etterpå, men straks tødde alle opp, bålet brant lystig og latteren satt løst.

Slik satt vi til de sene nattetimer og mens månen hang høyt og lyste opp den varme sommernatten krøp vi alle inn i lavvoen.