Dirty talk som tente

Denne novellen er vist 17230 ganger.

Det var lenge siden jeg hadde vært så kåt som nå, og jeg så ingen annen utvei enn å finne noen å pule. Det er ikke alltid det er like enkelt, men jeg har heldigvis en gammel bekjent som jeg har pult ved et tilfelle tidligere. Jeg tenkte at det kanskje gikk ann å spørre han hvis han allikevel ikke hadde andre planer. Så jeg tok kontakt med han på facebook og spurte hva han holdt på med. Til min store glede drev han ikke med noe spesielt, så jeg spurte rett ut «Lyst på fitte? Bare å komme en tur, min er våt og klar som forrige gang». Nå var det ganske lenge siden jeg og han hadde hatt sex, men svaret jeg fikk tydet på at han ikke hadde glemt det. «Gi meg 15 minutter, så ringer jeg på hos deg ;)»

Jeg hoppet rett i dusjen, og lot døra stå ulåst i tilfelle jeg ikke var ferdig før han kom. Det må ha vært en av de korteste dusjene noen gang, for jeg rakk både å dusje, tørke meg og sette på meg en kort sommerkjole før han ringte på døra. Jeg gikk for å åpne, og da jeg lukket opp døra ble jeg møtt med to armer som la seg rundt meg og et par lepper som fant mine før jeg omtrent så hvem det var jeg slapp inn. Jeg kjente igjen lukta hans og tunga hans danset like lett med min denne gangen som sist. Bare ved berøringer av våre tunger og hans armer rundt mine kjente jeg at fitta mi var våt og klar for lek. Han så ned på meg og ba meg vise veien til soverommet. Jeg lot meg ikke be to ganger og gikk foran. I det vi kom inn døra til soverommet tok han tak i meg og dyttet meg ned på senga. Her var det tydeligvis ikke jeg som bestemte. Med fast grep tok han tak i kjolen min og la den rundt livet mitt før han fant fitta mi med tunga si. Jeg stønnet høyt idet jeg kjente den varme pusten hans mot hele fitta mi samtidig som tunga hans forsiktig lekte med klitoris.
«Fy faen, du er så digg» klarte jeg å stønne ut.
«Bare vent» svarte han og hadde et nesten ondskapsfullt blikk. Han fortsatte å sleike fitta mi mens han brukte to fingre på meg for å vide meg ut og gjøre meg klar til den digre pikken hans. Det var utrolig deilig og bare ligge der og kjenne hvor god han var både med fingre og med tunga si. Jeg stønnet og vrei meg, og klynket at det snart gikk for meg. Da stoppet han opp ett lite sekund, så på meg forså å fortsette med full dobbel intensitet slik at det gikk for meg før jeg rakk å stønne flere ganger. Hele meg ristet under hans behandling, og han la hendene sine på beina mine og holdt meg nede mens orgasmen herjet i kroppen min.

«Nå, jenta mi, skal du få kjenne skikkelig pikk.» Orgasmen var akkurat ferdig med å rive i hele kroppen min da han la seg oppå meg og stirret meg inn i øyene og spurte «Er du virkelig klar for meg nå?» Jeg klarte ikke å gjøre annet enn å nikke, og jeg kjente at hver eneste centimeter av kroppen min verket etter å bli pult av han. Sakte førte han pikken sin mot fitteåpningen min, og sakte glei han centimeter for centimeter inn i meg. Jeg sleit med å ligge rolig, det var så utrolig deilig å kjenne han inni meg. Pikken hans er nesten 20 centimeter lang, og ganske tykk. Da jeg skulle ha sex med han første gang var jeg sikker på at han aldri kom til å få den inn, men det klarte han. Og det klarte han også denne gangen. Han så meg dypt inn i øynene, og det lyste kåtskap ut av øynene hans der han førte pikken sin lengre og lengre inn i meg.
«Er det godt?»
«Mmmmhmmmm» jeg klarte ikke å svare mer enn med lyder, så deilig var det.
«Svar ordentlig da, ellers tar jeg den ut igjen»
«Ja. Det er digg. Du er digg. Pikken din er deilig»
Han ble tilfreds med svaret og kjørte resten av pikken hardt inn i meg. Forsiktig trakk han seg ut, forså å kjøre hardt i bunnen på meg igjen. Jeg stønnet og klynket om hverandre og vrei meg i nytelse og smerte. Det var både godt og vondt på en gang. Han økte tempoet og tok meg stadig hardere. Jeg lå under han og stønnet ut hvor deilig det var å kjenne en ekte mann. Han bøyde seg ned, beit meg i øret og stønnet hvor deilig det var med våt fitte rundt pikken. Det er utrolig hva dirty-talk kan føre til. Plutselig trakk han seg ut av meg, og jeg klynket et «neeei». Mer rakk jeg ikke å protestere før han snudde meg rundt slik at jeg lå på magen i senga. Han stilte seg mellom beina mine nederst i senga. Deretter løftet han opp hoftene mine, og tredde meg på pikken sin igjen. Nå pulte han meg mens han sto med beina på gulvet, og jeg lå med nesten hele kroppen i senga. Hoftene mine holdt han i et hardt grep i riktig høyde til at pikken hans kunne kjøre inn og ut av meg som han ønsket.
«Er dette like godt? Liker du å kjenne meg inni deg?» Han likte tydeligvis å erte, og ville høre at jeg elsket å bli pult av han. Det gikk en liten faen gjennom meg, og jeg fant ut at jeg skulle teste han litt.
«Se å pule meg hardt da, for helvete» nesten skreik jeg til han.
Jeg merket at han tente enda et hakk, og grepet hans rundt hoftene mine blei litt hardere idet han kjørte pikken hardt til bunns i meg.
«Er det dette du kaller å pule? Hææ? Gi meg alt du har, jævla rasshøl»
Han stoppet opp et øyeblikk, kun for å få meg opp på alle 4. Når beina mine var stødig under meg, satte han opp tempoet.
«Er det sånn du vil ha det? Hmmmm» jeg hørte kåtheten i stemmen hans når han stilte spørsmålet.
«Er det alt du har å by på?» var svaret jeg ga. Jeg kjente at jeg tente ekstra på å snakke sånn til han, og det var tydelig at han gjorde det samme.
«Bruk fitta mi for faen. Pul meg alt du kan nå. Gi meg pikk for helvete» Jo mer jeg snakket, jo mer kjørte han på. Det var som om han innså at han ikke trengte å ta hensyn til meg, og han økte tempoet opp til det maksimalet. Jeg kjente at punktet mitt var nådd, og orgasmen føyk gjennom meg som en flodbølge som aldri stoppet. Han fortsatte å pule meg selv om hele meg ristet under hans hender. Jeg hørte at han stønnet mer og mer.
«Jeg skal gi deg pikk jeg. Å fy faen. Kjenn hvor deilig pikken min er. Kjenner du? Kjenner du det?» Jeg kjente at pikken hans ble enda et hakk hardere i det han sa dette, også kjente jeg at orgasmekrampene tok han også. Han hylte idet det gikk han for, og han falt sammen oppå meg når han var ferdig.

Da vi begge to hadde kommet til oss selv igjen, så jeg på han og flira. «Dette hadde du ikke forventa da du våkna i dag det.»
«Nei, det kan du trygt si. Men jeg gjentar det gjerne» svarte han før han kledde på seg og dro hjem igjen.

Legg igjen en kommentar