Dobbeltvakten

Denne novellen er vist 8778 ganger.

Jeg kjente meg litt ensom der jeg satt på medisinrommet, jeg skulle enda være på jobb i 8 timer til. Kveldsvakten måtte bli hjemme med sykt barn, dermed var det jeg som ansvarlig sykepleier på jobb som måtte skaffe vikar på kort varsel, det var ikke alltid så lett på en lørdagskveld. Det endte selvfølgelig med at jeg måtte ta denne vakten selv.

Jeg hadde gledet meg til denne kvelden sammen med kjæresten, barna var på fotball-cup og vi hadde huset for oss selv. Jeg hadde gledet meg til å komme hjem til henne, jeg hadde virkelig gledet meg til et glass rødvin og hemningsløs sex.

Jeg skulle komme hjem, hun skulle kysse meg med de våte leppene sine, mens vi begge lot hendene våre gli ned i det aller helligste. Vi skulle småonanere hverandre før vi rev av hverandre klærne og jeg skulle gli inn i henne. Vi hadde ikke tid til å gå på soverommet, vi sank ned på stuegulvet og elsket halve natten.

Slik ble det ikke, for nå satt jeg her med gule og røde piller som måtte i de riktige dosettene. Det pep i telefonen, det var en MMS fra kjæresten. Hun lå der i sengen vår med den store lilla dildoen sin mellom bena, «tenker på deg, skulle ønske det var du som lå her sammen med meg nå». Jeg ble utrolig kåt av bildet fra henne, det var første gangen hun hadde sendt meg nakenbilde på MMS. Jeg kjente buksen ble trangere og trangere jo mer jeg tenkte på henne. Jeg klarte ikke dy meg, jeg åpnet buksesmekken og strøk hånden min over lemmet, den stod rett til værs under skrivebordet. Jeg kikket på MMS-bildet og begynte å onanere. Noen tok i døren, men jeg kunne ikke stoppe nå, det var like før jeg kom. Jeg begynte å onanere fortere og i det døren ble åpnet så kunne man høre strålen som traff under bordet. Jeg lukket forsiktig buksesmekken igjen, jeg tror ikke personen i døra merket noe.

Tiden gikk utrolig sakte når man skulle være på jobb i 15 timer, trøtt var jeg også. Nå skulle jeg bare jobbe i en liten time til, før jeg kunne ta de pålagte to timene med hvile. Noen dosetter senere så kunne jeg endelig legge med ned på sofaen på pauserommet. Jeg hadde ikke ligget der lenge før søvnen tok overhånd, jeg kjente plutselig en hånd som smøg seg ned på lårene mine. Jeg kunne kjenne varmen gjennom de trange dongeribuksene mine, samme hvor deilig det var, så måtte jeg stoppe henne, jeg kunne ikke fordra utroskap. Jeg snudde meg diskret over på siden, slik at hånden ble fjernet.

Jeg hadde ikke sovnet igjen før jeg våknet igjen, denne gangen var buksen min trukket ned til knærne. Jeg kunne kjenne den varme våte fitten som omsluttet det stive lemmet mitt, jeg ble grepet av panikk, tvang øynene opp, og kunne skimte konturene av min kjære. Hun hadde på seg den sorte utringede kjolen sin, begge brystene hang fritt utenpå kjolen, i strømpebuksen hadde hun revet et stort hull skrittet. Jeg kunne kjenne hele kroppen min stramme seg i det jeg gikk inn i henne. Hun tok av seg strømpebuksene, satte seg over ansiktet mitt og befalte meg å slikke henne. Jeg kjente den salte smaken av fitten hennes blandet med min egen sæd, det gjorde meg utrolig kåt. Hun bøyde seg fremover og slikket i seg de siste dråpene fra pikken min, så lot hun de svulmende leppene omslutte hele skaftet mitt. Hun lurte på om MMSen fra henne hadde gjort meg kåt og det hadde den virkelig.

Hun ga meg et saftig kyss før jeg fulgte henne til heisen, tanken på at hun stod der sammen med meg helt truseløs og at fitten hennes var lett tilgjengelig gjorde meg kåtere enn jeg hadde vært på lenge. Jeg trykket diskret på nødstopp knappen, dro ned smekken og tredde den stive kuken min inn i den våte fitten hennes. Hun trakk utrigningen på kjolen til side, så de store deilige puppene hennes nok en gang hang fritt. Det ristet i hele heisen når jeg tok henne, ingen av oss klarte å holde oss, lyden av nytelse måtte ha gitt gjenlyd i hele sykehjemmet. Vi satte i gang heisen igjen og hun dro hjem nypult og lykkelig.

Det var vel heller ingen overraskelse at hun var klar for fortsettelsen når jeg kom fra jobb, jeg lot meg ikke be to ganger.

Legg igjen en kommentar