«Dogging» med nogo attåt!

Denne novellen er vist 39924 ganger.

Jeg er en ivrig syklist som stort sett opplever asfalt med flater, motbakker og noen nedoverbakker. De siste årene er motbakkene blitt betydelig brattere og det er også mye mer motvind. Eller så er det alderen som krever sitt. I alle fall er det like befriende og sette seg på sykkelen iført sykkelbukse og trøye, samt hjelmen sikkert festet under haka for å ta en treningstur på minst 3 – 4 timer.

Det var på en av mine utallige slike turer det nesten utrolige hendte meg! Jeg var i Frankrike en dag i midten av mai. Jeg hadde som vanlig tråkket jamt og trutt nesten tre timer. Begynte å bli litt stiv i setemusklaturen i tillegg til lår og legger. Som en avslutning på økta, tok jeg en for meg ukjent vei utav ei rundkjøring. Veien var fin og passe kupert, men jeg la snart merke til at det var mindre og mindre trafikk og veien ble også raskt smalere og asfaltkvaliteten stadig dårligere, men jeg syklet ufortrødent videre og tenkte at jeg fikk snu dersom det ble for ille. Veien var ikke mekret med blindvei, så jeg regnet med at den endte en bredere og bedre vei igjen. Etter flere kilometer med etter hvert «dårlig vei» hadde jeg bestemt meg for å snu da jeg ble oppmerksom på tre biler som sto parkert vel hundre meter lengre fremme. Nysgjerrigheten tok overhånd og da jeg nærmet meg bilene slik at det bare var ca. 50 meter igjen, fikk jeg se en mann som kikket frem. Han virket noe usikker først, men så virket det som han bestemte seg for noe og vinket meg nærmere. Jeg ble litt reservert, men han smilte og pekte inn mellom bilene.

Da jeg kom helt bort til mannen, gjorde han tegn til at jeg skulle være stille. Jeg steg rolig av sykkelen, tok av hjelmen og ble var neon stønnende lyder. Der inne mellom bilene, hang en voksen kvinne over en medbrakt bukk. Bukken var slik at hun lå framover med overkroppen vannrett. Hun var bundet på hendene og hadde bind for øynene. I tillegg til et plagg som dekte hodet hennes, var hun naken med unntak av et par sko. Bak henne sto en mann og knullet henne i musa. Det var også enda to menn som sto med kukene klare for å ta over når den første hadde tømt seg. På tross av lang tur på sykkelsetet var det ikke fritt for at jeg kjente det rykket i kuken. Akkurat da gikk det for den første mannen, han trakk kuken ut, tok av kondomet, tørket seg og trakk på seg buksa. Han ble litt brydd da han fikk øye på meg, men gikk så bort til den ene bilen og satte seg inn. Før en annen av mennene tok hans plass, så jeg at kvinnen hadde ei meget fin rompe og ei skikkelig nybarbert bollemus. Hun sto og ventet på neste mann og var klar til å ta i mot. På grunn av at hun lå på magen og brystet, fikk jeg bare ant de gode runde puppene.

Mannen som hadde vinket meg inn, fortalte meg at han var gift meg kvinnen og hun var med på det, men hun skulle ikke vite hvem de andre mennene var og de fikk heller ikke se ansiktet og hodet hennes. Mennene fikk ikke berøre kvinnen annet enn et tak i hoftene når de støtet kuken inn i fitta hennes. De hadde kommet når hun var klar og de skulle dra igjen før hun ble løsnet og kunne reise seg. Hun stønnet og jamret seg og etter det jeg forsto, fikk hun minst en orgasme mens den første mannen knullet henne og den andre hadde bare holdt på et par minutter før hun igjen eksploderte og stønnet og sprellet med baken. Den andre tømte seg og gjorde som den første. Han satte seg inn i bilen sammen med den første og så kjørte de av sted.

I det den tredje kjørte kuken i henne, spurte ektemannen om jeg ville være nestemann, men da måtte jeg ta henne i rompa. Hun trodde det var tre fremmede og så skulle mannen hennes fullbyrde det med å ta rompa hardt og deilig. Jeg kunne ikke motstå dette tilbudet og ronket kuken litt for at den skulle være helt klar for rompeknullet. Så tredde jeg på et kondom. Mens den tredje jobbet hardt og intenst, tok ektemannen frem en tube analkrem som han ba meg smøre inn rompehullet med samtidig med at jeg smurte inn min egen kuk. Mens jeg gjorde dette fikk kvinnen en skikkelig hard orgasme. Hun ulte og jamret seg når jeg fylte rompehullet med krem og kjørte en finger inn samtidig med at hun ble knullet hardt i fitta.

Ikke lenge etter gikk det for den tredje mannen, han ble hengende litt over henne før han summet seg og trakk kuken ut. Uten noe mer prat med denne heller, gikk han rolig inn i den andre bilen, startet opp og kjørte. Fitta sto nå åpen og glatt og fittesafta rant nedover lårene. Ektemannen snakket rolig til sin kone og gjorde henne kjent med at han nå skulle fylle analen hennes med kuken sin samtidig som han gjorde klar en ganske stor dildo med vibrator som han kjørte inn i fitta hennes. Så bad han meg presse kuken inn i rompa. Han selv hadde en noe mindre kuk enn meg, men det virket ikke som hun merket det med det samme. Jeg knullet rolig men bestemt. Måtte ta det litt rolig for ikke å eksplodere med en gang. Manne gikk rolig foran kona, tok tak i hodet hennes, løftet bort stoffet som dekket hodet hennes og fortalte at en fjerde mann nå knullet henne og at hun skulle suge kuken hans mens jeg tok rompa. Først ble hun helt stiv og det virket som hun nesten fikk panikk, men så tok følelsene over og hun stønnet og jamret seg enda mer enn tidligere. Jeg brukte fingrene på klitorisen hennes samtidig med kuk i rompa og vibrerende dildo i fitta. Hun var fylt i alle hull og fikk den ene orgasmen etter den andre. Hun sprutet fittesaft og ristet i ett. Jeg kjente at det knyttet seg i ballene og tok de siste støtene det hardeste jeg kunne. Vi kom sammen, både mannen og jeg og jeg har ikke telling for hvor mange ganger det gikk for kvinnen. Jeg ble stående litt for å summe meg etter den harde orgasmen. Mannen løsnet hendene hennes og beina slik at hun kunne reise seg. Jeg ble overrasket men glemte helt å gå tilbake til sykkelen. Hun snudde seg og nå fikk jeg se at hun var en meget pen kvinne på omtrent 40 år. Hun smilte forlegent til meg og takket for den deilige opplevelsen jeg hadde vært med å gi henne. Hun ba meg stå stille. Så satte hun seg ned på kne og tok kuken min i munnen og slikket den ren og glatt. Med denne behandlinga av en så pen og sexy kvinne stivnet kuken meget raskt igjen. Hun spurte mannen om hun fikk knulle meg en gang til noe han ikke hadde noe imot bare han fikk slikke henne rein etter at jeg hadde tømt meg igjen. Hun insiterte på at jeg ikke skulle bruke kondom og jeg tok sjansen.

Kuken min var noe større enn de andre som hadde vært på henne, men hun var fremdeles veldig god og trang. Hun la seg på rygg på et teppe i gresset og jeg beundret hærligheten et par sekunder før jeg trykket meg til bunns i et eneste støt. Kjente at nå kunne jeg holde på ganske lenge. Men mannen ville også være med og han stilte seg bak meg og ba meg være litt rolig mens han begynte å smøre inn rompa mi meg glidekrem. Jeg vurderte å trekke meg bort, men opphisselsen av å ligge mellom et ektepar med kuken langt inn i fitta hennes, mens han begynte å presse kuken sin inn i rompa mi gjorde situasjonen veldig sexy. Jeg hadde ikke blitt knullet i rompa før, men hadde lekt litt med en dildo på meg selv. Nå gled han ganske lett inn og vi fant raskt en god rytme og jeg kjente at dette tente meg utrolig og jeg kunne ikke holde meg lenge før jeg måtte la det gå i fitta. Hun hadde det på samme måten og vi kom samtidig. Han var ikke ferdig enda, men jeg lå oppå den deilige kona mens mannen knullet rompa mi. Tilslutt eksploderte han også og vi lo godt at denne også for dem nye opplevelsen.

Mannen slikket kona rein for mine safter, hun slikket meg rein og de takket begge for den utrolige opplevelsen. Jeg satte meg på sykkelen, rullet rolig tilbake der jeg kom fra og fant raskt veien og en liten halvtime seinere stoppet jeg utafor leiligheta. Det hadde vært en rar følelse å sitte på sykkelen etter dette og spesielt etter å ha blitt kullet i rompa!

I det jeg trillet sykkelen inn gjennom porten fikk jeg øye på ekteparet igjen. De bodde bare noen leiligheter bortenfor min. De smilte også gjenkjennende og hun gjorde trutmunn og gjorde tegn til at jeg måtte komme bort til dem for en kopp kaffe etter at jeg hadde dusjet og skiftet. Det hadde jeg ingenting i mot, og hva som hendte der får bli en annen historie.

Legg igjen en kommentar