Drømmegutten

Denne novellen er vist 29113 ganger.

Jeg og en kamerat hadde begynt å trene i det lokale treningsstudioet. Han het Henrik og vi hadde gått i samme klasse på videregående. Henrik var veldig grei alt sånt, men det som plaget meg var dusjen etter på, hver gang jeg så den veltrente kroppen til Henrik fikk jeg en enorm ereksjon. Jeg hadde ingen følelser for han. Jeg ville bare ha han. Han hadde den fineste kroppen jeg hadde sett. Slank, veltrent og velutstyrt. Han var alle jenters drøm, og min. Jeg visste ikke om han hadde sett at jeg tente på han, jeg gikk alltid i dusjen når han var ferdig for å skjule min tilstand. Jeg visste bare at det var like før jeg eksploderte av kåtskap.

Det var en dag vi var å trente; jeg holdt på å ta noen armhevninger mens Henrik jobbet med armene på et apparat rett ovenfor meg. Jeg kunne ikke holde øynene for meg selv, jeg så musklene som jobbet hardt og beina som sto planta i bakken. I det du reiste deg, fikk jeg et lite glimt inn i den korte shortsen din. Det var nok til at jeg fikk en enorm ereksjon. Jeg sa at jeg at fikk vondt i hodet og gikk for å dusje. Henrik sa at det var helt greit, han sa han kom om 15-20 minutter. Jeg gikk ned i garderoben. Det er to garderober som går inn til de samme dusjene, så jeg gikk for å se om det var noen i den andre garderoben, men der var det tomt. Så da kunne jeg bare kle av meg og gå rett i dusjen. Deilig å være helt fri. Ikke trenge å skjule seg hele tida. Jeg reiv av meg den stramme skjorta og buksa. Jeg lot trusa skli ned, jeg tråkket ut av den og gikk i dusjen. Helt naken. Det var så deilig å kjenne de varme strålende mot den svette kroppen min, jeg kjente at jeg ble enda kåtere. Pikken min sto rett opp og jeg kunne ikke annet enn å ta rundt den. Det var så godt at jeg nesten falt. Jeg satt meg derfor ned på gulvet og tok et godt tak rundt pikken min. Jeg dro forhuden opp og ned noen ganger. Det var så deilig å sitte sånn i en offentlig dusj og ta på seg selv. Jeg begynte å dra fortere og hadde den ene hånden i bakken mens jeg løfta hoftene å møtte støttende. Jeg kjente at jeg var ikke lang fra å komme i en enorm eksplosjon. Jeg lukket øynene og bare nøt.

Jeg åpnet øynene i det jeg kjente at kroppen begynte å ta over. Jeg så rett inn i øynene til Henrik som sto med åpen munn å så på det jeg gjorde. Jeg klarte ikke å stoppe og stønna i det jeg spruta sæd, i store klaser oppover magen min. Jeg ble bare sittende å kjenne på etterdrønningene, mens rødmen steg i meg.

Henrik så ganske forundra ut, men han virka ikke spesielt flau. Han hadde håndkledet rundt live og nå tok han det av og hang det opp. Da han snudde seg, så jeg at han var kåt. Han hadde en enorm ståpikk. Jeg satt fortsatt på gulvet og nå kom han gående mot meg. Jeg visste ikke helt hva han ville så jeg prøvde å reise meg opp, men han bare trykket meg ned igjen. Henrik tok rundt hodet mitt å styrte det mot pikken sin. Jeg kyssa først hodet og slikka litt opp og ned, så tok jeg hele pikken i munnen. Henrik begynte å puste mye tyngre og stønne. Jeg skjønte at han likte det. Selv hadde min egen pikk vokst seg stor og stiv igjen. Jeg sugde og slikka på pikken til Henrik mens jeg holdt rundt rumpa hans. Jeg skilte rumpeballene hans og stakk en finger inn. Han stønna og begynte å bevege hoftene frem og tilbake. Jeg smatt enda en finger inn i hullet hans og begynte å pule han med fingrene mine. Henrik lente seg på veggen over meg for å ikke falle. Jeg tok den ledige hånda å begynte å stryke han på innsiden av låra. Hånda gikk videre opp mot ballene og begynte å stryke og klemme på de. Jeg merka plutselig at hele kroppen hans stramma seg. Rumpa klemte rundt fingrende mine og pikken hans løfta seg i kramper. Han skrek ut i det han tømte sæden i munnen min. Jeg prøvde å svelge ned alt sammen, men noe rant nedover kinnene mine. Han sto slik i noen fantastiske sekunder før han trakk seg litt vekk og satte seg ned ved siden av meg.

Min egen pikk sto enda som en påle og Henrik var ikke sen om legge hendene over den. Han begynte å runke meg sakte, mens han så på meg. Så kysset han meg på munnen, jeg skilte leppene og tungene våre møttes i et langt og varmt tungekyss. Jeg kjente at det var ikke lenge før jeg kom igjen. Det tror jeg Henrik også merka for nå slapp han taket og bøyde seg ned for å ta meg i munnen. Jeg løfta hoftene litt for å møte munnen hans. Jeg stønna høyt mens han slikka og sugde den stive pikken min. Jeg kunne ikke annet enn å bare nyte. Nå kjente jeg at han tok rundt pungen min. Han strøk og klemte, det føltes så deilig. Jeg merka at det knøt seg i ballene mine, jeg løfta rumpa opp fra bakken i det orgasmen begynte. Som et lyn var Henrik under og stakk to fingre i rumpa mi. Gud å godt det var. Han fingerpulte meg hardt, mens jeg satt slik, med ryggen presset mot veggen i dusjen. Han flytta munnen til toppen av pikkhodet og sugde og slikket der. Jeg stønnet høyt i det jeg kjente at orgasmen kom. Jeg løftet rumpa enda høyere og fingrende til Henrik pulte meg hardt i rumpa. Jeg kjente at jeg spruta sæd langt ned i halsen på Henrik og jeg stønnet og pustet tungt. Jeg falt ned på gulvet med pikken enda i munnen til Henrik, han slikket meg ren for sæd og trakk seg litt vekk.

Så satt vi der å smilte og begge tenkte nok at dette var ikke siste gangen. Så dusja vi og gikk for å skifte, full av glede og nye erfaringer.

Legg igjen en kommentar