Drømmejenta

Denne novellen er vist 14008 ganger.

Tenk å ha ei venninne, ei god venninne som en kunne dele alt med. Tanker, følelser, sorger og gleder, kosestunder… Tenk å ha ei jente som var som meg. Gift eller ikke, samma det. Mørk eller lys, samma det også, så lenge lysten var der. Og vennskapet.
Ligger i senga og har ikke lyst til å våkne helt. Mannen min ligger ved siden av meg og sover. Det skal han få lov til. Helt til kåtheten min blir uutholdelig og fantasiene ikke er nok. Han sover tungt, puster tungt slik som meg. Men jeg sover ikke. Jeg ligger halvvåken og drømmer.
Ser for meg ei jente som ligger i senga vår. Mannen min er ikke hjemme. Han har vært snill og gått ut. En lang tur med hunden, slik at vi skal få være i fred. Tenk å se den jenta ligge i senga, naken, kåt, venter på meg og skjelver svakt av begjær. Øynene er store og mørke, håret langt og brunt og glatt. Kinnbena litt høye og leppene fyldige. Tunga er lyserød der den langsomt glir over leppene. Brystene er store og de mørkebrune brystvortene er stive og harde. Midjen ser ut som et eggeglass og hoftene er runde og fine.
Tenk å legge seg på knær i fotenden, stikke tungespissen borti ei tå og lukke leppene rundt, suge. Slikke hele fotsålen fra hæl til tå og høre at hun stønner. Se den veldreide, vakre kroppen vri seg svakt av lyst og forventning. Kysse seg langsomt oppover den glatte, myke leggen, stryke de slanke, velformede bena, kile oppover innsiden av lårene med lette fingre, slikke den silkemyke huden, lage våte striper oppover de faste lårene og spre bena hennes bare for å kjenne duften av en annen kvinnes våte kjønn.
Åh, så fin hun er. Det er en rose med duggvåte kronblader som åpner seg for meg når hun sprer bena med et svakt stønn. Åpningen måper under skamleppene, klitorisen glinser fristende, hard og rød mot meg blant myke kronblader og jeg ser en blank dråpe nektar sakte gli ned mot et snurpete rosehull. Så våt, så deilig kåt. De kjøttfulle kjønnsleppene er glattbarberte og like over spalten, har hun lagt igjen en mørk dusk krøllete hår. Jeg får så lyst til å smake på nektaren hennes, brenner etter å stikke tunga borti og kjenne den saltsøte, eiendommelige smaken av duftende mus. La tunga gli oppover til den harde knoppen og sirkle mykt rundt og rundt over den mens fingrene mine glir dypt og dypere inn i henne. Men jeg holder meg i skinnet. Kysser meg forbi, kommer snart tilbake. Skal bare opp til brystene en tur først, opp til den deilige munnen hennes. Kanskje kan jeg snu meg der oppe og la henne drikke meg også?
Jeg stikker tunga borti navlen hennes, kysser den mens hendene stryker oppover og finner de runde, faste brystene. Hun klynker da hendene mine lukker seg rundt dem med sprikende fingre og jeg lar tunga gli over huden hennes opp til det ene brystet. Tar knoppen i munnen, suger lett, fører tungen lett opp og ned. Kjenner tydelig at knoppen hardner til, trekker seg ivrig sammen. Den andre masserer jeg mellom to fingre mens jeg gaper over brystet så mye jeg kan, suger, drar hodet opp og gjør det samme en gang til. Hun fletter fingrene inn i håret mitt, stryker meg, stønner og når jeg løfter hodet og ser på henne, er blikket hennes tungt og mørkt av begjær. Øynene glitrer og hun er blussende rød i kinnene.
«Få smake deg,» hvisker hun og ser bedende på meg. «Få kjenne saftene dine på tunga mi.» Langsomt drar jeg tunga oppover halsen hennes, småkysser meg over haken, møter de myke leppene hennes med mine myke og kysser henne vått med ivrig tunge. Hun slår armene om meg, presser kroppen mot min og jeg kjenner brystene bli flate mot mine. Det sitrer i brystvortene når jeg kjenner den varme huden hennes, kjenner hjertet banke hardt og fort. Jeg lirker meg lenger opp, har et kne på hver side av kroppen hennes, sveiper kinnet med det ene brystet og hun vrir på hodet slik at hun får knoppen i munnen. Suger seg fast og stønner mens hendene stryker baken min og fingrene streifer et vått, hovent kjønn. Tunga hennes virvler rundt brystknoppen min mens hun suger, sitrer, får underlivet til å skjelve slik som strengene i brystet, de stråler ut fra knoppen og skriker i nytelse. Musa ulmer, hele underlivet dirrer, halve rumpeskalkene brenner søtt og de glattbarberte leppene har forlengst skilt seg i alt det våte. Fingrene hennes stryker forsiktig over leppene, over klitten og jeg smyger meg lenger opp, kjenner tunga hennes rotere på den myke huden på magen min. Så setter jeg et kne ned i puta på hver side av hodet hennes, forsiktig, musa er bare centimeter fra den bydende, halvåpne munnen hennes. Hun stikker tunga ut, ser på meg med tungt blikk og da tungespissen glir fort over blomsterknoppen min, gisper jeg og rykker til i kroppen. Godt, Gud, så godt. Hendene hennes stryker ryggen min, fingre kiler nedover og får huden på baken min til å løpe i gåsehud. Hun presser leppene mot kjønnet mitt, fører tunga fort, fort frem og tilbake over den brennende knoppen og jeg fletter fingrene inn i den bustete panneluggen hennes, stryker, stønner svakt av nytelse hver gang jeg puster ut, vet at hun er blank på haken av saftene mine nå. Vet at hun har en hånd i sitt eget underliv, hører de våte lydene når hun masserer seg selv. Kanskje den andre hånden har ført et par fingre dypt inn i grotten hennes? Jeg fører hendene opp til lysken min, vider ut kjønnsleppene, vil se tunga hennes som stikker ut av de røde leppene, se at den snor seg som en liten orm rundt og over klitten min, vil se nytelsen hun gir meg. Jeg får lyst til å gi henne det samme.
Jeg stiger av ansiktet hennes, snur meg, skrever over henne igjen og hun fjerner hendene som har jobbet i underlivet. Allerede nå kan jeg kjenne duften av henne og da hun borer ansiktet mot kjønnet mitt og stikker tunga inni, gaper jeg over musa hennes med et kåt stønn og presser tunga mot knoppen. Den er knallhard, foldene myke og åpningen dampende våt. Når jeg sprer bena hennes enda mer, ser jeg en fuktig, liten flekk på lakenet under henne. Hun er så kåt at det renner av henne. Renner! Jeg smyger hendene under lårene, fører to fingre inn i den varme åpningen og fukter en finger før jeg gnir den over den lille rumperosen. Tunga mi ligger og snor seg over klitten hennes og da jeg lar fingeren gli inn i rumpa hennes, stønner hun halvkvalt mot musa mi. Lyden av stemmen hennes får det til å dirre i skamleppene og jeg begynner å føre fingrene ut og inn, en i rumpa og to i grotten hennes. Vet at dette vil få henne til å stønne enda høyere, noe som gjør nytelsen enda større for meg når det vibrerer i kjønnet mitt. Jeg stønner mot hennes kjønn, presser leppene rundt klitten, kysser den sugende med små kyss, gang på gang, klarer å smyge tommelen og en finger til på siden av klitten, sprer kjønnsleppene mer og kommer bedre til med de kyssende leppene. Hun klynker nå, bena skjelver svakt og pusten går i forte, tunge hiv. Jeg vet at hun er i ferd med å komme og pumper fortere, slikker med hard, spiss, våt tunge og kjenner veggene i skjeden melke fingrene mine.
En liten, varm dusj strømmer nedover fingrene mine når hun kommer med et skrik. Hun slipper musa mi med munnen, griper hardt rundt rumpeskalkene mine og skjelver mens hun stønner halvkvalt og jamrende. Jeg slutter ikke før hun ber meg om det. Og da hun velter meg over på ryggen og borer ansiktet mellom bena mine for å sende meg til topps, klarer jeg ikke vente lenger.
En hånd smyger seg under dyna til mannen min og finner et nakent, slapt lem. Han åpner øynene når jeg griper rundt det, ser med en gang hva slags tilstand jeg er i. Han kaster ikke bort tiden med å prate, løfter bare opp dyna mi og dukker ned til underlivet mitt.
Med henne i tankene og ham under dyna slikker hun meg til topps ved hjelp av min manns flittige tunge.

Legg igjen en kommentar