Drømmejobben

Denne novellen er vist 6239 ganger.

Jeg har en drømmejobb. Det vil si, en jobb der jeg for det meste kan la hendene gjøre jobben mens jeg selv står og drømmer.
Står ved samlebånd, skjønner du. Vil ikke si hva jeg jobber med, for hvis sjefen min leser dette, skjønner han hvem som har skrevet det. Og det vil jeg ikke. For sjefen min, han er noe av det peneste jeg noen gang har sett, så det er kanskje ikke rart at hodet mitt drømmer om sjefen min mens hendene mine gjør jobben jeg er satt til å gjøre.
Han sitter på kontoret sitt. Ofte kommer han ut og sjekker det vi gjør. Ikke for å se om vi gjør noe galt, men mange ganger spør han om det går greit, om vi har det bra, vi jentene ved samlebåndet. Mange ganger har jeg drømt om at han gir meg et lite klaps på baken når han går forbi, et klaps som ingen av de andre ser men som jeg til gjengjeld kjenner meget godt. Når jeg ser for meg dette idet han går forbi meg, kan jeg nesten kjenne hånden hans streife rumpeballene mine. De er faste, det vet jeg for jeg sykler til og fra jobb. Hver dag. Og når jeg nesten kjenner dette, da begynner tankene.
Plutselig er vi alene. Jeg står alene ved samlebåndet. En helt absurd tanke for det er fysisk umulig men i tankene mine er alt mulig, så jeg står altså her alene. Sjefen kommer vandrende rolig mot meg og jeg kjenner hendene bli stive i bevegelsene av nervøsitet for hva som skal skje. Stillheten som følger når han slår av samlebåndet, høres nesten ut som et smell. Jeg snur meg ikke, blir stående med gjenstandene i hendene og vente spent. Kjenner at kjønnet begynner å svulme, bli blodfylt av begjær og lidenskapen dunker i hele kroppen sammen med et nervøst hjerte. Det er deilig å ha det sånn!
Jeg ser ham ikke, men hører at han kommer bak meg og blir stående. Kan kjenne det, det sitrer oppover ryggen og får hårene i nakken til å reise seg. Tar han på meg? Ja. En hånd på hver skulder. Masserer, gnir forsiktig. Jeg kjenner hvordan skuldrene slapper av og slipper det jeg holder. Så presser han underlivet mot baken min og jeg gisper og sperrer opp øynene, stirrer på ingenting og sitrer av forventning. Så hard, så stiv. Han har tatt den ut av buksa, har han ikke?
Jeg snur meg langsomt, ser rett inn i et tungt blikk, mørkt av begjær. Hele ansiktet gjenspeiler en voldsom, intens lyst og bare synet av ham gjør meg stormende kåt. Han griper meg heftig, presser munnen mot min, skiller leppene med en hard tunge og kysser meg krevende. Han har lenge vært tent på meg, sett på den faste rumpa mi hver gang han har gått forbi samlebåndet og har samlet opp mye energi og begjær i kroppen sin. Det merker jeg på kysset. Jeg slår armene rundt ham, smyger baken opp på samlebåndet, slår bena rundt ham og kjenner hendene hans på rumpa da han skyver underlivet frem og gnir den nakne pikken mot mitt underliv. Presser meg mot seg, presser seg mot meg.
Buksa mi er tynn, trusa er våt, leppene har skilt seg og klitorisen brenner hett. Jeg presser hælene i baken hans og vrir på underlivet mens han river t-skjorten min i to slik at brystene mine spretter ivrige fram. Grådig gaper han over det ene mens han hardt griper rundt det andre. Suger, kysser, klemmer, stønner, vrir seg i uutholdelig lyst, det er vanskelig å vente på å ta meg. Han griper rundt armene mine, fører dem ned til underlivet sitt. Jeg skjønner, gjør det så gjerne, hendene fomler, ivrer etter å griper rundt den tykke, harde staken hans. Staken til sjefen.
Jeg griper rundt den dunkende staken og begynner å dra skinnet opp og ned med hard neve. Han stønner høyt mot halsen min, suger seg fast, fumler med knappene i buksa mi og klarer endelig å åpne. Jeg spiler opp neseborene, kjenner lukten av mitt eget kåte kjønn. Hånden hans finner vei ned i trusa, jeg skrever så godt jeg kan for å la ham komme til og skriker så det gir gjenlyd i lokalet da fingrene hans finner den harde, kåte knoppen min og begynner å massere. Jeg er søkkvåt, plaskvåt, dampende våt og dirrende, sitrende kåt. Hele musa brenner og mens jeg runker og runker, vrir jeg på underlivet og kjenner strålene fra musa spre seg utover. Fort glir jeg ned fra samlebåndet, snur baken til ham og lar ham dra buksa mi godt ned. Helt ned til gulvet, hvor jeg smetter en fot ut og skrever så leppene glir godt fra hverandre og klitten titter ut i det fri, mens jeg lener meg over samlebåndet.
Å stå slik med nakne baken og blottet kjønn mot sjefen min, gjør meg steinkåt. Han griper rundt pikken sin, fører den litt inn i åpningen og ut igjen, henter safter, gnir den over klitorisen gang på gang og masserer oss begge nytefullt. Jeg ligger med hele overkroppen over samlebåndet, brystene klemmes flate og da han legger kroppen og sjela i det og presser seg inn, skriker jeg igjen i ekstase mens han grynter høyt, som dyr i parringslek. Så stor han er, har aldri hatt noen så stor som ham. Han presser meg ut, vider ut veggene maksimalt, at det går an! Han bunner meg, løfter livmormunnen litt og det gjør litt vondt men det er så godt også at jeg løfter hodet og føler trang til å ule som en ulv. Han slipper hoftene mine, strekker seg og griper brystene.
Et bryst i hver hånd, de er tunge og brystvortene henger stive og spisse mot håndflatene hans. Mens han pumper hardt masserer han brystene mine. Slipper det ene, smyger en hånd foran meg og ned til musa hvor han finner klitorisen igjen og begynner å massere lett og fort. Jeg skrever alt jeg kan, holder meg fast i samlebåndet og elsker følelsen av å bli tatt så brutalt og dyrisk. Pumpene hans er så harde at håret mitt flagrer for hvert støt. Musklene og kjøttet i rumpa disser og skjelver for hvert jukk. Jeg kjenner sitringen tilta og bli sterkere, mer brennende, søtere…
Med et nytt skrik kommer jeg, en voldsom, lang orgasme. Hele kroppen rister og han masserer og pumper som en helt, gir seg ikke, slutter ikke selv om jeg trygler ham om det fordi kroppen blir utslitt av den kraft-tømmende orgasmen. Til slutt legger han begge de store hendene rundt den smale midjen min, holder meg hardt fast og pumper med voldsomme støt så den hårete, svette pungen klasker og klasker mot klitten min.
Så kommer han. Med et brøl. Det gjaller gjennom rommet og han støter helt inn, blir der inne mens det rykker og rister i underlivet hans og hendene hans klemmer midjen min blå.
Han blir liggende en liten stund med brystkassen sin mot ryggen min. Så trekker han seg ut, bøyer seg ned, heiser opp buksene mine, hjelper meg å trø nedi det benet jeg trødde ut av. Knepper til og med igjen og tenker ikke på at sæden hans begynner å renne ut, kommer til å lage stor, våt flekk i skrittet mitt. Uten å snu meg rundt, retter han på den opprevne t-skjorten min. Så går han bort til startknappen, trykker på den og får samlebåndet til å gå igjen.
Jeg fortsetter å jobbe. Sliten i kroppen, nummen i skrittet, søkkvåt i buksa av kjønnssaftene mine og sæden hans. Brystene er såvidt skjult bak flikene på t-skjorten, som bare er en vest nå. Brystvortene er fremdeles harde og stive, strutter ut og løfter bomullsstoffet ut fra brystene. Jeg vet at han kommer tilbake om en liten stund. Det gjør han bestandig. Og da kommer han til å ta meg igjen. Like hardt. For han får aldri nok av meg.
Det er virkelig en drømmejobb jeg har.

Legg igjen en kommentar