Drømmer meg tilbake

Denne novellen er vist 3967 ganger.

Sto i døren å så på han mens han sov. Hadde fine ansiktstrekk pustet jevnt å rolig.
Løftet kaffekoppen til munnen så på han gjennom røyken. Dyna lå halvveis på gulvet så litt av ham, han sov naken.
Trakk frotekåpa tettere sammen rundt meg å kjente stoffet gnir mot brystene mine mm deilig å pirrende. Hva sto jeg å ventet på? Var noe med meg kjente meg urolig var noe ubestemt.

Så han var nede å kjente på pikken sin den kom til syne stor å hard i hånden hans, kanskje han drømte? Han slapp den viste meg et øyeblikk før han snudde seg på siden så den pulserte i små rykk, han tok noe av dyna mellom bena sine.

Ble stående lot øynene lete tenkte tilbake på den gangen på rommet hans, kjente jeg ble våt. Det var første gang vi gikk helt frem å hadde ordentlig samleie.

Fantasien begynte å løpe.
Vi satt mot hverandre kjente begge to at noe var i gjerde kyssene hans ble mer krevende samtidig som hendene hans søkte seg frem under genseren min traff bh’n min å klemte varsomt. Tungene våres møttes før leppene, han stanset opp dro genseren min varsomt over hodet ble sittende å se. Med litt fomling åpnet han spennen min bak å tok den av.

Herregud her stå jeg å fantaserte om noe vi gjorde for lenge siden, nå måtte jeg ta meg sammen. Sto her med koppen som nesten var tom å kjælte med en hånd utenpå kjente det grove stoffet mellom to fingre mm skjønt å forbudt på en gang. Lot en finger gå innenfor å åpnet kjønnet mitt ved å stryke den gjennom spalten min.

Greide ikke la være å tenke tilbake.
Tenkte på hvordan han veide dem i hånden sin så på dem kom med tunga brukte tenne varsomt mot de harde knoppene. Slikket nuppene mine rundt knep dem hardt jeg skrek, mmmm kjempedeilig smertefølelse liker det at han er litt hardhendt.

Nei! Jeg måtte ta med meg koppen å gå på kjøkkenet kjenner jeg blir litt kald av fukten min kjenner kjønnsduften. Setter det ene benet på en stol det åpner seg ser kjønnet glir fra hverandre nesten som en blomst det glinser i solen av fukt.

Tenkte på den gangen vi ble avbrutt av moren hans som ropte på ham ba han komme ned å spise, venter du på meg? Han så på meg. Mm jeg trakk han nærmere åpnet beltet hans knappen strøk han utenpå trusa før jeg dro den ned. Den sto rett foran meg så dråpen hans slikket den med tunga smakte deilig gapte over han en gang trakk han vekk å ba han skynde seg.
Tok av meg tøyet la meg under dyna ville ligge her når han kom tilbake. Nå måtte jeg bruke fingrene på meg selv mm, hørte han kom i trappen la dyna til siden la bena fra hverandre lot han se hele meg, han stoppet opp så på meg å ble usikker. Jeg lå med øynene nesten lukket kunne se ham, han gnei seg utenpå tydelig at dette var noe han tente på. Han åpnet buksene sine lot de falle på gulvet å reisningen hans ble kom frem. Den var tydelig under trusa hans.
Han grep nedi å holdt rundt å bevegelsene var tydelig. Jeg elsker å se han slik se at han liker meg.

Nå mister jeg snart kontrollen må ikke vekke han ikke ennå har det kjempedeilig bruker fingrene biter meg i leppa må ikke lage lyd eller stønne. Har hånden min i åpningen på kåpa beltet henger til gulvet, brystene er synlige.

Ser han for meg står der å ser på meg. Jeg setter meg opp løfter det ene benet opp slikker på fingrene mine lar de synke inn mens han ser han setter opp tempo litt klemmer seg selv på pungen kaster hodet bakover stønner høyt. Ser strålen hans treffer gulvet den neste treffer hånden hans, vil gjerne tømme han å griper han å ronker han sakte til han synker sammen.

Nå er kroppen min er ute av kontroll den bestemmer over meg gjør nesten som den vil. Må ta meg sammen tar en slurk av koppen går naken på badet. Det deilige vannet roer meg ned vasker håret gnir med hendene såpen renner nedover den stive vorten rundt nuppene videre nedover magen å stopper i hårene. Legger en hånd på ryggen ser meg i speilet ser dråpen av såpe renner nedover sakte i små svinger legger seg ved sprekkens høyeste punkt samler seg liksom før den renner nedover sakte stopper litt i det hemmelige som kniper seg sammen i refleks, jeg bøyer meg litt vil ha den der lenger. Den treffer hullet mitt trenger seg videre over å til siden for knappen min som er hard og stor.
Mm deilig med et bad står ved vinduet nybadet å ren trekker opp trusa under kåpa kjenner at kroppen ikke er nede ennå trenger en orgasme lengter etter en utløsning det må gå for meg før jeg kan roe meg ned.

Må tilbake på rommet hans den gangen.
Ser for meg at han setter seg på senga lar fingrene finne det de søker å de treffer. Jeg lukker øynene griper pikken hans kjenner den er slapp ennå, kjenner noe bløtt å mykt der nede ser hodet hans mellom bena mine. Dette var nytt for oss begge vi hadde ikke gått så langt før, men du verden for en følelse det gav meg. Tunga hans gir en stråling en varme kjenner det bygger seg opp vet hva som kommer trekker meg sammen der nede å stønner høyt. Ser han trekker hodet til seg når jeg spruter i ansiktet hans ser fukten glinse på kinnet hans på leppene hans å haken.

Greier ikke å styre meg lenger lar følelsene ta over. Må holde meg i bordet med en hånd bruker en hånd på brystene mine agghh stønner høyt glemmer at han sover.
Setter meg på bordkanten lar trusa stramme seg blir en stram streng i sprekken min som treffer knappen min når jeg drar litt i linningen mmjaggh kjenner jeg er like ved kanten, men vil ikke komme enda vil nyte det deilige lenger.

Jeg ligger å ser på ham. Var det deilig? Han visker til meg tør ikke snakke så høyt. Ser han setter seg på knærne griper pikken sin drar forhuden bakover sakte ser meg inn i øynene. Jeg lener meg frem tar han i munnen å suger han hard igjen bruke tunga mi vil gjøre det godt for ham vil ha han i munnen min. Klemmer på pungen hans slikker over glans å kraven hans gaper over trer munnen rundt han helt ned så langt jeg greier drar den sakte ut ronker han litt. Suger ham, han vokser i munnen min ser den blir stiv blir hard, tåler ikke så mye denne gangen heller tror han liker dette. Nå kjenner jeg han rykke kukken utvider seg jeg suger litt til får den første dråpen i munnen slipper han med munnen griper han å ronker han raskt frem å tømmer han helt. Han synker sammen på senga.

Selvfølgelig måtte han våkne av mine stønn å pusting.
Hører ikke at han kommer kjenner duften hans kjenner ham først når han løfter meg opp på bordet løfter bena mine dro trusa til side går mellom trenger seg opp. Fyller meg helt å starter sitt eget tempo. Hører han er å vei spruter meg kjenner han spruter hjelper meg selv frem med hånden, bøyer hodet bakover stønner kommer i en eksplosjon spruten min er nesten like kraftig som hans. Vrir meg mot han klemmer rundt han med kjønnsorganet mitt.

Jeg tvinger meg selv til å være her nå.
Jeg bøyer meg ned må bare stikker frem tunga smaker salt, snur på hodet fanger den med munnen den bukter seg greier å dra forhuden nedover med munnen merker han jokker mot munnen min. Han greier ikke å la det være den blir hard i munnen min.
Det var deilig å se på mens du….
Så du meg i døren eller kanskje i nøkkelhullet?
Jeg så deg, stemmen hans var hes.
Da hadde jeg rett han hadde sett mens jeg koste med meg selv.
Ble du kåt av å se på? jeg ronket pikken sakte.
Mm like kåt som du gjør meg nå nesten visket han.
Setter meg så han rekker meg med fingrene sine suger han sakte helt ned langsomt pikken glir inn i munnen min, jeg vil se visker han. Han treffer meg med fingrene sine, holder en i åpningen vil ikke inn vet at jeg blir gal av dette vet å erte terge gjerne helt til jeg ber om nåde.
Setter opp farten suger ham hardt vet at dette liker han vet han kan komme. Aker meg oppover lar munnen hans suge litt kjenner han biter slipper å biter hardt jeg skriker, det gjør vanvittig godt denne smerten agghmm. Setter meg med et ben på hver siden av han søker meg bakover å nedover med kroppen kjenner den deilig pikken stange mot meg bare styrer seg inn av seg selv setter meg helt ned kjenner han langt opp i meg. Ser han nyter dette lar han se jeg stimulerer meg selv med fingrene klemmer rundt han med kjønnet mitt kjenner han rykker stopper opp et par sekunder venter på spruten hans, den treffer med stor kraft deilig i det samme kjenner jeg at jeg er på vei over kanten spruter han blir våt rundt der nede han glir ut aker meg frem lar resten treffe, ser han ronker seg ferdig kjempedeilig elskede ikke sant?

Legg igjen en kommentar