Drømmeren

Denne novellen er vist 6450 ganger.

Med et rykk våknet han opp. Hjertet hamret i brystkassen og pikken var så stiv at den føltes hoven. Han kunne ennå fornemme smaken av henne på tunga. Kunne ikke huske sist han hadde vært så kåt. Drømmen hadde vært så virkelig. Han sank tilbake på hodeputen og kikket bort på sin kone. Hun så ut til å sove fredelig. Høyre hånda beveget seg vant ned til det struttende lemmet for å massere. Han kikket bort på klokkeradioen, 02:30 lyste de røde tallene mot han. Han smilte for seg selv mens hånda begynte å gjøre runkebevegelser opp og ned langs pikken.

For mindre enn fire timer siden hadde de elsket på sofaen i stua som to nyforelska tenåringer:

”Hun hadde skiftet over til playboy channel klokka 23:00 for å se på 411 Nightcalls. Hun synes det programmet er så opphissende å se på. To damer sitter i studio og snakker med kåte amerikanere som ringer inn på direkten. Alt fra elskende par, til ensomme masturberende lesbiske damer og runkende kåte men. De to damene som leder programmet oppfordrer innringerne til å komme på direkten, mens de utfører ønsker fra de som ringer inn.

Det tok ikke lang tid før hun hadde smøget hånda si ned i treningsbuksa for å pjuske med seg selv. Han lar henne holde på en liten stund, og lar blikket vandre mellom tv-en og sin kone, som sitter i sofaen med spredte bein og hånda avslørende plassert i buksa. Tilslutt mister han tålmodigheten og reiser seg opp og kommer bort til henne. Bøyer seg ned og kysser henne på munnen og halsen, før han lar hendene vandre nedover til bukselinningen hennes og smyger de på innsiden av strikken. Hun løfter forventningsfullt på rumpa og han drar ned både bukse og truse i en elegant bevegelse. Hun sitter nå naken fra livet og ned, kun iført en t-trøye, og lar to fingre gli sakte ut og inn av den glinsede våte musa si.

På tv-en spør en stønnende innringende kvinnestemme om den mørkhårede vertinnen kan dra den blonde over fange og gi henne ris på rumpa. Mens den blonde legger seg over fanget til den mørkhårede, spør hun innringeren hva hun gjør. Stønnede svarer hun at hennes man slikker henne mens hun prater og at hun nærmer seg orgasme.
Han hører at den blonde vertinnen får ris av den mørkhårede mens han sakte kysser seg oppover innsiden av låret til sin kone. Den innringede stemmen stønner høylydt. Hans kone aker seg frem til kanten av sofaen og sprer beina sine vidt fra hverandre. To av fingrene hennes stimulerer nå klitorisen mens tungen hans leker med de lett spredte, oppsvulmende og glinsende fuktige kjønnsleppene hennes.”

Det går en kribblende følelse av gjenkjennelse gjennom kroppen hanns idet han tenker tilbake på at han slikket sin kone tidligere på kvelden. Nesten som et svakt elektrisk støt. En varm følelse sprer seg i kroppen og hånda rundt pikken mister nesten takten et øyeblikk. Han hadde slikket sin kone i drømmen han våknet fra. Hånda finner fort igjen rytmen, og han legger seg godt til rette med spredte bein og konsentrerer seg om å huske detaljene.

Hun hadde fullstendig overtaket på han i denne settingen, noe han ofte fantaserte om. Hanns kone vet om disse fantasiene, men de har ikke prøvd å leve de ut ennå.

”Som hanns herskerinne var hun sexy kled i sort korsett med snøring i ryggen, sorte stay up strømper og noen heftige høyhælte støvletter som går nesten opp til knærne med snøring hele veien. Ingen truse eller string kun for å terge han, og hun passer hele tiden på at han kan se det nybarberte kjønnet hennes. Silkemykt og helt hår fritt.
Men han får bare se og ikke røre (uten at hun spesifikt ber han om det). Det er et tungt krav og etterkomme, men han ønsker å behage henne. Blir kåt av å lystre henne.

Han får beskjed om å reise seg opp, og følger lydig ordre. Hun sitter på en stol spesielt tilpasset hennes høyde, utsmykket med treutskjæringer og trekt med en behagelig pute å sitte på. Som en liten trone. Han hadde lagd den, og den blir brakt inn i stua når de leker denne leken. Blikket hennes løper opp og ned langs kroppen hanns. Hun lar det dvele ved den fullt erigerte pikken, som innimellom rykker til i ren kåtskap. Med en spydig stemme sier hun;

Har jeg gitt deg tillatelse til å få ståpikk?

Han kjenner han blir rød i kinnene, vet hva som kommer. Skamfull kiker han i gulvet og svarer svakt;

Nei, herskerinne.

Tenkte meg det ja, sier hun. Du vet hva straffen for ulydighet er, ikke sant?

Hun løfter blikket sitt for å møte hanns mens hun snakker;

SE PÅ MEG NÅR JEG SNAKKER TIL DEG.

Stemmen hennes er lav, kontrollert og nesten giftig. Han kjenner hårene reiser seg i nakken og på armene, men løfter lydig blikket for å møte sin herskerinnes.

Jeg kommer til å nyte og straffe deg i kveld, sier hun mens hun stirrer han rett inn i øynene. Han svelger tungt og vet at rykningene i pikken hanns avslører at nytelsen vil være gjensidig.

Gå inn på badet og hent hårbørsten som ligger på kommoden. Og ikke noe somling.
Lydig går han med raske skritt og utfører ordre. Straks etter står han foran henne igjen med utstrakt arm for å gi henne hårbørsten.

Nei, du skal holde den til jeg får bruk for den. Så har du noe håndfast og glede deg til, sier hun smilende.

Det går kaldt nedover ryggen på han. Vet han er minutter unna en real omgang juling. Hjertet hamrer i brystkassa, blikket blir tåkete. Han våkner brått idet hun tar tak i armen hans og drar han over fanget sitt. Justerer han på plass til rumpa blir det høyeste punktet, og stikker ut som et perfekt mål.

KLASK, KLASK, KLASK, KLASK…

Lyden virker øredøvende høy i stua. Hans herskerinne jobber systematisk og dekker hele rumpa og øverste delen av lårene med sviende slag fra håndflata. Hun gir seg ikke før hele området er rødt, varmt og sviende. Han lager ikke en lyd. Ligger bare lydig og tar imot straffen sin. Det svir, men ikke uoverkommelig. En merkelig mellomting mellom smerte og nytelse. Uansett så er det de første slagene som er verst. Han kjenner han blir enda mer kåt.”

Helt oppslukt i sin egen fantasi ligger han og runker alt annet en stille og rolig ved siden av sin kone. Hun våkner av bevegelsene i senga uten å røre seg. Ligger stille en stund og lytter før det går opp for henne hva mannen hennes holder på med. Hun blir litt usikker på om hun skal forstyrre han eller ikke. Tanken på at han ligger der ved siden av henne og nyter seg selv, får det til å krible i underlivet hennes. Nesten som å skru på en bryter. At han trur han er alene våken og holder på for seg selv, fyrer bare oppunder den voksende kriblingen. Hun ligger helt stille for ikke å forstyrre han, mens kåtskapen bygger seg opp i henne.

”Han kjenner på følelsen av å ligge over fanget til sin herskerinne med en rød sviende rumpe. Når han tenker på hvordan han må se ut i denne stillingen blir han nesten like rød og varm i kinnene som på rumpa. Det er som den sviende effekten i rumpeballene stikker litt ned i huden, før den omdannes til ren kåtskap. Han er så kåt at kroppen føles nummen, men rumpa er sår.

Gi meg hårbørsten, kommanderer hun.

Han hadde nesten glemt den selv om høyre hånda har et solid grep om håndtaket på den. Han strekker hånda bakover og opp. Legger den på korsryggen. Kjenner hun tar tak i hårbørsten og slipper øyeblikkelig. Han fører begge hendene ned foran seg og tar tak i staget som står på tvers nede mellom stolbeina.

Jeg skal lære deg og være ulydig jeg, mumler hun. Knokene hans er hvite, så hardt kniper han rundt staget.

SMEKK, KLASK, SMEKK, SMEKK, KLASK, SMEKK, KLASK, KLASK…

Det blir veldig raskt nesten uutholdelig og ikke lage en lyd. Han anstrengte seg til det ytterste for å være stille. Det tok ikke mange slagene før rumpa kjentes ut som om den sto i brann. Den føltes glødende heit. Før hun stoppet sprellet han vilt med beina i ren frustrasjon. Hun kaster fra seg hårbørsten på gulvet og starter å massere rumpa hanns, som nå har fått en dypere rødfarge. Rumpeballene føles glovarme i hendene hennes, og hun vet at de er såre nå. Han ynker seg lavt når hun finner de såreste plassene.”

Høyre hånda går nå i et vilt tempo opp og ned lags pikken hanns. Han stønner svakt, og innimellom kommer det også noen få ord. ”Vær så snill herskerinne, ikke mer nå.”

Hun lytter intenst. Kriblingen går over til usminket kåtskap. Hørte hun rett? Stønnet han noe om eller til herskerinnen. Hun vet at herskerinnen er henne. Han har sakt at det alltid er henne som er hanns herskerinne i fantasiene. Ut ifra lydene han lager, vurderer hun det til at hun vil klare å snu seg forsiktig uten at han merker noe. Han er alt for langt borte i sin egen nytelse. Veldig sakte snur hun seg rundt og blir liggende på siden mot han. Hun kan skimte konturene av ansiktet hanns i mørket, og ser at dyna beveger seg avslørede. Mens øynene hennes prøver å justere seg til de mørke omgivelsene, bestemmer hun seg for å vente litt til før hun avslører at hun er våken.

”Reis deg opp, sier hun. Og gir han samtidig et lett klask på rumpa. Han reiser seg forsiktig opp og blir stående foran henne. Pikken står som aldri før, stolt og stram, rett ut i været.

Du var flink som ikke lagde en eneste lyd mens jeg straffet deg, skryter hun til han. Han kjenner hvordan det varmer.

Du kan massere rumpa di om du vil, som en liten belønning. Han er ikke sen om å gripe tak i de såre rumpeballene sine og masserer forsiktig. Han står nå rett foran henne med lett spredte bein og en hånd på hver rumpeball med pikken pekende rett mot henne.

Stå akkurat sånn, kommanderer hun. Du kan fortsette å massere, men ikke rør deg. Og lukk øynene.

Han gjør som hun befaler.

Sakte bøyer hun seg fram og lar tunga sirkle rundt hodet på pikken før hun slikker seg sakte nedover undersiden av pikken helt ned til pungen. Leker litt med den før hun lar tungespissen kile seg vei opp til pikkhodet igjen. Erter han litt ved å la tunga ta enda noen runder rundt hodet, før hun lar leppene sine omslutte pikken og suger den inn i munnen.

Følelsen av den varme munnen som suger seg rundt piken hanns er ubeskrivelig nydelig. Han trekker pusten dypt og slipper ut et lite sukk av glede over denne nytelsen. Herskerinnen vet hvordan hun skal gjøre han glad. Etter en liten stund lar hun pikken gli helt ut av munnen. Hun holder rundt roten og betrakter den kjærlig. Den er vakker der den glinser av fuktighet etter runden i munnen. Han står helt rolig. Vet bedre enn å klage over at nytelsen var så kortvarig.

Du har ikke gjort deg fortjent til å nyte noe som helst ennå, sier hun. Du skal straffes litt mer. Hun smiler opp til han og sier, inn på badet og hent ett håndkle.

Når han er tilbake tar hun det imot og legger det i lenestolen før hun setter seg på det. Hun flytter seg litt rundt til hun finner en behagelig stilling, aker stumpen helt frem til kanten av setet, og sprer beina vidt fra hverandre. I denne stillingen er hun helt åpen og begge hullene hennes er blottet for han.

Ned på alle fire, kommanderer hun. Og nåde deg hvis du rører noen ting som helst uten min tillatelse.

Hun lar han krype framover til han får ansiktet et par centimeter fra kjønnet hennes, før hun stopper han. Sakte stryker hun hendene sine nedover kroppen mot musa. Pusten hanns føles varm og opphissende mot de oppsvulmende fuktige kjønnsleppene hennes. Følelsen hisser henne opp til bristepunktet. Sakte begynner hun og stryke en finger opp og ned langs de fuktige leppene. Det er så vidt det er plass til fingeren hennes mellom kjønnet og ansiktet hanns. Idet hun lar en finger massere klitten stønner hun svakt. Hun hører at han begynner å bli veldig frustrert over situasjonen han befinner seg i.

Han kjenner lukten av det opphissede kjønnet hennes. Og det glinser i de deilige saftene som han elsker smaken på. Han er så kåt at det verker i pikken der han står på alle fire. Hvert sekund er en times lang lidelse. Hun trekker underlivet litt tilbake og fører to fingrer opp i skjeden sin. Han ser hvordan den myke deilige musa sluker de helt opp til knokene hennes. Sakte starter hun og knulle seg med dem, og snart går de inn og ut i et vilt tempo mens hun stønner høyt. Så lar hun de gli helt ut, stikker den ene i munnen sin og slikker den ren, den andre drar hun over overleppen hanns.

Han må bruker all sin viljestyrke for ikke å slikke seg på overleppen for å smake. Lukten av kvinnekjønn holder på å gjøre han gal.”

Han er helt hinsides nå der han ligger og runker. Fantasien begynner å føles like virkelig som drømmen hadde gjort idet han våknet. Han kjenner at det begynner å knyte seg i pungen. Men nytelsen er ennå under kontroll så han vet at han rekker å drive fantasien litt videre før det går for han.

Hun er helt trollbundet over den intense nytelsen han ser ut til å gi seg selv. Hun kan ikke komme på at hun noen gang har masturbert med en sånn intensitet. Hun er minst like kåt nå som da hun red han på sofaen tidligere på kvelden. Sakte lar hun den ene hånda gli under dyna og bort mot kroppen hanns. Hun har bestemt seg for å overraske han nå, ved å ta kontroll over han. Hjertet hennes hamrer nesten smertefullt i brystkassa hennes idet hun forsiktig løfter hånda for å legge den på innsiden av låret hanns, like ved ballene.
”Med to fingrer gnir hun klitten sin mer og mer ivrig, mens hun stønner høyere og høyere.

Hun vet han snart bikker over bristepunktet for hvor lydig han klarer å være.

Stikk tunga di ut og slikk rumpehullet mitt til jeg kommer, hikster hun ut mellom stønnene sine. Hun er så kåt nå at hun begynner å miste kontrollen selv.

Uten å nøle lar han tungespissen forsiktig berøre lukkemuskelen hennes. Han har gjort det mange ganger før, og vet hun snart vil få en veldig sterk orgasme. Først lar han tunga gli fort over den, før han lar den dvele lengre og slikker mer krevende. Hun har nå to fingrer oppe i skjeden som jobber ut og inn, og en finger som gnir klitorisen heftigere og heftigere. Han merker på hele kroppen hennes at hun kun er sekunder unna en kraftig utløsning nå.”

Hun lar neglene skrape på innsiden av låret hanns, før hun griper tak i ballene. Det går et voldsomt rykk gjennom kroppen hanns og runkingen stopper umiddelbart.

Før han får summet seg legger hun munner inntil øret hanns og hvisker;

Du kan bare våge å stoppe nå.

Hun understreker trusselen med å øke presset på ballene. Ennå forvirret og lettere omtåket av kåtskap, lystrer han uten å tenke seg om. Pikken verker etter utløsning nå så han fortsetter i samme heftige tempo som da han ble avbrutt.

Og du våger ikke å komme uten min tillatelse, fortsetter hun. Denne nye maktfølelsen gjør henne helt utrolig kåt. Kjenner hun er klissvåt mellom beina.

Regner med at du vet hva som skjer med ulydige gutter, hvisker hun.

Ja, hvisker han til svar. Han er kåtere nå enn han noen gang har vært. De blir straffet, hikster han videre.

Og hvordan blir de straffet, hvisker hun inn i øret hanns. Hun prøver å gjøre stemmen så bestemt som mulig.

Han vet han er ferdig nå. Drømmen er i ferd med å gå i oppfyllelse. Han kjenner at det knyter seg på nytt i pungen. Hånda holder det samme drepende tempoet, og om få sekunder vil han sprute varme stråler med sæd oppover magen, enten hun gir han tillatelse eller ikke. Hun blir nødt til å straffe han for dette. Han har ofte fortalt henne at han blir kåt av tanken på å få ris på rumpa av henne.

De får ris på rumpa, hikster han ut.

Og i samme øyeblikk så brøler han til mens han kjenner at pikken pumper stråle etter stråle med sæd oppover magen.

Du kan bare vente deg, hveser hun inn i øret hanns. Inn på badet og vask av deg. Og ta med deg hårbørsten min inn hit igjen.

Svimmel av orgasmerusen går han ut på badet for å vaske seg. Og han smiler fra øre til øre idet han plukker opp hårbørsten henne og går mot soverommet igjen.

Big Bad Wolf
Januar 05

Legg igjen en kommentar