Drømmefredag

Denne novellen er vist 40773 ganger.

Du og jeg ble tidlig enig om viktigheten av å ha et variert sexliv. En kveld etter deilig sex ble vi liggende i sengen og prate mens vi delte en flaske vin. Du lekte åndsfraværende med tissen min mens du tenkte, og jeg nøt behandlingen. Etter litt tid snudde du deg på siden, la det ene benet over mine og fortalte om en ide du hadde. Vi hadde siden vi møttes snakket om fantasier og drømmer, og du ville at vi skulle begynne å oppfylle disse. Neste dag skulle vi begge skrive ned de tre fantasiene vi drømte mest om å få oppfylt på lapper og legge i en boks. Når fredagen kom skulle vi sammen trekke en lapp, og sammen sørge for at fantasien ble oppfylt.
Fredagen kom, og jeg kjente en deilig pirring i kroppen hele dagen. Vi har begge jobber som krever en del reisevirksomhet, og vi hadde vært borte fra hverandre noen dager, kun avløst av pirrende facetimesamtaler fra hvert vårt hotellrom. Vi landet for en gangs skyld nesten samtidig og tok taxi hjem sammen fra flyplassen. Du var kledd i en av de mer casual kjolene dine, og synet av de strømpekledde bena dine tente meg veldig. Hånden min krøp stadig lenger opp over låret ditt, og du la hodet på skulderen min og begynte å puste tyngre. Jeg ble knallhard da jeg plutselig kjente naken hud og skjønte at du hadde stay ups på deg under kjolen. Taxisjåføren gløttet i bakspeilet og skjønte nok hva som var i ferd med å skje, for han blunket lurt til meg når han stoppet utenfor huset.
Vi småløp inn fulle av forventing og kåthet. Du hentet boksen og to glass mens jeg åpnet en flaske vin og skjenket i. Etter å ha skålt og tatt en god slurk vin bøyde du deg frem og kysset meg heftig mens du strøk meg over skrittet. Jeg strevde hardt med meg selv men klarte til slutt å avslutte og la boksen mellom oss. Du lot meg trekke, og jeg stakk hånden ned i boksen med en sitrende forventning. Jeg rørte litt rundt og tok opp en lapp. Når jeg åpnet den så jeg med en gang at det var en av mine. Jeg ga den til deg, og det lyste opp i øynene dine når du leste den.
Du nevnte noe om at det var varmt, og dro av deg kjolen mens du reiste deg opp, og så sto du foran meg iført kun sort bh og sorte stay ups. Du fortalte at du hadde tatt av deg trusen på flytoalettet og onanert litt. Jeg så for meg synet, og kjente at det sprengte i buksen. Du så fornøyd ned mot skrittet mitt, og tok hånden min og ledet meg inn mot soverommet. Det inne snudde du deg brått mot meg og rev åpen skjorten min så knappene spratt. Så satte du deg ned på kne, åpnet buksen min og kysset den bankene tissen min utenpå bokseren. Du så opp på meg med et blikk fylt av kåthet, dro ned bokseren og fikk dratt med sokkene i samme slengen. Jeg kjente en hånd rundt tissen mens tungen din begynte å leke med hodet. Jeg lukket øynene og hadde nesten problemer med å stå på bena når du tok den helt inn i munnen din så jeg kjente hodet traff langt bak i halsen din. Du fortsatte å suge meg til jeg nesten kom, så sluttet du brått og beordret meg ned på sengen.
Jeg la meg ned med en spenning i kroppen jeg aldri hadde kjent før. Du rotet litt rundt i skuffene før du kom til sengen med et silketørkle. Jeg måtte reise meg litt opp så du fikk bundet det foran øynene mine. Du ga meg beskjed om å legge meg ned igjen og ikke røre meg. Jeg hørte at du gikk ut av rommet, og jeg lå der og kjente på den bankende ereksjonen min uten å røre den. Etter noen minutter hørte jeg at du kom inn igjen, og kjente at du bandt noe fast rundt anklene mine. Glede og kåthet strømmet igjennom meg når du strammet tauene slik at jeg ble liggende med bena lett fra hverandre. Så fikk armene mine samme behandling og jeg ble liggende i en x form.
Du forsvant ut litt igjen og jeg ble liggende litt usikker og lure på hva som skulle skje. Når du kom inn igjen kjente jeg at du satte deg ved siden av meg i sengen.,og du begynte å stryke meg over hele kroppen. Du streifet tissen min innimellom, men kun i korte øyeblikk. Plutselig kjente jeg en stikkende smerte i brystvortene mine. Det tok et øyeblikk før jeg skjønte at du hadde satt noen små klyper på de. Jeg kjente at smerten gikk over til en overraskende god følelse, og det kjentes ut som smerten gjorde at hele meg ble mer sensitiv.
Du kysset meg nedover magen og jeg kjente hånden din ta tak i pungen min og du dro hardt i den, som du visste at jeg likte. Jeg kjente leppene dine omslutte hodet, og du begynte å suge meg langsomt. Kombinasjonen av klypene, hånden på pungen og sugingen var noe av det mest intense jeg hadde opplevd. Du vekslet på å la tungen sirkle rundt på hodet, og å suge meg helt inn, og jeg begynte å rykke i tauene da orgasmen nærmet seg. Plutselig avbrøt du, og gikk ned av sengen uten å si noe. Jeg lå der helt på bristepunktet uten å få gjort noe med det og uten å ane hva du drev med.
Jeg spurte hva som skjedde, du svarte ikke, men jeg kjente en lett bevegelse ved siden av hodet mitt, og du kysset meg lett på munnen. Jeg løftet hodet litt, og du åpnet munnen din og vi begynte å kline med en heftighet jeg ikke hadde kjent på lenge. Munnen din var glatt og fuktig av pre-cum, og det var deilig opphissende. Du avbrøt dette brått også, og jeg kjente at du reiste deg opp i sengen, og danderte bena dine rundt skuldrene mine. Jeg rykket i tauene igjen for å kunne ta på de, men du ba meg ligge i ro. En duft som ikke gikk an å ta feil av fylte nesen min i det du senket kjønnet ditt ned mot ansiktet mitt. Jeg kjente piercingen din kile mot nesen i det du beveget deg opp og ned meg, og du stoppet med klitten din på munnen min. Det var ikke vanskelig å skjønne hva du ville, og jeg begynte å slikke deg. Du var dryppende våt, og smakte helt utrolig godt. Jeg vekselvis slikket, bet og sugde deg, og du stønnet høyere og høyere i det du lurte inn et par fingre og begynte å bevege de inn og ut mens jeg fortsatte. Jeg kjente en skjelving begynne i lårene dine, og du trykker deg selv hardere mot ansiktet mitt i det orgasmen skylte igjennom deg. Du ble sittende litt å kjenne på etterdønningene før du la deg ned inntil meg og tok av meg blindfolden og kysset meg langsomt og ømt.
Du strøk meg over magen og brystet, nappet lett i klypene før du beveget hånden ned mot den bankende stive tissen min. Den ble om mulig enda hardere da du runket meg lett, før du reiste deg og satte deg over skrevs på meg. Jeg så deg dypt inn i øynene i det du styrte meg inn i deg, og blikket ditt når du senket deg sakte, sakte ned på meg var fylt av kåthet og kjærlighet. Du bøyde deg frem så jeg kunne bite og suge på brystvortene dine samtidig som du løsnet tauene rundt armene mine. Jeg kjente musklene dine klemme rundt meg i det du begynte å bevege deg rolig opp og ned. Du reiste deg opp igjen, og begynte å ri meg mens fingrene dine fant vegen til klitten din. Jeg tok klypene du hadde satt på meg og festet de på brystvortene dine, og det gikk en ny skjelving gjennom deg når jeg begynte å dra i de. Du begynte å bevege deg i en sirkelbevegelse på meg, og jeg kjente at det begynte å krible helt ned i tærne. Bevegelsene dine ble heftigere, og vi smeltet fullstendig sammen i det vi kom samtidig i en heftig orgasme. Når skjelvingene ga seg la du deg ned over meg og vi klinte rolig mens jeg etterhvert ble slapp og gled ut av deg. Du rullet av meg og la deg rett inntil meg med det ene strømpekledde låret over mine. Vi ble liggende å nyte en stund, før du så meg inn i øynene igjen og kysset meg lett på munnen og sa at du gledet deg til neste fredag