Dørvakten

Denne novellen er vist 12381 ganger.

 

Det var fredagskveld og jeg kjente blodet bruse i kroppen. Jeg og mine venner gikk side om side ned Trondheims gater. Det var vinter og kaldt, men jeg kunne kjenne varmen i underlivet mitt spre seg dess jo nærmere vi kom utestedet hvor Mr. Gentleman sto dørvakt.  Mr. Gentleman var en høy, mørk og sexy mann som studerte på samme skole som meg. Vi møttes som oftest bare i skolegangene, men hver gang jeg så han pirret kåtskapen i hele meg og jeg spiste han opp med blikket mitt. Han ga meg alltid et lekent smil, og øyne som sa at han lengtet etter meg. Etter skolen på onsdag utvekslet vi nr da vi slo av en prat på bussturen hjem fra skolen. Jeg husker enda sommerfuglene som flakset vilt i meg da han sa at jeg måtte besøke han på jobb på denne fredagen, så skulle jeg bli tatt godt vare på av en dørvakt.

Da vi kom frem kunne jeg se ham stå ved døra og fryse. Jeg fikk med ett tanken om at i kveld skulle jeg absolutt varme ham, og jeg kjente et sted det var veldig varmt. Jeg gikk smilende forbi ham inn og fant et bord sammen med venninnen min. Etter et par drinker og noen shots var jeg mer enn klar for ham. Nå skulle jeg på jakt, og byttet var Mr. Gentleman.

Jeg åpnet døra og fikk øye på den veltrente muskuløse og solbrune kroppen hans. Målte ham opp ned med øynene mine, jeg lot blikket gli over kuken hans, hvor jeg kunne se konturene til et stort og velutstyrt område. Gikk bort til ham og sa hei. Han var virkelig kjekk i kveld, i en sort dress som var akkurat passe stram slik av kroppen hans vistes godt. Da han dro meg tett inntil seg og hvisket «hei sexy», så jeg rett inn i de store, brune øynene hans som var som et barns øyne. Så milde og vennlige, men med et blikk som sa at han var kåt.

Jeg snudde meg og lot rumpa lekent gni seg mot kuken hans der jeg sto i et lite miniskjørt. Jeg kunne kjenne ham vokse, og bulen hans dunket inntil rumpeballene mine. Han lot hånda forsvinne lett under skjørtet mitt. Hendene hans var store og maskuline og ropte nesten ut «jeg kan ta deg jenta mi!» jeg svaiet rundt og kysset ham på halsen. Jeg kunne høre pusten hans inn i øret mitt og kjente det kilte i fitta mi. Jeg måtte ha ham nå!

Han tok handa mi og ledet meg inn gjennom danselokalet og opp i andre etasje hvor vaktene hadde kontor. Vi sto der i et stort rom med en stor sofa og et speil bak. Jeg fikk mine tanker med en gang. Han puffet meg lett ned i sofaen og kysset meg ømt men intenst med store, røde, våte lepper. Lot tunga leke og bore seg forsiktig inn til min tunge. Han lot atter en gang handa gli opp under miniskjørtet mitt, strøk meg på låret opp til en sort liten blondetruse. Jeg begynte og rå kline med ham og krevde at han kneppet og blusen min, og han dro til side den sorte blonde bhen min og lekte sart med to stive brystvorter som strittet ut. Jeg stønnet lavt av kåthet, mens jeg kneppet opp den sorte dressen hans.

Kuken hoppet nærmest ut som en vill tiger, en stor en riktig nok. Kukkhodet hans var blankt av lyst. Han stilte seg foran meg slik at han kunne styre kukken inn i munnen min. jeg lot tunga slikke forsiktig over hodet, slikket i meg saftene hans og fortsatte videre nedover kukken og ned til ballene. Jeg slikket over dem og tok de i munnen hvor jeg sugde litt på dem. Slikket meg så videre opp fra roten og opp til hodet igjen. Jeg hadde piercing i tunga så jeg lot den leke med hodet hans. Jeg var varm og hadde masse spytt i munnen, så nå formet jeg leppene til en liten «o» og trengte meg nedover, lot ham gli inn i munnen min som var lun og våt. Så tok jeg den ene handa mi og runket forsiktig opp og ned i raskere og raskere tempo mens tunga slikket og munnen sugde hodet hans. Med den ledige handa masserte jeg ballene hans. Nå kunne jeg kjenne det rykket i ham, han ville komme. Jeg stoppet stille opp og så ham dypt i øynene mens jeg slikket meg om munnen.

Han smilte til meg og la seg over meg og bet meg i øreflippen, og tok frem vakthåndjernene sine og låste meg fast. Kysset seg nedover halsen hvor tunga til slutt fant sted på brystene mine, bet meg lett i brystvorta og sugde litt for så og kysse videre ned til magen min. han lot tunga streife forsiktig over den glattbarberte fitta mi, og over klitten min, før han tok kyssene videre til innsiden av lårene mine. Jeg var så kåt at jeg skalv og fitta mi sitret av lengsel.

Han kysset tilbake til klitten min og kilte forsiktig med tunga si en stund før han tok tak i den oppsvulmende og harde klitten min med leppene sine og sugde mens tunga lekte med den inne i munnen. Jeg kunne nesten kjenne bølgene av orgasmen allerede og fitteleppene hadde delt seg våte og lengtende. Han førte forsiktig en finger inn i meg, lot den gli langsomt og kjærlig ut og inn i meg samtidig som han sugde på klitten. Jeg vrei meg av godhet og ba om å få kuken hans med en gang, men han fortsatte helt til jeg var på kanten.

Han ba meg stille meg på knærne foran sofaen og speilet, slik at han kunne trenge inn i meg bak fra, så jeg skjøt rumpa opp med svai i ryggen. Han var så hard og stor og jeg kunne kjenne hvordan fitta mi svelget hver centi av den deilige våte kuken.

Jeg så han dypt i øynene i speilet foran oss da han stanget til bunns i meg, og knullet meg hardt mens han holdt de maskuline, grove hendene godt festet på rumpa mi. Etter hvert tok jeg handa mi bak og tok et godt grep rundt ballene hans. Stønnene hans var som orgasme i ørene mine og jeg ble mer kåt. Jeg strammet meg rundt ham og ville komme.

Plutselig trekker han seg ut, tar av meg håndjernene og løfter meg oppå ham. Jeg tar tak i kuken hans og lar meg gli sakte ned på ham. Glir helt ned og presser meg godt over ham slik at han virkelig kjente meg rundt han. Jeg reiste meg litt opp fra knærne til og stå bøyd på føttene slik at jeg kunne hoppe godt og kraftig opp og ned på ham. Jeg masserte klitten min samtidig, og det kjentes at nå nærmet det seg for begge.

Orgasmen skyldte gjennom meg da Mr. Gentleman lot en våt finger leke så vidt innenfor rumpehullet mitt. Fitta mi strammet seg rundt ham i flere rykk og jeg nærmest hylte. Det gikk for ham like etterpå og jeg kjente hvordan han dunket og fylte meg opp med varm, deilig sæd.

Jeg sank over ham, svett og andpusten, og kjente lukta av sex og svette. Det måtte være den deiligste lukta i verden. I alle fall når den lukta kom av meg og min Mr. Gentleman – som jeg var så heldig og få oppleve en natt på byen!

 

Legg igjen en kommentar